Underbara helg..

Ja, denna helgen har verkligen varit skön! Har somnat före kl 23 både fredag och lördag och det har bara varit gött!
 
I fredags tränade jag efter jobbet och sedan hem och duscha. När sambon kom hem (som hade fått jobba övertid) så lagade vi tacos och gjorde riktigt fredagsmysigt och åt framför tv:n med film.. :)
 
 
Vi hade medium soft tortillas och jag fyllde det med gottigheterna från bilden.. Jag orkade knappt halva, men efter en stund till så åt jag upp resten! :) Tacos är verkligen riktigt gott att äta, speciellt när det var ett tag sedan.. Förr åt vi nästan tacos varje vecka, framför allt var det så under en period.. Då hann man ju aldrig få längta efter det goda.. Men nu var det som sagt ett tag sedan vi åt tacos på detta sättet så det smakade extra bra! :)
 
Igår vaknade vi rätt tidigt och åt frukost och veckohandlade på förmiddagen.. Sedan vid lunchtid mötte jag upp en kompis på stan och käkade lunch med henne.. Sedan drog vi runt på stan och shoppade.. I början gick det segt, trodde inte jag skulle hitta något! Men sedan lossade det och jag fick med mig 5 plagg hem! :) (alltid en början)..
Sedan traskade vi till systemet så jag kunde köpa in vin till middagen och efter det gick vi till Örebros Saluhall där jag köpte Dovhjortsfransyska färsk över disk som jag skulle hem och laga middag på sedan..
 
När jag var där på stan med kompisen fick jag ett spontant sms från mamma som talade om att hon och hennes man var i stan och ville spontanbesöka oss.. Så jag gav mig iväg och köpte med mig räkmackor hem för att bjuda på till fikat..
 
Jag och sambon satt och bubblade med mamma och hennes man ett bra tag och fikade på våra räkmackor.. Sedan så gick jag och mamma in i min garderob där jag plockade ur en massa klädesplagg till henne som numera är förstora för mig.. Hon provade en hel del och en hel del fick hon med sig hem att prova i lugn och ro. En hel stor Ikea kasse (de där blå ni vet) fyllde jag full till henne att ta med sig hem.. Där ibland 2 vinterjackor, 2 höst jackor/kavajer, 1 regnjacka, 1 finkavaj samt en massa fina tunikor/klänningar..
Kändes både bra och jobbigt att rensa ur kläderna.. Jag har ju funderat på det ett tag.. Men det är ju lite smärtsamt också att rensa ur och göra sig av med kläder som jag verkligen har tyckt om och på sätt och vis sörjer att jag inte kan ha dem mer! Men det känns iaf bättre att mamma får ta över dem än att jag blir tvungen att slänga dem!
 
När de hade åkt hem ställde vi oss och lagade mat..
 
 
Dovhjortstek med rödvinssky, färskkokta rödbetor & brysselkål samt potatis & palsternacka från ugnen. (samt en liten klick gelé).. Så gott var det verkligen! :)
 
Resten av kvällen lyssnade vi på bra musik, drack vin (jag vitt, han rött), hade massa tända ljus och spelade spel..
 
En riktig myskväll hade vi.. :) Vi spelade TP och åt lite choklad till det.. Jag åt en ruta av denna chokladen och sedan några tacochips med lite salsa..
Jag somnade i soffan före kl 22.. ;) Mycket härlig dag!
 
Imorse vaknade vi tidigt och gick upp och åt frukost..
 
 
Turkisk yoghurt med lite honung ringlat över samt naturella solroskärnor.. Sedan en mugg med varm choklad.. (Köpte en ny sort som innehåller mindre socker och kan blandas med vatten..) Det funkade faktiskt rätt ok för magen.. Min mage är inte så förtjust i vanlig oboy med mjölk.. Går någon klunk sedan känner jag ett obehag så jag slutar dricka.. Men den här funkade bra!
 
Sedan under dagen for vi ut till Maribergsgallerian där jag skulle leta efter en kofta jag provat på stan igår fast i en mindre storlek.. Men tyvärr var den slut.. Så typiskt!! Men när vi var där ute fick vi en spontan tanke att besöka våra vänner som flyttat till hus en bit utanför stan.. Så jag slängde iväg sms och fråga om de var hemma och ville ha fikabesök.. De var hemma, så vi köpte med fika och for dit! Mycket trevligt! :)
 
Nu ska jag gå och laga kvällens middag:
Zuzzini (från min farmor & farfars trädgård) fylld med het curryfärs som sedan är bakad i ugnen med ost över.. Ska bli gött!
 
Avslutar med en bild på mig idag:
Det som är nytt från gårdagens shopping är ärmlösa skjortan samt 3/4 ärmade tröjan jag har under den..
 
Fortsatt trevlig söndag önskar jag er alla! :)
 
 
 
 
 

Kommentarer

Du får gärna lämna en fin liten kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (den visas inte för andra läsare)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0