29 juni

Jahapp, idag är det tisdagen den 29 juni.. Snart är hela juni månad också slut, tänk vad tiden går fort!

Idag har jag jobbat igen.. 7-14. Men kommer nu att vara ledig i två dagar, gött!
Jag tror egentligen inte att jag har så mycket att säga, men jag har inget vettigare att göra just nu så jag valde att skriva en rad här ändå..

Imorgon beger jag mig ner till Mariestad över dagen. Dags att hälsa på storasyster och systerdotter igen :) Vet inte riktigt vad vi ska hitta på imorgon, men det visar sig väl. Är det fint väder kanske det blir ut en sväng i solen, annars kanske det blir sedvanlig shoppingtur, som vi är väldigt bra på :P haha! Hur som helst ska det iaf bli kul att träffa dem igen. Jag vet också att det kommer att bli skönt för Marlén att jag tar hand om lillan en dag, även om hon är med :P Lillan har blivit lite mer krävande nu, hon håller troligtvis på att få tänder och är därför lite gnällig. Sedan så vill hon få massor med uppmärksamhet, och om hon inte får det, ja då visar hon det genom höga skrik ;P

Ska gå upp tiiidigt som sjutton imorgon. Kl 5 blir det, tillsammans med Joakim. Precis som förra gången är jag snäll som går upp så tidigt på min lediga dag och skjutsar honom till hans samåkningsplats. :)

Resten av veckan jobbar jag såhär:

  • Onsdag: LEDIG
  • Torsdag: LEDIG
  • Fredag: 15-21.30
  • Lördag: 7-13.30
  • Söndag: skulle eg. jobbat 14-21.30 men en arbetskamrat ville byta, så jag jobbar nu istället 7-14.30
Så det var min resterande vecka i jobbväg iaf.. i övrig väg vet jag inte ännu. Men jag hoppas på sol och bad, god mat och trevlig umgänge! :)

Midsommarhelgen.

Jaha, då var det kanske dags att skriva ett nytt inlägg här..

Det har ju som sagt varit midsommar, och jag jobbade dag den dagen, men slutade 14.00 . Då begav jag mig hemåt där jag sjönk ner i fotöljen och softade en liten stund.. sedan var det dags att hoppa in i duschen och byta om till roligare kläder..
Sen kom Alex över till oss, och vår midsommar kunde starta. Vi lagade mat ihop vi tre. Kött med potatisgratäng, sedan blev det jordgubbar & grädde till Lyxkladdkakan som efterrätt :)

Resten av kvällen blev det en del dricka, mycket prat, och mot kvällens slut en heeel del singstar ;P
Riktigt trevlig midsommarafton var det!

Igår sov jag och Joakim till halv tio-tio tiden någon stans där.. jag mådde prima, men Joakim hade vinhuvudvärk :P
Vi åt rester från gårdagen till frukost och sedan beslutade vi oss för att åka och spela minigolf.
Sagt och gjort så åkte vi till Gustavsviksäventyrsgolf! :) Det var en var och härlig stund där bland de 18 hålen :)

Efter det så åkte vi till Svampen och åkte upp och tittade på utsikten! Vi gick runt och såg ut över nästan hela Örebro där uppifrån. Vi stannade kvar och åt pannkakor på fiket där.

Efter det åkte vi till Ica Maxi och handlade, sedan hem med grejerna..

Vi fixae mat och började kolla på en gammal film jag köpte på Maxi, "Anastasia".
Senare på kvällen såg vi även "Seven", thrillern som handlar om en mördare som mördar de 7 dödssyderna.


Idag fick jag frukost på sängen :)
Sedan gick vi upp och fixade med badkläder, matsäck och sedan åkte vi iväg och plockade upp Alex. Vi 3 åkte iväg till stranden och slappade. Vi grillade och hande en mycket trevlig och solig lunch där också. Jag och Joakim badade, medan Alex låg och njöt i solen med kläderna på (han har en ny tatuering så han får varken bada eller sola den än).. Men det var en mycket trevlig dag iaf, och nu har jag en solbränna som sträcker sig över större delen av ryggen och högra sidan :P Trots att jag använde solskyddsfaktor 20! :P haha!

