Ja, det är måndag..

Men imorse var jag för trött och seg för att bry mig om vågen faktiskt.. Jag har ändå på känn att den skulle peka uppåt från förra vägningen då jag har varit så uppblåst i magen flera dagar (inte gjort alla behov som jag velat..) samt att jag har varit sjukt onyttig i helgen! Skräpmat och godis! Så jag pallade helt enkelt inte att se pluset och våndas över det idag..
Jag gjorde både mindre aktiva och aktiva val att äta skräp i helgen, så jag får ju skylla mig själv iaf.. Men ibland måste livet få vara så!
 
I fredags var jag iaf ledig och startade dagen med att lägga in kvällens middag i marinad.. Sedan åt jag en god frukost..En kopp te med honung följt av kokt ägg på lingongrova med tunna gurkskivor.. En timme senare drack jag den lilla apelsinjuicen..
 
Vid lunchtid träffade jag en av mina kära bloggläsare Jenny. Hon hade hoppats på att få se mig i en av de nya fina klänningarna, men då vädret inte var så jättetoppen fick hon se mig i en av mina nya mer vardagsklänningar istället.. ;)
Vi åt iaf lunch ihop i stan och sedan fyndade vi lite på rean.
 
Efter att vi skiljts åt så drog jag mig till Hötorgshallen och vandrade runt en bra stund. Jag njöt av den härliga saluhallsstämmningen och torghandelsstämmningen länge.. Jag provsmakade saker, jag köpte saker till kvällens middag och uträttade lite ärenden.
 
 
Kvällens middag blev sedan helstekt fläskytterfilée som legat i het marinad sedan morgonen.. Till detta blev det sötpotatisgratäng med chili och kokosmjölk. Mycket gott måste jag säga!
 
 
Jag sängde till och med ihop en dessert till mig och sambon denna kvällen och han njöt i fulla drag som ni ser.. :)
Det var en härlig kväll då vi satt och åt och drack bara vi två i timmar.. I vanliga fall brukar vi alltid hamna i soffan framför tv:n förr eller senare.. Men denna kvällen blev det ingen tv alls! Så man kan väl säga att vi hade en riktig hemmadejt..
 
På lördagen jobbade jag igen men efter jobbet så blev det hem och käka, ta en snabb tupplur och sedan dra vidare på konsert!
Vi såg nämligen detta bandet spela:
 
 
Perl Jam!
 
Mycket bra spelning var det! Så det var verkligen värt att förlora värdefulla timmar av sömn inför morgondagens arbetspass.. Vi kom hem och var i säng kring 01.30 , somnade kanske runt 02. Gick upp 06.15 wihoo!
Men jag överlevde sönagen också på jobbet! Var piggare än förväntat.. Efter jobbet så möttes jag och Joakim upp på SKHLM (stort shoppingcenter i skärholmen precis vid mitt kontor)..
Där spenderade vi några timmar med att shoppa samt äta middag (vi valde libanesiskt). Det var faktiskt sambon som tidigare i veckans sagt att han var sugen på att köpa nya kläder. (!!!) Då han ALDRIG annars säger det får man verkligen ta tillfället i akt och passa på! :)

Han lyckades hitta 2 tjocktröjor och ett linne.. Själv hittade jag det här:
Nya vardagsskor då mina andra tar in vatten.. :P En ny handväska samt en ny lite mindre plånbok.. Skorna är mörkgrå och ränderna och prickarna under är i en ljus rosa ton.. Fick inte fram färgerna så bra på insta.. Plånboken och väskan är svarta..
 

Imorgon är jag ledig igen och det ska bli så sköööönt! Är verkligen trött och ska nog unna mig en sovmorgon utan att ställa klockan!

Vardagsmat..

Hej!
 
