Helgen och måndag.

Helgen gick vansinnigt fort och jag kände inte ens att det var helg.. jag var ju på praktiken hela dagarna och chillade som vanligt på kvällarna.. så det har inte märkts något närmvärt..
Men det som har märkts här i vårt hushåll är att det har varit första advent.. för vi har druckit "årets glögg", ätiti pepparkakor, kollat på "Mysteriet på Greveholm" och självklart har adventsljusstakarna åkt upp i fönstren :)
Någon mer som vi har gjort i helgen är faktiskt JULSKINKA! :) Min alldeles första engengjorda JULSKINKA!
Jag stoppade in den i ugnen för tillagning på lördagen efter middagen.. dock tog den lite längre tid än vad jag hade räknat med.. så strax efter kl 23.00 stod jag och skar bort fett och svål på en något halvt avsvalnad julskinka.. ingen tid för grilljering då inte.. Så den fick åka ut på balkongen medan vi borstade tänderna och sedan in i kylen..

Sedan hemma igen nästa dag efter praktiken var det dags att grilljera skinkan och självklart avnjuta en första skinksmörgås.. och den var uuuunderbar! Vi åt även risgrynsgröt :) Riktigt adventsmys :)

På praktiken hände det en hel del under helgen.. Jag har dels fått tagit venprover på en RIKTIGT människa, eller snarare två.. för första gången.. i skolan har vi bara fått testa på gummiarmar, och det kan egentligen inte alls jämföras och man har ingen som helst medkänsla för hur hårt man sticker den liksom :P Men nu har jag gjorde det på riktigt och det känns jätte coolt! och var super kul! :) Jag blir bara mer och mer förälskad i sjukhus och att jobba i sjukhusmiljö :)

Dock hände det två tråkiga saker.. en av våra patienter på vår sida av avdelningen gick bort.. skönt för den iof men aldrig kul när någon dör.. dock hade jag redan slutat för dagen då det hände, så jag vara inte närmvärt berörd på så vis.. men dagen där på dog en patient på andra sidan av avdelningen.. mitt på dagen under lunchtid.. hade dock inte tagit hand om denne patient. Men när personalen på den sidan höll på och gjorde iordning den för att anhöriga skulle komma och ta farväl och de nästa var klara fick jag komma in och titta.. det var den första människan som jag såg död.. det kändes lite speciellt.. jag visste inte om jag skulle vara ledsen för att personen dött, eller om jag skulle vara glad för att den äntligen fick avsluta sitt lidande..

Ja, det har varit en händelserik helg på många vis, och jag hoppas på en ny händelserik vecka!


Är det verkligen lördag?

Det känns inte riktigt som helg... eftersom jag har praktik.. Jag måste typ påminna mig titt som tätt om att "det är lördag idag, just det My, lördag idag".. haha!
Bra är det iaf på praktiken! :)

Håller på att göra julskinka- från grunden- ska bli så jäkla gott sen! :)

Vi tänkte prova årets glögg här hemma ikväll också. Så att det iaf får kännas som helg lite grann.. trots att jag ska upp tidigt imorgon och iväg igen..


Hoppas att ni andra har en bra helg!
Skriv gärna och berätta vad ni hittade på :)

Skriver en rad eller fler...

Igår hade jag en ledig dag ifrån praktiken, den enda den här veckan..
såååå.. jag passade självklart på att ta sovmorgon, gick upp vid halv tio. fixade frukost och satt vid datorn. Sedan hoppade jag in en sväng i duschen och sedan blev det en sväng vid datorn igen.. fixa med räkningar å sånt..
När eftermiddagen kom så fick jag träffa Jessica, som hade sovit större delen av dagen :P Vi drog ut en sväng till Marebergsgallerian och strosade runt.. Jag hittade två julklappar, en till mormor och en till Embla..

Så nu är det "bara": farm&farfar, moster, Erik, Joakim, och en liten sak till till mamma&inge. seeen är jag klar :P

Vi åt även på wookbuffén som finns på plan två, och det var gött som alltid! :)
Sedan strosade vi lite till tills det kändes dags att åka hem.