Resten av denna dagen har jag och Joakim mest bara slappat runt i lägenheten.. Ätit tacos till middag och haft det bra..

Det har varit en underbar helg, en riktigt sommrig helg, men som allting annat så måste det ta slut.. åter till arbetet imorgon igen! =/

Jag viiiiiiiiiiiill vara mer ledig ! :D

Glad midsommar!

Nu har Mollie varit här, och hon har redan hunnit åka hem (igår).

Det vi har gjort är att shoppa, shoppa och shoppa ;P Sedan har vi varit på bio och såg "Killers", bra aktion-komedi. Sedan har vi varit och kvällsbadat, för min del var det årets första dopp, men Mollie hade redan badat några gånger redan i år. Joakim var också med oss och badade, och för hans del var det också första doppet.

Igår jobbade jag kväll, och vilken kväll det var.. snurrig och svårt att hinna med.. Man fick verkligen inte stanna för länge på varje ställe om man säger så..


Idag är det Midsommarafton och jag sitter här på jobbet och ska göra ett dagspass, slutar 14.00 . sedan blir det hem och duscha och göra sig iordning, för sedan kommer Alex över och vi tre (med joakim inräknat) ska laga mat och fira midsommar ihop.. men vi skippar både sill och (potatis höll jag på att säga) men potatis ska vi ha.. Fast som potatisgratäng! :) SÅ vi skippar den traditionella maten som man annars äter på både jul och påsk ;P vi kör istället med Oxfilé och potatisgratäng. Till efterrätt blir det inte traditionell jordgubbstårta, utan det blir lyxkladdkaka med grädde och jordgubbar till det :)


Nu önskar jag er alla en trevlig Midsommar!

Nu måste jag börja jobba :P

Hell yeah!

Haha, nu är jag på stråååålande glatt humör! :)

Idag när jag vaknade så var jag ju ledig, alltid en bra start på dagen ;P Sedan så gick jag upp och fixade med frukost samtidigt som jag funderade på vad jag skulle göra med dagen.. Jag skickade sms till Emma och frågade om hon var i örebro eller när hon skulle vara här, och det visade sig tyvärr att hon redan hade fått börja jobba..
Det betyder att iprincip ingen är kvar i Örebro nu, alla är iväg i andra städer och jobbar osv.. förutom Tessy, men hon jobbar ju.. Då fick jag en snilleblixt! MOLLIE , det var vad snilleblixten sa! Henne kan jag ju ta hit, då har jag någon att umgås med och något att göra! :D
Sagt och gjort, jag ringde henne och mamma och så ordnade vi med det. Nu har jag köpt hennes biljett och hon sätter sig på bussen upp hit kl 12.45 :D :D
Jag är ju ledig idag, och imorgon, samt att jag inte jobbar förrän kl 14 på torsdag. Så det passar perfekt att ha henne här då! :D
Det enda som kommer "ivägen" är att jag ska iväg på ett vikariemöte imorgon kl 13-14.30, men det är ju inte någon lång stund. Hon klarar sig nog den stunden själv ändå :)

åh, vad kul att hon kommer upp! :)

Hej, hej, hemskt mycket hej!

Svar till Mollie: Jag har nämnt ditt namn flera gånger i denna bloggen, både som Mollie, Mulle, Lillasyster osv. Så jag kalla dig inte alltid bara lillasyster ;P nu vet du det :)

Sitter här och känner mig trött, jag gick upp kl 6 idag för att jobba.. kände mig totalt pisstrött då med.. och det regnade ute! det här regnat från och till idag.. men nu på eftermiddagen har det varit uppehåll..

Igår kväll var jag och Joakim ute och åt god mat på O'learys, drack självklart min favoritdrink också (men alkoholfri då jag körde bil). Sedan gick vi och hyrde en film, "The Imaginarium of Doctor Parnassus" var det. Det var den sista filmen som Heath Ledger var med i, han hann inte ens göra klart den innan han dog.. Det var en trevlig och underlig film, men helt klart sevärd :P

Idag har jag jobbat.

Nu stressar jag på uppdaterandet lite, då jag nyss fick ett telefonsamtal och ska ge mig iväg fortast möjligt..

