Då var det passerat.

Jahapp, då var 20-årsdagen över.

Det vart en bra dag, fika på stan med en hop av vänner och mysig middag på kvällen med min Joakim. På stan gick vi till en leksaksaffär för att leta efter något som vi kunde använda till kvällens maskerad. Jag hittade en Svart häxhatt och svart naglack och läppstift. Sen hittade jag även årets första julklapp! Så trots att det var min födelsedag, så tänkte jag ändå på andra..
Jag köpte födelsedagspresent och en julklapp till Marlén. Hon önskar sig alltid disneyfilmer, så i år får hon "Basil mus" och "101 dalmatiner" (specialutgåva).

Vi gick även till systemet, min allra första gång då jag är den som får köpa. Jag köpte ett rosévin och två Staropromen (öl). Idag ska jag dit igen, måste hitta något gott att dricka ikväll !

Ikväll ska jag vara utklädd till en häxa. Jag ska ha en svart långklänning på mig, svart häxhatt, svarta naglar .. sedan har jag svårt att bestämma mig för om jag ska ha knallröda eller svarta läppar... Men det löser sig :P

Idag ska jag och Joakim ner på stan, vi ska hitta lite grejer till hans utklädnad. Vi har redan kommit på vad han ska ha, men vi behöver inhandla lite saker till detta.Igår kom den första snön, på min födelsedag kom den första snön :) På något vis kände jag redan det på mig att den skulle komma. För det var så kallt ute, och att den har kommit på min födelsedag eller innan min födelsedag några år i rad nu.


Nej, nu har jag tänkt att bege mig över till  min lägehet. hämta lite saker som jag behöver. Sen tänkte jag kolla om jag möjligtvis kan lyckas ladda över lite kort från min kamera till datorn så jag kan börja lägga upp dem på Bdb.

Min blogg är min dagbok

Min blogg är inte censurerad, vilket betyder att det jag inte skriver här skriver jag heller ingen annanstan i skymundan för folk. Min blogg är min dagbok. Anledningen att ni personer som har adressen till min blogg faktiskt har fått adressen är att jag tycker ni har gjort er förtjänt av det förtroendet.

Jag har också beslutat att Joakim inte kommer få ha tillgång till min blogg. Men jag kommer göra som jag har gjort förut. Ibland berättar jag för honom vad jag har skrivit osv i bloggen, då jag vill berätta om det. På så vis anser jag att jag bortfocuserar nyfikenheten från självaste bloggen. För om man bara vet att sin partner har en hemlig blogg, så blir man ju nyfiken och försöker ta reda på den.. det skulle i alla fall jag göra. Så därför berättar jag emellanåt vad jag skriver om för att nyfikenheten inte ska bli så jobbig att han uppsöker den på riktigt.

Idag fyller jag år, 20 år, "systembolag".

Idag blev jag väckt av Joakim med en puss och så fick jag ett paket. I paketet låg en cd-skiva med gruppen "Daughtry".
Sen blev det mysig frukost och dusch.

I skolan fick jag många grattulationer av klasskamraterna. Och min mobil har gått på högvarv. Men det finns fortfarande folk som jag förväntade mig att få sms ifrån som ännu inte har skickat..

ex. Pappa, Marlén, Louise, Emil (eftersom han faktiskt ringde och frågade vad jag önskade mig häromdagen).

När jag kom hem ifrån skolan så väntade en ny överraskning innanför dörren :)
Där stod en blombukett inslagen. Jättefina blommor ! Med ett kort där det stod "Grattis på 20-årsdagen älskling. Massa pussar till dig!"

Ikväll blir det god middag och en god efterrätt med jordgubbar och annan god frukt och lite glass.


