Lördag

Igår var det tjejkväll, på riktigt. heeeela kvällen!

Det var jag, Tessy och Johanna som var hemma hos Emma. Vi spelade "sanning och konsekvens" snälla versionen. Sedan pratade vi vrålmycket och drack en hel del..
Det var mycket trevligt. Sedan drog vi in till stan för att gå på "stället", föredetta "back stage". Det var kul att gå ut för en gångs skull.. var väldigt längesedan det blev av. Ok, var ute på nyår i stockholm, men jag räknar inte det. Jag menar här, i örebro, med mina vänner.

Jag drack en hel del igår, om jag inte minns fel så vart det iaf 10 cider under kvällen, som blev uppdruckna rätt snabbt.

Idag mår jag ändå hyffsat bra. Hade huvudvärk, men den gick bort med ett fint litet vitt piller. Sen är jag väl seg i allmänhet och kan känna mig lite illamående ibland, men inte så farligt. Trodde det skulle vara mycket värre idag..

Ikväll blir det middag på O'learys. Jag, Joakim, Laxen och Ylva har bokat bord till kl 20.00. men fick höra idag att Tessy och Johanna e sugna att tagga på. Trevligt, trevligt. så vi får väl se hur det blir med bordsplacering osv :P

Var så fruuuuuuuuuuuuktansvärt sugen på en "grill corner" pizza igår. Men jag var duktig och stod emot, det blev en grillad korv från korvgubben istället.


nej, nu måste ja vila lite, det är lite yrt här.

gårdagen

Hej hej.

Igår var både en rolig och jobbig dag.

Var ledig från skolan, vilket var mycket skönt! Sen ringde en kompis och ville bli uthämtad från sjukhuset. Tydligen har de någn konstig regel att man inte får gå hem själv efter att ha varit nedsövd. Så jag gav mig iväg för att hämta upp henne :) Det värsta var bara att jag fick en sådan fruktansvärt sprängade huvudvärk när jag begav mig hemifrån. Trodde jag skulle dö, nej inte riktigt så illa, men nära på.
Jag dricker för dåligt på mornarna, vilket leder till huvudvärk. Så jag har bara mig själv att skylla egentligen. Men jag är ingen vätskeperson på morgonen precis som andra inte är rukostmänniskor.

Hur som hellst så kom vi från sjukhuset och gick till Lucullus för att handla lite. Sedan åkte vi hem var och en till sitt.
Väl hemma satte jag mig och pratade med en kompis på msn om det jag har skrivit i min blogg de senaste dagarna. Behövde verkligen prata ut med någon. Och det var verkligen skönt, men samtidigt jobbigt. Visst är det lättare att skriva än att prata om saker och ting, men lik förbannat så rann det väldigt många tårar. Men det kändes mycket bättre efteråt.

Sedan var det dags att dra in till stan och möta Emma. Vi åt pasta på Rosalis. Vi började också prata om det jag har skrivit i min blogg den senaste tiden. Också ett jobbigt samtal, fick kämpa lite mot gråten ibland för jag ville verkligen inte börja böla öppet bland allt folk. Jag kan inte hjälpa det, jag är en väldigt känslig människa, därör gråter jag mycket.
Det var ett bra samtal med Emma och det kändes som att hon förstod vad jag menade med min del av det hela..

Sedan var det dags att gå på bio, jag Tessy och Emma. Den utvalda bion var "Mammut". Det var en bra film, sorglig så det blev en del tårar där i biomörkret också.

När jag kom hem satte jag helt plötsligt igång med ett skolarbete som jag har till på måndag, egentligen hade jag tänkt göra det på söndag. Men klasskomisen jag gör det med hade redan mejlat över sin del, så jag fick inspiration att sätta fart! Tyvärr kom Joakim hem under min skrivningsiver, så då försvann den lite. Men det var ändå dags att lägga sig, så det var ingen större fara med det.
Det var bara skönt att få se hans glada fina ansikte igen :)
Vi satte oss att prata lite och då åter igen pratade jag om vad jag har skrivit i min blogg den senaste tiden. Och åter igen började jag gråta. Jisses, vad är det med mig..

Som jag sa till Emma när hon frågade hur jag mår, så sa jag att det går verkligen upp och ner. Ena stunden är allt normalt, jag är glad osv. sen i nästa kan jag vara jätte nere.