Förövrigt idag har jag och Joakim käkat kräftor och ätit rabarberpaj. Mycket gott och trevligt!

Nej, nu drar jag ner till Bågen, till Jessica :P

Torsdag = ledigt!

Idag var jag ju som sagt ledig ifrån jobbet, och det kan jag säga var riktigt gött! Men inte har jag latat mig för det inte! Jag steg upp tillsammans med Joakim kl 05.00 imorse. Åt frukost tog på mig och sedan skjutsade jag honom till södra, där hans samåkningsbil utgår ifrån kl 06.00. Efter det fortsatte jag att åka ner till Mariestad.. när jag var framme åkte jag hem till mamma och hennes man, som satt och åt frukost, gjorde dem lite sällskap. Sedan skjutsade jag mamma till jobbet, och sedan for jag vidare hem till storasyster och lilla bebisen. :) Vi åt frukost tillsammans och sedan lekte jag och Embla i soffan medans Marlén duschade.
Embla har blivit en riktig goding nu! Hon har växt och blivit sådär babyrund och go! Hon är även mycket roligare nu också, för hon är med mycket mer. Kikar på saker, ler och skrattar. Vi körde "prästens lilla kråka" hon och jag, och ni skulle bara ha sett hur mycket hon log! :)
Hon har även börjar "prata mer nu också" jollra och bubbla på bebivis, utan att få fram något vettigt ord :P Så sött!

Efter att Marlén var klar med duschandet osv, så ringde vi till vår lillasyster och frågade om hon ville hänga med oss en sväng till Skövde, och det ville hon. Så sagt och gjort, vi åkte iväg och hämtade henne med bilen, sedan åkte vi iväg till Skövde och traskade runt i en massa affärer. Alla 4 tjejerna fick oss något nytt klädesplagg, men flest fick nog lilla Embla. :) Hon fick en liten mjuk tygklänning och ett par strumpbyxor till det utav mig idag (och Joakim, fast han inte var med så får han räknas i i det) :P Sedan köpte även mamma Marlén lite saker åt henne också som hon behövde.

Efter en hel dags traskande i butiker och i två olika köpcentran så var det dags att åka hemåt igen. Först hem till Marlén och lämna av henne och lillan. Vi blev kvar där en liten stund, moster My bytte blöjan igen, för sista gången denna gången, och pussade hejdå..
Sedan så åkte vi upp till pappa, där jag lämnade av lillasysteryster.

Sen var det dags för mig att köra hem till Örebro igen! Där hämtade jag upp Joakim vid södra igen, då han kommit från jobbet. Sedan hem, laga mat, Alex kom hit en sväng och fixade något med någon iställning till Joakim för basinspelning på datorn.. sedan åt vi och snackade lite.. Nu sitter jag här som sagt, och Joakim sitter och kollar på fotbollsmatchen som är på tv nu, Frankrike Mexico spelar.


Uh, vad jag känner mig seg nu efter denna långa dag!


Åh, en sak till kom jag på att jag skulle säga.. det jag köpte mig som nytt plagg idag, det var en klänning! :)




Ps. Det var ett fruuuuktansvärt spännande avsnitt igår (Grey's).. Ds.

Nedräkning till..

Snart börjar Grey's Anatomi. Jag hoppas att det blir ett bra slut på förra avsnittets dramatiska händelser! :O Kommer säkert bli en jätte spännande säsongsavslutning :D

Rättelse!

Det var Biltema jag var på och köpte min sommarspolarvätska, inte Clas Ohlson!

Wow, jag har verkligen inget liv, eftersom jag har tid att bry mig om sånna små oväsentligheter! :P

Tisdag

Idag har det varit ännu en jobbardag, och den har varit helt ok! Efter jobbet åkte jag iväg ut till Ica Maxi vid Eurostop och handlade lite basvaror som behövdes, sedan gled jag förbi clas ohlsson och köpte sommarspolarvätska (då Joakim av misstag råkade slänga den oöppnade förpackningen jag köpte där för inte så längesedan) :P Efter det så åkte jag till macken uppe vid oss, tankade hela 32 liter! Sen åkte jag hem och bar in mina varor.