Snart ska jag in till stan och fika med Jessica, Tessy, Emma och Anna. Ska bli trevligt!Än så länge har det varit en bra födelsedag !
Det finns bara en liten sak som ligger och gnager mig i bakhuvudet, en tanke. Den tanken är "varför är han inte kär i mig än?". Det är en fråga som varken jag eller han har svar på, och det på något konstigt vis gör mig lite ledsen.
Jag är verkligen superglad över att han är så mysig och snäll och underbar mot mig. Han ser verkligen glad ut av mig. Det borde väl egenltigen räcka för mig.. men jag vill höra det, jag vill veta att det verkligen är så.. Men han vet inte om han är det ännu..
Då blir jag rädd och tror att det ska gå som det gick för hans ex Eva... När hon sa "jag älskar dig" så kunde han inte besvara det, för han var inte ens kär i henne.. då gjorde han slut.. jag är rädd att det ska hända mig med!

Jag

Nu har Mollie åkt, eller snarare, hon åkte 16.40 idag. Känns en aningen tomt, men samtidigt skönt. Det frestar på nerverna att ha henne hos sig för länge... Och nu får jag och Joakim lite mera privatliv igen. Vilket jag tycker är bra..

Imorgon börjar jag min andra kurs, "social omsorg".. Shit! var tvungen att tänka där först vad den heter, jag är verkligen glömsk ! Undrar om det kan ha och göra med att jag snart blir gammal? Jisses, jag blir 20, då har jag iaf levt 1/4 av hela mitt liv !
Jag fattar nästan inte alls att jag fyller 20 så snart som nu på torsdag ! Så skumt ! Tiden bara rinner iväg..

Nu mera har jag gäster i min lägenhet som ni vet .. :P EmmaN och Anna är här och bor hos mig. Det är trevligt att ha gäster, men jag kommer ju iof bo mest hos Joakim under tiden. Men det kan ju bara vara skönt för dem att vara lite ifred. Precis som det kan vara lite skönt att jag och Joakim får vara ifred ;)

Nu var det första gången som jag lät Joakim läsa min blogg, han blev precis så här "Fåfåfår jag det?" Han lät så försiktig och gullig..  Fast han fick bara se vad jag hade skrivit idag hittills, men det stog ju inget farligt så :P
Jag funder på att låta honom ha tillgång  till min blogg alltid så han kan läsa den.. är det en bra idé tror ni? eller tror ni att jag kommer ångra det i framtiden? Jag kommer kanske inte riktigt kunna avreagera mig så mycket då, om han läser den.... HUM.. svårt val.

Jag är nyfiken på vad jag kommer få av honom på min födelsedag.. han är så hemlighetsfull :P Jag vill veta ! :O haha.. Nej, vill inte veta förrän det är dags, men jag är ändå nyfiken..

En sak till jag undrar över är nääär han kommer säga att han är kär i mig? =/ Han har inte sagt det ännu. bara att han tycker väldigt, väldigt mycket om mig.. men jag vill ju att han ska tycka om mig mer än så.. hur lång tid kan det ta tro? =/

helgen

Nu blir det lite info om vad som har hänt under min helg.

Fredag: Fredagen blev en lagom händelserik och rolig kväll tillsammans med Joakim, Alex, Jakob och Tony. Det blev först taco's hemma hos Alex, lite dricka för dem som hade det och en massa prat. Sedan begav vi oss ner till stan och vidare till VB (videobiljarden), där vi spelade biljard, flipper, bilrace och ett annat spel som jag inte minns namnet på.
Sedan åkte jag och Joakim hem till mig och lade oss tidigt.

Lördag: På förmiddagen hände inte mycket, men på eftermiddagen var det kalas för mig ingen. Denna gången var det Pappa, Becca, Farmor, Farfar, Marlén, Erik och Mollie som kom för att fira mig. Jag fick mestadels pengar, sen var det skålar och fat som är tänkt att ha till taco's och så blev det lite drinkmixgrejer.
Mollie stannade kvar här hos mig, och är fortfarande kvar. Hon åker hem imorgon..
Sen på kvällen var det egentligen tänkt att jag, jessica, johanna, tessy och emma skulle haft en tjejmiddag. Men så vart inte fallet.. Majoriteten dissade min lillasyster (13år). Tydligen kunde man inte snacka om allt man ville om hon var med. Visst, jag förstår tanken.. Men för mig tycker jag personligen att det är viktigare att vi alla får ses (eftersom vi gör det så sällan allihop) än vad vikten i självaste samtalsämnena är.. Men jag blev bortvald.