Jag åkte hem och ringde Joakim, som befann sig i Sthlm med skolan. Vi pratade en stund och sedan ordande jag iordning mig för min lilla myskväll, kröp upp i soffan och kollade på "Home alone" och "Home alone 2" , jag ser på dem varje år när julen närmar sig, tycker att de är både roliga och mysiga :)
Efter att ha kollat på dem så känner jag att jag vill att julen ska vara här nu, det är så mysigt..

Imorgon efter praktiken ska vi nog sätta upp adventsstakarna och våra tomtar, så känns det nog mysigt och bra :)


Ikväll har jag praktik igen, börjar kl 15 slutar kl 22. Då får jag veta hur de har det på kvällarna, om det kanske är rätt lugnt, eller om det är full rulle.. jag skulle tro att det kanske är lugnt, men att det kan bli lite mer om många larmar och vill ha hjälp med något.. Men det återstår att se :)


Nu ska jag ut i kylan och slänga soporna, sedan ska jag åka iväg och handla lite frukt.

Ha det bra!

Måndag med APU

Idag hade jag min första praktikdag, första dagen på avdelning 12 på USÖ. Avd 12 är en vårdavdelning för dem med andningsproblem av olika slag. Ex, lungcanser, KOL, mycket svår astma, osv..
På denna plats ska jag vara nu de närmsta fyra veckorna, och jag tror att det kommer bli riktigt bra! Första dagen kändes iaf bra, även om jag kände mig rätt sleten när jag kom hem ;P
Men inte undra på det.. Jag gick ju upp tidigare än vad jag är van vid numera, 05.40 gick alarmet. Började kl 07.00 på praktiken och slutade 16.00 , samt att det var ett nytt ställe (vilket som ni vet brukar leda till att man blir extra trött för att man är ovan och måste lära sig nya saker) :P

Tråkigt nog har jag gått och blivit förkyld, som tur är så hostar jag inte så mycket, mest bara är täppt i näsan och känner mid extremt hörselskadad (fattar inte varför mina förkylningar alltid ska sätta sig så att öronen känns igenkorkade, så jag inget hör).. men men, jag kan iaf vara på praktiken och det är bra!

Imorgon kör jag ett 7-16 pass med handledaren igen.

Åh förresten! Fick veta en jätte kul sak idag!! Igår sa min lilla systerdotter Embla sitt första ord. Hon sa PAPPA. Hon sa det vid flera tillfällen och även någon gång under dagen idag också.
Jätte kul nyhet! :)

Tror inte jag kommer på så mycket mer att skriva nu.. eller jo kanske, men det tar jag vid senare tillfälle.. haha


Ha det så bra!

Söndag med händelser..

Ja, idag kan man inte påstå att jag och Joakim har legat på latsidan inte..

Vi gick upp och började riva ur sängkläderna och plocka ihop våran smuttstvätt, och kl 10 började vi tvätta. När de två maskinerna var igång så åt vi frukost och passade på att skriva våran veckomatsedel och handlingslista.
Efter det var det dag att dra ner och hänga upp de första två maskinerna, och sätta på en 3e maskin med tvätt.
Upp och bädda rent i sängen. Sedan ner och hänga upp den. Sedan slog in syrrans födelsedagspresenter (bra at vara ute i god tid). samt att vi åt lunch.
Slutligen blev det dags för oss att gå ner och hämta upp tvätten och plocka in den i skåpet.
Efter det var det dags att gå ut och slänga soporna, ta med sig panten och sedan åka och handla. Hem, packa upp varorna och sedan börja med nästa sak.. som faktiskt var, lyssna på julmusik och slå in de första julklapparna! :)

Ni kan inte gissa var jag gjorde efter det? Jo, jag skrev på alla 10 julkorten vi ska skicka i år. Så nu är de färdigadresserade och frimärket ditsatt och kuvertet igen slickat. Redo att läggas på lådan... när det börjar bli dags för det.. haha!

Idag satte vi också upp min födelsedagspresent som jag fick utav Joakim. Den runda och snirliga väggljuslyktan med 12-värmeljushållare.
Så nu sitter den på väggen och lyser så fint! :)









MEN....





... vi har faktiskt hunnit med att ha lite trevligt också. Vi har lagat god mat, tacos. Så vi har suttit i soffan och ätit middag och kollat på en film, samt att vi har en massa mysiga värmeljus tända här hemma :):)


En bra söndag helt enkelt, som har förenat både nytta och nöje!

