ville bara meddela..

Att jag lever och inte har glömt bort bloggen..
känner väl bara att jag inte riktigt vet vad jag ska skriva just nu..
har så mycket tankar och funderingar kring mitt liv just nu..
Vet liksom inte vad av det jag ska berätta för er, om jag ens ska berätta något eftersom allt bara är tankar och inget bestämt..
 
Men ni kan få veta att min storasysters sambo har fått besked om en hjärntumör, fick veta detta under påskhelgen.. Sedan dess har det vart massa utredningar osv. Han opererades i början av sommaren och har precis påbörjat strålningsbehandling nu.. Allt gick inte att operera bort vilket typ gör att den är obotlig.. men att de förhoppningsvis kan minska den eller bromsa upp den.. han strålas 5 dagar per vecka i totalt 33 dagar. Sedan blir det en liten paus innan han ska få cellgiftsbehandling..
Helt enkelt en väldigt tuff period framöver för honom om familjen.. ja, för oss alla..
 
Detta är en av anledningarna att jag känt mig nere.. tanken på att mina syskonbarn kanske får växa upp utan pappa. Tanken på att en väldigt generös, snäll och på alla sätt fin människa har blivit drabbad av något så hemskt! Varför drabbas fina människor av allt ont? :(
 
Hur som helst är vi i just detta nu på väg ner till Mariestad för att spendera tid med min familj.. Sambon kör, vilket är gött, då jag har kört runt hela dagen lång på jobbet.. :)
 
Ska bli trevligt att träffa familjen.
 
Ha en bra helg!

Kommentarer

Du får gärna lämna en fin liten kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (den visas inte för andra läsare)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0