Jag ska inte klaga, jag hade en jättetrevlig kväll tillsammans med Mollie och Joakim. Men jag tycker ändå att det verkligen var synd att jag inte fick vara med, endast pga. min syster !

Söndag: Igår (söndag) så kom Emma N och Anna hit till mig. De ska bo här i 2 veckor medans de tar körkort. Deras tåg vart försenat osv, men efter många om och men så satt vi i alla fall samlade allihop, Mollie, Joakim, Emma, Anna och jag och åt nybakta scones. Mollie, jag och Joakim hade tidigare under dagen haft ett riktigt krig (i Tekken 4, Ps2 spel).

Måndag: Idag har jag påbörjat 1 av mina 2 nya kurser, Omvårdnad och Social omsorg. Jag hinner bara gå 2 veckor, sen ska vi ut på praktik i 3 veckor. Det var Omvårdnad jag påbörjade idag, den andra startar på onsdag!

Torsdag

Humör: inget vidare
Känsla: känslan av tristness
Musik: alter bridge-broken wings

Har: Tråkigt
Ska: Snart sätta min breda bak i tv-soffan och inte flytta mig därifrån förrän joakim kommer hem.
Borde:
Vill: Hitta på något

Hiss: Äntligen fredag imorgon !
Diss: Att jag har tråkigt och är ensam just nu !
Längtan: Efter att umgås mer med folk
Önskan: Att Joakim vore här
Undran: Vad är det som händer med oss alla?


Okej, jag gör det här för att alla andra gör det här nu..


Idag har jag vart nere på stan sen 11. Jag träffade Tessa och gick till "Bara vara" för en fika (macka för min del). Hon och hennes Stefan har det jobbigt just nu. Han funderar på att göra slut.. Så vi snackade en hel del igår i telefon hon och jag, och en hel del på "Bara vara" idag. Sen förljde jag henne till tåget, hon ska hem till sin mamma och pappa över helgen så Stefan får tänka i lugn och ro på vad han vill med dem.

Sen så gick jag på stan en sväng, kände för att köpa mig en sjal. Jag hittade en snygg en, svart och grå. Fin e den iaf. Sen så hittade jag även en svart kavaj-jacka som jag ska börja ha på mig ute nu, eftersom det är så fruktansvärt kallt !

Nu sitter jag ensam i Joakims lägenhet, han är iväg och repar som vanligt på torsdagar...


Är det bestämt att vi tjejer ska umgås på lördag eller inte? jag fattar ingenting.. jag vet att vi har pratat om det, men har inte hört ngt mer om det sen.. Vill ngn vara vänlig å säga vad det e som gäller?

Onsdag

Det är mycket gullig av er att ni hejjar på mig, att ni ger mig små tips och kommentarer. Men tro mig, jag försöker verkligen med allt de jobbigaste dagarna! äter allt som är nyttigt, äpplen, massa grönsaker osv, men ingenting mättar mig när jag ar mina värsta dagar.
Som tur e kommer de inte så ofta.

Idag har jag vart i skolan i typ 15min.. Fick betygen i de två kurserna jag just har avslutat, det var G i "människan socialt och kulturellt" och VG i "medicinsk grundkurs". Jag visste att jag bara skulle få G i den kursen, eftersom jag valde att inte göra extrauppgiften som man var tvungen att göra om man ville ha högre betyg. Men när vi sitter där å pratar så säger hon hur nära jag var att nå VG, att jag var på VG nivå, men hon kunde inte sätta det eftersom jag inte gjorde uppgiften.. Sånna stunder är bra sura, men, jag får bita i det sura äpplet och skylla mig själv.. För jag valde det.

I helgen som var blev jag firad av mamma, inge, mormor och moster.. har jag sagt det redan? seriöst, jag börjar bli senil! men men, hur som helst. Fick min alldeles egna digitalkamera ! =D Så nu ska här fotas för fullt, så min bilddagbok lär nog bli lite roligare än vad den har varit..

I helgen som kommer ska jag bli firad utav Marlén&Erik, Pappa&Becca, farmor&farfar, Mollie. De kommer hit på lördag och firar mig, sen blir Mollit kvar här till på tisdag, för hon har ju lov nu.


