Korrigering.

I februari kommer jag att göra korrigering på mina bröst, efter läkningen blev det ena betydligt mindre än det andra.. Jag var på återbesök hos kirurgen i december och då kom vi överens om att bröstet ska fixas till, det som är större ska minskas ner till det mindres storlek (tyvärr, jag hade gärna haft båda i samma storlek som det största bröstet är nu, men det är ju ett helt annat ingrepp  och kräver implantat då).. Sedan ska han även korrigera "hundöron" som blivit vid armarnas början och slut på ärren. 
 
Sedan hände en annan grej under hösten.. I november ringde min kirurg som gjorde min cirkumferent. Han eftersökte mig då vi skulle haft ett möte han och jag tidigare den dagen men jag inte hade varit där...? När vi redde ut saken visade det sig att jag inte fått några kallelser, vare sig till honom för "kontrollen/bedömningen" och heller inte fått kallelse till operationen han skulle utföra på mig i december!! 
Ni kommer kanske ihåg att jag skrev förra våren att han ska göra korrigering utav mina lår.. Det var detta vi skulle träffats inför den kommande operationen som var inplanerad då i december för att se hur mycket som skulle göras..
Dessvärre passade inte operationstiden mig, då jag inte var i sverige då, utan på min semester till Dominikanska Republiken.. Så jag bad om att bli kallad igen nästa år, helst som tidigast i februari. (Då vi har haft väldigt mycket senaste tiden på jobbet och jag känner att jag inte pallar med att vara borta och sjukskriven just nu..)
 
Så nu går jag alltså och väntar på att bli kallad igen!
 
Jag blev så paff när han ringde, jag trodde nästan min korrigering hade blivit bortglömd och jag hade själv i tanken att jag skulle höra av mig efter jul och efterfråga den om jag inget hört.. Men det var en sån överraskning att det var inplanerat, och så snart desutom då när han ringde... Nästan lite synd att jag inte kunde då.. Men som sagt, det var helt fel tajming i min tillvaro..
 
Senaste tiden har ju bestått av resan, massa jobb, flytt till nya lägenheten och allt vad som hör till flytt osv! Vi är inte färdiga än heller, och väntar på möbler som vi har beställt, och hantverkare springer här var och varannan dag och fixar olika saker vi behövt fixa..
Men vi börjar se ljuset i tunneln på det med.. 
 
Oavsett så älskar vi vår nya lägenhet!!
 

 
 
 
 
En liten vink om hur det ser ut hos oss.. Möblerna har jag ärvt utav min gammelfarfar Sigge, men dem stod i mitt föräldrahem större delen utav min uppväxt. Jag tog över dem från min pappa när han och hans fru flyttade från det stora huset till ett mindre radhus 2012. De följde med mig upp hit till Sthlm, men vid min tidigare separation så hade jag ingen plats för dem hos mig, så jag förvarade dem först i en kompis källarförråd. Men sedan flyttade hon till en annan lgh, och då valde jag att magasinera dem tills jag skulle få möjlighet att ha dem i mitt hem igen.. Så mycket gillar jag dessa rustika möbler, att jag betalade stax över 500spänn för ett förråd i nästan 1 års tid.. Men det var det värt för mig.. :)
 
 
Och vad det gäller resan låter jag några bilder tala för sig självt...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0