Måndag

Sitter här och njuter av den lugna förmiddagen.. Ska iväg med bussen vid 11, ska in till stan och träffa en av Jessicorna jag känner :P SKa bli en lunch innan jag börjar jobba vid 14.
Måste diska innan jag drar också, men det hinns med..

Igår var det som sagt våran dag, dagen vi blev tillsammans för ett år sedan.. På den dagen blev det mest bara film och mys hemma, god mat och så självklart god efterrätt som bestod av "lyxkladdkakan"..

Idag börjar Joakim skolan igen, han har längtat länge efter denna dagen.. det var tom så där att han var lite pirrig inför fösta dagen på terminen :) Kul för honom att han gillar skolan !

Själv har jag ju ingen skola längre att gå till, känns skumt.. att typ för första gången i mitt liv inte behöva plugga... (förutom de där månaderna efter att jag hoppade av universitetet och väntade på att komma in på usk:a)... Skönt i alla fall att jag har någon sysselsättning nu.. För att gå arbetslös är inget kul, hatade det verkligen då jag gick som det de där månaderna... Eller, jag både hatade det och gillade det på samma gång... man blev liksom van vid att kunna sova hur länge man ville, van vid att bara gå hemma och stöka runt.. men samtidigt var man uttråkad och rastlös..

Får hoppas att jag lyckas få jobba på så pass mycket inom hemvården nu att jag inte behöver vara arbetslös..


nej, nu väntar disken på mig !


jo förresten, grattis till "Rambo" som fyller år idag !

1

Idag har jag och Joakim varit tillsammans i ETT ÅR ! Detta firas med god mat, härlig hembakad efterrätt samt att han fick en whiskey av mig :)

Tjolahopp på er

12,5

12,5 h arbetspass idag, har hittills avklarat 8,5 h. Men nu började det vräka ner regn, hoppas verkligen att det slutar rätt så snart så att man kan gå ut och jobba igen.. inte kul att springa runt ute i detta väder när man inte ens har ett paraply att tillgå !

önska mig lycka till !

Örebro

Kom tillbaka till Örebro igen i onsdags kväll.. Det var en trevlig liten minisemester vi gjorde till Göteborg! I tisdags gick vi på Universeum innan vi fick vårt hotellrum. Fanns mycket häftigt att se på där, sedan blev det även en lunch i deras fik. Efter det gick vi till hotellet, fick vårt rum, åkte upp och satte med en gång igång jacuzzin ! :) På rummet fanns det även en korg med godsaker som de bjöd oss på eftersom vi hade en svit! Så vi låg i jacuzzin ett tag och bubblade samtidigt som vi drack var sitt glas champange som de bjöd på :P
Sedan skulle vi möta upp Marva och Micke nere i foajén. Vi tog oss en fördrink, gick upp och kollade in vårt rum, sedan begav vi oss iväg till en restaurang som låg ovanpå "Bergakungenssalar".. (en utav biograferna i gbg). Det var mycket lyxig mat där, mycket kött, mycket mat, mycket allt ! Vi tog både förrätt, huvudrätt och efterrätt ! Kostade en del, men vad fan, det var vår semester och man lever bra en gång! Efter det gick vi hem till hotellet igen, slappade lite vid tv:n innan vi bestämde oss för att slockna i sängen.. Nästa morgon var det dags för frukostbuffén. Underbart gott, massor att välja på. Tog nog nästan lite av varje ! Efter det blev det mest slappande på hotellrummet, passade på att njuta av det en sista stund innan det var dags att checka ut.. (Eller snarare, jag sov faktiskt en bra stund, var så himla trött på något vis, Joakim låg i jacuzzin. Sedan när det var dags att checka ut så begav vi oss till "Nordstan".. Shoppade lite, åt lite mat och vandrade runt tills vårt tåg skulle gå.. vid kl 19.07 lämnade tåget göteborgs central och tog oss hem igen till Örebro.

Igår jobbade jag kväll så vi kunde softa en del på förmiddagen.

Idag har jag varit ledig, men vid kl 10.00 i morse satte sig både jag och Joakim hos frissören. Jag både klippte mig och färgade mig, Joakim bara klippte sig. Det var så himla skönt att äntligen få det gjort ! Äntligen få färga mig igen, äntligen bli av med alla hårtoppar som var så kluvna slitna och av ! UNDERBART !
Sedan vandrade Joakim runt på stan en stund medans jag blev klar i håret, efter det stack vi till Ica Krämaren och handlade mat för 800 spänn ! Vi gjorde en typ storhandling ..