Jag är ledig fram till måndag, väldigt skönt, men samtidigt... vad sjutton ska jag göra?
Om någon annan är ledig någon dag mitt på dagen, tveka inte att höra av er.Jessica, måste bara förvarna.. Jag och Mollie ska gå och se High school musical 3. Hon vill det så gärna. (hata mig inte för det!)

Hum... Jag sitter och grubblar över jul, hur jag och Joakim ska lösa vår jul, om vi ens kommer kunna ses något över jul.. Vore ju kul, för jag har inte fått fira jul med någon kille förut. Å det är så orättvist och jobbigt när man ser Marlén sitta där med sin Erik och man ser Emelie sitta där med sin kille (hon som förövrigt ska få barn i april, ((min äldsta kusin))), vem vet, snart kanske min yngsta kusin Evelina också drar med sig en kille. Och jag min stackare sitter utan.. fast jag har en kille... det är så orättvist ! !

Men jag hoppas att vi kan försöka lösa det på något vis. Annars kommer det vara 33mil emellan oss =(FAN ! nu kom jag på en ännu jobbigare grej ! Hur ska det gå med min nyttighetsgrej över jul ?? ska jag inte kunna äta ngt julgodis? ingen knäck? inga brända mandlar doppade i choklad? ingen aladin/paradis ask? vad hemskt ! nej, jag tror jag måste få äta lite i alla fall..!!!

En sämmre dag..

Idag har jag en sämmre dag vad det gäller suget efter onyttigheter !

Jag har inte gett vika, men det är extremt hungrig. Känner mig konstant hungrig, ingen mat mättar. Det enda som skulle få mig att känna mig mätt är en stor fet chokladkaka eller en stor påse med lättsaltade chips! eller varför inte en ostburgare !


GAH !

Jobbigt, jobbigt, jobbigt !

Nedräkning pågår

Nedräkningen inför helg är i full gång !

Det är bara en undervisningstid imorgon i skolan 8.30-11.00 , då ska vi visa upp vårt grupparbete. Då vi ska aktivera våra lyssnare så att säga.. vi tänkte aktivera dem med en tipspromenad med frågor om dövkultur.

Sen efter den redovisningen och andra gruppers redovisning är det banne mig helg! ! !

Den här helgen kommer vara fullspäckad med massa saker att göra. Vilket känns både kul och lite stressigt. Jag gillar att hitta på saker på helgerna, men samtidigt vill jag kunna ha möjligheten att ta det lugnt och bara slappa också och ta vara på ledigheten. Men det är väl det jag får göra på söndag, antar att det är därför söndagar kallas "vilodagar", man orkar helt enkelt inte göra något vettigt.. jo, jag ska tvätta mellan 12-15 på söndag.. jag får banne mig inte glömma bort det, akut behov av tvättning..

Minns ni alla min korta lila klänning?
Tycker ni att jag kan ha den imorgon på festen, eller är den lite för mycket ? lite för kort nu när man inte längre är singel?

Känns som att det var längesedan jag hade den på mig och är lite sugen på att använda den, men samtidigt så tvekar jag för att den kanske mer är en sån klänning man har på sig när man "söker" efter något?


En grupp jag har börjat lyssna på nyligen: Alter Bridge
Mycket bra grupp, jag rekomenderar framför allt dessa två låtar: In Loving Memory, Broken Wings


Gah, jag är hungrig ! Men jag ska banne mig inte äta någonting nu, det är för sent på kvällen och jag ska ändå sova om en stund. Troligtvis är det mest bara sockersuget som spökar. Jag är inte sugen på godis eller socker på det viset. Men min mage blir hungrig då jag inte tillför den socker. Men det kommer att vara så nu i början. Den får jävlas hur mycket den vill, glöm att den får något sött !

Jag känner mig rätt duktig ändå som står emot när jag ser folk dricka läsk å bära runt på godispåsar varje dag! Coolt att man klarar trycket !