Som ni märker så hade jag verkligen sånna upp och nersvängningar här denna dagen.

Jag önskar så att jag visste varför jag tar så illa vid mig, varför jag tänker och reagerar som jag gör till vissa av de här sakerna.. men just nu har jag inget svar på exakt varför. vet bara att jag är sån just nu, reagerar som jag gör, för att det är sådan jag är. undrar bara varför jag är sån.
Det känns som att det måste vara något djupt rotat eftersom jag inte bara kan skaka av mig det som jag annars kan med saker jag ogillar.


Nu ska jag återigen försöka finna skrivmotivationen till arbetet som är till på måndag. Vi skriver om sexuella trakasserier.

ångestframkallande

Trodde tydligen helt fel om att jag gör rätt bra ifrån mig vad det gäller att träffa kompisar trotts min nykärlek.

Jag umgås med folk varje helg, ofta hela helgen, fixar med folk på fester, för annars skulle de bara sitta hemma å ha tråkigt för att ingenting annat händer, umgås med folk på veckodagarna också.
Men detta var inte tillräckligt.

När blev jag senast medbjuden på en fest?
VÄääääldigt längesedan kan jag lova, för det är jag som bjuder med mina vänner på fester så de får träffa nytt folk.
Hur länge har jag och joakim varit tillsammans?
Inte ens ett halvår än, så det är fruktansvärt normal att man blir asocial ibörjan. upp till ett år kan man vara sån. Jag hade förstått om det var någon av mina kompisar som var det för en ny kärlek.
Klart man vill att den ska umgås med en, men jag vet att den kommer att göra det när det alldra nyaste kärleksstadiet har lagt sig.

Jag tycker inte jag har isolerat mig så mycket som det finns folk som gör...

Drömde fan en mardröm i natt om allt detta. Att alla mina kompisar försökte slita Joakim och mig i stycken för att jag ska ha mer till över till dem. Det var hemskt. Får fan ångest över att jag tydligen inte räcker till..

Den fantasin jag hade om att jag var rätt bra på att socialisera mig var tydligen bara en fantasi..

Jag kan tom avslöja att kudden var våt innan jag lyckades somna igår. tårar föll, för att jag känner mig otillräcklig för er och för att det känns som att jag inte får den förståelsen och stödet jag trodde jag hade i det här.. känns som att jag har för stora förväntningar och förhoppningar på mänskligheten. och blir ofta besviken och förvånad när det inte är som jag tror..

tisdag

Är jag slarvig med mina vänner?
Tyvärr är det ju ofta så att när man funnit en ny kärlek så blir man så uppslukad i den personen att man glömmer bort allt annat runt omkring ett tag. har jag blivit sån?
Det känns som att jag är rätt duktig ändå på att vara med er. hoppas jag iaf att ni känner..

Jag sitter och funderar på vad man ska hitta på på Alla Hjärtans Dag.. Ja, jag vet mycket väl att man inte bara ska fira sin älskade på denna dagen.. utan vid andra tillfällen också. Men jag tycker ändå att det är mysigt med Alla Hjärtans Dag, och vill därför mysa till det då med.. Men vad ska man göra? Tips någon?
Vad ska ni göra på Alla Hjärtans Dag?

Imorgon har jag en ledig dag, mycket skönt. Gillar att ha ledigt på onsdagar, mitt i veckan. då har man gått halva veckan och har halva veckan kvar.. mohaha, snart helg igen ! :D

måndag

Nu har ännu en vecka börjat, ännu en vecka har gått. Tiden går allt snabbare och snabbare ju äldre man blir, eller det är så det känns i alla fall, fast det inte är så. Det som är, det är att vi har mer och mer att göra ju äldre vi blir.
Vi ska sköta skola och/eller jobb, vi ska sköta eventuella djur, sköta vårt hem med allt som innebär (ex, städa, inhandla mat, betala räkningar, tvätta osv), sen ska vi hinna med pojkvänner om vi har sånna och sen ska vi även upprätthålla kontakten med våra vänner och bekanta samtidigt som vi ska skapa nya kontakter.
Inte undra på att det får en att känna att tiden bara flyger iväg.