Jag är fortfarande så grymt överraskad av min egna bedrift över att helt plötsligt gilla fisk, och framförallt lax som jag så länge avskytt! Att jag nu helt plötsligt kan gå och vara sugen på det är för mig så jävla skum känsla!!
Å att jag sedan går och är bra på att tillaga det bara sådär är ju ännu större bedrift! ;)
 
Idag gjorde jag detta:
 
Ugnsbakad lax med ett "täcke" gjort av cream fraiche, getost, färskhackad basilika, pressad vitlök, samt pinjenötter på toppen. Till detta gjorde jag en ljummen couscoussallad med innehållande: stekt färsk vitkål, grovhackad ruccolasallad, körsbärstomater, gröna oliver och såklart couscous.. :P Det blev riktigt sommrigt och gott!
 
Igår körde vi en annan sommrig rätt som var vegetarisk:
 
Ljummen färskpotatissallad bestående av körsbärstomater, färsk spenat, färskhackad ruccola & basilika, salt, peppar, olivolja. Till detta blev det hallumiost. Mums!
 
 
I måndags gjorde jag en underbart god köttfärspaj..
 
 
 
I lördags var vi bortbjudna på middag och fick en riktigt god chilligryta som vi åt med gräddfil och varma paguetter samt riven ost till.. Vi hade med oss och gjorde denna desserten..
 
 
Gino gjord på jordgubbar, banan, kiwi, lime, mörkchoklad och vitchoklad. Till detta blev det glass.. Sååå gott! :) Har ni inte ätit det förut så gör det!
 
 
Jag var förövrigt hos frissan i miljoner år i måndags.. Seriöst, jag kom ditt 11 och var därifrån 14.45!!
Jag gjorde lite ljusa slingor som skulle smälta in naturligt i mitt hår.. Men då jag har så mörkt hår måste man bleka håret först och sedan lägga på färg på slingorna.. däran att det tar så jäkla lång tid.. :P
Det var iaf mycket lyx på salongen.. Massage i "tvättstolen" och de bjöd på dryck och kexchoklad.. Då jag var där så länge unnade jag mig faktisk både cola och kexchoklad.. Jag brukar alltid ta vanlig cola då jag inte gillar light-smaken, men jag tänkte att jag skulle testa zero för det har jag inte gjort förr.. Å den var faktiskt god! Inte alls samma bismak som light.. Så det var ju iaf lite positivt då att det vart några kalorier färre i drycken då jag smällde i mig hela kexchokladen.. ;)
Dock blir jag aldrig nöjd över hur det gör med mitt hår här i sthlm då de torkar det.. Jag har varit på 2 olika salonger här nu och båda har ansett att de torkat och lockat det.. Dvs, de kammar det med rundborste medans de blåser det tort och sedan försöker de skruva till det på slutet..
Här är resultatet på deras "lockar" och mitt egna resultat på lockar när jag sedan åkte hem och duschade håret igen och lät det självtorka!
 
Visst är jag mycket snyggare i mina egna lockar än deras jäkla "trashlook"??
Fattar inte varför de inte kan använda hårfönen med tratten för lockar istället för att försöka kamma till det med rundborste?? Jag kan ju inte direkt påstå att jag tycker att de gjorde mig lockig alls.. Snarare rak och ful! :P
 
Nöjd är jag iaf med slingorna.. Kanske hade velat att de skulle vara liiite mer framträdande, men samtidigt sa hon att de kommer visa sig mer när solen bleker dem i sommar också.. :)

Vägning 23/6-2014

Måndag igen och det är verkligen superskönt att vara leeeedig! :)
 
Jag jobbade 7 dagar av 7 i förra veckan så det var bara så gött att inte behöva gå upp 05.50 imorse! :) Men att jobba så mycket på en vecka verkar vara bra för figuren..
 