Visst finns det saker jag kunde bättra mig mer på, som att inte äta ketchup till de rätter jag brukar göra det. Tänka på att äta lite mindre portioner än vad jag gör just nu. Tänka på att röra på mig lite mer.

Men på något sätt så känns det ändå som att för mig funkar det bättre att börja i små skalor. Börja med att rensa ut det som är totalt dumt och farligt: socker, godis, choklad, läsk, chips, mina älskade micro popcorn, kakor, glass, hamburgare, pizza.
När jag väl lär mig att stå emot dessa, (kanske lyxa till det någon gång då det är speciellt, men inte göra det till någon vanesak igen), så kan jag börja på och granska mig själv lite mer och börja plocka bort mer och mer som inte är bra för mig..

Jag gick in på en sida som räknar ut mitt BMI, det var skyhögt ! BMI som är >30 är fettma, och jag ligger över den gränsen, med "goda" marginaler (snarare extremt dåligt att jag har den "goda" marginalen)

Jag kollar mycket på "du blir vad du äter" och jag finner det rätt inspirerande. Jag skulle behöva en egen Anna Skipper ! Men jag ska käpa på med mitt. Sakta men säkert ska det gå.

Mitt mål med detta är att komma ner till en storleken jag var då jag flyttade hit till örebro, jag tycker att det är ett fint mål. Visst var jag fortfarande rätt stor då, men inte alls på det viset som jag är nu.. Jag var en storlek 46:a då, nu är jag en 54:a, det är 4:a storlekar skillnad. Det är inte klokt egentligen, eftersom det gick så fort. Den totala förändringen var ju gjort på mindre än 2 år..


Det kommer ta tid, det vet jag. Men inom sinom tid ska målet nås.

Jag har tyvärr en dålig tendens att gå upp i vikt då jag har en partner, (visst har jag tendens att göra det då jag är hjärtekrossad också), men denna fula ovana ska jag ändra på. Denna gången ska jag bli flickvännen som stärks så mycket av sin kille att hon går ner i vikt för sig själv, för sin hälsa och för hans skull, så han inte ska behöva oroa sig för att hans tjej ska dö för tidigt. För det är det allt handlar om, att om jag inte ändrar på mig så kommer jag dö i förtid.

Jag är inte färdig med mitt liv, jag har mycket kvar att ge, mycket kvar jag vill göra, vill säga, vill skapa!

Att läsa alla dessa medicinska kurser som jag gör och kommer göra gör att man får en väldig insikt i allt. Det sätter många tankar i huvudet på en. Man börjar tänka och fundera på sin egen situation. Och sedan vaknar man och stirrar svaren i vitögat.


Jag ska kämpa, kämpa för mitt liv

Snart så...

Snart så avslutas dessa två kurser : "medicinsk grundkurs" och "människan socialt och kulturellt". På fre gör jag mitt sista ansträngande i mänken (mäniskan socialt och kulturellt).. har gruppredovisning.
Nästa vecka är det endast en lektion kvar och sedan betygssnack ! soft nästa vecka med andra ord.

Men vecka 44 drar två nya kurser igång, "omvårdnad" och "socialomvårdnad".

Fan, vad kallt det är i min lägenhet ! URK !


Sitter å väntar på att joakim ska höra av sig så jag kan börja laga maten.. e hungrig nu ! =(


På fredag blir det fest hos Tony (sångaren i joakims band).. Det kommer nog bli kul, jag längtar till helgen !
På lördag dyker mamma, inge, mormor och moster upp, de ska fira mig (vet, lite tidigt, men finns ingen bättre gång.. för nästa helg kommer pappa hit å gör det, å sendan fyller jag.. )

Hoppas att jag får digitalkameran som jag önskade mig !

Måndagar ÄR jobbiga!

Dagen startade extremt dåligt, men visst det löste sig.. Jag vaknade vid halv åtta med tanken att Nea skulle plocka upp mig vid åtta så vi kunde åka till skolan (jag sov hon Joakim i natt). Men, när jag vaknade så såg jag ett sms som var från Nea där det stod att hon inte kunde gå till skolan idag pga migrän..
Jag blev helt stressad och totalt förvirrad.. jag skulle ju komma försent nu eftersom jag började halv 9. och idag var en viktig skoldag, 2 uppföljningar (muntliga gruppdiskussioner, typ som prov).. men det löste sig, fick låna hennes bil!
Men innan hon sa det var jag helt förtvivlad.