Ikväll blir det god fredagsmat !

Vi har köpt hem kräftor nu iaf, men dem ska vi inte äta ikväll.. men vi behöver 2 st att äta dem med... eftersom det är så många i en förpackning.. sedan är det ju roligt att vara lite flera när man äter sådant..

Ikväll ska jag över till Emma och hämta min beställning från henne ;P

Åker snart

Imorgon 07.10 åker vi, jaaaaa, då drar vi till Göteborg !

Ska bli så skönt, våran egna lilla "minisemester".. God mat, underbart hotellrum, avkoppling, mycket sömn ! underbart !

För övrigt är det underbart att han är hemma igen ! ! !

Ska sova nu så jag pallar gå upp 05.30 !

Städning

Sitter och väntar in den stundande timmen, då jag börjar jobba. 11:e dagen i rad nu, men det känns inte så hårt, för jag vet ju att jag kommer att ha ledigt i tre dagar sen efter det! Denna förmiddagen har gått åt till städning, ja ni hörde rätt ! Jag tycker verkligen inte om städning, så som dammsugning, dammning och sådant supertråkigt ! Tycker där emot om att plocka iordning och hålla iordning på mina saker och sådant.. Men nu var det alltså dags för dammsugning, och tro mig, det behövdes verkligen. Jag har nämligen inte gjort det en enda gång under dessa sex veckor som Joakim har varit borta, så JA, det behövdes sannerligen !
Men nu är det i alla fall gjort, och när jag ändå var på gång så packade jag upp lite fler ljuslyktor.. Det är den enda lådan som inte har blivit helt uppackad efter flytten, men det beror mestadels på att 2 av våra hyllor som ska upp på väggen tar lång tid att få upp, för vi har inte de verktyg som krävs för det... På dessa 2 hyllor är det tänkt att många av mina fina ljuslyktor ska få rum, så därför har alla dem inte fått komma upp ännu..

Idag kommer Joakim hem igen. Han får skjuts av sin mamma och hennes man hit, de ska kolla in hur vi bor.. Tråkigt nog är jag på jobbet då, men huvudsaken är väl att jag får träffa Joakim sen när jag kommer hem ikväll.. Eftersom de kommer hit och ska kolla hur vi bor kände jag att det var extra viktigt att få det städat... som ni kanske kan förstå..

Nu sitter jag här på en stol framför datorn och dricker min farmors hemmagjorda saft, MUMS !


Vad gör ni denna söndagen?

En liten uppdatering

Igår kväll var det dags för en helkväll med Johanna! Det blev mat, som bestod av sallad-med-potatis-i, grillad marinerad kycklingfilé. sedan blev det lite nötter och sånt. Och som vanligt när vi skulle boka oss så säger vi "mat och en film", men vi lyckas aldrig komma till filmen ;P Vi sitter bara och snackar hela kvällen igenom istället. Det är sånna stunder som är värda att minnas, när man kan sitta med sin kompis och bara snacka i flera flera timmar utan stopp. När man pratar om allt mellan himmel och jord, ibland jobbiga saker, ibland roliga saker.. Det var verkligen en perfekt snack-kväll igår, regnet öste ner utanför, och vi satt i mitt vardagsrum med tända ljus och bara umgicks med varandra.

Tack för igår kväll Johanna ! Kommer att bli riktigt tråkigt när du flyttar från oss (mig)..! Som tur är blir det ju inte än på några månader.. men tiden går ruskigt snabbt..

Vet ni vad jag har lagt märket till?
Förr kunde man vara heeeeelt säker på att vi alla skulle skicka sms på fredag eftermiddag och fråga vad alla gör.. man kanske inte hade hörts på hela veckan, men man visste att på fredagen kommer sms:en som frågar vad man ska göra och om man ska hitta på något..
Numera på fredagar ligger telefonen för det mesta bara tyst i ett hörn, den drömmer sig tillbaka till det goda livet den hade en gång när den fick gå varm om helgerna..