Igår visade Tina mig en grovmall eller en start eller vad man nu ska säga, på min nya bloggdesign. Och jag måste bara säga att jag tyckte den var väldigt fin :D


nu fick jag besök. tjing tjing.

läs

ville bara säga till er att läsa www.missnightmare.blogg.se , senaste inlägget som handlar om orgasmer.. det var klockrent !

varför är det slut?

Nu var det söndag igen och den underbara härliga mysiga bästa helgen är över , som alltid, varje vecka ... Varför är helgerna så korta? vem kom på att veckan skulle vara fem dagar och helgen två, varför inte tvärt om????

Jag vill inte, vill inte ha slut på helg, vill inte ha slut på ledigheten, vill inte tillbaka till skolan imorgon ! ! ! Vill bara vara ledig, vill kunna sova så länge jag vill, vill kunna ha på mig myskläder hela dagen, vill kunna ligga hela dagen i sängen om jag vill...
dumma dumma vecka som nu är slut !

Det har i alla fall varit en bra helg, som vanligt. därför är det nu så synd att den är slut.

Igår var Johanna, Emma och Tessy här en sväng på kvällen. Som vanligt vart det inte spel och sånt som vi hade tänkt utan det blev massa prat istället :P

om fredagen

Igår var det fredag, vilket betydde att det vart att jag och Joakim begav oss till Tony på kvällen och festade till det lite. Jag vart inte full, men Joakim å andra sidan blev ganska så full! En hel flaska vitt vin, 2 1/2 liten flaska absolutvodka samt wiskey. Vår kväll slutade vid 12 då vi kände att det var dags att gå hem.
Kvällen var trevlig iaf, fick träffa grabbarna och tessy och emma :)

Igår på dagen var vi nere på stan och handlade mat inför hela helgen, och grejer på systemet. Och eftersom jag inte var helt frisk igår, så var jag väldigt vek. Detta känner jag av då¨jag idag har träningsverk i armarna och stel i nacken.. Men det var tunga matpåsar !

Idag får man se vad som händer, kan iof vara skönt att bara softa. men jag är en aning sugen på att ha singstar kväll :)

vi får se senare idag vad som sker

sjuk?

Typiskt. Redan igår började min mage må pyton, idag är den lite bättre men självklart började ja bli illamående och skum på vägen hem från skolan.. Jag har sovit halva eftermiddagen för att bli bättre. Hoppas fan inte att jag börjar bli mer sjuk än detta..
Och till råga på allt håller jag på att smitta ner min stackars Joakim. Hoppas ingen av oss blir riktigt sjuka iaf.!

Imorgon är det fredag, äntligen helg! Älskar helger, älskar ledighet ! MOHAHA!

Får se vad som blir i helgen, om jag inte mår bra så blir det nog inte mycket av något. men jag hoppas att jag mår bra. för jag vill umgås med vännerna!

Men men.

Idag blir det att åka hem till min lägenhet iaf, och kanske vara där över helgen.  Skönt med en stor säng ett tag, och ett riktigt kök :)
Gillar Joakims lilla krypin men ibland är det även skönt att komma hem till sitt eget :)

Onsdag

Idag är jag ledig från skolans hårda tyglar :P

Mycket skönt, inga föreläsningar, inga diskussioner, inga uppföljningar, inga läxor ! JESS !

Idag ska jag bara ta det luuuugnt. Ska vara hos frissan kl 13.00, sen blir de att bara njuta där i några timmar :) snacka lite skvaller, dricka te :)
Sen ska jag kila till ica och handla lite mat som man kan laga till idag, tror det blir köttfärssås idag .

I eftermiddag kommer emil upp till grankotten, han ska hjälpa oss att sätta upp hyllan på väggen som Joakim köpte på ikea för ett antal veckor sedan nu.. men nu ska den upp!

Joakim sitter och pluggar nu, väldigt inne i sina böcker. Han är så duktig, själv tar jag all min fria tid åt att inte ägna en tanke åt skolan, vilket jag kanske borde ibland.. just därför tror jag att jag skulle ha svårt att klara av studier på universitetet. Jag har inte den diciplinen som krävs!