I helgen har det varit bra, fredag bio, lördag fest hos mig, söndag "lugn" dag.. (om ni fattar vad jag menar ;)

Snart har jag avklarat 2 kurser och 2 nya kommer snart starta. Bara denna vecka kvar med plugg, nästa e det mest utvärderingar och betygsnack. Soft!


Nu sitter jag och väntar på att Joakim ska komma hem, repdag som vanligt .. De repar alltid måndagar och torsdagar..


Jisses, för en gångs skull har jag ingen aning om vad jag ska skriva.. Känns mycket skumt eftersom de flesta av mina bloggar brukar bli rätt långa.. men men. en kort kan ju vara bra för er ibland också, så era ögon får vila :P
Ps. Ngn av er måste sluta tänka på mig då och då... för jag har en väldigt väldigt jobbig hicka! Det kommer bara ett hick lite då och då under dagen Ds.

Tiden..

Nu uppdaterar er älskade My sin blogg igen ;P Haha, nej skämt å sido.. här är iaf en uppdatering!

Har tänkt på att tiden går något fruktansvärt fort.. Vet du vad du gjorde vd den här tiden på året förra året?  Jag vet vad jag gjorde...
Jag hade nyligen blivit dumpad av Emil, (kring den 20 sep ngn gång) och antagligen satt jag som "bäst" och storgrät och tyckte synd om mig själv nu.. för ett år sedan hade jag aldrig kunnat drömma om att jag skulle ha det så bra som jag har det idag. Kunde aldrig då tro att jag skulle hunnit "dra" över 3 killar samt funnit min nya kärlek inom loppet av bara 6 månader sammanlagt.. (första "överdragandet" skedde kring februari om jag inte minns helt fel, ni mins väl "fosterställningskillen") HAHA!
Hur som helst, tänk att tiden kan ädra så mycket under inte alls så speciellt lång tid.

Jag är extremt glömsk.. har jag hunnit berätta om att jag och joakim har en nyttig månad? har jag säkert hunnit... hur som helst.. jag råkade fuska lite idag.. =( jag saknade coca cola så mycket, så när jag var ute och åt lunch på rosalis deli med Tessa så tog jag en coca cola light.. var det dumt av mig? Jag behövde den verkligen, hade haft en sjukt dålig start på dagen och huvudvärken bankade på.. jag tänkte ju i alla fall på att ta en LIGHT !

I helgen ska Joakim och jag dricka på lördag, jag ska faktiskt dricka light cider då. Så jag tänker lite på det;P

Annars förutom cola lighten så har jag inte gjort några andra snedsteg... Men det har ju inte ens gått en vecka än, så vem vet. det kanske kommer.. Men jag hoppas verkligen inte !

Skönt att det äääääntligen är fredag imorgon ! Helg, helg, helg !


Gah, vad länge sedan det känns sen vi umgicks allihopa vi tjejer..! det ska vi absolut göra när EmmaN kommer hit, då ska jag, jessica, tessy, johanna och Emmorna umgås.. Ingen får fan banga ! Det är olagligt , å hör sen !

Full rulle!

Nu har jag och Joakim startat en "vit" månad.. Vi ska inte äta godis,chips/popcorn, pizza/hamburgare och andra feta och onyttiga godheter på en hel månad .. Men det finns ett undantagstillfälle, min födelsedag!
Jag ska heller inte dricka coca cola, kommer bli tufft på den fronten känns det som. Sen ska vi dra ner på alkoholen ett tag också.
Ska bli intressant och se om jag verkligen kommer lyckas att inte fuska något..

Så snälla, locka mig inte med några godsaker är ni snälla ;P
Detta projekt började väldigt lägligt eftersom jag nu i helgen och idag har suttit och skrivit om sjukdomen diabetes, Joakim har också arbetat med det i skolan..

