Egobost!

I helgen fick jag en enorm egobost! (eller två..)
 
I lördags träffade jag ett litet gäng med gamla dagiskompisar.. Vi träffades på dagis och gick i låg/mellanstadiet tillsammans tills dess att jag fick byta skola i årskurs 6 (pga. separerade föräldar och att jag flyttade till andra sidan stan med mamma).. Så vi tappade kontakten.. Sen har vi hittat varandra på fb och på den vägen vart det att vi, några stycken valde att ses igen och återuppleva minnen!
Vi träffades på en pub i Mariestad och åt en bit mat och drack lite.. Vi snackade gamla minnen, nya händelser, kollade på gamla bilder, och nya..
De flesta har jag som sagt inte sett sedan i 5:an, men en av dem sprang jag på i Örebro för ett par år sedan då jag jobbade i hemtjänsten (och var ganska fet).. Efter halva kvällen sa han "My, nu har jag hållt mig hela kvällen, men jag måste få säga det.. DU har verkligen gjort en stor förändring sedan vi sågs sist! Inte för att det är något fel i att vara stor, tolka mig rätt nu, men du är så jäkla fin nu!"
De andra dagiskompisarna tyckte också att jag var förändrad, en av dem sa att om hon hade gått förbi mig på gatan så vet hon inte om hon hade känt igen mig..
Ja, jag var ju liksom stor redan på den tiden, dagis och låg/mellanstadiet.. Så jag antar att folk var vana att se mig på ett visst sätt, men nu ser jag ju mer "normal" ut, så då blir det väl en omställning för dem..
 
Den andra stora egobosten jag fick var när ett gäng killar som många i dagisgänget kände till ifrån sina högstadieklasser osv kom i på puben.. Vi bjöd det gänget att sitta med oss och då visade det sig att en av killarna gick i min högstadieklass!!
Jag sa till honom.. "Nu måste jag ställa den klyschiga frågan.. känner du igen mig?"
Han svarade - naaeeej, det tror jag inte..
Jag sa - Högstadiet, My.. Du hängde mycket med Guffa, jag hängde med Jenny..
Då sa han - "My, My Holgersson!!" "Shit, är det verkligen du. Vad du är förändrad"..
 
Sedan babblade vi en del under kvällen om ditten och datten och lite nu och då så flikade han in "shit alltså, du är verkligen fin nu".. (Haha!)
Han frågade tom om han hade varit dum mot mig under högstadiet, och bad tom om ursäkt för det.. :P
Sen när alla utom han och jag hade gått (jag satt och väntade på min skjuts, de andra drog typ en kvart före mig..) så började han åter igen prata om vilken förändring jag hade gjort och hur bra jag såg ut nu.. Jag sa att det egentligen inte skillde så många kilon på mig nu och då, men att när man är i den åldern vi var då så ansågs man att vara så himla mycket större jämfört att vara vuxen och ha samma storlek.. (det är faktiskt sant, jag vägde ju 12-20kg mer då än nu..) Han sa då "Nu ser jag det unga jag inte kunde se då"..!
 
Haha! Snacka om att jag fick mycket beröm den kvällen.. Kändes både gött och konstigt!
Jag har liksom drömt om den dagen så jävla länge, att återse folk ifrån grundskolan och få min revanch! Få visa hur bra jag fakttiskt ser ut nu, och med lite tur att många av dem har "sunkat" ner sig..
Nu fick jag ju en del av den revanchen.. vilket kändes rätt bra.. Men samtidigt inte lika bra som jag hade förväntat mig att det skulle göra.. Vet ni varför?
För att jag inte längre behöver ha deras bekräftelse att jag ser bra ut! Jag är en vuxen kvinna som har gjort en jäkla bedrift och ser jäkla bra ut nu egentligen! Jag är inte längre den osäkra 14-15åringen som jag var då som sökte bekräftelse från alla..
 
Skönt att vara självständig nu! :)

Vägning 28/4- 2014

Ny vecka och nytt resultat att bjuda på idag..
 
