En heldag..

Idag har jag varit ledig från jobbet och vad kan vara bättre då än att ta en heldag åt att shoppa?? :)
 
Jag gick upp idag vid halv nio och började med att hänga tvätten som jag hade förinställt igår kväll att den skulle starta på morgonen och vara klar till jag vaknade! Sedan efter det ringde jag direkt hem till min mamma för att få tag i min lillasyster.. Jag väckte dem båda två :P Jag behövde ju en shoppingkompis så jag tyckte lillasyrran skulle vara det.. Det nappade hon på så hon lånade mammas bil och for hit till mig! :)
 
Själv satte jag mig å åt frukost i väntan på syrran..
 
Sen när hon kom så for vi ut till Mariebergsgallerian där vi började shoppa.. Till en början var det bara syrran som hittade en massa saker.. Jag trodde nästan det skulle bli som vanligt, att när jag väl vill hitta något så hittar jag inget! Men tillslut lossade det för mig med och jag hittade detta:
 
 
Ett par svarta jeans i storlek 46! (köpta på kappahl) Jag har inte haft jeans på mig på flera flera år.. Jag slängde ut alla jag hade för 2-3 år sedan och senast jag faktiskt kommer ihåg att jag hade några på mig var på studenten år 2007.. Det var ett par vita pirat jeans i stretchtyg, storlek 54..
Så med tanke på att jag inte har haft jeans på många år och så så borde jag ju iaf ökat i storlek till iaf 56.. Det betyder att jag har 5 storlekar mindre nu!! :)
 
Sedan blev det ett linne och en tröja, båda från Carlings! (de på bilderna) Har alltid velat köpa kläder där men har inte riktigt kommit i dem förr.. Så nu njöt jag verkligen när jag fick gå in där å faktiskt köpa kläder där och inte bara titta på dem! :)
 
Förutom det så köpte jag ett vanligt svart linne och ett skärp jag tänkt ha kring midjan..
 
Mitt i all shopping fick vi ta lunchpaus och då blev det kycklingsallad med bulgur för min del.. En favorit jag har när jag är på den gallerian.. Synd bara det blir så mycket att slänga när jag är mätt.. (fast jag köper 1/2 sallad)..
 
Jag unnar mig inte fika och annat gott varje dag, men ibland så hör det till.. Å idag hörde det verkligen till när lillasyrran var så gullig och kom hit bara för å hänga med mig en dag! :)
 
 
Hon tog en blåbärspaj med marängtopp samt vaniljsås.. Jag tog en minimuffins med pistage i. :) Fiket vi var på heter Fröken Brogrens veranda och är verkligen ett riktigt mysigt fik när det kommer till just detta, vad det har att fika! :) De har liksom inte bara massa vanligt tråk, utan massa olika saker och de kör lite säsongsbetonat.. Alltid kul med något nytt..
 
Sen när hon körde hem mig och själv åkte hem till sin stad igen så satte jag och sambon oss och åt middag:
 
Detta är en hemmagjord grillad hamburgare. Å jag tog en liten hamburgare, 1/2 hamburgebröd, 1 skiva tomat, lite ketschup, senap, ost, rödlök, rostadlök och salladsblad.
Detta var alltså det jag fick lämna.. Men jag ska äta upp den biten nu när jag skrivit klart här..
 
Jag har verkligen haft en toppen dag! :)


 
 
 

Kommentarer
Postat av: Emma [loveshaped]

åh vad ovant att se dig i jeans, men bara positivt! Du passar jättebra i dom!

Och fröken brogrens är mitt favoritfik, men det har du säkert redan listat ut ;)

Svar: Tack så mycket! Ja, det har jag allt kunnat lista ut ;) De öppnade igår igen efter sin semesterledighet. Vi borde ta oss någon fika där en dag.. Kram
Myzan

2013-07-24 @ 19:08:12
URL: http://loveshaped.blogg.se

Du får gärna lämna en fin liten kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (den visas inte för andra läsare)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0