Alltid skönt när det är helg :)

Iaf när man är ledig :P

Igår var det Kulturnatten här i Örebro, och på scen stod såklart Fictional Me, för sitt tredje år i rad :) Den här gången var det på Kulturhuset de fick spela. Det har varit olika varje gång. Första gången var det på Konserthuset, förra gången var det på musikhögskolan "hundraettan", och som sagt nu på Kulturhuset i B-salen.

Som alltid är det en väldigt kort speltid, eftersom det är många band och sådant som får vara med och visa upp sig på Kulturnatten. Men bra var det iaf!

Efter det blev det Ölhäng på "Bell's", billig kvälllens öl och billig kvällens cider (iaf om man jämför med andra ställen). Det var trevligt att sitta där och bara chilla lite. Sedan blev vi hungriga så vi drog till Burger king, och sedan tillbaka till "Bell's" och fortsatte att chilla en stund till.. Kring tolv kände började vi känna att det var dags att röra sig hemåt.

Trevlig kväll var det iaf!

Idag har jag och Joakim varit ute en sväng på Mariebergsgallerian och letat lite efter julklappar. Vi hittade till hans mamma & hennes man, min pappa & hans fru , samt en sak till min mamma & hennes man.
Systarna mina har jag redan fixat klart förut.
"Bara" Joakim, Erik, Embla, Mormor, moster, farmor, farfar kvar nu då  :S haha!

Skönt att ha kommit en liten bit på vägen iaf, så man slipper springa runt i stress och press sista veckan före jul!:)


Vad kvällen ikväll bjuder på vet jag inte än, men jag hoppas på något kul och trevligt! förhoppningsvis kanske lite kompishäng.

här har ni min dag idag..

Hej på er!

Igår var det ju HP-bion som gällde för min och Joakims del. Jag gillade filmen :) Hoppade tom till av rädsla på ett ställe ;P haha. En hel del andra i salongen också! Det är något speciellt med att gå på bio, det är så mysigt på något vis. Där sitter man, men en himlans massa andra personer som man aldrig sett förr. Vi är i olika åldrar, har olika kulturer, olika intressen och olika klädstilar.. Jag såg både EMO:s, "Skejtare", "Fjortisar" , barnfamiljer, sambos. Ja, alla olika typer av folk var där, och vi alla var där av samma orsak. Att vi alla vill se Harry Potter filmen, att vi alla gillar den filmserien och vi längtar efter att få veta hur det ska gå..
Man sitter där i den mörka salongen, med sitt snax och sin dricka, njuter i fulla drag! :) Man skrattar och man hör andra skratta runt omkring en, man hoppar till, och andra gör samma sak.. Det är det jag gillar med bio. Att vi har någon sorts samhörighet med varandra allihop just då, under de timmar vi spenderar tillsammans i biosalongen och ser på underbar film :)
Ja ja, nu ska jag inte måla upp det allt för mycket.. det finns iof vissa störningsmoment också när man går på bio. Ex. tjejen som satt bredvid mig, hon smsade en gång under början av filmen. En tjej som satt typ en eller två stolar ifrån Joakim fick ett sms under filmen. HON HADE INTE STÄNGT AV MOBILEN, ELLER ENS BRYTT SIG OM AT SÄTTA PÅ LJUDLÖST !!!
Sånt tycker jag är respektlöst!
Om jag någon gång faktiskt stänger av min mobil, så är det just när jag är på bio! Jag vill inte bli störd, och jag vill inte störa andra heller.
Men om man nu tycker det är så dödsviktigt att man inte kan offra en stund och stänga av sin mobil kan man iaf ta på ljudlöst!
Nog sagt om det.

Vill inte avslöja vad som händer i filmen då jag vet att det finns folk som planerar att se den..

Filmen var iaf bra, och jag längtar såååå efter nästa del.





Idag har jag haft en heldag i Mariestad tillsammans med Marlén och Embla. Det har varit en mysig dag. Embla håller på att bli frisk ifrån scharlakansfeber, hon har ätit pencilin några dagar nu. Så hon är iaf symptomfri så sett, men hon är lite kinkig och lite hängig fortfarande. Men då blir hon så mysig och vill gärna gosa. Så idag har det varit en del lekandes med boll, gosedjur och sånt. Men det har också varit mysstund i soffan :) Hon har även vilat förmiddag och eftermiddag, så då har jag och Marlén haft tid att umgås lite själva under tiden, vilket också är uppskattat. En bra dag helt enkelt!