Startvikt: 158,9kg
Vikt förra veckan: 75kg
Dagens vikt: 74,4kg
 
Viktminskning:
-sedan förra veckan: 0,6kg
-sedan operationen: 70,4kg
-totalt sedan flytstart: 84,5kg
 

Skönt att jag fick bukt med viktökningen! Det visar ju på att äter jag bra, som jag bör göra, ja då går jag ner i vikt! :)
Jag ska försöka vara lika duktig denna veckan.. (kan dock erkänna att jag föll för frestelsen idag..) Men det är bara å ta nya tag i morgon igen och köra hårt! :)
 
Orkar inte uppdatera så mycket mer just idag, behöver komma i säng nu så jag orkar gå upp imorgon.. Känns lite tungt att veta att jag jobbar 6 av 7 dagar denna veckan.. Speciellt pga att jag nu ikväll börjar känna mig lite sjuk.. Känns lite skum i halsen och lite ont i huvudet..
Jag håller tummarna för att det bara är en tillfällig känsla!

Matdagbok 3

Här kommer dagens matintag, svart på vitt..
 
Frukost:
Samma som tidigare 2 dagar..
 
 
Lunch:
Lasange (nötfärs) gjord på både gröna och "gula" plattor..
 
 
Mellanmål:
1kopp te och 1st banan
 
Middag:
Ugnsgratinerad falukorv med mos. (3 skivor falukorv, 78% kötthalt)
 
 
Kvällsfika:
1kopp te samt "tacotonfisk".. (en liten burk tonfisk blandat med 2tsk chunky salsa. Toppat med 2 skivade babyplommon tomater samt lite mager riven ost (11%) och oregano)
 
 
 
Skålar och matlådor är samma storlek som vanligt.. Så jag håller mina mått bra! :)
I övrigt förutom dessa 3 koppar te har jag också druckit 1,75l vatten idag.. Så det har verkligen varit en bra vätskedag..
 
Nu ska jag gå och lägga mig och njuta av sovmorgon imorgon! Jag är nämligen ledig 3 dagar nu.. Dessa dagar passar jag på att åka bort, till min familj i Mariestad och hälsa på. Vi ska ha kalas i helgen då syrran fyller år nästa vecka.
 
På lördag ska jag även ut och träffa några gamla kompisar ifrån dagis.. Har inte sett dem på hur många år som helst, men vi har funnit varandra på fb och ville ses igen! :) Ska bli riktigt kul att se vad det blivit av dem! :)

Matdagbok 2

Det kändes så bra igår att skriva matdagbok för att få det svart på vitt, så jag tänkte att jag ska köra det nu ett par dagar.. (kanske inte helgen, men iaf vardagar..) :)
 
Frukost:
1 kopp te med honung. 1 skål med turkiskyoghurt blandad med 1/2 portion proteinpulver. Detta toppatmed naturella sötmandlar, 3 katrinplommon samt lite nycklehålsmärkt fruktmüsli.
 
 
 
Lunch:
Medelhavsinspirerad paj. (spenat, småtomater, soltorkade tomater, oliver, fetaost, bacon, äggstanning och lite lite riven ost & färsk koriander på toppen..)
 
 
 
Mellanmål1:
1 Banan
 
Mellanmål2:
2st Belvitakex.
 
Idag kände jag att jag behövde något extra, kände hur hunger och blodsocker påverkade mig. Jag har ett paket med såna liggandes i bilen som nödproviant just nu.. Å idag så hjälpte det bra! :)
 
Middag:
Kycklingwok med cashewnötter och ris.
 
(okej, inte helt optimalt med takeout men vad fan.. jag kom ifrån jobbet sent och satt fast i bilköer.. Detta gjorde att jag slapp vara sur och grinig som ett as när jag kom hem.. wok är iaf bättre allternativ mot typ hamburgare/pizza..)
 
 
Kvällsmat:
1kopp jordgubbste med 1tsk honung samt 1st jordnötsmugcake toppad med lite jordnötssmör och jordgubbssylt.
 
 
Receptet på denna hittar ni här:
 
http://vardagsmatalajess.blogg.se/2013/september/mugcake-med-jordnotssmor.html
 
(Dock delade jag och sambon på receptet som stod skulle bli 1 mugcake, jag gjorde alltså två mindre mugcakes.. och jag blev riktigt mätt!)
 
Jag är nöjd med denna dagen också måste jag säga.. Jag tycker att det är mycket bättre att jag gör ett aktivt val att ta ett extra mellanmål (som idag i from av belvita) än att jag gör det "omedvetna" valet att stoppa i mig något typ godis..

Matdagbok..

Jag vill fira att jag idag inte har ätit en endaste godisbit!! WOHO!!
Detta firar jag med att skriva en matdagbok om vad jag faktiskt har ätit idag..
 
Frukost:
1 kopp te med 1tsk honung.
1 skål med turkisk yoghurt (ca 1 dl) blandat med 1/2 skopa trippelproteinpulver. Detta toppade jag med nyckelhålsmärkt fruktmüsli, naturella sötmandlar samt 3 torkade katrinplommon..
 