Imorgon kommer Joakim tillbaka, äntligen! Detta har varit en mycket efterlängtad dag, men ska jag vara ärlig så blev jag helt paff när jag insåg att den nu alldeles snart var här.. trodde aldrig den dagen skulle komma ! :P Men det gör den. Så imorgon kväll när jag går och lägger mig beöver jag inte längre ligga och krama det andra täcket, då kan jag istället ligga och krama Joakim ! :)

Detta ska vi göra

OK, ni ska få veta ;P

Jag och Joakim ska tidigt på tisdag morgon åka ner till Göteborg, bo på Scandichotel Opalen i en svit med jacuzzi. Ska bli så underbart skönt ! Vi återkommer till Örebro igen på onsdag kväll. Detta är ju typ det första riktiga jag och Joakim har kunnat göra tillsammans på hela sommaren.. För när jag har varit där uppe har ju han jobbat varje natt, samt att han har haft helvriden dygnsrytm. Så detta ska bli vår lilla minisemester.. Jag riktigt längtar till vi är på hotellet, badar jacuzzi, samt hotellfrukosten ! ! ! Möjligt att det även hinner bli lite shopping också när vi är där nere, men vi får se..

Var tänkt att vi kanske skulle försöka träffa Eddie och Lina där nere, var ju ett tag sedan vi såg dem.. Men har inte fått något svar på mitt sms som jag skickade igår..
Där emot ringde jag till min mammas väninna som bor nere i Göteborg, tänke man kunde träffa henne och hennes man, ta en bit mat eller så. Har inte träffat dem på något år nu tror jag, urk vad tiden går! De har ju heller inte träffat Joakim, så det ska bli riktigt kul! Dessa bekanta har jag känt sedan jag var liten, Marva har jag känt hela livet, MIcke kom där emot in i bilden när jag var 5-6 år någonting tror jag.. Så det räknas väl nästa som hela livet det med, eftersom man oftast inte minns så mycket av de tidigare åren..
Får väl se om jag hör något från Lina, så kanske man hinner med å se dem en sväng också..

Längtar verkligen till nästa vecka !

KUL !

JESS, FAN VAD KUL !

Nu har jag ordnat ledigt till mig själv på måndag, tisdag och onsdag nästa vecka ! :) UNDERBART ! Men det mest underbara av allt är vad jag och Joakim ska göra tisdag - onsdag ! :D
vill ni veta vaaaaad? ASK ME ! ;P

Ska bli skönt att vara ledig lite.. Det blir en riktigt soft vecka nästa vecka, jag jobbar endast torsdag kväll samt delad tur på lördagen. annars jobbar jag inget mer den veckan, skönt ! Vill inte jobba mer den veckan heller, för på fredagen ska jag till frissan kl 10.00, har längtat så efter att ha råd med det ! Sedan på söndagn är det ju också en viktig dag, nämligen vår 1 ÅRS DAG :) Den vill man ju inte slösa bort på att jobba ;P

Nu känns det inte så jobbigt att vara inne på min 8:e dag i rad, och samtidigt veta att man ska jobba resten av veckan också, när man har trevliga saker att se fram emot nästa vecka ! :)

Jobb och annat..

Emma var här igår kväll. Vi satt och snackade och kollade i taxfree katalogen.. Jag beställde 3,5 liter starkt ;P Mest av alla , haha, väldigt olikt mig !
Men en grej ska bli till bålen på inflyttningsfesten, en annan grej blir till Joakim på vår 1års dag, tror jag iaf.. (jag vill inte ha den, men jag kanske sparar den till ett annat tillfälle).. får se hur det blir.

Igår på jobbet fick jag ett sjuk-vik som sträcker sig till den 6:e sep. inte så långt, men det är ändå något.. hur som helst så insåg jag när jag fick det att jag dels skulle jobba 15 dagar i sträck, eftersom jag började förra torsdagen och har jobbat, tors,fre, lör,sön,må,tis, idag (onsdag). mitt schema börjar imorgon, och jag hade redan sedan innan fått lördag och söndag denna helg.. så det skulle blivit 15 dagar i sträck då jag egentligen skulle jobbat även må,ti,ons,to nästa vecka också... NOT GOOD ! Enligt facket får man max jobba 11 dagar i sträck, så jag var tvungen att prata med chefen och ta bort passet jag hade på måndag.. så nu fick jag en dag ledigt imellan i alla fall, det är bra !
Sedan var jag egentligen uppsatt på jobb fre 4:e sep, skulle jobba kväll, samt att jag skulle jobba lör 5:e sep, dag... PÅ FREDAGEN ÄR JU VÅR INFLYTTNINGSFEST ! ! ! KAN JU INTE JOBBA DÅ, INTE HELLER KAN JAG BÖRJA KL 7 DAGEN DÄR PÅÅÅÅÅÅÅ ! ! !
Så, igår frågade jag en kollega som skulle jobbat lördag kvällen, om hon ville byta pass, och det kunde hon, så jag jobbar istället lördag kvällen.. Det var ju bra, men nu var jag ju även tvungen att fixa detta med fredagskvällen.. ingen ville byta ! Så jag gick till chefen och sa att jag helt enkelt var tvungen att ta bort det passet, så, mina damer och herrar ! MY JOBBAR INTE PÅ INFLYTTNINGSFESTFREDAGEN ! ! ! ! YEY !