Startvikt: 158,9kg
Vikt förra vägningen: 73,7kg
Dagens vägning: 72,6kg
 
Viktminskning:
-sedan förra veckan: 1,1kg
-sedan operationen: 72,2kg
-totalt sedan flytstart: 86,3kg
 

Alltså, 1,1kg på en vecka var bra längesedan nu känns det som.. Men vem vet om jag står kvar här nere nästa vecka.. Troligen inte.. Jag verkar ju hoppa lite upp och ned numera så jag börjar tro att min kropp håller på att hitta sin rätta balans nu..
Igår kollade jag tillbaka lite och jag insåg att jag det senaste 6 månaderna bara gått ner typ 6kg.. Alltså 1kg / månad.. Eftersom jag mellan varven har hoppat upp igen, ner igen, upp igen osv.. Så 6kg sedan januari.. Det borde ju vara ett tecken på att själva viktminskningsresan går mot sitt slut.. Men det är ju egentligen inget konstigt.. Jag har ju droppat 86,3kg!! Samt att jag just nu har ett bmi på 24,5 vilket är normalt bmi!
Sedan får man ju även tänka in att jag även har en del överskottshud som hänger och slänger överallt på kroppen.. Vilket också bidrar till ett par kilon iaf.. Så ja, jag är tämligen normal i vikt numera och kanske egentligen inte behöver gå ner mer.. Men samtidigt har jag en liiiten önskan om ett par kilo till..
 
Ständigt på jakt efter ett nytt mål, eller vad? :P Skulle vara kul med en 6:a som förstasiffra på vågen.. Det är absolut inget krav egentligen.. Trivs nog ganska så bra såhär också.. Även om jag tycker att jag ser fet ut utan kläder.. Men det beror mer på all lös hud än vad det beror på siffrorna på vågen..
Men tiden får visa vart det bär hän..
 
Jag försöker bara leva ett normalt liv och tänka på vad jag äter..
 
Nu ska jag slänga mig in i duschen och sedan dra iväg och se om jag kan hitta en drop-in tid hos någon frisör.. Vill göra något med mitt hår!
 

Dagens frukost: En stor kopp jordgubbste (lösvikt från england) med honung. En lingongrova (jag som typ aldrig äter bröd längre unnade mig detta denna morgonen) med bregott, 2 skivor 10%ost, 1 löskokt ägg och 2 körsbärstomater.. Så jäkla gott!
Trodde jag skulle bli proppmätt av detta, men det vart jag inte.. Men där emot så knorrar magen för fullt och har gjort sedan jag avslutade frukosten.. Mycket att bearbeta antagligen.. ;)

Bland trötthet och matos..

Hej på er!
 
Ja, som rubriken lyder är jag väldigt trött.. Jag har nu jobbat 3 dagar denna veckan och ska jobba 4 dagar till innan jag får 1 ledig dag.. wohooo! Jag är så pissigt trött hela tiden känns det som och jag vet inte varför.. Eller nej, inte hela tiden, det kommer liksom som skov under dagen. Jag kan känna mig hyffsat pigg ena stunden till att i nästa vilja gå och tvärsova bums.. Tur att jag trivs bra på mitt jobb, annars hade jag nog behövt en "sjukdag".. Nej, jag har för hög arbetsmoral numera för att syssla med sådant! Samt att jag som sagt trivs bra på jobbet och inte vill missa en dag i onödan.. Men även om jag trivs så är det ganska så slitsamt jobb jag har!
Alla ni som jobbat inom hemtjänsten fattar nog vad jag menar.. stress, tunga lyft, slitsamma arbetsställningar mm..
 
Äh, jag överlever med lite glatt humör och tålamod! :) Som jag har fått höra om mig så många gånger på olika arbetsplatser "My, du är lugnet själv".. haha! Det är ju bra att skenet kan bedra ibland när insidan känns kaos.. ;)
 
Över till mat och matos.. :)
 
Jag fick ett härligt tips ifrån en av mina fina läsare på ett sätt att tillaga lax. Detta har jag nu testat och jag fullkommligt älskade det!
 