Jag ordnade med mellanmål för jag var hungrig, tog hand om posten och har fixat lite med internetbanken inför kommande räkningar..
Sedan ringde jag storasyster, där även min lillasyster befann sig. Så vi snackade alla tre, då de slog på högtalartelefon. Jag hörde även lilla Embla gny när hon vaknade från sin eftermiddagslur. :) Eller lite och liten, hon e inte så jätte liten längre (vet att det är fel att skriva både jätte och liten i samma mening men skit samma!).. De hade varit på BVC idag och fått reda på att hon nu väger lite över 5kg, samt har blivit 57,7cm lång. Tänk vad fort det går, på bara 2 månader (som hon är imorgon).
Vi pratade iaf lite om dittan och dattan, och sedan bestämde vi att jag ska komma ner på torsdag bara över dagen.

Ska bli riktigt trevligt!

Jag har förövrigt ändrat lite i denna veckas schema.. Det var en arbetskamrat som ville byta ett pass, då hon behövde vara ledig imorgon.. Så jag gjorde detta bytet:

Onsdag: Skulle jag varit ledig, men tog och gjorde ett byte så att jag kommer att jobba 7-13.30
Fredag: Skulle jag ha jobbat kväll från kl 15, men nu är jag istället ledig på fredag! :)

Det bytet passade mig perfekt. Eftersom Joakim jobbar så längt bort så är han hemma väldigt sent om eftermiddagarna, närmare halv sju kommer han innanför dörrarna här hemma, då är det redan kväll! Då tyckte jag att det är trevligt om jag blev av med min fredagskväll, så man hinner ses lite iaf på dygnets timmar! :)
Igår sågs vi ju knappt någonting, han åkte iväg tidigt, jag kom hem sent, så han skulle ju typ lägga sig när jag kom hem, så vi fick typ 15min tillsammans.. Imorse var han ju redan borta när jag gick upp, och han kommer hem ikväll.. så man vill ju gärna få kvällarna tillsammans lite, speciellt nu när jag ska jobba i helgen och vi inte kan ses så mycket då heller :P
Men det ordnar sig ju alltid med sånt ändå!

Det var fint väder idag, heeela morgonen och förmiddagen, ända fram tills det var dags att gå hem.. då blev det mulet! Också väldigt typiskt! :P haha!


Det verkar som att jag är helt tvärt om alla andra ;P haha.. När andra får fullt upp och har mindre tid för att blogga, ja, då har jag ännu mer tid över att blogga! :O

Sov gott!

Nu är det alldeles snart dags att gå och lägga sig, ville bara skriva en liten rad här först!

Var ju tillbaka på jobbet idag.. och det kan man ju säga var rörigt, lite halft oorganiserat, dålig planering, fler saker finns det, men jag kan inte hålla på och rabbla i en oändlighet.. - men med andra ord kan jag iaf säga, det var precis som vanligt på jobbet! :P haha!
Tog en liten stund för mig att "vakna" dock, jag har ju drömt om jobbet några nätter nu som sagt, så det kändes lite som att jag drömde först när jag kom dit :P Men jag vaknade till och insåg att det inte var en dröm så småningom ;P


Nu ska jag sova!
Ska ju upp och jobba imorgon bitti igen, ska gå upp kl 6. Men jag vet att det finns dem som har det värre, Joakim måste gå upp kl 5 ! ! ! :P

Snart dags igen då..

Ja, nu sitter jag här och om ca en halvtimma är det dags att dra sig iväg till jobbet igen då. Det känns både kul och fruktansvärt tråkigt att behöva återvända till jobbet igen.. Jag har drömt om jobbet de senaste 2-3 nätterna nu, så jag hoppas att det försvinner iaf nu när jag börjar jobba igen. Sedan så önskar jag självklart att jag kunde vara lite mer ledig, men tyvärr så måste jag ju tjäna pengar för att överleva också. Man kan alltså inte vara ledig och ha semester jämt!

Idag var det första dagen för Joakim på hans sommarjobb som labbassistent, det ska bli kul att höra när jag kommer hem ikväll hur det har varit. :) Han har ju varit sådär nervös ni vet som man blir när det är något nytt och roligt som ska ske..