Har en del plugg att stå i verkligen... Prov på onsdag i sjukdomar, inte alla utan typ 5 utvalda.. Jag är bara lite segstartad, men det kommer fixa sig så fort jag sparkar igång mig..

I helgen var det verkligen full rulle! ! I fredags så var det ner till stan och träffa min storasyster och hennes kille som var på tillfälligt shoppingbesk. Så vi strosade runt på stan och sedan åt vi underbara Arnold Palmer på Pitcher's (för er som inte vet vad A. Palmer är så är det en underbar riktig kycklingfiléburgare!)
Sen var det att åka hem till Emil, hämta bilen, där blev vi kvar en liten stund..

Hem, glo på nästan en hel film och sedan i säng.

Lördag fick en tidig start, då Joakim skulle skriva tenta 8.00 på morgonen. Jag gick upp hemma i min lägenhet, klädde på mig, körde honom till skolan, åkte hem till honom och sov igen :P
Sen ringde han och väckte mig kl 10.00 då han var klar. Då bar det iväg till marieberg. Där shoppade jag loss totalt. Haha!
Sedan blev det ikea, där jag också spenderade en stor slant... OOOPS !

Systemet innan det stängde kl 15 ute vid eurostop och sedan Willys i västhaga..

Jag gjorde av med över 2000 kr den dagen !


Hem, vila, lämna bilen, hem, laga mat, fixa sig, åka iväg till Petter. Petter är Joakims kompis jag inte umgåtts med förr, men jag kände igen honom från vår nollning...
Hos petter var vi, jag , joakim, petter, petters tjej veronica, martin, alex, tony samt jonas. Det vart en trevlig kväll!

Hem, sova..


Söndagen blev det bra mycket film och sängligganden då han var seg och jag hade sympatibakfylleontihuvudet (han var den som var full dagen innan men jag fick huvudvärken)..

Sen blev det pluggande.Idag har jag testat en ny sak, nämligen shoppa mat på ica via nätet... Ska bli intressant! Så imorgon mellan 10-12 ska mina varor dyka upp, (om jag har tur).. annars är jag av med en del pengar ;P

Det blir verkligen till att vrålplugga prov imorgon!

vad är det med mig..?

Jag vet banne mig inte vad det var för fel på mig igår.. Men strax efter att jag hade avslutat bloggen så fick jag en konstig humörsvängning käpprätt ner i diket... Jag blev så depp! Fick ingen hejd på det alls, jag bara grät och grät och grät och jag fick inte slut på det på något vis. Inte heller visste jag vad det var jag grät över..
Jag pratade med Joakim på msn å han sa att jag fick komma över till honom.

Så jag packade ner lite saker och drog iväg.. Under tiden jag packade så grät jag oavbrutet, det kändes så skumt. Kändes som att jag såg mig själv på film.. för så gråter man bara i filmer..
Men men. Jag stack iväg iaf. Och det kändes mycket bättre så fort jag var på bussen.. Men sen höll jag på å få ett återfall då jag fick sms ifrån Jessica. det stod inget speciellt alls.. men ändå blev jag rörd.. så då höll jag nästan på att börja lipa på bussen, men som tur var gjorde jag inte det..

Sen höll jag på att få ett återfall igen så fort jag var innanför Joakims dörrar eftersom han var så öm och go mot mig. Jobbigt värre !
Men ännu en gång klarade jag mig.. klarade mig väldigt bra resten av dagen och kvällen ända fram till vi skulle sova.. då började vi prata om en dum sak.. å den saken fick bäverdammens fördämning att brista. Så det vart värsta sydafloderna ner för mina kinder igen...
Det var inte Joakim som sa något dumt, så tro inte att det var hans fel att jag grät. Vi började bara komma in på ämnet  "min kroppsstorlek".. å jag berättade för honom vad Emil hade sagt då vi gjorde slut.. vissa av er kanske minns att de han sa inte var så himla snällt..!! Pallar inte säga igen vad det var..


Men men.  Sen blev det bra igen..


Imorse när jag vaknade kände jag igen att jag var nere, jobbig känsla.. men den gick över sen och jag hoppas verkligen inte att den kommer tillbaka mer idag !