Efter denna dag for jag hem till mamma och hämtade min och Joakims nya matta som vi fått utav henne och hennes man Inge. Inge hade sett den på sitt jobb (Mio- i Mariestad) och han hade tänkt på oss med en gång, att den skulle passa så bra i vårt vardagsrum under vårt nya soffbord. Så nu har vi en ny fin matta som vi ska lägga rätt på golvet imorgon :)

Sedan for jag hemåt igen, till Örebro. Fick hjälp av Joakim att bära upp mattan, sedan så sjuktsade jag honom till repan. Efter det åkte jag ut till Systembolaget ute vid Eurostop och köpte på mig lite dricka, så att jag är redo för alla eventuella förslag och planer i helgen. Efter det hoppade jag in på Ica Maxi en sväng då vi behövde frukostbröd.
Sedan efter det blev jag tvungen att åka till en bemannad mack och köpa en ny halvljuslampa till bilen, då jag upptäckte på vägen hem ifrån Mariestad att en hade gått sönder. Så då fick jag byta den också.
När jag nästan var hemma svängde jag förbi Konsum vid oss här i Brickebacken och hämtade ut ett paket som hade kommit.
Efter det var det bara att åka hem, ställa bilen i garaget, konka upp alla kassarna.. och slutligen var jag hemma!

Väl hemma fick jag packa upp sakerna på sina rätta platser, betala räkningen på paketet som hade kommit, fixa med lite annat som jag var tvungen att göra.. men sen fick jag äntligen koppla av lite!

Det har varit en lång och händelserik dag.

Så nu är det skönt att bara varva ner, jag ser fram emot att få sova om en stund. :)

Ha en bra torsdagskväll!

Onsdag med goda utsikter

Ännu en onsdag blir mycket trevlig!

Idag ska jag och Joakim äta god mat här hemma :) Kycklingmarengo med ris. Så gott!!!
Sedanikväll blir det "Harry Potter och dödsrelikerna" del 1 på bio ikväll :) Detta är min födelsedagspresent ifrån Joakims mamma och hennes man, samt att jag får en valfri meny i bio-kiosken. Ingen dålig födelsedagspresent det inte! :) Jag tycker mycket om att gå på bio och önskar mig prestenkort där varje år, men det är inte alla år jag får det. Men nu så :)
Ska bli kul att se den näst sista filmen med "HP". Jag är mycket förväntansfull :)
Någon annan än jag som har bokat/panerat att gå och se den?

Idag hade vi en väldigt informationsrik dag i skolan! Vi hade dels en gruppredovisning, där vi redovisade vårat lilla rollspel i L-ABCDE.
Efter det hade vi gruppdiskussioner och muntlig genomgång tillsammans om "katastrof-frågor" som vi hade fått av läraren. 10 frågor som vi skulle besvara och diskutera.
Slutligen vart det information om APU:n som startar på måndag och pågår 4 veckor framåt.

Så detta var sista dagen i skolan innan APU:n. Vi kommer att träffas i slutet av den 4:e praktikveckan, 17dec och ha en liten utvärdering.. sedan är det sista vi har i skolan 5 januari, då är det kursavslut och betygssnack. Sen är jag klar med den här kursen.

Det har verkligen gått fort!

Men nu kan man ju nästa säga att jag har helg nu, och med tanke på den här dagen, med maten och bion, så känns det nästa som fredag :)
Har iof nån uppgift som jag har att arbeta med, sedan har vi fått några uppgifter att göra under praktiken. Så det finns att göra :P

På fredag har Fictional Me en kort spelning på "Kulturnatten" här i Örebro. De spelar på Kulturhuset kl 19.20  Kom och se dem, det är gratis! :)

Vad händer annars i helgen? Jag är öppen för förslag! :)

Tisdag med grupparbete.