Jag sitter och läser folks bloggar, vänner och obekantas så ofta jag hinner med.. i dem läser jag hur roligt allt är, hur mycket saker som händer omkring dem, vad de åstakommer osv.. det låter ju verkligen toppen.. men, det får en också att tänka att det händer så lite i ens eget liv.. Jag är egentligen väldigt nöjd med tillvaron, jag har det jag behöver och gör det jag vill göra.. men ibland känns det ändå som att man springer i samma gamla hamsterhjul.. om ni förstår vad jag menar..
Antar att det är lite sådär ibland, att man kanske längtar efter något annat då och då, att man längtar bort någon annan stans, men att man samtidigt vill vara den man är och vara där man är just nu..

Känner du så ibland? eller kanske är det bara jag..


Nu kör vi det gamla vanliga!

  • Måndag: 14-21.30
  • Tisdag: 7-14
  • Onsdag: Ledig, än så länge
  • Torsdag: Ledig
  • Fredag 15-21.30
  • Lördag: 7-13.30
  • Söndag: 7-21.30, en så där låååång dag ni vet..
Så nu vet nu hur kommande vecka ser ut just nu för mig vad det gäller jobb.. övrig tid är ledig tid, får väl se hur den spenderas!

Hemma från Stockholm!

Ja, nu är vi hemma från vår semester i Stockholm också. (fast vi kom för några timmar sedan)..

I sthlm har vi dels träffat hans familj, haft familjemiddag, varit ute och ätit på vår favorit wok, vandrat runt på hötorget bland alla trevliga stånden där.. Sedan var vi ju i fredags iväg på vår dagstripp till Åland och tillbaka ! ;P Det var en trevlig tripp med mycket god mat, dock var det dåligt väder, så ute på däck kunde vi inte vara, som vi hade hoppats på. Men vi strosa runt inne på båten och spelade lite osv.. På tillbaka vägen gjorde vi självklart ett stopp i Tax free butiken och inhandlade lite godsaker ;P

Sedan när vi kom tillbaka till sthlm på fredagen så blev det till att åka iväg på en venissage, Joakims bror Jonatan ställde ut sina nya tavlor. Besök gärna hans hemsida och kika på vad han har gör för några tavlor: http://www.hallstromfineart.se

Tavla nr 3 är våran, "Richard Parker's View" som den heter :)

Förövrigt under helgen har vi slappat hemma hos Joakims pappa och kollat på en hel del trevliga filmer :)


Nu håller vi på och tvättar, snart dags att gå ner och hänga upp tvätten. Vi var och storhandlade förut, huh, känns alltid rätt så motigt att dra kortet då, när man har handlat så mycket. Men det som är bra är att man vet att man inte behöver handla så mycket på ett tag :)
Det är nog dags att göra mat snart också, magen börjar morra på mig här.. men först blir det hänga tvätten!


Imorgon börjar Joakim på sitt sommarjobb, och jag återvänder till jobbet igen också, efter min en veckas långa semester ;P haha!


Hemma från Göteborg!

Idag kom vi tillbaka från Göteborg igen!

Vi har haft en trevlig semester där nere. Vi har dels gått på Universeum (i år igen) ;P, vi har ätit god mat, träffat vänner (marva och micke i måndags, samt eddie och lina igår).. Sen har vi gått på Liseberg och åkt diverse olika roliga attraktioner under gårdagen. Samt spelat bort på tok för mycket pengar i spelhjulen, utan någon som helst vinst! :O Men jag säger som Amanda Jensen (som vi hörde på scenen på Liseberg i måndags) "mitt liv kanske helt enkelt inte går ut på att vinna stora chokladbitar" ! Så jäkla kul sagt ;P  Hon var nämligen också grymt besviken på att inte ha vunnit någonting alls då hon gick runt och spelade :P
Joakim där emot lyckades "dra upp" en Homer Simpson ur en sån där "klo". :)

Hotellet som vi bodde på var Gothia Tower, som ligger typ mitt emot Liseberg, och var ett mycket fint och fräscht hotell! Och de hade en uuunderbar frukost som vi fick njuta av två mornar i rad. Jag önskar att man kunde få sån varje dag :P


Imorgon så far vi vidare till Stockholm där resten av vår semestervecka kommer att spenderas, förutom fredagen mellan 7-18 då vi kommer att vara iväg på vår dagstripp till Åland :)

Uppdatering och framtidsöversikt..