Jag sitter och pratar med Lina på msn nu, vi pratar lägenheter osv. När man börjar prata om sånt får jag alltid en sån lust att flytta, eller göra om totalt i lägenheten. Men egentligen vill jag inte flytta, för min lägenhet är väldigt bra. men som sagt, ALLA tycker fan att det är så långt att åka hem till mig :( känner mig utanför där på andra sidan stan. kan ingen flytta bort till mig? om jag någonsin skulle flytta från min lägenhet, då skulle jag vilja flytta mer centralt, eller i ngt annat fint område. men tyvärr, kän er inte dissade, jag skulle aldrig vilja bo i brickebacken... det är inget område för mig. helt ok lägenheter, men åt helvete långt bort upp i skogen. kanske möjligen på enris eller björkris, men inte längre in i brickebacken..

Nu vill jag ha helg, tycker om helger, gillar att vara ledig, gillar att veta att jag inte ska kliva upp tidigt dagen där på, gillar att folk äntligen pallar umgås gillar att man har tid att göra mycket god mat :)


Om min blogg

Hej gott folk.

Nu är det så att jag har skaffat en underblogg. http://my01.blogg.se/hemligahörnan

den underbloggen kommer vara lösenordsskyddad. Så ni som vill ha den får be om lösen till den.

Men den här bloggen gör jag  inte "öppen för allmänheten" förrän tina har gjort klart min nya design och jag har hunnit rensa gammla inlägg.

tänker tillbaks

Jag har verkligen såååå bra motivation att plugga...

Jag har uppföljning i "etik" imorgon. De 5 världsreligionerna. Men jag har inte pluggat ett piss ! eeeh... =/
Istället har jag gjort allt annat än det, jag har tom dammsugit joakims lägenhet ! :O sen har jag glott igenom hela jessicas bilddagbok. Kollade in alla gamla bilder. Jisses, det är verkligen kul att kolla tillbaka å se hur man har sett ut genom åren. olika frisyr, olika färg, olika kläder.. jag hittade bilden på mig med mitt frusna hår, 11 feb 2007. Då var jag, emil och jessica ute i skogen vid hjälmaren och grillade korv, och det var pisskallt !
sen hittade jag en rolig bild på mig, 16mars 2007. Då ligger jag i jessicas soffa och sover, med hennes skidbrillor på mig ! HAHAH !
På min mobil har jag en bild på dig Jessica när du ligger i din soffa och sover, och kramar en nalle :) den är så söt den bilden !
jag tror att 2007 var vårt år, det var då du å jag umgicks som mest och var som mest tajta. Tänk alla gånger vi bara suttit hos dig på åbacken och bara totaldissat allt !
Eller då vi skulle plugga geografiprov, men du drog fram flaskan och började dricka. det slutade med att du sprang runt i korridorerna på hjälmaren.
Eller då jag beställde en pizza till åbacken, men efter 50min hade den fortfarande inte kommit..och jag var fortfarande hungrig..
Eller då du stal blomman ifrån hjälmaren och bar den hela vägen hem till dig, men det slutade med att den dog.
Jag har även massa gamla bilder på oss när vi sitter i "matte,religion och filosofiklassrummet" och gör massa grimager.  haha.
Saknar den gamla goda tiden ! :)


ibland gör det verkligen ont att tänka på alla gamla minnen, hur lätt allting var, hur mycket man umgicks. att tänka tillbaka på alla gamla vänner man haft, men nu knappt pratar med. det sägs ju att "killar kommer och går, men att vänner dem består".. jag har lärt mig under alla dessa år att vänner kommer och går perecis lika mycket som killar.. ibland till en fördel, men ibland till en stor förlust .

man ska inte gräva ner sig för djupt och sörja gamla minnen, man ska tänka på dem som något fint, något bra, något man har lärt sig av. För allt man gjort i sitt liv har påverkat den jag är nu idag. (vissa minnen ska man inte tänka så om, men de allra flesta kan man göra det med).
men ibland önskar man verkligen att man kunde hoppa in i en tidsmaskin och åka tillbaka, bara för att få återuppleva, bara för att få stanna kvar i det gamla en liten liten stund till...

Jag måste säga att det mesta dels är vänner jag saknar, de som kommit och gått, de man gjort tillsammans med dem. Killar, nej, de saknar jag inte så . visst finns där också många fina minnen. Men nästa pojkvän har alltid varit bättre än de föregående, så det finns inte så mycket att sakna då man vet att man har det bättre nu. men vissa stunder, vissa minnen, de kommer finnas kvar..

söndag

då vart man lite bakis idag då... inte jätte mycket som tur var, men lite huvudvärk och seg. men det kan man leva med.
Jag hade en kul kväll igår iaf!

