Dieten

Ja, som sagt går jag en månads pulverdiet tillsammans med killen.. Jag måste erkänna att jag inte känner mig en hälften så duktig eller ens hälften så motiverad som jag gjorde när jag gick på pulver före operationen!
Antagligen är förutsättningarna helt annorlunda nu, och behovet egentligen inte heller lika stort... för det var ju behovet som verkligen sporrade mig sist..
Nu är det mer att jag gör det som en grej med killen.. För att båda ska "sitta i samma båt"..
Men ja, jag längtar tills månaden är slut.. Men jag tuffar på..

Jag längtar till varmare klimat........... nu när vinter, snö, is och kyla äntligen kommit så känner jag mig inte det minsta sugen på att stanna i sverige.. Jag är verkligen inte gjord för kyla, fryser konstant!

Har inget emot snö egentligen.. Tycker det ser fint ut när det ligger, ett mysigt vitt täcke över världen liksom.. Men denna kyla, och framförallt - när det blåååååser massa snöyrande kyla.. fy fan rent utsagt!

Jag och killen börjar fundera på om vi iaf skulle kunna klämma in en weekend, kanske en långweekend, typ 4-5dagar till något lite varmare.. Kanske Marocko? Någon som varit där och vill delge sitt tycke om landet? Hiss? Diss?


nytt år..

Ja, då har vi kommit till ännu ett nytt år.. Å nej, jag avlade inga nyårslöften..
Men from 1 januari och en månad framåt kör jag och min älskling en månads pulverdiet.. Vi växlar mellan modifast och itrims produkter. Vi äter totalt 4 påsar om dagen och kommer upp i 800-900kcal om dagen, beroende på vilka smaker osv vi väljer under dagen.
Detta är alltså inget nyårslöfte eller så, utan vi har planerat å göra detta ett tag, men det har varit så mycket födelsedagar, jul osv under hösten/vintern så januari kändes som en bättre månad att göra det på..
Han vill ha en kickstart och jag känner att jag lika gärna kan haka på och peppa honom. Lättare att vara två än en..

Vi gör avbrott under hans moders födelsedag då vi ska ut och äta, men annars kör vi på..

På vågen ser jag redan att siffrorna går neråt.. Vilket såklart är lite kul.

Förresten har jag fått kallelse till min kirurg, i februari ska han korrigera min navel. Då ska vi även prata mer om det övriga vi har planer på, brösten och ytterligare lyft av höfter.. Spännande! :)

RSS 2.0