Ugnsbakad lax med bredbar chevréost, pinjenötter och honung.. Jag hade även på himalayasalt&citronpeppar på fisken.. Till detta åt jag som ni ser färskpotatis och körsbärstomat. Det är inte en hel laxfilé ni ser på bilden utan snarare 2/3. Jag åt upp all min fisk, tomaten samt de två mindre potatisarna och jag njöt till sista tuggan! Laxen var så mjuk och härlig med den krämiga osten på toppen.. Ni måste testa!! :) Tack så hemskt mycket Jenny för receptet! :)
 
 
Idag är sambon ute och äter middag med ett par syskon.. Jag var också medbjuden men kände att jag var trött samt att jag faktiskt inte var ett dugg sugen på italiensk restaurang (som var bestämt att gå till).. Jag har ätit pasta i mina matlådor ett par dagar nu, och jag har mera pastarätter kvar i mina matlåder för kommande dagar också.. Så nej, jag kände verkligen inte för att betala typ 200 spänn för mera pasta!
Varför är alltid alla italienska restauranger så dyra?? (enligt mig) Visst är maten supergod, men det tycker jag att thaiwok, indisk mat osv också är.. men det är banne mig inte lika dyrt! Någon som har en bra förklaring på varför just pasta ska vara så mycket dyrare än en väldoftande indisk gryta?
 
Oh, well! Hur som helts hoppade jag över det restaurangbesöket idag och gjorde istället detta till middag:
 
Omelett fyllt med ost, tonfiskröra, oregano och körsbärstomater.
 
Jag gjorde omeletten på 1ägg, salt, peppar och en skvätt mjölk.
Sedan tog jag en liten burk tonfisk (i vatten) och blandade det med ajvar relish (stark). Tog två skivor cheddarost (hamburgeost) rev isär och la på omeletten. Sprinklade över oregano, la på tonfiskröran, skivade 2 tomater, la på och vek sedan ihop omeletten.. Sedan delade jag den på hälften.. Hälften blev min middag idag och resten blir min lunch imorgon..
Det ser kanske inte så gott ut, men det var riktigt gott med osten och tonfisken som bara smälte samman i munnen med omeletten.. :)
 
Nej, nu ska jag sluta surra om trötthet och mat och återgå till att slappa här i soffan! Ha en bra kväll och kom gärna med mer goda matförslag!! :)

Vägning 16/6- 2014

Måndag igen och en tuff arbetsvecka har precis startat.. Då jag var ledig torsdag-söndag förra veckan kommer jag göra igen det nu med att jobba alla sju dagar denna veckan! Men det får det vara värt då det ändå var lillsyrrans student och en härlig helg i Mariestad med familjen! :)
 
Startvikt: 158,9kg
Vikt förra vägningen: 73,3kg
Dagens vikt: 73,7kg
 
Viktförändring:
-sedan förra vägningen: +0,4kg
-sedan operationen: -71,1kg
-totalt sedan flytstart: -85,2kg
 
Ja, det var ju inte helt oväntat att det skulle vara en uppgång på vågen efter denna helgen faktiskt.. Det blev mycket fika, mycket dricka och ja.. Så får det helt enkelt vara ibland! :) Förhoppningsvis är det ändå lilla pluset borta till nästa vecka igen..
 
Här kommer lite bilder ifrån helgen som var:
 
Jag och mina två systrar.. Ingen vidare bild på mig det där.. Men vad sjutton, den bjuder jag på.. Klänningen jag har på mig går i en ljus rosaaktig ton (syns inte så bra här på bilden..)
 
 
Det var jag och storasyster som stod för tillverkningen utav dessertbuffén som serverades på studentmiddagen hemma hos vår mamma den dagen.. På bild har vi citronbiskvier, chokladbollar i form av "cakepop", miniblåbärssmulpajer med vaniljvisp, chokladcupcakes fyllda med hallonkräm med moccafrosting, färska jordgubbar samt fläderpannacotta med rabarberkompott.. Inte illa va? :)
 
 
 
 

Trallalaa..

Jag tog en bild idag på mig i en klänning jag köpte ny förra sommaren..
 
Då vs. Nu..
 
Det är lite skillnad .. Största skillnaden måste väl ändå vara att mina bröst har försvunnit? :P Eller vad säger ni?
 