Den totala matmängden är max 2dl då skålen jag använder rymmer max 2dl upp till bredden, och jag hade inte maxat den.. :P
 
Lunch:
1 lövbiffsrullad fylld med cream bonjour vitlök & soltorkade tomater. Till detta bearnaisesås och ugnsrostade rotfrukter (morot, kålrot och palsternacka).
 
 
Matmängden på detta var ockå max 2dl då matlådan jag hade idag inte rymmer mer..
 
Mellanmål:
1 banan
 
Middag:
2 stekta bacon, pennemakaroner, lite jketschup samt sallad bestående av gurka, romansallad, baby plommontomater, soltorkade tomater samt salladslök.
 
 
Matmängden är ca 2-2,5dl.
 
Kvällsfika:
1 mugg te med 1tsk honung.
1 knäckebrödsskiva med 1 skiva ost, 1 stekt ägg samt 3st skivade baby plommontomater..
 
 
Så, detta är alltså det jag har ätit idag.. Plus att jag druckit 1,5l kranvatten utöver de två tekopparna..
 
Såhär brukar mina bra matdagar se ut, på ett ungefär.. Maten varierar ju en del, men mängden brukar vara den samma jämt! :)
 
Så vad tycks? Några synpunkter?
 
 
 

Vägning 21/4- 2014

Idag var det inte alls kul att gå upp på vågen.. Det kändes så jobbigt efteråt att jag knappt ens vill blogga om det nu (för att jag skäms så).. Men samtidigt är det bra att fejsa det svart på vitt så att det kan bli bättre! Och för att döda den där jävla myten om att man inte "kan" gå upp vikt efter gbp (trots att man äter små mängder mat)..
 
Ja, här kommer nu iaf resultatet av veckans vägning..
 
Startvikt: 158,9kg
Viktminskningckans: 74,3kg
Dagens vikt: 75kg
 
Viktförändring:
-sedan förra veckan: +0,7kg
-sedan operationen: -69,8kg
-totalt sedan flytstart: -83,9kg
 

Som sagt, det känns jävligt tungt att ha gått upp 0,7kg på en vecka!! Jag vet ju såklart vad det beror på.. För dålig karaktär helt enkelt! För mycket av påskgodiset istället för bra mellanmål.. Jag har typ bytt ut kvällsmålen mot läsk & godis under denna långa påskhelg.. Inte alls bra!
Men jag vet ju vad felet var, och kan därför göra något åt det nu.. Ska inte hålla på och stoppa i mig godis varje dag from nu!! Dum och ful grej som inte får bli en långvarig vana..
 
I övrigt har jag fått ett tråkigt besked gällande en familjemedlem som också bidrar till att man vill trösta sig.. Men jag får helt enkelt försöka bearbeta det på ett annat sätt än att ta till onyttigheterna.. (Jag hoppas att ni har överseende med att jag inte skriver ut här vad jag fått för besked.. Vissa saker måste få vara mer privata och inte till för hela cyberspace att läsas..)
 
Eftersom att jag fick en sådan dålig start på dagen så kände jag mig så jävla ful och äcklig i allt hängande skinn.. Jag låg på sängen och beklagade mig över all lös hud på min kropp för sambon.. Han tröstade mig och sa att han älskar mig ändå. Jag vet ju att han gör det.. Men jag gör inte det. Jag har väldigt svårt att älska allt det här dallret jag har..
På ett sätt var det lättare att älska det förr.. För förr var jag fet, det gick liksom inte att döja. Alla som mötte mig såg det och jag behövde inte göra någon bortförklaring på det..
Men nu, nu är jag ju nästan normalviktig och då "förväntas" det ju att man ska se ut på ett visst sätt under alla kläder..
Låt säga att jag skulle vara singel.. Hur i fan skulle man kunna bortförklara allt häng för en ny partner?
Eller på badstranden till sommaren? Hur ska jag kunna gå runt i badkläder utan att folk ska stirra på min slappa hud..
Hade jag varit fet hade det inte varit konstigt att jag hade all hud och allt fett.. Men nu, när jag är typ "normal" så tänker jag på det så jävla mycket mer! Och jag tror att det kommer att läggas märket till det mycket mer av andra också..
 