Tur att man har så många bloggsmarta vänner som vet hur man ska lösa sina små i-lands problem .. :P
Det lät väldigt smart det där som tina sa, att man kunde skaffa en underblogg till riktiga bloggen.. men exakt hur funkar det? kan bara vissa se den då?

Jag har funderat på att byta namn på min blogg.. my01 låter så... fattigt. kan man byta namn på sin blogg?

Ikväll har jag varit hos Johanna och spanat in hennes nya hem. Mycket trevligt. Jag, emma, jessica, joakim var de som kom dit för en kvällsfika och massa prat :)

Nu är helgen slut mina vänner, åter till skolan imorgon.. bläh !
Varför går alltid helgerna så himla fort????

Det har iaf varit en skön, bra och händelserik helg. mycket folk, mycket god mat, mycket gott sällskap av joakim som alltid :)

Födelsedagsfest

Igår var det äntligen sista skoldagen för vecka, och helgen var äntiligen kommen !

Efter skolan åkte jag och Joakim ner till stan för att inhandla både alkohol och föda ;P Jag kollade även i några butiker efter mina leggins som jag har, men fanns inga just nu att köpa. Jobbigt, för dem jag har på mig är det hål i...

Igår var vi hemma hos Tony en sväng på kvällen. Där var även Tony själv, Jakob, Alex, Manne, Pierre, Martin och Tessy..
Trevligt var det. Som vanligt blev det mycket musik (både prat och lyssnande), och allmänt prat. Sen vart jag så dåsig och trött av den dunkla mysiga belysningen att jag och Joakim bestämde oss för att gå hem. (han var även hungrig)

Idag skriver Joakim tenta, han börjar den nu kl 14.00  Jag håller tummarna för dig min älskling !

Ikväll blir det lasange till mat, för det har han bestämt att han ville få efter tentan. Senare ikväll ska vi hem till Petter, för där vankas det 25års fest. Petter fyller 25år just idag. Grattis !
Jag och Joakim har köpt en present till honom, fast det inte var tvunget att göra det, men vi kände att vi ville.. Så det blev en wiskey.

Jag vill inte att helgen ska ta slut, jag tycker om att vara ledig, vill vara ledig mera !
Nästa gång jag är ledig är på onsdag, och då ska jag uppsöka min frissör, sätta mig där i stolen och bara njuta i några timmar av att någon pysslar med mitt hår :) Får hoppas att det blir snyggt också.

Alla ni tjejer som har pojkvänner, hur gör ni med era bloggar... låter ni era killar läsa dem eller inte ?
Jag har funderat av och an på hur jag ska göra, om jag ska låta Joakim läsa den eller inte.. Jag skulle inte ha ngt emot om han läste den. Men det är just det där att jag då inte kan skriva riktigt vad jag vill... ex, som nu i julas då jag skrev om vad jag hade köpt till honom i julklapp , vad jag planerade att köpa osv.. det skulle jag ju inte kunna skriva längre om han var en av mina läsare..
sen skulle jag heller inte kunna skriva om saker som han gör, som jag kanske irriterar mig på (om det skulle finnas ngt sånt osv)..
men samtidigt vill man inte ha några "hemligheter" för sin kille, man vill ju att han ska kunna få veta allt om mig.. men det är ändå skönt att ha sitt egna lilla kryp in, som bara är mitt. eftersom jag berättar så mycket annat utifrån mig själv..

Jaja, det blir till att fundera lite mer, min nya blogg sida är ju inte klar än.. så det är ingen brådska ännu..
Tina, jag vill bara säga tack på förhand att du åtog dig jobbet , även om jag inte har några direkta riktlinjer eller vet ett skvatt om hur jag vill ha den ;P

fredag

Idag blir det träffa joakims grabbar, imorgon blir det 25års fest .


Läs föregående inlägg..

Ni som redan svarat, det tackar jag för ! :)

Ni som inte svarat, gör det ! ! !