 
Utmanade mig själv idag med ny mat.. Som ni vet håller jag ju på och lär mig att äta fisk.. Vit fisk har ju funkat bra hittills då den inte smakar så mycket.. Men idag så tänkte jag att jag skulle utmana mig själv med LAX!
 
Så jag gjorde en lax & spenat lasange..
 
 
Det blev riktigt gott faktiskt! Tror jag ska testa helstekt laxfilé nästa gång med något sjyst tillbehör och sås..
 
 
Dock var ögonen hungrigare än magen.. så detta fick åka ner i en matlåda istället..
 
Igår var det ju strålande solsken hela dagen.. Då passade jag på att göra något gott och inte så tungt till middag:
Curryfrästa räkor med stekt färsk vitkål.. Detta är både gott, nyttigt, sommrigt och kalorisnålt! :)
 
 
 

Vägning 9/6 -2014

Ja, det är måndag och jag kan inte låta bli att uppdatera vikten, även om jag egentligen inte ska göra det förrän nästa vecka.. haha! Kalla mig knäpp, men jag är så van med att skriva ett inlägg varje måndag nu så det känns skumt att inte få göra det..
 
Startvikt: 158,9kg
Vikt förra vägningen: 73,5kg
Dagens vikt: 73,3kg
 
Viktminskning:
-sedan förra veckan: 0,2kg
-sedan operationen: 71,5kg
-totalt sedan flytstart: 85,6kg
 
Inte illa att jag gick ner i vikt denna veckan med, men tanke på att jag droppade så mycket förra gången.. :)
 
Jag fortsätter att registrera det jag äter och tränar via MyFitnessPal så gott det går.. Vissa saker är jätte lätt att registrera, andra är väldigt svåra.. Lediga helger är alltid lite svårare att dokumentera då man äter och dricker på ett annat sätt.. Men jag gör så gott jag kan så får jag ett ungefärligt hum iaf..
 
Denna veckan jobbar jag en kort vecka, endast måndag, tisdag och onsdag.. Torsdagen var min lediga dag från början , men jag har även tagit ledig helgen då min lillasyster tar studenten! :) På torsdag när sambon slutar jobbet så far vi ner till Mariestad med en gång.. På fredagen är det full rulle från tidigt på morgonen! Jag och storasyrran har tagit på oss ansvaret för dessertbordet på studentmottagningen den dagen.. Så vi ska stå och baka en massa den förmiddagen innan lillsyrran springer ut från skolan..
 
Jag tänkte jag skulle ha någon av mina nya fina klänningar då. Ni kommer få se efteråt hur den ser ut!
Nej, nu ska jag återgå till att slappa i soffan..
 
 

Helgen i stort..

Nu har jag varit ledig fredag, lördag och söndag.. Det har verkligen varit underbart!
 
Vi har äntligen fått ihop våra balkongmöbler som har använts flitigt i helgen! :)
 
Fredag:
Under fredagen var det "smaka på mat" i Vällingby centrum där bla. Amir (årets vinnare av Sveriges mästerkock) stod och lagade mat som man fick smaka av..
 
Förutom matsmakning i Vällingby centrum så utförde vi lite inköp, fyllde på luft i bildäcken, veckohanlade mat och rensade i vårt källarförråd..
 
Sedan tyckte vi att vi hade varit så duktiga att vi förtjänade en god middag:
Det blev grillat högrev med sötpotatisklyftor och bea-sås..
 
På kvällen gick vi även en sväng förbi Axels nöjesf'ält som slagits upp här vid Hässelby slott över helgen..
Vi åkte bara en sak, en piratbåt som gungade fram och tillbaka (påminner om "Kulingen" på Lisse)
 
Vann en ful groda också.. Annars var inte det så mycket att ha på tivolit.. Var mest för småbarn kändes det som, tyvärr..
 
Lördag:
Jag vaknade tidigt och satte igång och baka bröd!
 
Det blev 24st ljuvligt doftande "hälsobullar"..
 
Jag svor över att min frys är så liten att jag inte vet hur jag ska få plats med allt jag vill få plats med!
 