Sedan måste jag höra med en av våra andra vikarier om hon kan ta mitt morgonpass på onsdag, för jag och Joakim planerar något ;P

Jag vet, blir mycket byta bort pass och skippa pass grejer.. men jag fixar i alla fall till det i god tid och jag säger iaf till när jag inte kan osv.. så de kan ge någon annan passet.. Jag har jobbat så himla mycket den här sommaren, så jag tycker banne mig att jag är värd lite ledig när jag väl vill ha det !

Jobbade 7-16 idag, det kändes när man gick hem.. i vanliga fall brukar vi typ jobba till 14.. 8,5 h jobb (och bara 30 min lunch) det känns tufft.. speciellt när de gav mig typ alla tunga morgonjobben, massa lunchjobb samt att jag fick en del eftermiddagsjobb nu då, eftersom jag gick till 16.00 och ordinare allihopa skulle på APT-mötet.. urk! far vart en hård och tuff dag idag.. men jag klarar mig, jag över lever.. gillar ändå detta jobbet, även om det är slitsamt många gånger ! Men man sover oftast mycket gott om nätterna..

WOHOOOOOOOOOO !  Jag är så jävla duktig (a)

Fuck it !

FAN FAN FAN ! Börjar känna av rygg-ont. Hoppas verkligen att det bara är något tillfälligt som är. Måste ta det mer försiktigt på jobbet! Det känns mellan skulderbladen liksom.. så det sitter rätt högt upp.. Hoppas att det är borta imorgon, eller att det åtminstånde går över under veckan !

Jobba imorgon, sedan ska jag tvätta mellan 16-19.
Emma ska komma förbi mig imorgon en sväng också med taxfree-katalogen i högsta hugg! Ska kika om det finns något trevligt i den som jag vill ha hem ;) Tänkte kanske beställa hem något man kan dricka på inflyttningsfesten :)

snart hem för kvällen!

Listatrista

KÄRLEK:

Är du kär just nu? Ja
har du någon kille just nu? - Ja, Joakim
Har du dumpat någon? - Nej
Har någon dumpat dej? - Ja
Har du sagt att du gillat någon för skojs skull? - Skulle inte tro det..
Vem kysste du senast? - Joakim
Vem kramade du senast? - Tror det var Emma, igår..
Är det okej att din kille hånglar med en annan tjej? - Glöm att han får det !

SKOLA:

Är du duktig i skolan? -
Var det när jag gick, iaf lite över medel ;P
Har du bra betyg? - De är inte så pjåkiga
Har du fått göra om ett prov någongång?- Hmm... nej!
Har du fått ett bra resultat på ett prov? - Många bra resultat.
Sköter du dej i skolan? - Gjorde det, fick alltid höra av lärarna hur bra närvaro jag hade och hur bra jag var på att komma i tid!
Har du tuggat tuggummi under skoltid? - Har väl hänt, men tuggar inte sånt nu för tiden..
Haft mobilen på lektionstid? - MM
Fått skäll av en lärare för att ha snackat i telefon? - Nopp

FAMILJ:

Hur många är ni i din familj? -
5, 2 systrar, mamma, pappa.
Bor du tillsammans med dina biologiska föräldrar? - Nej
Trivs hemma? - Trivs hemma hos mig och Joakim
Har rymt hemifrån för att du inte orkat med familjen? - Ja
Har skrikit och slagit din mamma? - Skrikit, men kan inte komma ihåg slagit...
Har fått en rejäl utskällning på sistonde? - Nej.
Har kallat någon i din familj för diva, idiot, cp, osv.? - Det har hänt..
Du älskar din familj oavsett vad som händer? - Troligtvis, så länge de accepterar mig som den jag är..