Nu har det visst varit lite dåligt med uppdateringar här i några dagar.. Så jag kanske ska berätta vad som har hänt här då :P

I fredags kom både Jessica och Emma över till mig. Vi satt och snackade en hel del och drack och hade kul. Jäder kom över lite senare och vi fyra satt och pratade en massa. Vid kl 2 gick Emma hem, men Jäder och Jessica var kvar :) Vi började lyssna på klassisk musik och flumma. Lite senare kom Joakim hem ifrån sin kväll med grabbarna i bandet. Då satt vi fyra och snackade en stund och lyssnade på musik. Men sedan blev det dags för Jäder och Jessica att gå hem.
När jag och Joakim kom i säng var kl fem på morgonen, så det var nog den längsta festkvällen jag någonsin har haft ;P Jag bruar aldrig orka hålla mig vaken så länge, med detta var riktigt kul och jag ville aldrig att kvällen skulle ta slut!

På lördagen var jag dock väldigt bakis! Var mycket seg och orkade inte göra någonting..
Det blev filmkväll hemma med Joakim :)

Söndagen var också slapp, förutom vår vanliga veckohandling.

Igår var jag trött hela dagen.. kändes som att jag aldrig riktigt vaknade till den dagen :P Men så kan det vara ibland.. Jag lyckades iaf få en skolgrej gjord. Trots att jag verkligen segade.. Men skönt att den är avklarad nu och inlämnad..

Nej, nu är det dags för mig att dra iväg till skolan. Jag ska möta min grupp och vi ska förbereda vårt arbet inför redovisningen imorgon. Vi ska ha ett rollspel i akutvård, ABCDE. Efter våran förberedelse av detta så har vi praktisk tid i skolan. Vi ska öva att ta blodprover, sätta tateter, blodtryck och puls mm.. Har gjort det förr, men det är alltid bra att öva! :)

Ha det så bra!

Fredagkväll :)

Nu är det äntligen fredag igen! :)

Idag har jag varit i skolan, föreläsning inför kommande studieområde, samt info om grupparbetet vi ska göra inom detta. Vi ska göra grupparbete i form av rollspel, där vi ska agera och tala om vad som händer vid en olycka. Vi ska välja en olycka, agera den och vad som händer efter det.. vilken hjälp kommer, vad gör dem, vem gör vad osv.. Allt detta utifrån (L-)ABCDE. Det blir säkert kul.

När jag kom hem så blev det lunch och sedan satte pluggandet igång igen.. Nu har jag äntligen gjort klart Chock-uppgiften som jag typ har tragglat med hela veckan! (inte för att den har varit extra jobbig, utan för att jag har haft lite dålig disciplin denna veckan) :P Men nu är den klar, och ivägskickad! Gött!
Känns bra på något vis att avsluta en uppgift på fredagen, för då känns det mer som att nu är det slut för denna veckan, nu är det helg! Samt att man inte behöver ha den överhängandes över helgen.. samt att det kan kännas gött att starta med något nytt på måndagen, en ny uppgift, en ny utmaning :P
På måndag för min del blir det en uppgift som handlar om skallskador..

Nog om skolan nu!

Jag sitter här hemma nu och lyssnar på musik och dricker lite cider. Väntar på att Jessica ska komma hit och vi ska hänga här och dricka lite dricka och ha det trevligt. :)

Jag har varit med om en olycka!!!
Jag och Joakim åt middag för en stund sedan. Det blev hemmagjord potatisgratäng med gorgonzolafylld fläskfilé. MUMS var det kan jag lova! :)
Tyvärr lyckades jag bränna mig när jag först skulle helsteka fläskfilén i gjutjärnsgrytan.. jag lyckades få stekfettet att skvätta upp på min arm när jag skulle vända på fläskfilén. Fy sjutton vad ont det gjorde! Jag bara slängde ifrån mig "nypan" jag höll i (jag menar det där stora pincettliknande plastiga köksredskapet som passar utmärkt då man ska vända saker, men vet ej vad det heter).. Spräng till kranen och sköljde mig med vatten, kallt kallt vatten, så handen nästan domnade bort :P haha.
Det svider fortfarande lite, men det går väl över så småningom.. 

Jag önskar alla en skön fredagkväll i alla fall! :)


Torsdag med plugg

Det var en mycket trevlig middag med Tina, Lina och Neo igår! Synd bara att den slutade med total magkatastrof för mig. Fy fan, säger jag bara! Det var en av de värsta stunderna i mitt liv! huh!
Men stunden med tjejerna och den lille killen var mycket trevlig iaf. :)

Idag har jag varit på föreläsning i skolan, Landstingets hygiensjuksköterska var där och föreläste. En bra föreläsning.

