31 augusti

Igår var det 3år sedan jag och Joakim blev tillsammans. tänk vad tiden går fort, samtidigt som det känns som att man har varit tillsammans hela livet.. konstig känsla det där..
Hur som helst så var det synd att vi inte fick ses något på våran dag..
Men gottgör vi med att jag åker till Uppsala efter jobbet imorgon.. :) Jag är ledig från jobbet på fredag, så jag kan spendera hela dagen där då.
På lördag åker vi tillsammans till Örebro igen, för på kvällen har vi vår inflyttningsfest :) Hoppas verkligen att den blir kul! :)

Sitter just nu och kollar på dokumentären på 5an, om en kvinna som är matmissbrukare.. Tycker att det är nyttigt för mig att se på sådant ibland, så jag vaknar upp mer i mig själv och min egen situation..

Tycker att jag har spårat ur lite för mycket nu.. men jag försöker att styra upp det hela igen.. Men det är svårt.. Svårt på så vis att jag är själv så mycket, och är man själv så är det ingen som ser och ingen som vet vad jag gör.. Ensamheten är mitt största hot i detta..
Jag är en sådan person som äter när jag är ledsen, glad, stressad, orolig.. ja, man kan väl säga att jag tar till mat så fort jag känner något speciellt.. men det är väl mest då jag känner negativa känslor, som ensamhet, sorg, oro, känner mig uttråkad osv..
Å tyvärr finns många av dessa känslor just nu, nu när jag är särbo och har mycket tid ensam..

Men jag ska bita ihop och styra upp detta, jag måste bli bättre igen! så är det bara!

29/8

Jag och Joakim fick en mycket bra helg tillsammans.
I fredags tog vi en tur ut till Marieberg och shoppade. Sedan köpte vi lite kräftor och färska räkor som vi sedan åkte hem och gjorde en god middag av :)
Det blev en trevlig hemmakväll.

I lördags så fixade vi lite här hemma, sedan tog vi en tripp till stan. Gick i lite affärer igen och sedan tog vi en lunch på stan. Efter det åkte vi iväg till Nora och marknaden som var där. Vi vandrade runt och tittade på saker, åkte även radiobilar där på ett tivoli.
Sedan åkte vi hem och gjorde mat och tittade på en film.
Senare på kvällen gick vi på bio och såg Apornas planet- (R)evolutionen. Den var mycket bra!

Igår så var det våran sista stund tillsammans för denna veckan.. Vilket inte alls var lätt! Det kändes väldigt tungt att säga hej då, och jag hoppas att det verkligen kommer att bli lättare med tiden att säga hejdå.. Inte för lätt (för det vore konstigt).. men inte så jobbigt som det var igår..
Igår eftermiddag gav jag mig iväg för ett kvällspass.. det gick bra, men kändes motigt..

Idag är jag ledig, vilket känns bra! Jag kom i säng rätt sent i natt.. Jag drog mig länge för att ens gå och lägga mig helt själv.. och när det väl var dags, så blev det många blöta fläckar på kudden.. =/

Idag känns det dock en aning bättre.. känner mig inte ledsen iaf, men en smula ensam!

25 Augusti

Nu är jag äntligen tillbaka i min egna lägenhet igen, eller snarare, jag kom hem igår!
I går på förmiddagen åkte jag och Emma hit för att fixa rätt mina möbler. Verkligen super snällt av henne att hjälpa mig med det, då jag inte hade kunnat klara det själv! :)
Emma- jag hoppas att du inte behövde vakna med ryggont imorse! Tusen tack för hjälpen!

När Emma sedan hade åkt så fick jag fortsätta att fixa i lägenheten, innan det var dags att åka till USÖ på gruppmöte. Det var kul att träffa alla igen. Och ännu mer tur, jag hade endast gått upp 2hg sen i juni! Så jag har iprincip stått still, underbart! :)
Men nu blir det nya tag igen för att gå ner lite till.. visst är det bra att stå still, men ner är också bra att komma..

Jag håller på och tvättar just nu, hade mycket mycket tvätt nu, när jag inte har kunnat tvätta på ett bra tag! Skönt att få det gjort innan helgen..