VÄNNER:

Har du vänner? -
Ja det har jag
vilka skulle du kunna offra livet för? - De som kan tänka sig göra samma sak för mig..
Du brukar vara med? - Johanna har det blivit mest av just nu :)
Vem/vilka var du med sist? - Ylva, idag på jobbet !
Älskar du dina vänner hur dom än ser ut? - Såklart
Är det okej att ha kill-kompisar? - Jadå :)
Har du pussat någon av dina kompisar? - Någon kanske...
Skulle du kunna döda någon av dina kompisar? - varför skulle jag göra det?
Har du blivit av med någon vän på sista tiden? - inte vad jag vet..

FJORTIS:

Du sminkar dej varje dag?
- Nej
Putar med läpparna på foton ? - nej !
Använder foundation på läpparna?- Har aldrig gjort
Super dej packad varje helg? - NEJ !
Du har pussat en tjej? - Ja, men det var inte jag som gjorde det först..
Du plattar håret och har en typ av fjortisfrisyr? - nej
Ditt hår e knallblont? - inte det heller..


KRIMINELLT:

Ange tre saker du snott? -
en sminkpryl, godis, en bok
Är det okej att vara kriminell? - nej, men alla gör vi dumheter ibland..
Vill du bli kriminell? - har jag inga planer på
Varför gör du sånt här? - Har väl gjort det förr pga grupptryck, tristess, dåligt självförtroende, dålig familjesituation..
Vad är inte okej med att vara kriminell? - Att man råkar väldigt illa ut och att man har en försämmrad förmåga att se vad som är rätt och fel samt att moralen är lägre..
Skulle du sno en bil om du inte orkade gå hem? - Nej, tar för lång tid..
Har du suttit i fängelset? - Nej
Vill du hamna i fängelset? - Nej, men det sägs att de får bra mat där.

DÅLIGA TIDER:

Vart på dåligt humör den senaste tiden? -
IDAG !
När grät du senast? - Höll på att göra det nyss, men det kommer nog snart..
Du har gråtit över en kille du inte kunnat få? - Jupp, men det var längesedan nu..
Du har slagit ner någon? - Nej, men har gett 2 killar var sin "örfil"..
Du har skadat någon med flit? - Inte vad jag vet..
Har du någonsin viljat döda någon? - Myggor, fästingar mm.. men inga människor..
Vem bråkade du senast med? - beror på hur man definierar bråk.

Lördag = Jobb

Trist och regnig kväll, då är det bra att man ändå jobbar! Så istället för att göra av med pengar denna lördagskväll så tjänar jag pengar, alltid bra att tjäna pengar ;P

Imorgon jobbar jag 12,5 timmars pass ! Sammanlagt 2 timmars rast under dessa 12,5 timmar.. Tur att det är söndag, för då får jag helg OB hela dagen :)
Jag jobbar verkligen typ kväll, dag, kväll, .. mycket upp och ned hela tiden :P

Ska gå hem lite tidigare idag så jag hinner sova något innan jag ska upp och med bussen som går 06.10 imorgon.. Så jag åker med 21.10 bussen nu ikväll så jag hinner hem och äta lite och så innan jag ska sova.


Längtar tills min Joakim får komma tillbaka hem igen ! Vill ha honom här nu! :(

Varför?

Varför betyder pengar så mycket? varför är allting så dyrt? varför är pengar så svårt att få tag i? Och slutligen, varför växer dem inte på träd?

Ikväll var jag på bio med Emma, Johanna och Tessy. Vi såg "Sommaren med Göran", den var riktigt rolig faktiskt ! Detta kommer bli ännu en svensk klassiker :)

Sen ville tjejerna ta ett glas, men jag var tyvärr inte alls pepp på det. Så jag åkte hem istället och nu sitter jag här.. Det känns jälvigt B att ha åkt hem vid 21.10 på en fredagskväll.. Men vad gör man när humöret inte är på topp, huvudvärken gör sig påmind och pengarna absolut inte finns för fem öre?

Jobba imorgon då, jobbar kvällen då. Sedan blir det delad tur på söndag. Jippie , or not ! Men det blir iaf en hel del pengar :)
Lärde mig lite nytt idag på jobbet, lyckades tom lära chefen en ny sak idag :) Det ni, det är det inte alla som gör varje dag!
Jag är riktigt stolt över min arbetsinsatts idag, tror fan inte det finns en bättre timvikare än jag ;P I alla fall fanns det ingen där just idag ! HAHA !