När jag var på väg hem med bussen ringde de ifrån bilverkstaden, bilen var klar. Så jag fick hoppa av i tybble, åka tillbaka in till stan, byta buss och åka till verkstaden och hämta bilen. Så nu är min bil hel och fin igen! :) Men visst, det kostade mig ett par tusen. Men det var iaf inte lika dyrt som jag trodde det kunde bli.. :P

Sedan idag har jag lyckats plugga en stund också, vilket kändes mycket bra.. Har inte haft någon större fart på pluggandet denna veckan. Men nu kom jag igång en bra bit med detta arbetet! Kändes mycket bra! :)
Kanske ska jag lyckas plugga en stund till?

Imorgon är det föreläsning i skolan igen, fram till kl kvart över elva. Sen blir det väl en pluggstund och sedan så är det heeeelg!

Imorgon har jag och Jessica planerat att umgås, dricka lite och ha kul :) Ska bli gött det!

Onsdag med trevliga middagsplaner

Hej på er!

Idag lämnade jag in bilen till verkstaden.. det tog ett tag innan jag hittade till verkstaden, för dels snöade det så det blev blött på vindrutan (och som ni vet vid det här laget så är det vindrutertorkarna som är trasiga och därför lämnar jag in den..) Sedan så var alla gatuskyltar försnöade, så jag visste inte vart jag skulle svänga.. jag cirklade runt runt runt en stund, jag visste iaf att den låg på söder, nära tullängsskolan.. men det visade sig att den sen låg mitt emot ;P Haha. Hur som helst är den inlämnad nu, så imorgon kommer de att åtgärda felet.. de ringer så fort de är klara. Hoppas att det går fort! Vill ha bilen till helgen iaf :)

Nu ska jag snart åka in till stan och träffa Tina och Lina, samt hemmes och Eddies lilla Neo. (Eddie är dock inte med, tror kanske att han jobbar?)
Vi ska gå och äta på Grekiska kolgrillsbaren :) Lina älskar grekiskt, jag älskar kolgrillen och för Tina är det första gången med grekiskt. Så det blir nog väldigt bra! :)

Nej, dag att gå och byta om och sånt och sen gå till bussen.

Ha en bra onsdagskväll!

Dags att säga god natt!

Resten av lördagskvällen bjöd på tv-spel (Tekken 4) , vi kickade varandras ass ganska rejält ;P, alla tre. Sedan såg vi på en film, som fick vara avslut för kvällen..

Idag har vi mest bara degat.. Och slutligen var det dags för Mollie att åka hem igen..
Det var kul att ha henne här, trots att vi alltid hinner bråka ett antal omgångar när hon är här ;P Men det är väl så det är med småsyskon.. Vi har våra trevliga och bra stunder också, som när vi gick på bio, shoppade, spelade spel osv. :)
Alltid trevligt att få ha henne här en sväng iaf..

Men ikväll ska det bli skönt att få sooooooova! Det har ju varit lite trångt i vår säng de närmsta dagarna här, för vi har legat där alla tre.. Joakim på ena kanten, jag i mitten och Mollie på andra kanten.. Alla mornar har jag vaknat onödigt tidigt, tidigare än vad jag överhuvudtaget behövde göra.. Antar att det har varit pga trängsel..
I fredags vaknade jag kl åtta, igår vaknade jag tjugo över åtta, och idag då vaknade jag redan kl sju!!! Men jag gick ut och la mig i soffan, och lyckades faktiskt somna om och fick sova en stund till.. (till kl nio).
Jag hoppas att jag vaknar imorgon bitti och känner mig helt utsövd iaf, nu när jag inte behver trängas så mycket.. bara jag och Joakim ;P :)

Imorgon måste jag plugga plugga plugga, har ju inte gjort något sådant då Mollie var här (då jag hade hemstudiedagar).. Så nu är det dags att få en massa plugg gjort!

Ser ut som att jag ska få träffa Lina och Neo på onsdag, tillsammans med Tina. Ser ut och bli en middag med dem på kvällen. Ska bli riktigt kul! :) Har inte sett Neo alls än, så det ska bli kul. Sedan har jag inte träffat Lina sedan i sommar, då jag och Joakim var nere i gbg.. Så, nu är det dags! :)

Men nu är det dags att säga god natt!