Jag ringde förresten till adressändringen idag och frågade varför inte min eftersändning fungerar, och det visade sig att jag hade klickat i att eftersändningen skulle starta 31aug.. haha! Fel av mig helt enkelt.. Men den jag talade med fixade så att det blir from imorgon nu istället då. Så det är bra nu! :)

Nej, nu ska jag gå ut med soporna och sedan kolla till tvätten.

Ikväll blir det jobb igen 15-21.30, och sedan imorgon ett litet kort pass 7-11.
Tänk, imorgon kommer redan Joakim hem igen! Han kommer precis lagom till jag slutat jobba imorgon :) Ska bli trevligt att ha honom här hos mig i helgen. Även om denna vecka ändå har funkat mycket bra, då vi har talat i telefon flera gånger om dagen. :)

Längtar till imorgon! :)

Ha det bra gott folk!

21 augusti

Man kan ju lugnt snacka om att vi har haft det halvkaotiskt de senaste dagarna.. med start i torsdags..
I torsdags var det målare hemma hos oss och min bovärd hade sagt att de utför det jobbet på en dag.. så när jag och Joakim kom hem vid halv sju på kvällen trodde vi ju såklart att det var kart, men icke! Vi fick i all hast ringa efter Emma som fick leka vandrarhem den natten..
Dagen efter ringde jag till målarna och fråga när de skulle bli klart, svaret jag fick var tisdag.. detta gjorde att jag fick smärre panik!! Fredag, lördag, söndag, måndag, tisdag utan bostad!! (eftersom de renvoverar hela min lilla lägenhten på en och samma gång..)
Fredagsnatten och lördagsnatten har spenderats hos Jessica och Jäder. Mycket hyggligt! :)

det vart ju heller inget av med vår inflyttningsfest i fredags med tanke på kaoset vi hade hemma heller. Men det blev ändå en lyckad kväll hos Tina, där det vart en vanlig hemmafest.
Lördag blev också bra. Jag och Joakim gick på bio, mycket trevligt. sedan blev det en sväng till IVY med Jessica, Emma och Tessy.

Helt enkelt en bra helg, trots allt kaos! :)

Nu sitter jag i skrivande stund i Jessicas och Jäders kök, inväntar att klockan ska närma sig fyra så jag kan åka vidare hem till Emma och Kristian, som ska agera akutboende åt mig igen.
Jag har lovat att laga middag åt dem ikväll iaf! :)

Vid 14 tiden var jag nere med Joakim till stationen och tog adjö, så nu har han åkt iväg och vi är numera särbos. Tur att han kommer tillbaka till helgen igen! :)


Jag avslutar detta inlägg med att säga:

Joakim, jag älskar dig otroligt mycket, kommer sakna dig något otroligt, men vi ses ju snart igen!
Vännerna mina, ni som har ställt upp som akutboende för oss i helgen och nu även för mig de närmsta dagarna här - TUSEN TACK! ni är guld värda! :)

17 augusti

Börjar bli lite rädd.. för ett par saker..

1. Den här veckan har jag inte alls fått många timmar att jobba. Heller inte nästa vecka, men visst, det kan dyka upp.
Så det första jag är rädd för är att jag ska få för lite jobb, så jag dels inte ska kunna fixa min ekonomi, och dels inte kunna fixa all ledig tid..

..vilket leder oss till orosmoment nr 2..
Ledig tid.. Joakim flyttar som sagt på söndag till Uppsala för att börja studera där, i 2 år. Vi kommer typ bara kunna ses på helgerna. Detta leder till att jag kommer att ha många ensamma och lediga timmar under veckorna, som jag inte vet vad jag ska göra med! Jag hade självklart tänkt att jag skulle fylla upp de timmarna med mina vänner, men som jag sakta börjar inse nu så kommer detta nog inte ske..
Jag kommer nog inte träffa några vänner mer än vad jag gör nu..
Detta för att alla är så upptagna med sina egna liv, jobb och sambos osv.. vilket jag förstår, absolut!

