Äh, nu tar jag semester!

Igår bestämde jag mig för att jag banne mig ska ha semester denna vecka också! Nästa vecka är Joakims och min riktiga semestervecka.. men jag tjuvstartar redan nu..
Synd bara att första dagen fick sånt pissigt väder!

Imorgon sticker jag, Adios!

Sommar,bil,jobb,sova..

Uppföljare på förra inlägget. (iaf en del av detta inlägg)..

Vi har haft många funderingar på vad vi ska göra när vi har vår vecka semester.. allt ifrån att bila runt i sverige till att fly landet helt.. men så kom vi ju på att fly landet, det gör vi ju i oktober :P Och bila runt i sverige kostar en hel del, samt att man inte hinner så långt på en vecka..

.. så vi har helt enkelt bestämt oss för att stanna 3 nätter i gbg (vilket är en förlängning med en natt jämfört med tidigare år).. Vi hoppas på att hinna med lite mer denna gångne än vad vi brukar. Vi ska bla. se Timbuktu på "Lisse" 6/6 samt åka runt på nöjesparken, gå på Universeum, hänga med våra gamla vänner Marva och Micke, förhoppningsvis även få hänga med min gamla vän Lina med familj, eventuellt åka över en dagstripp till Danmark. Gå på en krog som heter Sticky fingers och se något band och sjääääälvklar äta underbar hotellfrukost! Vi längtar så till detta!

Tråkiga saker nu då.. I lördags började en otrevlig lampa i bilen lysa när jag var på g till jobbet.. en lampa som innebär att jag måste ringa verkstaden och få en tid förhoppningsvis denna veckan! Åh, jag hoppas så att det inte är ett megastortochskitdyrtjävlafel!! blähä!

Imorgon jobbar jag igen, dag 5 av 6 på raken.. På onsdag ska jag ta mig en underbar sooovmorgon! :P haha!

Sommarfunderingar..

Sitter här och försöker komma på vad jag och Joakim ska hitta på under våran enda lediga vecka i sommar.. Vi kommer iaf börja ledigheten med Joakims avslutningsermoni i skolan den 1 juni. Sedan kommer vi att vara hos hans familj i Stockholm den helgen.. Men sedan har vi ju en vecka fram till hans nya jobb och mitt sommarvik. startar..
Vi satt faktiskt och klurade på om vi eventuellt skulle åka ner till gbg ett par dagar. Vi har ju nästan haft det som en liten tradition att komma iväg en gång om året dit ner, förutom att det inte blev något förra året då vi istället åkte till Kreta. Samtidigt känns det ju också som att man skulle vilja passa på och åka någon annan stans, se något nytt kanske..

Någon som har något tips på någon stad/plats som man kan/bör åka till ett par dagar i sommar?

Någonting vill man ju iaf passa på att hitta på när man väl är ledig!

Framtiden är ljus!

Ja, precis som rubriken avslöjar så går vi mot en ljus framtid.. Dels för att det nu är vår och det kommer övergå i en härlig sommar med sol! :)
Sedan finns det en sak till som gör att framtiden ser ljus ut, och det är att Joakim har fått ett jobb! :) From. juni kommer han att jobba på ett privat företag i Köping.
Kommer bli underbart med två jobbinkomster istället för en jobbinkomst och ett studielån.. :P

Vi har tom. snott lyxfällans grej med att göra budgettavla och gjort en sådan här hemma för våran kommande nya ekonomi. Den ser mycket fin ut och lyxfällan skulle vara mycket stolta då kolumnen för sparande är stor och fin, och lånen inte speciellt höga.. (för närvarande är det ju endast jag som betalar av en del på mitt studielån. Joakim kommer börja med det om ett år)..
Som ni tidigare vet så gillar ju jag att dribbla med siffror, betala räkningar, räkna spargrispengar och räkna ut budgetar, så jag tycket ju självklart att det var jätte kul att räkna ut en gemensam ny budget. :) haha! Att ge mig en sån uppgift är som att ta med sig en 3-åring till en stor lekpark, en ren lycka! (för 3-åringen, inte föräldern ;P) haha!

I helgen ska jag vara heeeeelt ledig! Har redan planerat in en del roliga saker som kommer ske, åh jag ser verkligen fram emot det! :) :)

RSS 2.0