Torsdag kväll

Tillbaka till jobbet igen efter fem dagars ledighet med frid och fröjd.. märks att jag har varit ledig lite längre denna gången, för mina fötter värker, speciellt min onda fot.. den som krånglar ni vet.. men men, det är bara att bita ihop!

Skönt att vara tillbaka till örebro igen i alla fall, skönt att vara hemma hos sig själv igen.. Men det är fortfarande någon som ännu inte kommit hem, men det gör han snart det med :) han slutar jobba nästa söndag, så sen kommer han hem!

Imorgon blir det bio med några av tjejerna, tessy, emmapemma och johanna :) "Sommaren med Göran" är filmen som är på tapeten för morgondagen. Hoppas verkligen den är så rolig som den verkar på filmsnuttarna man ser på reklamen.
Ni ska veta hur nära det var att jag blev tvungen att jobba imorgon kväll också ! Det saknades 2 st på kvällen ! (vi är totalt 3 när vi jobbar kväll).. ingen kunde och ingen ville... jag sa att jag redan hade bokat biljetter till bion och att jag skulle gå med ett gäng kompisar som skulle bli väldigt besvikna om jag inte gick.. till slut hittade chefen 2 st ifrån någon av de andra grupperna som kunde jobba istället , mycket skönt !

Hittade en kalender när vi gick på stan i tisdags jag och Joakim.. Men det var inte lätt att hitta någon som var tillräckligt bra, jag är kräsen serru ! Men till slut fick denna duga, synd bara att den inte var lila ! :( FAN VAD DYRT DET ÄR MED EN LITEN JÄVLA KALENDER ! ! ! ! 89 jävla spänn skulle de ha för den !

Tisdag

Igår vart det inte riktigt som planerat.. När vi var på väg till hötorget fick Joakim sms ifrån en kompis där det stod att vi var välkommna att komma dit och grilla samma kväll.. Så istället för att köpa picknickmat fick vi köpa grillmat. Sedan stack vi dit och grillade.. Jag kände ingen och Joakim kände typ bara kompisen som hade bjudit dit honom.. Men det gick bra , tyvärr blev det lite kallt på kvällen..
Sedan efter vi hade grillat drog vi iväg in till stan och mötte ett par andra gamla klasskompisar till Joakim. Vi satt på en uteservering alldeles nära vattnet, underbart härligt. Trevlig att få träffa lite av Joakims kompisar också, sånna som jag inte har träffat förut.

Sedan drog vi hem, såg lite på tv och åt lite Ben & Jerry's glass med jordgubbar till det :)

Idag blir det väl förhoppningsvis som planerat.. att åka in till stan och göra en minishopping, men denna gång igen, bara shoppa sånt som jag verkligen behöver. Dvs, en kalender..

Joakim ligger och sover så sött, den stackarn hade väldigt svårt att somna imorse när han kom hem från jobbet.. sedan vid typ 11 tiden kom han syster, ägaren av lägenheten vi är i, och hämtade lite kläder och sånt.. hon bor hos sin kille nu när Joakim är här uppe.. Men hur som hellst, det kändes en aning pinsamt då jag först inte uppfattade att det hade ringt på dörren och där ligger man och sover i bara trosor och täcket låg någon annan stans :S Ryckte snabbt åt mig det och fortsatte att blunda..

Imorgon var det dags att återvända till verkligheten igen då... Jobbar på torsdag så det är hög tid att återvända.. Bah, vill inte åka hem utan Joakim! Vill ta med honom hem, hem till oss igen!

Utflyktsdag

Idag ska vi iväg till Hötorget, ner till hötorgshallen. Där nere har de en massa olika stånd med, mat, godis, grönsaker , rått kött, korvar mm.  Vi ska dit och köpa grejer till vår utflykt. :) För sedan ska vi iväg till Skinnaviksberget. Där ska vi sitta och se på utsikten, ut över en stor del av sthlm . Mysigt !

Igår gick vi på en av sthlms Kolgrillsbarer. Underbart gott var det och väldigt bra väder .

Imorgon blir det en liten shoppingrunda, ska till "The english shop" och sen måswte jag köpa en kalender, har insett att man inte kan jobba inom hemtjänsten utan en kalender att skriva upp när jag ska jobba.