Men så börjar jag tänka lite.. å mina tankar börjar vandra kring en viss tanke.. "är det inte när en vän får det svårt som man ska finnas där som mest?".. Det kan man ju tycka iaf, men sen kanske det inte funkar så i praktiken.


Nej, jag skiver inte detta inlägg för att kranka ner på mina vänner för att de har mycket att göra. Inte alls! Jag tycker mycket om mina vänner och jag är glad att jag har er, när jag får ha er.

Men jag vill bara göra er uppmärksammade på att from söndag kommer jag gå in i en rätt tuff period. Visst, jag kanske har verkat tuff om detta hittills, att allt kommer gå kanon osv. Men jag är inte så tuff, jag kommer rent ut sagt bryta ihop!
Jag kommer att känna mig sjukt övergiven, fast jag vet att jag inte är det..

Så det enda jag ber er om egentligen, mina vänner, är att ni kanske kan skänka mig en extra tanke via sms nu den närmsta tiden. Och om ni är riktigt gulliga, överväga om ni faktiskt kanske har den där lilla extra tiden över att träffa mig för en kort fika/pratstund eller vad det nu kan vara.. just för att jag kommer att vara så ensam annars. Ensam med mina egna dumma tankar.


huh! Vilket hemskt deprimerande inlägg detta vart då. Men ja, tyvärr, ibland måste man tala i klartext och inte linda in sanningen i fluffiga små moln, utan faktiskt ta det för vad de är.. JOBBIGT!

Tråkdag skulle det heta.. inte tisdag

Jag har så jääääääääkla tråkigt!
Synd att ingen hinner hitta på något såhär mitt på dagen när jag är heeeelt ledig hela dagen!

Men men, nu har snart dagen gått så då kommer Joakim snart hem iaf.. om si sådär 4 timmar och lite till.. men då e han ju trött, å orkar säkert inte underhålla mig :P

Nej, nu ska jag iaf bege mig iväg här ifrån lägenheten en stund. Jag drar till systämät och köper lite spriiiiit inför helgen! haha!
Kanske kikar runt lite på mariebergsgallerian också.. (Ja, jag är en sån där person som gillar att shoppa när jag har tråkigt..) :S Hoppas bara jag inte gör av med för mycket, för det har jag absolut inte råd med!!

Aja, dags att dra..

Ha det!

Rastlös..

Rastlös som bara fan!

Joakim är och repar och jag sitter här hemma och har absolut ingenting att göra!! BLÄ!
Vi skulle egetligen ha städat ur gamla lägenheten idag, men så vart det inte.. vi pallade helt enkelt inte det. samt att Joakim var tvungen att repa, de har inte gjort det på länge nu och de ska ju som sagt spela live i september, så de behöver repa!! :)

Åh, jag hoppas verkligen jag kommer på något att göra snart, så min själ får lugn!

På torsdag kommer de förresten hit och tapetserar om, fick besked om detta i fredags. Gött att det hinner bli klart till fredag då inflyttningsfesten är också! Så alla får se hur lägenhten ska se ut! :)
Jobbigt bara att vi måste plocka bort alla grejer och typ fösa in dem i en stor hög i mitten utav rummet! För de gör både vardagsrum/sovrum, kök och hall på en och samma dag! Så det blir jäkla jobbigt att fösa ihop allt här så de får plats att jobba! Men det får la gå!

Igår var vi iaf uppe med saker till Joakims rum i Uppsala. Såg ut att vara ett rätt trevligt område, så där kommer han nog att trivas.
På vägen upp med flyttbilen vart vi så himla trötta, så vi stannade på en rastplats och la ut några badlakarn på gräset och tog en jävligt härlig tupplur! :) mmm! Den var verkligen underbar. Det borde man göra oftare, åka till rastplatser, bre ut en filt i gräset i solen och lägga sig och sova en stund! haha! :P
Gött var det iaf som sagt.

Nej, nu ska jag väl se om jag kan hitta på något..

ha det!

Stulen lista för att skingra tankarna..