Jag väckte sambon lagom till att han skulle få nygräddat bröd till frukost! Detta blev min frukost.. Såå gott!
 
Senare gick vi till systemet och köpte hem dryck inför kvällens besökare.. Sedan tog vi även en 5km promenad till ett Ica lite längre bort och köpte hem lite saker vi missat dagen innan..
 
Slängde in middagens kött i marinad..
 
Sen tog vi oss ett mellis.. Mums!
 
Sen var det dags att fara iväg och hämta våra gäster vi skulle få över natten.. mina goa vänner Tina och Jessica från min gamla stad.. :)
 
Vi bjöd dem på god mat och dryck hela kvällen. Vi satt på balkongen och tjöta och hade det gott..
 
Till middag blev det grillade marinerade fläskkareér samt grillade färska korvar. Till detta serverades en rotfruktsgratäng, bea-sås och sallad. Maten var mycket god!
 
Till dessert blev det detta:
En jäkligt fyllig chokladkaka med 70% choklad i, toppat med jordgubbar samt serverades med vaniljglass samt kola & pekan-glass.
 
Söndag:
 
Idag blev det frukost på balkongen
 
Vi tog ännu en god fika utav gårdagens chokladkaka innan tjejerna åkte hem..
 
Sedan for vi iväg och tankade nya bilen för första gången och efter det åkte vi till Skogskyrkogården och vattnade gravarna samt la en blå ros.. (Joakims far, hans mormor&morfar, samt hans mammas man)
 
sedan har jag bakat lite mer..
Jag hade ett par bananer som började se så jävla tråkiga ut, så jag slängde ihop en banankaka!
 
Då sambon ville äta sushi till middag idag så gjorde jag detta istället:
Stekt färsk vitkål, frästa räkor samt sweet chilisås & babyplommontomater på toppen.. Mums! Väldigt kalorisnålt med oh så gott och mättande! :)
 
Nu blir det kvällsfika, ska nog ta en liten bit av nya kakan..
 
Ha en trevlig söndagskväll!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mycket händer..

Ja, det händer en del här..
 
Som ni vet så var min stackars svarta Pärla med i en olycka.. tråkigt nog så dömde försäkringsbolaget ut henne.. Så igår efter jobbet fick jag åka och lämna in henne till Bilia som senare kommer ta henne till s.k skroten (bildemonteringen)..
 
 
Det gick verkligen fort.. I måndags var jag och gjorde skadebesiktningen, på tisdagen fick jag besked om utdömningen och igår lämnade jag ifrån mig henne.. Det kändes faktiskt väldigt tungt när jag gick där ifrån, kändes som att jag nästan skulle börja gråta! Detta var min första egna bil! Jag köpte henne på min egna födelsedag när jag skulle fylla 21. Jag åkte tåget upp till uppsala och bytte där för att komma till Knivsta. Provkörde henne, gick igeom papper och åkte till banken och tog ut pengarna, sen var hon min! Under dessa år hann vi rulla nästan 7000mil ihop.. R.I.P "Svarta Pärlan"..
 
Men nu ska vi inte deppa ner oss allt för mycket.. För i tisdags när jag fick beskedet om utdömningen satte vi oss här hemma och spana efter en ny bil, och vi hittade en lockande annons med en gång!
Vi begav oss iväg direkt ut till Värmdö och tittade och provkörde..
 
Det blev en ny bil den kvällen!
 
Så vi detta är helt enkelt vår nya familjemedlem:
 
Känns ovant att ha en så pass mycket större bil.. Det är ju liksom en KOMBI! Men samtidigt är den skön att köra och det kommer få plats med mycket grejer när man åker någonstans eller ska handla något.. Så det känns faktiskt bra!

Igår hade vi lite utav en fredagsstämmning här hemma då båda två för omväxlingsskull är lediga resten av veckan! :)
Vi åt god middag:
Revben som jag kokade tidigare i veckan, samt hemmagjorda klyftpotatis och chilibea (den var färdigköpt)..
 