Just ja, måste köpa min biljett hem till på onsdag, måste ju snart åter till verkligheten igen =/

I Stockolm igen :)

Kom till stockholm i fredags eftermiddag/kväll, vid ca kvart i fem. Den fredagskvällen spenderades med att köpa hem indisk mat att äta samt att hyra en film, det blev "Benjamin Buttons..."
Eftersom Joakim jobbar natt så blev det att jag försökte hålla mig vaken tills han kom hem, lyckades rätt bra, men när kl blev halv fem så slocknade jag på soffan, Joakim kom hem vid kl fem.. Vaknade till liv då när han kom hem, men jag var väldigt trött, så jag betedde mig typ likadant som man gör när man är full.. skrattade jätte mycket åt ingenting, sluddrade när jag talade och var väldigt instabil i kroppen :P Men sen somnade jag så sött.

Lördagen har bestått av kalas för Joakims pappa som fyllde år denna dagen. Så det blev kalas med både matpaj, cheeskake och en super god chokladtårta som Johannes och Josefin kom med som present. Det blev fullt hus då vi var alla hans syskon, samt de flesta av deras respektive, sedan var Joakims faster och farmor där samt en bekant till pappan.. Mycket folk för en liten lägenhet !

Det är kanon väder här i sthlm!

Längtar så till Joakim har jobbat klart för denna sommaren och kommer hem till mig igen i Örebro, hem till oss, till vårt hem. Men det är inte långt kvar nu. 2 veckor sedan är han hemma!

Det var en liten uppdatering iaf, hoppas att ni har det bra allihopa med det ni sysslar med ! :)

Upp till "huvvestan"

Nu har jag alldeles strax jobbat klart min 10:e dag i rad ! Känns riktigt underbart, jag har gjort ett bra jobb och känner mig stolt ! Då kan jag lungt få slappna av och sova på min bussresa upp till stockholm :)

Den här gången är min väska aaaaaaas tung !
Jag har med mig:

* Massor med kläder, ofc.
* 2 par skor, de gula samt ett par jag köpte när jag var uppe sist, ska gå in dem lite nu när jag är ledig..
* Dator
* Sims 2 spel
* 4:a böcker i min serie
* En tung nessesär full med massa prylar ! (solkräm, balsam, hårprodukter, parfym, deo, piller av alla dess slag mm)
* Handduk + badkläder, ska ju vara så bra väder så de måste hänga med :)
´
Sen finns det lite andra småprylar som är med också som också bidrar till tyngden på väskan..

Hoppas att det blir riktigt kul där borta ! :) Jag ska försöka komma ihåg att ta lite bilder som jag kan lägga upp sen på bdb..

Vad ska ni göra i helgen?

...

Imorgon, imorgon, imorgon tjohoooo !

Vänner

"Vänskapen är som en ömtålig växt, om du inte vårdar den så vissnar den och dör"..
Stämmer bra. Vänner man vill ha kvar bör man värna om, och om man inte vårdar relationen så vissnar den sakterligen och dör.. Men vad är då att värna om? Jo, tex kan det vara att man vill försöka ses och umgås med personen. Om man är lite längre bort kan ett sms, eller ett telefonsamtal ibland räcka för att värna om sin relation. Hör man inte av sig till sina vänner, hur ska de då fortfarande veta att man fortfarande vill vara vänner och att man fortfarande betyder något för den andre.. Sen behöver man inte höras varje stund och minut, men jag tror att ni alla förstår att jag inte menar det så heller..

Jag kan hålla med mycket i vad mina kompisar säger att "vi vet vart vi har varandra", även om vi inte hörs. men å andra sidan tycker jag att det är lite som att ta varandra för givet, vilket man egentligen inte ska göra.. sedan är det nästa lite som att man inte orkar bry sig eller engagera sig om vad den andra gör om man inte hörs på ett bra tag. Visst, det är inte som att världen går under.. för ja, de flesta av oss vet vart vi har varandra.. men, vi alla förändras, tider förändras, människor förändras. vill inte då mina vänner som "vet vart de har mig" vara med i min utveckling och förändring?

Jag förstår väldigt väl vad folk menar med det, och att det inte menar något illa alls egentligen. Men det blir på något vis ändå så, eftersom att det blir att man tar den andra lite för mycket för givet, eller?


Jag menar inte att starta några krig, menar heller inte att peka ut mina vänner för att vara dåliga, för jag är inte bättre än någon av dem själv.. Jag vill bara få ge er en liken tankeställare, där jag vill att ni ska fundera på vad ni/vi egentligen menar när vi säger att vi "vet vart vi har varandra"..