Lördagsuppdatering

Idag har jag köpt biobiljetter till "Harry Potter och dödsrelikerna Del1". :) Jag fick de sista 2 biljetterna där platserna är bredvid varandra! yey! :) Resten som vill gå på just den föreställningen får sitta en och en. :P
Så onsdagen den 17/11 kl 18.15 sitter alltså jag och Joakim och kollar på den nya HP !


I eftermiddag har jag och Mollie varit på bio, vi såg "Dumma mig" i 3D. Den var lite småkul och söt.

Vad resten av kvällen bjuder på får vi se..

Torsdag.

Igår hade jag underbart gött eftermiddags och kvällshäng med Jessica. Det blir inte så ofta, men när det blir så är det underbart soft och gött! :)

Idag kommer lillasyster hit. Alldeles strax faktiskt.. ska hämta henne på stationen vid kl 14.05 :P Hon har ju höstlov nu, så då passar hon på att komma hit och hänga lite med mig.. Och självklart shoppa en del ;P haha!

Nej, dags att gå på toa och sen iväg och hämta henne.

Ha det så bra!

Tisdag

Idag gjorde jag klart arbetet.. åtta dataskrivna sidor blev det ! puh, vad skönt att det är gjort nu! Sedan har jag skrivit ett forumsinlägg ang. studiebesöket på dialysmottagningen idag.. som vi skulle göra..
Så med andra ord, idag har jag varit flitig! :)

Något som jag också har hunnit med att göra idag var att ringa till bilverkstaden för att få en tid för min bil. Första bilverkstaden rekomenderade mig att ringa till en annan av deras verkstäder, för de hade minst 3-4 veckors väntetid.. vilket inte är så bra i mitt fall, med mitt problem.. Så jag ringde till den andra verkstaden istället. Så nu ska jag lämna in bilen nästa vecka redan, på torsdagen på morgonen innan jag drar till skolan.. (hoppas det inte regnar då bara, för då blir det svårt).. haha.
Håll tummarna för att det inte blir för dyrt bara .. :)


Imorgon blir det en mysstund med Jessica! Längtar! :) Jag har redan köpt den nya marabou vitchokladkakan som vi ska äta :)

Fastnat...

Ni hör rätt.. jag har fastnat i skolarbetet.. fastnade redan strax före lunch, och efter det har jag knappt ens kollat på det.
Istället har jag varit nere på stan en sväng. Gick till cityakademin på statsbiblioteket och gjorde ny ansökan om de kurser jag vill läsa till våren.
De jag vill läsa är:
Socialpsykriatri 100p
Socialt behandlingsarbete 100p
Psykriatri 200p (ingår 4 veckors praktik)

Hoppas jag kommer in på dessa. Studievägledaren sa att det var goda chanser iaf :) Kommer jag in så kommer jag då plugga hela vårterminen också..

Det som var oturligt var att de ringde ifrån bilverkstaden mitt under mitt samtal med studievägledaren, så jag kunde inte svara.. Piss också! Jag hoppas verkligen de ringer imorgon igen! (ja menar, de kan väl inte tro att man kan svara på pricken vilken tid de än ringer? Iaf inte första gången) =/ Annars får jag försöka ringa dem imorgon då, om jag inget har hört från dem.. Behöver ju verkligen få mina vindrutetorkare ifram att fungera igen! Viktiga grejer på en bil ju. Nu när de inte funkar inser man hur handikappad man är utan dem..
Håll tummarna för min skull, att de ringer imorgon! (bara de inte ringer då jag är på föreläsningen på usö)

Nej, jag borde verkligen ta mig i kragen och sätta igång med skolarbetet igen.. jag som skulle vara så effektiv idag och bli klar på nolltid med detta.. Nu kommer jag väl inte ens bli klar idag.. pga mitt sölande.. oh well..

Fick förresten min garageplats idag! Så nu har jag kört in bilen där. Den kommer må bra där under vintern, i varmgaraget :)


Nej, nu får jag ge mig.. jag får sluta hitta på saker jag ska göra, istället för skolarbetet... nu är det pluggande som gäller.. HÖR DU DET MY??? !!!!!!

RSS 2.0