Tjenamors!

Nu har jag officiellt SEMESTER, eller, den började redan vid 13.30 idag :)

Det var ju några dagar sedan jag uppdaterade er sist, så här kommer en snabbis om vad som har hänt:

I torsdags var jag på ett ca 4h långt möte på USÖ. Möte med både en sjuksköterska, psykolog och en sjukgymnast. Ett möte som var en form av utvärdering av mig, samt om jag ev skulle passa in att börja i en KBT grupp för överviktiga i höst.. Svar om utvärderingen kommer komma om några veckor.
Sedan träffade jag Jessica på eftermiddagen, vi svängde runt i hela Örebro i svarta pärlan ;P Sedan så åkte vi ner på marknadsafton tillsammans med Jäder, samt att vi träffade Tessy och Simon där också..
Jag hittade en svart klänning med blommor på för bara 99kr på lindex, det var halva reapriset! Me like! ;P

I fredags var det jobb som gällde fram till kl 14 på dagen. vid 16 tiden åkte vi ut till mariebergsgallerian och träffade min syrra, hennes sambo och deras lilla gulliga dotter! Det blev en tur innepå gallerian, köpte inget, förutom glassen som vi fikade innan vi skilldes åt..
Kvällen blev en trevlig grillning tillsammans med många grabbar på studentgatan. Mysigt och trevligt!

Lördagen bestod av sova typ hela förmiddagen och sedan jobba kväll. Efter jobbet drog jag direkt till Alex som hade födelsedagsfest, han fyller år idag 6:e juni! :) Det var också mycket trevligt, jag var den enda tjejen, men det var kul ändå! :) Drog dock hem tidigare eftersom jag skulle upp och jobba igen på söndagen.

Idag så har jag jobbat fram till halv två, sen fick jag officiellt semester en vecka framöver! :)
Förutom Alex födelsedag, sveriges nationaldag och min första semesterdag, så har jag och Joakim även varit sambos (officiellt) i 1 år idag! Vi flyttade ihop denna dagen förra året.
Vi har ätit god mat och håller just nu på att tvättar..
Ikväll kommer det bli en del packning och även filmtittande..

Imorgon så åker vi iväg på semester ner till Göteborg, där kommer vi stanna tills på onsdag.
onsdagen åker vi hem hit igen.
torsdagen åker vi till Stockholm.
fredagen åker vi på en dagstripp till åland.
lördag och söndag lär också spenderas i stockholm..

Detta är vår semestervecka! :)

(ser kanske tråkig ut såhär, men vi ska ju såklart fylla ut det med nöjen och aktiviteter dit vi åker) :P

Hoppas vi får tur med vädret!

Ha det bra allihopa, nu drar jag på semester ;P

Olyckan

Det har hänt en olycka, det hände så snabbt, på bara några sekunder så var det över.. eller ja, över och över, jag vet ju fortfarande inte såhär i efteråt hur stor skadan är..
För att tala klarspråk och för att få er att veta vad som har hänt så tar jag det från början..

Idag på förmiddagen så skulle jag vara borta på ett möte/utbildning om kontaktmannaskap inom RAM-beslut. (jobbrelaterat såklart).. kl 9.00 skulle det börja.
Vi halv nio börjar jag åka hemmifrån, åker hela vägen ner genom brickebacken, och sedan framme i korsningen (vid macken), så kör jag höger som alltid för att åka vägen ner vid grankotten, univeritetet osv ner till stan.. men, när jag hade svängt och bara hunnit få upp hastigheten till 50km/h , så ser jag i min ögonvrå hur en mörk katt (tror att den var helsvart) hoppar upp från högersidans gräsbevuxta dike. Jag hinner inte mer än att bedömma att det aldrig kommer att gå väl! Hinner inte göra någonting mer alls, ingen sväng, ingen broms, INGENTING! Sen hör jag hur någonting slår emot bilen, eller snarare katten då.. kände dock inget bubbligt som om jag skulle kört på och över den.. när jag kikar i backspegeln så ser jag heller ingen död katt på vägen, jag ser överhuvudtaget ingen katt alls på vägen!
Nu när jag åkte hem efter mötets slut så kikade jag lite om jag kunde se den någonstans, men jag såg den ingenstans.
Så jag har alltså ingen aning hur det gick för katten, om den lever, om den är skadad, eller ligger död i diket. Men jag hoppas att den bara fick en smäll och att den sedan sprang vidare hem eller något i den stilen.

