Resor och "blind date".. :)

I förra veckan fick jag och sambon ett infall att planera semestern vi får ihop i sommar (2 veckor).. Huxflux hade vi bokat resa! :)
 
Det blir måndag-måndag.. På måndagen startar vi med att åka från Sthlm till Prag. Där ska vi bo på vandrarhem några nätter, ganska så centralt! :) Någon som har varit där som vill tipsa om något man borde uppleva där?
På torsdagen flyger vi sedan vidare från Prag till Rom! I Rom ska vi bo på ett pensionat till måndagen då vi åker hemåt igen.. Åh vad härligt det ska bli att få komma bort, och bästa av allt, 2 städer på 1 vecka! :)
Känns bra att vi dels åker utomlands, men att det inte bara är sol och badsemester (som vi hittills mest har gjort..) utan stadsresor där vi istället kan uppleva mer och se till att äta god mat!
Har ju ingen större lust att visa upp min kropp på stranden direkt i år ändå.. så som allt hänger och sladdrar.. vart ska jag ens hitta en bikini som håller upp mina påsar till bröst på ett bra sätt?
 
Härligt att en del av semestern är planerad iaf!
 
Sedan så fick jag ett trevlig infall att vilja träffa nytt folk. Så på fredag som det ser ut just nu ska jag faktiskt träffa en av mina bloggläsare för en eftermiddagsfika! :) Så kul! Jag brukar alltid känna mig smånervös när jag ska träffa någon jag aldrig sett förr.. Men vad fasen, man måste ju våga för att vinna! :)
 
Över till något mindre kul..
Fick en smärre chock imorse när jag "fusk" vägde mig!! Jag hade gått upp 1,6kg sedan i måndags.. hur fan är det ens möjligt liksom?? Detta räknas inte in till vanliga vägningsstatestiken eftersom att det inte är måndag.. Men vad fan, vad händer? :(
För 1,5 veckor sedan så bytte jag preventivmedel från minipiller till vanliga p-piller.. Visst finns det väl en biverkning att man kan gå upp i vikt av det.. Men sååå mycket, på sååå kort tid?? Kommer det försvinna eller kommer det bli mer? =/
Usch, jag borde inte nojja så.. Det kan ju lika gärna bero på mycket vätska i kroppen och dåligt tömd tarm.. Men det känns bara så sugit!
 
Fy fy fy!
 
Igår efter middagen här hemma drog jag och sambon ut på en timmes promenad. Skönt att det faktiskt var lite soligt också just denna kvällen! :) Vi hittade ännu en vacker och ännu större badplats precis i närheten av oss.. Är det inte vackert så säg?
 

Kommentarer
Postat av: Jenny lundeqvist

Ska bli kul att ses på fredag!!!

Svar: :))
Myzan

2014-05-14 @ 21:10:33
Postat av: Susanne

Förstår din känsla att gått upp så mycket på kort tid. Hände likadant med mig i veckan var nere på 73 kg men gick upp till 74,3 o där har jag stått i tre dagar nu. Tror det är vätskan och kroppen som spelar oss ett spratt men du ska se det blir bra igen. Bara att kämpa på. Jag har gått ner från 145 kg på 16 mån utan operation och jag vet att min kropp gör såhär lite då och då men man får nästan panik ler . Ha en bra vecka så ska du se du har en bra siffra igen på måndag. Kram

Svar: Skönt att höra att jag inte är den enda med en kropp som spökar! Eller en hjärna som får panik när det händer!! :) jag hoppas att blir bättre på måndag.
Myzan

2014-05-15 @ 09:33:55
Postat av: Rundamamman

Ohh, Prag är jättemysigt!! Vi hittade ett favoritställe som heter Café Slavia. Mysig gammeldags inredning och crepés to die for. :) Annars är det trevligt att strosa runt i gamla stan och bara vara... Vill man ha motion knatar man upp till slottet och upp för en hel massa trappsteg! Jag gjorde det som 120kilosmänniska och insåg väl däruppe varför folk tog bussen eller spårvagnen dit. ;)

Hoppas ni får en trevlig semester!

Svar: Åh, hoppas vi hittar till det stället då när vi är där! :) Ja, gamla stan är sååå mysigt. Men det finns många frestelser överallt där med! ;) Men knatar man på ordentligt kanske man kan unna sig en bit :)
Myzan

2014-05-20 @ 10:02:48
URL: http://rundamamman.blogg.se/
Postat av: Rundamamman

Café Slavia ligger längs gatan som går närmast floden, på "gamlastansidan" (fast inte i gamla stan).

Vi knatade runt som dårar ena dagen vi var där tack vare att vi gick vilse...haha... :D

Svar: Tack för tipset! :)
Myzan

2014-05-20 @ 15:05:21
URL: http://rundamamman.blogg.se/

Du får gärna lämna en fin liten kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (den visas inte för andra läsare)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0