SENASTE:
Dryck: Flädersaft
Telefonsamtalet: på jobbet, jobbmobil och jobbrelaterat.
SMS: var från Emma
Senaste låt du lyssnade på: On my sleave - Creed
Gången du grät: nu ikväll, lite till och från.

HAR DU NÅGONSIN:
Dejtat någon två gånger: I guess?
Varit kär: mm
Förlorat någon speciell person: mm, precis som vi alla måste..
Varit så trött att du somnat sittandes: haha, ja det har väl kanske hänt.

DINA TRE FAVORITFÄRGER:
färg 1: lila i många nyanser
färg 2: mörk grön
färg 3: svart (om det nu räknas)

I ÅR HAR DU:
Lärt känna en ny vän: ja
Fått ditt hjärta krossat: inte än, men året är inte slut..
Skrattat så att du har börjat gråta: mjao
Träffat någon som förändrat ditt liv: träffar Joakim typ varje dag, som har varit en stor del i hur mitt liv ser ut.
Insett vilka som är dina äkta vänner: vet inte säkert..
Fått reda på att någon har pratat om dig: mjaa
Kysst en kompis av samma kön: nej

BLANDAT:
Hur många av dina msn-kompisar har du träffat: använder inte msn.
Hur många barn vill du ha: inte mer än 3, om jag ska ha några alls, det vet man aldrig..
Har du några husdjur: nej
Vill du ändra ditt namn: trivs bra med mitt namn.
Vad gjorde du under din förra födelsedag: firade födelsedag ;P
Vilken tid vaknade du idag: kl 06.00
Vad gjorde du igår runt midnatt: Sov sött
Någonting som du längtar till: en mindre deppig dag..
Senaste gången du träffade din pappa: den 31/7
En sak du skulle vilja ändra om ditt liv: palla svara på det..
Har du någonsin pratat med en person vid namn Jens: Ja, det har jag..
Något som gör dig irriterad just nu: den ovissa framtiden.
Vad är ditt namn: My
Singel/upptagen: Sambo för tillfället.
Stjärntecken: skorpion
Kille eller tjej: Tjej, som att ngn kille skulle göra dessa lisor :S
Grundskola: högelid 1-5, flitigalisan 6an samt tunaholm 7-9
Gymnasie: 1/2 år risbergska, 2 1/2 år virginska
Högskola: nepp
Hårfärg: mörkbrun
Långt eller kort: mellan
Längd: 173
Vad gillar du gällande dig själv: att jag inte är rädd för att gråta..
Piercings: öron, tunga
Tatueringar: inga alls
Höger eller vänster: högerhänt och politiskt vänster

DIN FÖRSTA:
Operation: halsmandlarna
Piercing: örona
Tatuering: har aj haft någon första där än..
Bästa vän: min första riktigt uttalade var Linnéa, men det fanns folk innan dess som hade platsen outtalat tidigare.
Sporten du spelade: bandy
Vaccination du minns: stelkrampen
Alkohol du drack: nån egen häxblandning som fick mig att spy rosa!

JUST NU:
Äter du: inget
Dricker du: inget eller
Är du på väg att: kanske göra kvällsfika
Lyssnar du på: svt 2, går igenom FBI:s historia typ.
Väntar du på: bättre tider..

DIN FRAMTID:
Vill du ha barn: jag tror det
Vill du gifta dig: det skulle jag vilja

VAD ÄR BÄST MED MOTSATTA KÖNET?
Läppar eller ögon: ögon
Kramar eller pussar: kramar
Kortare eller längre: de ska vara längre
Romantisk eller spontan: en kombination av båda :)
Snygg mage eller snygga armar: mage
Tatueringar eller piercingar: funkar med båda, men behöver inte ha något om det är så
Känslig eller inte: Ja, den ska vara känslig
Ragg eller förhållande: raggandet har sin charm, men förhållande vinner i längden
Bråkstake eller tveksam: lagom lugn

HAR DU NÅGONSIN:
Kysst en främling: ja
tappat glasögon eller linser: nej
Haft sex på första dejten: jupp
Krossat någons hjärta: tror inte det..
Har du blivit arresterad: nej.
Dissat någon: japp
Gillat din killkompis (mer än som vän): mjo

TROR DU PÅ:
Dig själv: beror på vad det gäller.
Mirakel: inga religiösa sådana iaf..
Kärlek vid första ögonkastet: mjo
Himlen: ser den varje dag :P
Tomten: haha, njaa
Änglar: njaa är svaret här med.