Räknar ner..

7:e dagen i rad är snart avverkad nu! Det börjar kännas lite i huvudet, man blir tröttare snabbare.. känns i fötterna att de heller inte hinner återhämta sig fullt ut mellan passen.
Men nog gnällt om detta..

Imorgon jobbar jag kvällen igen, men börjar inte förrän kl 16.00, då blir det lite längre vila mellan passen :)

Nu är det inte långt kvar tills jag åker ! Tre dagar kvar, och på tredje dagen åker jag, upp upp och ivääääääääg :D


Glömmer bort tid och rum..

Glömmer totalt bort vad det är för dag nu för tiden.. jag jobbar ju VARJE DAG , så då känner man aldrig av att "nu är det helg" , eller "nu är det snart måndag igen, ny arbetsvecka".. Idag gick jag in på min 6:e dag på raken. 4 kvar, sen blir det stockholm i 5 dagar ! Det är jag banne mig värd!

I fredags när jag jobbade kunde jag logga in med min inloggning på datorn på jobbet, men i lördags morse när jag kom stod det att mitt konto hade upphört ! Eftersom det var helg ville inte datasuporten ta hand om det, de tar bara hand om akuta problem på helgen.. jag tyckte mitt var akut, men det tyckte inte dem. men idag ringde jag och ordnade med det i alla fall. Så nu har jag mitt konto igen.. De hade typ av misstag stängt av mitt konto, för ibland när man bara ska jobba över sommaren kan chefen ordna ett konto som bara ska gälla en viss tid.. men det stod inget sånt på beställningen av mitt konto sa datasnubben.. så han öppnade upp det igen . vilket var tur, eftersom jag inte har gått klart på mitt sommar schema, samt att jag kommer jobba när de behöver mig i höst också och då behöver jag mitt datakonto!

Blir hela tiden en massa omändringar i mina schematurer. Det är så många som är sjuka och sånt, så då måste man byta runt lite för att det ska passa så bra som möjligt och sånt.. Men det kommer sluta med att jag får ett samtal en morgon eller eftermiddag där de ringer och frågar "var är du, är du sjuk eller varför är du inte och jobbar???" ..

Flyg iväg, för det gör tiden..

Blir ingen Sommar med Göran idag, för jag och Johanna beslutade oss för att vänta in Tessy som också vill se den. Hon är på Åland nu, så vi får vänta tills hon är tillbaka :)
Emma kommer tillbaka till Örebro imorgon också, najs! :) Måste se till att hinna träffa henne innan jag åker iväg till sthlm på fredag.
Har bokat in en "dejt" med Laxen på tisdag iaf, var ju ett bra tag sedan vi hann umgås! Men nu blir det av. Hon ska komma upp å kika på lägenheten, och hennes brandman kanske också kommer med om han har kommit till Örebro då.

Måste säga att trots att jag inte har gjort så mycket mer än att jobba denna sommaren (precis som förra sommaren :P) så har jag ändå haft en bra sommar! Träffat vänner, pratat extremt mycket i telefon med Joakim samt varit uppe och hälsat på en gång hittills och en gång till blir det ju nu då till helgen som kommer..
Det som är lite synd är att jag bara har badat en endaste liten gång ännu i sommar, vet inte om det kommer hinna bli någon mer gång.. samt att jag bara har hunnit vara i Mariestad en endaste gång denna sommaren, och det var precis i början av juni..

Tiden går så otroligt fort, man hinner inte mer än att blinka så har det redan hunnit gå en vecka nästa gång man tittar upp igen. (Kanske inte riktigt så snabbt, men nästa... :P )

Har kommit in i en läsperiod nu igen också, det är kul :) Mitt intresse för böcker går verkligen i vågor, men när jag väl har kommit in i en våg så läser jag rätt så mycket. Har börjat läsa om en bokserie jag har som heter Animorphs, är på bok 4:a nu och jag har kanske 16-17 böcker med dem.. tror inte ens det är hela serien, men men. Har inte läst alla förut heller. har väl kommit till typ 13 kanske en annan gång.. Hoppas att jag kommer lite längre denna gång :)

Nu ska jag återgå till bok nr 4, som heter "Ropet". Om ca 1h kommer Johanna och vi ska spendera kvällen tillsammans, kolla på en film som jag har hyrt och så :)

RSS 2.0