Emma, vore glad om du gav ett till. visst var det finurligt, men jag vill ha lite mer seriöst svar ;P

Hjälp mig

Jag tror att Tina vill starta igång att fixa designen på min blogg. Men själv har jag egentligen inte riktigt någon aning om  vad man kan göra..

det är iaf tänkt att det ska stå Myzan längst upp, sen vill jag ha 3 ord som beskriver mig hur jag är.. dessa tre ord vill jag att ni bestämmer åt mig.!
vill ni alla vara snälla och skriva 3 ord som beskriver mig, My som person, så vore jag glad. ???

Skolan startar

Det visade sig att min blogg har spritt sig lite ändå, fast den var hemlig ;P Men den personen som nu berättat att den också vet om den är helt ok att den vet :)

Idag började jag skolan igen efter många sköna veckors ledighet..
började nio idag med "Hemsjukvård" introduktion. Det gick bra
sedan kom vi till dagens andra introduktion "Arbetsmiljö & säkerhet", där blev det krock ! det visade sig att arbesmiljön och hemsjukvården kommer ha många lektionstillfällen på samma tider... !! FUCK !
Så efter den andra introduktionen fick jag uppsöka min lärare i den förstnämnda kursen och fråga hur jag skulle göra.. satt där och pratade med henne i över en halvtimme, vi pratade också lite med arbetsmiljöläraren. Det verkar som att det kommer att lösa sig. Att jag får flexa lite. gå på den av kurserna som har viktigast grej den dagen osv.. Lämna in mycket mer skriftligt eftersom jag inte kommer vara med på alla genomgångar osv.
Får hoppas att det löser sig, för annars löser det sig inte pengamässigt heller..
Men detta är ju som sagt smällar man får ta när man vill bli klar snabbare, och för att jag redan hade läst psykologikursen som de andra läser. jag var tvungen att läsa ngt annat då för pengarnas skull. men jag tror det ordnar sig.

kl 14 hade jag min sista introduktion, "Etik och livsfrågor". Den kursen känner jag redan att jag kommer brinna starkt för. Den är som religion och filosofikursen, en mix av dem typ, plus lite mer. Det kommer bli jätte kul ! Den kursen kommer heller inte krocka med de andra två som krockar med varann, skönt att ha en kurs som är krångelfri!

Blev verkligen trött efter denna dag, är inte van att sitta och lyssna så här länge nu, har inte gjort det på minst 3 veckor. Tänk vad fort man blir ovan !

Tur att man har en sådan underbar Joakim som man kan ringa och beklaga sig för när skolan krånglar. Tack, verkligen tack för att du alltid finns här för mig ! Jag kunde inte ha funnit någon bättre än dig.

Blä, snart dags att söka sommar jobb, eller som det blir för mig, sommar jobb och förhoppningsvis fortsatt jobb..

Söndag

Pissigt väder denna pissiga veckodag. Jag gillar verkligen inte söndager. Tack och lov så ligger jag i alla fall inte längre och lipar hela söndagarna som jag gjorde förut, men jag gillar dem fortfarande inte..

Igår var Emma och Johanna här och åt middag tillsammans med mig och Joakim. Det var trevligt! Sedan var det egentligen menat att vi skulle haft en spelkväll, men ingen annan pallade komma hit, så det slutade med att vi satt å snackade fram till halv ett på natten. Joakim gick in och la sig lite tidigare, men han somnade aldrig, för han hörde våra röster så högt ;P

Mycket trevligt var det i alla fall! Jätte kul att äntligen få börja umgås mer med Johanna, det var ju så längesedan. Men nu har vi setts två gånger på en vecka. Jag hoppas att det kommer fortsätta så här, att vi tjejer kan träffas någon gång i vecka/helgen i alla fall och prata å ha trevligt.

Jag är verkligen såld på en av Fictional Me's nya låtar. "the end". Så bra! Nu borde lyssna:

 http://www.fictionalme.se/index.php?page=audio


sen är det bara att klicka på "the end" för att lyssna.

Idag såg jag på en gammal filmgoding, "tjejen som föll överbord" eller "overboard" som den heter på engelska, en film med Goldie Hawn. Gammal och bra, tycker i alla fall jag!