SVARA ÄRLIGT:
Haft mer än en pojkvän på samma gång: en pojkvän och en kk samtidigt.
Vad kan du verkligen inte leva utan: Syre och H2O ?
Vad vet inte så många om dig: det är nog en del, tror jag..

Uppdate.

Då var det måndag igen då. En ny vecka har startat med nya händelser och måsten :P Skönt nog startade jag med en ledig dag! :) Sov till nio, sedan slappade jag hela förmiddagen. Runt ett var jag hos Jessica och vi drog ut till Marieberg en sväng. Det var trevligt att hänga en stund! :)
Sedan har jag och Joakim gjort middag, bokat flyttbil samt varit en sväng på ikea.

Nu sitter vi och bara softar framför "Life".

Imorgon är det dags för jobb igen då. Jobbar endast dagspass denna vecka, vilket är rätt skönt för då kan man hitta på något på eftermiddagen/kvällen om man vill..
Är än så länge ledig fredag, lördag, söndag denna veckan, men jag hoppas på att få ett extrapass på fredag dag.

Eller om man ska vara mer exakt, mitt sommarjobb slutar efter mitt pass på torsdag.. Så nu är det dags att böjra jobba extra för fulla muggar igen för att tjäna ihop sin lön..

På lördag ska jag och Joakim iaf köra upp hans saker till Uppsala. Vi har hyrt en flyttbil på OkQ8 som hjälp. Ska bli kul att se hur han ska bo där uppe.
På söndag sen så börjar de riktiga jobbiga och tråkiga sakerna, dvs. FLYTTSTÄDNING! huh! Ingen som har lust att hjälpa till?


Ser mer fram emot helgen efter det, eller snarare fredagen nästa vecka..
Ni vet vilka som är berörda av det, och jag hoppas på svar snart! :)

7 Augusti

Nu sitter jag här på jobbet, är klar med morgonens arbete så nu är det bara att invänta jobben efter min lunchrast..
Det blev inte många timmars sömn i natt inte! haha
Igår kväll stack jag och Joakim hem till Alex och hängde. Grabbarna drack öl, och jag drack cola - för jag ville vara pigg till jobbet idag.. Vi hängde iaf och lyssnade på en hel del bra musik! Sen runt halv elva skjutsade jag in grabbarna till stan, men bestämde att det var dags för mig själv att åka hem för att sova..
Så jag drog hem, men väl hemma kunde jag ju inte sova med en gång.. så jag satt vid datorn en stund.. Sedan kom jag på att det kan vara bra om det är en lampa tänd i hallen när Joakim kommer inramlandes i natt, så han  ser något.. Såp jag skulle fixa med det, men det blev på tok för ljust i sov/vardagsrummet då också, så jag fick klura ut ett annat sätt.. till slut kom jag på att jag tänder i badrummet och låter dörren stå på glänt. Ja! Det funkade bra!
Vid halv tolv-tolv tiden släckte jag och somnade..

Nån gång vid 3- halv fyra tiden kom Joakim hem, full och glad! Han väsnades en hel del där han rumlade runt i lägeheten, in i köket, ut i badrummet och slutligen till sängen .. :P
När han väl låg i sängen så tyckte han bara att allt snurrade och han lät typ såhär "weeeooohh weeeooh", typ som att han åkte berg-odahlbana. (eller hur man stavar det).. Han behövde ha en lampa tänd för att kunna focuser sin blick och slutligen sova.. Men sänglampan var på tok för ljus, hela rummet lös upp! Så no way att jag skulle kunna somna då! Så jag fick gå upp ur sängen och leta upp en lampa som man kan justera ljusets styrka med.. Så jag hittade den, och kopplade in den .. äntligen skulle jag få sova igen!

runt halv fyra- fyra tiden så vart allt fixat och jag skulle få återgå till att sova, en liiiten stund till..

i morse ringde kl 06.15, jag var såååå trött.. så jag pallade inte.. stängde av kl 2ggr så jag fick vila ytterligare 10min.. sen var det bara att gå upp! hua!

