20 februari

Hej!

Nu höll jag på att skriva "jahapp".. Något som jag misstänker att väldigt många av mina blogginlägg börjar med.. Så för att bryta den vanan så skriver jag nu idag "Hej" som ovan är beviset för..

Då var ännu en helg över. En helg innehållande festligheter, återträffar, samt jobb och jobb.
När den här månaden är slut kommer jag ha jobbat något/några pass varenda helg denna måndaden! Blev nästan lite chockad när jag insåg det typ igår.. för det var så längesedan jag lät det ske :P haha! Men vi har ändå hunnit med lite festligheter också under månaden, vilket känns bra!

Jag behöver gå till frissören! Men jag har ångest över vad jag behöver boka tid för allra först.. jag har två saker som behövs göras, men det går inte göra dem samtidigt, och inte för snart inpå varandra.. dels för att håret inte ska må skit, samt att plånboken nekar till det.. så vad känns viktigast att göra först, det är det som är frågan? hum..

Det här blev ju ett kort och lite fundersamt inlägg..

Men nu ska jag vika lite tvätt innan jag ska åka iväg och hjälpa Jessica att handla. Läste hennes blogg om hennes ambivalens idag, och jag känner så igen mig i andra dagar då jag är sån.. Då behöver man en push iväg av någon, lite hjälp och assistans att få något gjort. Så jag anmälde mig frivilligt som hjälp till handling :) Jag vinner ju lite umgångestid på det iaf! :) (samt att jag är en god vän) hihi!

Sol, sol, underbara sol! :)

Idag lyser solen, och det är verkligen underbart! :) Man blir så mycket piggare och gladare med en gång!
Vaknade till tidigt imorse och trodde att det var måndag.. fick med en gång ångest och trodde att de skulle ringa mig i sista minuten och säga att jag måste komma in och jobba på en gång på morgonen.. fick ångest över att jag borde ha ställt klockan igår så jag kunde vara beredd på detta, gått upp i tid osv..så det inte skulle kännas som man har försovit sig..
.. som tur var kom jag på efter en stund att det inte alls är måndag, utan att det faktiskt bara är söndag, och med det i tanken kunde jag somna om igen! och sova till klockan ringde strax före nio och det var dags att gå upp och sköta tvätten!

Så.. just nu håller vi på å tvättar, vilket verkligen behövs! :O vi har nu tvättat 4 maskiner fulla, och en 5:e blev precis klar nu, som Joakim ska ta hand om nu. Vi hade bokat både ett vanligt tvättrum samt grovrummet.. så vi skulle kunna använda båda torkskåpen, alla 4 tvättmaskiner och båda torktummlarna.. Men, det visade sig att det ena torkskåpet var paj! Så tvätten tvätten som vi vart tvungna att hänga in i ett och samma skåp lär inte bli helt torr! aja, det går att hänga upp det här hemma också sen..

I fredags hade vi fest här hemma, första gången på nästan ett halvår.. vi har inte haft fest sedan vår inflyttningsfest i september förra året.. Det var mycket trevligt och rätt lagom med folk här. Det tråkiga var bara att våra grannar tydligen inte kunde ha överseende och låta oss ha lite trevligt för en gångs skull.. så störningsjouren kom ut och gav oss 860kr i böter.. vi ska dock ringa till bovärden imorgon och överklaga detta..

igår morse vaknade jag vid 7-8 tiden någon gång.. behövde kissa.. men när jag var i badrummet började jag känna mig rätt snurrig och illamående.. så det blev visst lite spya av det hela också.. :S Säger ju det, det blir inget bra av att dricka vin ;P Speciellt inte " Tre apor"..!  Men men.. sen gick jag tillbaka till sänge och mådde betydligt bättre, kände mig bara lite bakis och mycket trött.. Upptäckte dock ett sms på telefonen att jag skulle jobba samma kväll.. kändes inte så lockande direkt.. huh! Men jag somnade om och sov fram till kl strax före 11. gick upp åt toast, kollade på en film på tv och gick sedan och sov en halvtimme till innan jag var tvungen att ge mig av till jobbet.
Det gick för övrigt väldigt bra på jobbet den kvällen. Lagom mycket att göra, så det var ju gött! :)

Ska jobba ikväll också, men inte lika länge, jag börjar inte förrän kl 16 och slutar vid 21.30

Nej, nu måste jag väl ta hand om disken då, innan vi ska ut och hämta in tvätten från tvättstugorna..

Idag gör vi bacontjockpannkaka till lunch! mums! :)

RSS 2.0