usch! jag vill verkligen inte vara med om något liknande igen! och jag hoppas också att katten tar det lugnt och ser sig om framöver då den ska korsa en väg!

Hur som helst, jag är ledsen katten om du har ont nu, och jag hoppas att du blir bättre snart!

förhinder..

Jessicadejten blev tyvärr inställd.. hon hade fått mejl ifrån läraren, de måste skicka in något mer grejs till arbetet vad det nu var för att få toppbetyg ;P
Men vi ska försöka ta vår träff på torsdag istället.. :)


Så, nu blir det en hemmakväll istället då.. vad man nu ska komma sig för att göra.. kommer nog dessväre sluta med att jag fastnar vid sims 2, trots det vackra vädret..

I väntan på..

..att Jessica ska höra av sig och säga att hon är klar för att hitta på något så slänger jag ut ett inlägg i cyberspace ;P

Igår fick jag tvättat iaf, efter att ha väntat halva dagen på att de skulle fixa tvättstugan, så fick jag tvätta mellan 19-22. Skönt att ha det gjort iaf! men dessvärre lär det behövas en gång till denna veckan, för lakarn osv kom inte plats denna gång.. aja, det blir ett senare bekymmer..

Idag har jag varit på jobbet. Inga ordinarie fanns på plats alls! :) wwiie! de är alla iväg på utbildningsdagar, idag och imorgon, tillsammans med vår ena chef också. så det var jag och en massa andra vikarier som var i slottsgruppen idag. På något vis var det lite skönt, skönt att inte ha någon annan som direkt bossar över en.. jag å andra sidan blev lite gruppens ledare för dagen, varför vet jag inte, men kanske beror på att de andra tycker att jag passar bra som det? eller för att jag har lite mer erfarenhet av gruppen, brukarna osv än de allra nyaste.. hur som helst så var det en bra dag iaf. Imorgonkväll blir det samma sak, inga ordinarie, hoppas att det blir lika skönt då! ;P

Har haft lite utav en "jobbsvacka", jag har inte varit lika sugen på att jobba denna veckan.. igår när jag la mig och idag när jag steg upp så var det samma tanken som snurrade runt i huvudet "ska jag skippa jobbet idag och ringa mig sjuk, men vad ska jag skylla på att jag är för sjuk då".. typ.. men när jag väl kommit iväg till jobbet så funkar ju allt bra, så jag vet inte varför jag känner så.. jag kanske behöver semester.. viket jag ju faktiskt har snart! :) nästa vecka, eller rättare sagt på söndag kl 13.30 börjar min semester!

Har ju inte lagt ut hur jag jobbar denna veckan, men här kommer det, iaf resterande veckan..

  • Onsdag: 14-21.30 , samt utbilding i kontaktmannaskap på förmiddagen mellan 9-12
  • Torsdag: Ledig
  • Fredag: 7-14
  • Lördag: 14-21.30
  • Söndag: 7-13.30
tror att jag har skrivit rätt tider nu, har inte mitt schema här framför mig just nu, som jag brukar ha när jag skriver veckoschemat.


Tror jag ska försöka ladda upp lite bilder snart igen, finns en och annan söt bild ifrån helgen :) Hattfesten tog jag dock inga kort på, men det finns andra som har gjort det, vissa av dem ligger på facebook.. fick iaf höra under kvällen att folk tyckte att jag passade i hatt ! ;P


Jeeeeessica, jag hoppas du hör av dig snart :)

RSS 2.0