Väl på jobbet så känner jag mig rätt mänsklig igen.. men så börjar det regna istället och vara pissit väder ute.. blä!


Imorgon har jag ledig dag, fy sjutton va gött!


It's alive!

Yes! Nu har vi internet i nya lägenhteten! Mycket gött! Jag måste faktiskt erkänna att jag har känt mig en smula handikappad utan det! Men nu har vi det iaf..

Uppackningen går långsamt men ändå framåt! :) I måndags gjorde vi inte speciellt mycket alls här hemma, för vi stack och badade istället. Första doppet här i Sverige! Det var härligt, men dock lite kallt i vattnet tycker jag. Men det var ok ändå..
Igår packade vi upp ett antal lådor iaf.. gött att få undan lite. Idag blir det väl samma sak igen..

Idag har jag varit ledig och det har varit underbart gött! Fick sova en aning längre än vanligt (iaf till halv nio), men jag hade kunnat sova mer kände jag! Men jag stack upp, käkade frukost, hoppade in i duschen och sedan drog iväg oxh hämtade Tina. Tina har fått överta mina balkongmöbler ett tag, då jag ändå inte kan använda dem..

Nu är jag hemma igen, har varit det en stund.. Jag drog fram datorn när jag kom hem, pluggade in för att se om jag fått internet hit, och det hade jag ju då som sagt.. å sen dess så sitter jag här i soffan med datorn i knät och orkar inget annat göra! :P haha!

ha det bra!

1 augusti

Jaha. Då har vi flyttat (fast jag i skrivande stund sitter i den gamla lägenheten, då vi inte hunnit få internet till den gamla).
Igår gick det stora flyttlasset av stapeln, med alla tunga möbler. Vi streta på bra och det var gjort på två vädor med släpkärra. Mycket tack till dem i min familj som var med och hjälpte till! :)
Sen när alla hade åkt hem så var det bara för mig och Joakim att fortsätta jobba, denna gång med att packa upp igen! huh!
Vi handlade lite, packade upp lite, åt lite och sedan gav vi upp för den dagen..

Snacka om att det var segt att gå upp kl 06.00 imorse för att ta sig iväg till jobbet! Men jobbdagen har gått bra trots allt, som väl är det.

Som sagt så befinner jag mig i gamla lägenheten nu, jag är här och hämtar några småprylar som vi glömde.. Sedan har jag fixat med flytten av hemtelefonen, som jag nu tror kommer att grejas en gång för alla - för på torsdag kommer en tekniker hem till oss i nya hemmet och fixar med det. Gött! 3e gången gillt som man säger!

Internet har vi inte hunnit att ordna till den nya lägenheten, eller det är på gång.. Jag väntar bara på en bekräftelse att det ska börja gälla, så att säga.. Borde få den under veckan.. Men tills dess så kommer jag bara kunna vara inne om chansen ges någon gång på jobbet.. Hoppas ni har överseende!

Nej, nu ska jag snart ta och samla ihop mig och grejerna.. Det börjar bli dags att åka och plocka upp Joakim vid jobbet och sedan fara hem till nya hemmet.
Ikväll ska vi bara ordna middag och sen lägga focus på att packa upp alla saker.. Jag vill ha det fixat så snabbt som möjligt, helst innan helgen.. Eller senast nästa vecka, för sedan börjar nästa projekt..

Nästa projekt består av att flytta upp Joakims prylar till Uppsala, och efter det städa ur lägenheten här i Brickebacken! HUA, säger jag bara! Men det borde gå bra..

Nej, dags att sticka. Ha det bra så hörs vi väl igen när internet funkar (om jag inte lyckas snika åt mig någon datortid innan dess)..

RSS 2.0