Ju längre tiden går sedan jag opererade mig, desto mindre behov har jag av att berätta för nya människor att jag har opererat mig.. Jag vill liksom kunna leva ett vanligt liv utan att vara placerad i facket som X-tjockisen.. Ni som vet om min operation har ju liksom följt mig under hela resan och därför är det ju inga konstigheter med det här..
Men helt nya människor som möter mig nu, de vet ju liksom inte om något annat jag.. så jag vet liksom inte om jag vill berätta för alla.. Men det kommer ju bli svårt när de ser mig "näck" (i badkläder eller så).. Då lär de ju kunna lägga ihop ett och annat..
 
Jag vet att man inte ska bry sig så mycket om vad andra tycker och tänker om en.. Å det gör jag egentligen inte heller så mycket som det kanske låter här och nu.. Men JAG bryr mig om hur jag ser ut och hur jag uppfattas av andra.. JAG bryr mig om att jag inte ser riktigt klok ut i all lös hud. JAG vill ändra på mig, även om folk älskar mig som den jag är ändå..
 
Mycket tankar flyger runt idag som ni märker..
 
Tillslut fick jag iaf känna mig någorlunda fin idag när jag tog på mig den nya klänningen jag hittade på Bubbelroom (den fysiska butiken!! som jag inte hade en aning om att den fanns)..
 
 
 

Ledig dag..

Jepp, idag har jag min enda lediga dag denna veckan och den spenderar jag hemma med hushållssysslor! :P
Just nu håller jag på och tvättar, har varit ute med sopor och ska snart ge mig i fejd med gardinstängerna och se om jag kan få upp dem..
 
Annars är det väl inte så mycket nytt som händer i mitt liv.. Jag vaknar på mornarna, äter min frukost, drar till jobbet, jobbar 8h, åker hem, lagar middag, duschar, ser på tv, lägger mig och sover.. sedan startar det om igen nästa dag.. Låter väl kul? haha! *not*
Men det är ju så vardagen är vanligtvis.. och än så länge så har jag inte haft så mycket ork att uträtta så mycket annat än hemmasysslor..
 
Vi har snart bott här i 3 veckor och jag har inte ens tagit mig in till stan ännu med tunnelbanan :P
Då jag har gått i affärer har jag tagit bilen till Vällingby C eller till Skärholmen C. (SKHLM är en sjuuukt stor galleria i Skärholmen där allt finns! Mycket bra shopping!)..
 
Idag när jag har tvättat klart funderar jag faktiskt på att ta en promenad ner till Hässelby torg och spana in det lite mer.. Se vad som faktiskt finns här, bara 5-6 minuter hemifrån.. Ska ev. hoppa in på systemet också och se om de har något gott till påskhelgen!
 
Ja, jag har egentligen inte så mycket att komma med känner jag.. Livet rullar på, jag har fortfarande dålig karaktär vad det gäller träningsbrist och lite för mycket söt-ätande.. (Jag har tänkt att försöka strama åt och skärpa mig efter påsken..)
 
Jag bjuder på lite bilder..
 
Lillsyrran var ju här i helgen som var och när jag kom hem från jobbet bjöd hon och Joakim på denna goda middag..
 
På kvällen spelade vi Disney TP (kan ni gissa vem som vann? ) ;)
Efter det såg vi även på en Disneyfilm - Lilo & Stitch
 

Jag lånade syrrans tröja! Helt coolt att jag kunde komma i den, hon som alltid varit så jäkla smal!! Hon är fortfarande jäkligt smal, men nu har ju även jag krympt :P
 
Sista dagen då syrran var här så tog vi oss en shoppingtur på SKHLM.. Det blev en premiärfika på Honey Comb!
Mycket gott.. Det är "frusen yoghurt" som man sedan toppar med vad man vill ha för tillbehör.. Mums mums!
 
 
Jag har länge funderat på om jag skulle påskpynta lite här hemma, men kom fram till att det fick duga med gula tulpaner i år! :)
 
 
Igår lagade jag för första gången den klassiska rätten: Kokt torsk med äggsås. Det var riktigt gott och jag tyckte att det var en bra "hyllning" till denna påsken.. :)
 
Igår kväll satt jag i mitt hörn i soffan och gillade min utsikt.. Ett fint nytt hem har jag iaf fått! :)
 
 
Då jag är så inställd på att vakna tidigt om mornarna så vaknade jag egentligen redan kring kl 07 även denna lediga dag.. Men jag stannade faktiskt kvar i sängen och drog mig till 09,30 då jag beslutade mig för att gå ner och tjuvstarta i tvättstugan.. (min tid började kl 10).. Sen när jag kom upp fixade jag frukost..
En stor mugg vanlijte med honung, en liten rostad bak av en morotslimpa samt en liten skål med kräftstjärtar som jag blandat med lite turkisk yoghurt,majonäs och kryddor..
 