Sedan for jag iväg på ett shoppingärende.
 
Vi avslutade kvällen med bio!
 
Idag ska det bli lite pysslande här hemma, fixa lite ärenden och sedan förhoppningsvis lite nöjen också! :)
Imorgon kommer två tjejkompisar ifrån Örebro hit och ser hur vi har det! :) Ska bli så kul att de kommer, och det bästa av allt är att de stannar över natten också så vi hinner umgås ordentligt innan de far hem igen på söndag! :)
 
 
 

Vägning 2/6- 2014

Ja, nu är det alltså första måndagen i månaden och jag ska avslöja vikten.. Jeg blev mer än överraskad när jag ställde mig på vågen vill jag lova!
 
Förra veckan då jag bestämde mig för att köra 1g/ månad på bloggen med vikten måste jag erkänna att det faktsikt berodde mycket på att jag hade gått upp ytterligare 1kg! Jag kände mig så jävla misslyckad och ville verkligen inte skriva ut ännu ett plus.. Fy sjutton! Jag har inte ens noterat den vikten i min kalender, jag har bestämt mig för att jag endast ska skriva upp varannan vecka och att jag delger er här 1g/ månad som sagt..
 
Startvikt: 158,9kg
Vikt 19/5: 75kg
Dagens vikt: 73,5kg
 
Viktförändring:
-sedan förra vägningen: -1,5kg
-sedan operationen: 71,3kg
-totalt sedan flytstart: 85,4kg
 

Åh, det känns verkligen superhärligt att jag är tillbaka igen på min lägstavikt!! :) Jag var så jäkla rädd där att det höll på att barka åt helvete med allt.. men som vanligt var det nog bara jag som var övernojig som vanligt!
Nu hoppas jag att den här framgången håller i sig och inte går och blir plus på vågen igen..
 
Idag har jag en ledig dag efter en hel helgs jobbande.. Jag känner att jag verkligen har varit i behov av en ledig dag.. Jag hade planerat att ha sovmorgon (till halv åtta).. men för det första så vaknade jag mitt i natten och hade sån jävla "växtvärk" i höger ben så jag visste inte vart jag skulle ta vägen.. Jag fick tillslut gå upp och göra mig ett värmekrus och stoppa ner det i en tjock strumpa så jag kunde ligga och värma mig med det.. Efter ett tag så somnade jag..
Sedan vaknade jag igen vid halv sju och verkade inte kunna sova mer! Så jag gick upp, sa hejdå till Joakim som strax efter gick till jobbet.. Själv gick jag och bakade tekakor!
 
Hittills har jag haft en väldigt produktiv dag, eller effektiv förmiddag iaf!
Detta har jag hunnit med:
 
Åt frukost medans tekakorna jäste..
 
Gräddade tekakorna..
 
Tog på mig nya skorna och åkte iväg och skadebesikta bilen 09.00
Efter det åkte jag och tankade bilen
.
Åkte sedan och veckohandlade mat på Coop Forum.
 
 
Hem igen, packa upp varorna. Satte igång revbenskokning. Marinerade kvällens middagskyckling samt plockade ur diskmaskinen som jag hade startat efter bakningen.. Samt lagt nybakta brödet i påsar. Även lagt fram räkor på upptining inför kvällens räkmacka ;)
 
När allt detta var gjort så åt jag rester ifrån gårdagens middag:
 
Hemmagjord hamburgare.. (Dock är detta gårdagens bild.. Jag åt ej pommes och sås idag utan endast burgaren idag..)
 
Nu har jag precis tagit upp revbenen på fat så de får svalna innan jag fryser in dem..
Ska snart vika ihop den sista tvätten som sambon tvättade igår..
 
Vart sjutton är rörmokaren?? De ska komma hit och fixa det sista med vår toalett.. De skulle komma vid 12 hade vi sagt.. Så när hade de tänkt dyka upp måntro??
 
Mitt hår börjar bli långt.. Testade igår att göra flätor.. Se, bra hår behöver ingen toffs ;)
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0