Sol, sol, underbara sol! :)

Idag lyser solen, och det är verkligen underbart! :) Man blir så mycket piggare och gladare med en gång!
Vaknade till tidigt imorse och trodde att det var måndag.. fick med en gång ångest och trodde att de skulle ringa mig i sista minuten och säga att jag måste komma in och jobba på en gång på morgonen.. fick ångest över att jag borde ha ställt klockan igår så jag kunde vara beredd på detta, gått upp i tid osv..så det inte skulle kännas som man har försovit sig..
.. som tur var kom jag på efter en stund att det inte alls är måndag, utan att det faktiskt bara är söndag, och med det i tanken kunde jag somna om igen! och sova till klockan ringde strax före nio och det var dags att gå upp och sköta tvätten!

Så.. just nu håller vi på å tvättar, vilket verkligen behövs! :O vi har nu tvättat 4 maskiner fulla, och en 5:e blev precis klar nu, som Joakim ska ta hand om nu. Vi hade bokat både ett vanligt tvättrum samt grovrummet.. så vi skulle kunna använda båda torkskåpen, alla 4 tvättmaskiner och båda torktummlarna.. Men, det visade sig att det ena torkskåpet var paj! Så tvätten tvätten som vi vart tvungna att hänga in i ett och samma skåp lär inte bli helt torr! aja, det går att hänga upp det här hemma också sen..

I fredags hade vi fest här hemma, första gången på nästan ett halvår.. vi har inte haft fest sedan vår inflyttningsfest i september förra året.. Det var mycket trevligt och rätt lagom med folk här. Det tråkiga var bara att våra grannar tydligen inte kunde ha överseende och låta oss ha lite trevligt för en gångs skull.. så störningsjouren kom ut och gav oss 860kr i böter.. vi ska dock ringa till bovärden imorgon och överklaga detta..

igår morse vaknade jag vid 7-8 tiden någon gång.. behövde kissa.. men när jag var i badrummet började jag känna mig rätt snurrig och illamående.. så det blev visst lite spya av det hela också.. :S Säger ju det, det blir inget bra av att dricka vin ;P Speciellt inte " Tre apor"..!  Men men.. sen gick jag tillbaka till sänge och mådde betydligt bättre, kände mig bara lite bakis och mycket trött.. Upptäckte dock ett sms på telefonen att jag skulle jobba samma kväll.. kändes inte så lockande direkt.. huh! Men jag somnade om och sov fram till kl strax före 11. gick upp åt toast, kollade på en film på tv och gick sedan och sov en halvtimme till innan jag var tvungen att ge mig av till jobbet.
Det gick för övrigt väldigt bra på jobbet den kvällen. Lagom mycket att göra, så det var ju gött! :)

Ska jobba ikväll också, men inte lika länge, jag börjar inte förrän kl 16 och slutar vid 21.30

Nej, nu måste jag väl ta hand om disken då, innan vi ska ut och hämta in tvätten från tvättstugorna..

Idag gör vi bacontjockpannkaka till lunch! mums! :)

Kommentarer
Postat av: Emma [loveshaped]

Fyfan för störningsjouren, jag lider med er! ;(

2012-02-13 @ 15:15:11
URL: http://loveshaped.blogg.se/

Du får gärna lämna en fin liten kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (den visas inte för andra läsare)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0