Dålig karaktär

Vilken fruktansvärt meninglös och dålig karaktär jag har...

Jag skippade skolan idag, endast för att jag var för lat och hellre ville ligga kvar i sängen för att Joakim låg där bredvid mig.. (samt att de som skulle gås igenom idag i skolan ändå var något vi skulle läsa hemma till provet, så rent teckniskt sett missade jag ingenting).. Men det meningslösaste av allt är att jag har varit vaken sen halv nio (vilket är tiden då jag skulle börjat i skolan), jag givck upp då tillsammans med Joakim för att äta frukost.. För han den duktiga pojken skulle iväg å plugga (han hade inga föreläsningar, men han skulle plugga på egen hand).. Så vad har jag egentligen gjort hela denna dagen som var så mycket viktigare...? hum... suttit vid datorn, suttit vid datorn, sett en film, OMG suttit vid datorn igen.. och vad gör jag nu? JO, jag sitter vid datorn!

Har jag pluggat något? Nej. Har jag gjort något annat vettigt? Nej !

Jag är helt HOPPLÖS !

Är jag uttråkad? HELT KLART ! Gör jag något vettigt åt det för det? NEJ..
Varför pluggar jag inte? för att jag är en "sista minuten pluggare"... Jisses.. visst , det brukar funka väldigt bra för mig.. men man känner sig så lat under tiden då man bara sitter och väntar ut tiden.. *suck*

Kan det inte bli helg nu eller någon annan underbar dag då Joakim också kan vara helt ledig? Så jag kan roa mig med honom hela dagen ;P


GAH! Man blir så fruktansvärt ut fokus när man är nykär.. Man pallar inte tänka på skolan, pallar inte tänka på mat, pallar inte tänka på kompisar (ursäkta mig hörrni, men ni vet hur det är.. Jag tycker om er ändå!!! ;) ) , pallar inte tänka på familjen eller någonting annat.. Det enda jag tänker på är "när får jag se honom igen", "nu är det bara si och så många timmar/minuter kvar till vi ses", "han är så underbar", OCH BLA BLA BLA !

Riktigt mycket kärleksgegga uppe i mitt huvud..

Nyss fick jag ett infall av att jag ville åka ner till stan och köpa en present till honom, men jag hejdade mig då jag insåg att jag inte har duschat eller klätt på mig idag. Å dessutom har jag redan skämt bort honom med presenter nyligen då han fyllde år. samt att jag gav honom en cd-skiva spontant då han bjöd ut mig på resurangen...

Det får ju inte bli för mycket av det goda... för då blir det ju som sagt, för mycket ! ;P


F** vad rastlös jag är, jag sitter och skakar på mitt ben oavbrutet.. det som kallas "dold onani", eller "sex brist".. tro mig, känns inte som onani... å det kan väl för skjuttsingen inte vara sexbrist ?? eller, kan det ? nja, knappast.. hade de ju x antal gånger igår... hehe
Men jag är ju iof skorpion.. så, det kanske det kan vara ändå?

Så här lyder aftonbladets horoskop för mig idag:
" Månen ger dig en synnerligen passionerad, sensuell onsdag. Det handlar mycket om kroppens behov nu."
Spray.se horoskop för mig idag: "Månen i ditt tecken gör att folk lägger märke till dig. Det börjar bli dags för dig att bli mer synlig, men idag är inte rätt dag att göra något större väsen av dig."
Metro's horoskop för mig idag: " Någon som inte varit lika förutseende som du kan begå ett misstag – om du inte förhindrar detta."


Det står en aning olika i dessa 3.. undrar om man får välja det som låter bäst och låta den vara det som sker för dagen? Eller, hur funkar det egentligen tro...


BAH! vad ska jag göra? Jag är så uttråkad och rastlös.. jag kan diska, nej...det gjorde jag ju igår så palla det idag igen.. Jag kan duscha, hum, njaaaaa det blir nog lite senare..
GAH !

Ett antal timmar kvar till jag får träffa honom... kl är nu 14.18 och jag lär tidigast få träffa honom kl 18.00 --- jag som redan klättrar på väggarna.. hur ska detta gå..!

RSS 2.0