Nej, nu ska jag fortsätta med hemmasysslorna innan det är dags för lunch bestående av goda rester från gårdagen! :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vägning 14/4 - 2014

Dags för vågens resultat!
 
Startvikt: 158,9kg
Vikt förra veckan: 74,3kg
Dagens vikt: 74,3kg
 
Viktminskning:

-sedan förra veckan: 0 kg
-sedan operationen: 70,5kg
-totalt sedan flytstart: 84,6kg
 
Ja, denna vecka stod jag still.. men hellre det än upp! 
Ni som varit opererade längre än mig, när kan man räkna sig som viktstabil?
 

Humöret

Ja, jag har ett väldigt svajigt humör känner jag.. å jag vet inte varför!
 
Trött är jag som bara den efter jobbet om dagarna, men det är ju inte så konstigt.. Jag är ju dels inte van att bara jobba dagpass, heller inte att jobba 100% och på det så är det en ny stad och nya kunder! (så att jag är trött är ju en normal inkörningsfas..)
Men varför känner jag mig så skum i humöret?
Vissa stunder känner jag mig typ nästan ledsen,och sedan i nästa stund jävulskt förbannad utan någon speciell anledning! Varför??

Som grädde på moset på detta humör så har jag bara lust att äta skräp!
 
Blähä! Inte alls kul att känna så.. Jag är verkligen inne i en dålig spiral.. Äter någon form av "skit" varje dag.. Inga jätte mängder, men ändå.. Det är ett par godisar här, någon kaka där.. Något i den stilen varje dag.. =(
 
Gillar det inte!
Men jag antar att man kanske har sämmre perioder ibland?
 
Och ska man se till den stora bilden så har ju min värld snurrat runt en hel del nu..
Förutom det faktum att jag fortfarande är i en "viktminskning och hitta mitt nya jag fas" så har jag rivit upp mina trygga rötter från en stad som jag kallat mitt hem i nästan 10 års tid, till en ny stad.. Jag sa upp mig från mitt jobb och har börjat ett nytt. Flyttat in i en lägenhet som vi äger, dvs (miljonlån!!) Vem får inte en klump i magen av sånt?? haha!
 
Jaja, jag tar mig väl igenom det här så småningom får jag hoppas.. Tur att allt känns bra här i nya hemmet och på nya jobbet iaf! Annars hade detta nog varit sju resor värre!!
 
Imorgon jobbar jag iaf min sista dag för denna veckan och jag får ta en ledig helg! Skönt!
Ett välkänt ansikte kommer på besök denna helgen vilket jag tror kan göra mig gott! Detta välkända ansikte tillhör förresten min lillasyster! :) Åh vad jag började längta till imorgon nu kände jag!
Sep-10
 

  typ -05? :)
 
Nyår -12
 
Nyår-13
 
Som sagt.. Mitt humör är skumt och svajigt!
 
Men jag vill tacka min allra underbaraste lillasyster för att du finns! Du har alltid älskat mig för den jag är, vilken storlek jag än har varit! Vi har alltid haft kul ihop, men också bråkat en hel del.. Men det är sådant bra syskon ska kunna göra! :)
 
Vi ses imorgon! :)
 
 

Vägning 7/4- 2014

Då var ännu en måndag snart till ända.. här kommer denna veckans vågresultat:
 
Startvikt: 158,9kg
Förra veckans vikt: 74,7kg
Dagens vikt: 74,3kg
 
Viktminskning:
-sedan förra veckan: 0,4kg
-sedan operationen: 70,5kg
-totalt sedan flytstart: 84,6kg
 

Ja, jag är ju inte helt åter på "lägstavikten" som jag hade för två veckor sedan, men jag gick ju iaf ner i vikt denna gången och inte upp! Så det ser jag som ett bra tecken! :)
 
I övrigt mår jag bra.. Jag var ute och tog en liten löparrunda i fredags när det var fint väder.. Kände dock att på bara ca 2 veckors uppehåll att det var mycket kämpigare.. Måste försöka komma igång med bra rutiner här också snart..
Men samtidigt vill man ju få iordning hemmet och komma in sig bra på nya jobbet först.. Känner att jag inte har riktigt ork till allt just nu, så då blir träningen lite bortprioriterad.. Men jag hoppas på att komma igen snart..
 