Imorgon börjar skolan igen. Det är bara kursinformation imorgon om de nya 3 kurserna som startar nu. Jag ska läsa , "arbetsmiljö", "etik", "hemvård".  kl 09.00 börjar den första info:n, nästa är 11.00, nästa 14.15...

väntar på att kl ska bli sex, eller sju.. då ska Joakim vara hemma hos mig, och vi ska äta middag.. Han är och repar nu..
det blir nog god mat idag, hoppas jag.... jag ska göra creps eller vad det heter.. med köttfärs i, och så ska vi äta vanliga pannkakor också.. Joakims önskemål, han gillar verkligen pannkakor :P

Lördag

Nu har jag bett min gamla skolkamrat och min vän TinA hjälpa mig att fixa så att denna blogg blir snyggare! för jag kan verkligen ingenting om sånt där... men hon har ju börjat sin nya kurs nu, så snart kommer hon vara mega super awsome duktig på sånt, mer än vad hon redan är..

Jag funderar på att ge ut min bloggadress till fler personer.. de som vet om den än så länge är bara : jessica, tessy, emma n, emma m, johanna, lina och tina.. inte ens joakim vet den..
anledningen till att inga fler har fått veta om den är för att jag har skrivit mycket privata saker i bloggen, en del bra, en del dåliga saker. min blogg är som mitt bollplank.. men, jag har insett att jag inte skriver alls på samma vis som jag gjorde förut. jag skriver inte lika mycket jobbiga saker som händer osv. men det kan ju iof bero på att det inte är så mycket jobbigt som händer just nu.. sen är det nog också för att sedan jag fick joakim vid min sida så har han blivit mitt personliga bollplank.
visst tycker jag fortfarande om att blogga, skriva av mig när jag känner för det. men numera när jag gör det är det mer positiva och bra saker.. vilket iof är bra.. så därför funderar jag på att låta många läsa denna blogg. men har inte bestämt mig helt ännu..

Solig dag

Idag är det en perfekt solig och fin vinterdag, januari vinter.

Jag tror att det är grannen under mig som just nu satte igång musik så att hela min soffa vibbrerar.. haha

Idag har jag verkligen haft en slapp dag. Gick upp vid halv åtta tillsammans med Joakim, vi åt frukost ihop innan han skulle iväg till sin första skoldag detta året. Jag gick tillbaka till sängen.. sov till 11.20 , sedan gjorde jag mig en ny frukost , eller om man ska kalla det tidig lunch och satte mig för att se på "sex and the city" filmen som jag fick i julklapp av min storasyster.
Det blev allt ett antal tårar, den är verkligen fin :)

Jag sitter och funderar på om det är dags att åka hem till Joakim snart, han slutar vid 15.15, och jag ska laga middag till oss två sen hemma hos honom. Fast å andra sidan känns det som att jag vill hinna göra något vettigt här hemma, som att diska, eller göra rent hamsterburen, eller kanske packa upp min resväska med kläder som fortfarande står kvar i hallen sen vi anlände i söndags..

Igår var jag hemma hos Emma, Johanna var också där. Det var verkligen en trevlig kväll, mycket prat och fika. Trevligt att få träffa Johanna igen, för det var verkligen längesedan vi sågs ! Självklart var det kul att träffa Emma också, men vi ses ju lite oftare ;P

Nej, jag måste göra något vettigt av denna dagen. Men för att komma igång måste jag nog börja med en visit i badrummet... slänga kallt vatten i ansiktet så jag vaknar till liv eller något !

vi hörs !

välkommen 2009

Nu är det då ett nytt år, ett nytt år att hitta på roliga,dumma,knäppa,bra,dåliga,underbara, saker på..

Nyåret firades in i sthlm, på "skeppsbar", tillsammans med Joakims kompis Joel och hans tjej Bea. Jag och Joakim firade in nyåret på vårat lilla vis :P , sen gick vi upp och ut för att se på fyrverkerierna... då i trappen fann jag 100 kr! för dem blev det en drink !

Nu är jag tillbaka , eller vi är tillbaka i örebro igen..

Kom tillbaka igår, efter mycket åkande.. vi åkte först upp hit med all packning, för den var oändligt stor ! Så vi tog mammas bil, mulle hängde också med.. vi passade också på att åka till ikea, Joakim hittade massa saker där. så nu ska hans lilla lägenhet också bli fin :)
sen åkte vi ner till mariestad igen, och senare på kvällen tog vi bussen upp till örebro och var framme vid tio tiden..
men men, det är iaf väldigt skönt att vara tillbaka i sitt eget hem! Hem ljuva hem, ÖREBRO !

RSS 2.0