helgen

Nu blir det lite info om vad som har hänt under min helg.

Fredag: Fredagen blev en lagom händelserik och rolig kväll tillsammans med Joakim, Alex, Jakob och Tony. Det blev först taco's hemma hos Alex, lite dricka för dem som hade det och en massa prat. Sedan begav vi oss ner till stan och vidare till VB (videobiljarden), där vi spelade biljard, flipper, bilrace och ett annat spel som jag inte minns namnet på.
Sedan åkte jag och Joakim hem till mig och lade oss tidigt.

Lördag: På förmiddagen hände inte mycket, men på eftermiddagen var det kalas för mig ingen. Denna gången var det Pappa, Becca, Farmor, Farfar, Marlén, Erik och Mollie som kom för att fira mig. Jag fick mestadels pengar, sen var det skålar och fat som är tänkt att ha till taco's och så blev det lite drinkmixgrejer.
Mollie stannade kvar här hos mig, och är fortfarande kvar. Hon åker hem imorgon..
Sen på kvällen var det egentligen tänkt att jag, jessica, johanna, tessy och emma skulle haft en tjejmiddag. Men så vart inte fallet.. Majoriteten dissade min lillasyster (13år). Tydligen kunde man inte snacka om allt man ville om hon var med. Visst, jag förstår tanken.. Men för mig tycker jag personligen att det är viktigare att vi alla får ses (eftersom vi gör det så sällan allihop) än vad vikten i självaste samtalsämnena är.. Men jag blev bortvald.

Jag ska inte klaga, jag hade en jättetrevlig kväll tillsammans med Mollie och Joakim. Men jag tycker ändå att det verkligen var synd att jag inte fick vara med, endast pga. min syster !

Söndag: Igår (söndag) så kom Emma N och Anna hit till mig. De ska bo här i 2 veckor medans de tar körkort. Deras tåg vart försenat osv, men efter många om och men så satt vi i alla fall samlade allihop, Mollie, Joakim, Emma, Anna och jag och åt nybakta scones. Mollie, jag och Joakim hade tidigare under dagen haft ett riktigt krig (i Tekken 4, Ps2 spel).

Måndag: Idag har jag påbörjat 1 av mina 2 nya kurser, Omvårdnad och Social omsorg. Jag hinner bara gå 2 veckor, sen ska vi ut på praktik i 3 veckor. Det var Omvårdnad jag påbörjade idag, den andra startar på onsdag!

Kommentarer

Du får gärna lämna en fin liten kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (den visas inte för andra läsare)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0