Jag bjuder på några bilder:
 
En helt vanlig vardag efter jobbet sitter jag i fina bilköer.. ;)
 
Sängen har fått nya fina sängkläder..
 

På löparrundan sprang jag på detta vackra!
 
Sambon och jag hade mysmiddag för 2 hemma i fredagskväll.. Ryggbiff med sötpotatisklyftor, mögelost, brysselkål och Morbergs bbq-sås.
Desserten denna kvällen blev färska bär varvat med färskost (som jag smaksatt med vanilj) samt  smulat kex (Belvita med tranbär).. Toppat med 1 Nobless.
 
Trots att jag jobbade hela helgen så hann vi med lite familjemys också.. Vi bjöd in Joakims familj på middag, dock kunde inte alla närvara.. Men de som kom fick något riktigt gott!
 
 
Fetaostfyllda älgfärsbiffar med kryddmarinerade potatisklyftor samt en kall yoghurtsås smaksatt med citron & koriander samt en grönsallad..
 
Även denna dag bjöds det på dessert..
 
Det blev en vitchokladkaka med äpple & kardemumma samt grädd&turkiskyoghurtvisp till det..
 
Det blev verkligen superuppskattat alltihopa! :) Själv blev jag också mycket nöjd då det var första gången jag gjorde älgfärsbiffar, den såsen, den potatisen och den kakan!! Haha! Verkligen vågat att köra nytt på allt till en bjudmiddag.. Jag som annars brukar "sejfa"..
 
 
Förresten, idag fixade jag ringförminskning på förlovningsringen! Fick den minskad med över 2 hela storlekar!! (vet ej exakt hur många, typ 2 komma någonting.. ) det jag vet är att den är snäppet mindre än Joakims och hans var iaf 2 storlekar mindre än min..!!
Jag hade vart och frågat på Allbrekts guld (kedjan vi köpte ringarna på) vad de skulle ta för förminskning.. De skulle ha 660kr/ storlek!! Nu när vi var ute i andra ärenden gick vi in på en annan guldsmed som troligtvis inte är en stor kedja och nu behövde jag endast betala 350kr och jag kunde vänta i butiken medans det utfördes istället för att lämna in den och få tillbaka den senare..
Mycket bra deal tycker jag att detta vart! :)

Nya hemmet..

Ja, då har jag grejat till vårt trådlösa internet här hemma, så nu kan jag använda mig av min dator igen! :)
 
Hur har allt gått nu då?
Jodå, vad det gäller flytten har allt gått bra.. Vi har så gott som kommit iordning med lådorna (en halv kvar att packa upp).. Sedan ska det fixas med diskmaskin/maskinerna till helgen samt att ett gäng lånade flyttlådor ska fraktas bort!
Efter det kommer det vara mindre "härjat" här hemma..
 
Övrigt som måste fixas är gardiner/gardinstänger samt att sätta upp tavlor och taklampor.. Vi upptäckte ju till vår stora förskräckelse att vi inte kan ha nästan någon av våra taklampor pga att vi har för korta lampsladdar och här i v¨rt nya hem är det "kilometer" från tak-kroken till själva lamputtaget.. (helt sjukt).. Men men, det kmmer ordna sig så småningom..
Vi har ju iaf lampor i fönstrena, och så här års klarar man sig ju rätt bra då det är ljust.. ;)
 
Nu har jag redan hunnit jobba 3 pass på mitt nya jobb och det ska faktiskt bli skönt med en ledig dag imorgon innan jag går på och jobbar i helgen igen..
Jag tycker att jag har kommit in bra på jobbet redan, hittat rutinerna och börjar känna till mina kunder som jag går mest till..
Det både för och nackdelar med att jobba på större/mindre arbetsplatser, samt för/nackdelar med att jobba kommunalt/privat har jag fått märka.. Men jag trivs!
 
 
Här om dagen såg det ut såhär.. Nu har vi kommit undan med några fler lådor iaf.. Men sen har man ju inte hunnit asmycket då vi båda har jobbat..
 
Sambon pendlar ju mellan sthlm och köping varje dag denna veckan, men som tur är så slutar har där borta imorgon nu! :) Nästa vecka så har han en ledig vecka innan han drar igång på sitt nya jobb.. Då får jag nog sätta honom i arbete ;) Haha!
 
Ja, nu har ni fått ett litet livstecken från mig iaf.. får se om jag skriver mer i helgen..
 

RSS 2.0