Som vanligt...

har jag hunnit få klagomål över att ja e seg på att uppdatera mig..

Okej, dags att ge er info om läget...

Idag är vädret riiiiiktigt tråkigt, grått å ledsamt, tur att de inte är söndag för då skulle jag deppat ihop!

Idag är det tisdag vilket betyder att jag om några timmar ska bege mig till Mariestad igen för att jobba.. enda andledningen till att jag faktiskt åker är för att jag behöver pengarna.. om det inte vore för det skulle jag stannat här! vill verjligen inte jobba där! vill vara här, här i mitt hem, här med mina vänner, här med min "dejting".

Ja, ni hörde rätt på det sista.. jag har skaffat mig en "dejting", vilket betyder att vi inte är singlar, och vi inte är ihop, än... vi håller på att lära känna varandra just nu och ser vart de leder --- men för min del känner jag redan vart det leder, jag tror jag är kär.. men för hans del --- är jag inte riktigt säker, han tycker mycket om mig, och jag hoppas att han kommer bli kär!
Om inte så kommer jag bli helt förkrossad och gå till närmsta granngårdenbutik och köpa mig en spade, gå till en sandhög eller en annan form av jordig eller sandig plats, gräva en grop som är 2m lång och 2 meter djup... sen ska jag lägga mig där i och vänta på att någon skyfflar över mig med sanden/jorden..

lite info om denna "dejting":
Joakim, blir 21, pluggar biomed nu i höst i örebro, kommer från sthlm, spelar bas i ett band, å jag finner honom väldigt söt och snäll och trevligt å allt det där!
vi träffades första gången den 30 juni, efter att ha pratat iaf en vecka på msn. Sen efter den första träffen har vi träffats väldigt mycket. inte haft mer än 3 dygn mellan våra träffar någon gång..
men nu, nu kommer ett stort hopp... igår åkte han till sthlm och jag åker idag till Mariestad.. han ska plugga på omtenta och jag ska jobba.. Jag kommer nog inte komma hit förrän den 18 augusti igen.. vilket blir 2 veckors hopp.. så långt hopp har vi inte haft förut som sagt.. detta blir en prövning --- som jag verkligen hoppas att vi klarar av och inser att vi saknar varann ..

Som ni vet har E som i exet flyttat ut, vilket var skönt och bra. tycker inte att det är det minsta tomt efter honom.. det kändes helt enkelt som att det var på tiden!
så jag vill inte höra massa dumma frågor nu om hur de känns, om jag saknar honom , å alla dessa dumma frågor jg hittills fått genomlida... För svaret på alla dessa frågor är NEJ !

BAH! Han åkte igår, å jag har redan abstinens, hur ska jag palla 2 veckor????

Kommentarer

Du får gärna lämna en fin liten kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (den visas inte för andra läsare)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0