Babbel

Jag drömde så himla mycket i natt! Drömde om att jag åkte bil, i en bil som var min egen. Men jag hittade inte hem, visste inte vart jag skulle eller hur jag skulle åka. Jag var både stressad, förvirrad men samtidigt så jävla nöjd att jag var i min bil :P Haha..!

Ser fruktansvärt mycket fram emot imorgon! Jag hoppas verkligen den är som jag förväntat mig :)

Min största skräck är dock att om något halv år eller så, att jag inte får så mycket jobb och tvingas sälja min pärla :( Det får bara inte ske! det ska jag se till!

Men nu ska jag inte gå händelserna i förväg heller, den är ju inte min än.. :P


Trodde det skulle vara pest att gå upp till jobbet imorse! Men förvånande var det inte alls svårt eller jobbigt. Jag kände att det tom var kul att få gå till jobbet ! Har ju inte jobbat sedan i söndags (förutom den där halvtimmeskursen i måndags).. Så det var bara skönt :)
Men samtidigt är det gött att få lite ledigt då och då !

Igår var jag och fick min vaccin-spruta.. Jag var rädd att jag skulle gå och bli sjuk efter det som jag har hört att många blir.. Men idag mår jag prima ! Känner dock att jag har lite ont i armen där jag blev stucken. Men det får typ alla så det är ingen fara :)


Hejsvejs!

Waaaaaaah

Jag är så in i heeeeeelvete uppspelt ! WAHHHHHHHHHHHHH knappt jag kan sitta still på stolen... jag är bara så jävla glad, förväntansfull och totalt uppspelt ! AHHHH !

Ni undrar säkert över vad, och det , det ska jag be att få tala om ! Jag, ja just det, just jag.. jag ska iväg på fredag, och inte vart som helst.. utan jag ska iväg och kika på en bil som eventuellt , eller väldigt troligt kommer att bli min Min MIn MIN ! ! ! ! mohahah!

Fatta vad jag har längtat och önskat så länge att jag kunde köpa och äga min alldeles egna bil.. och nu kanske det snart blir verklighet..

men bara lugn. jag är hemma i god tid till festen :)

waaaaaaaaaahahahahahahah jag svävar på underbara glädjemoln :P

Glögg

Idag hittade jag tyvärr ingenting att köpa för mitt presentkort :( men förr eller senare dyker det väl upp något som man vill ha :)

Jag har köpt årets glögg idag :D Årets glögg är med clementinsmak , låter lite intressant ! :)

Måndag med många händelser

Bion var jätte bra och spännande :) Jag längtar tills vi ska se 3:e filmen !

NU är min Mulle här, hon stor framför tv:n och spelar tennis på Wii spelet som vi har lånat av Joakims kompis. Joakim själv är och repar med bandet. Och jag, ja sitter lite vid datorn, läser lite ur Roald Dahls bok "Matilda"..
Jag har fått en sån himla lust att läsa alla gamla böcker man läste när man var yngre :) Så jag började på "Matilda" igår :)
Idag kom lönespecifikationen hem i brevlådan , lika kul som alltid :) Den blev rätt fin den här gången också! bra det!

Har hållt på och snackat med både storasyster, mamma, farmor och pappa idag.. med de 3 förstnämda har jag pratat om kalasfirandet... och med pappa lite om det men mest om bilar :P Vi pratade hela 27 min han och jag idag, vilket vi säkert typ aldrig har gjort i telefon på många många år, om ens någon gång ! haha, men det var kul iaf !

Har bokat om restaurangen nu iaf, har bokat av matilda, johanna och famor och farfars platser. de 2 första är med sin pappa i danmark på lovet.. farfar har ramlat ner för en stege för någon vecka sedan. så han har så ont i ryggen att han typ inte ens kan sitta, kan knappt sova om nätterna heller.. så det blir lite jobbigt för honom att sitta i en bil i över en timma upp hit, och sedan på ett matställe i flera timmar.. så de 2 blir hemma denna gången.. De ska komma upp vid något annat tillfälle.. Presenten skickar farmor upp med pappa iaf.

Idag fick jag fika en stund på stan med Lax, sista gången vi hinner träffas innan hon flyttar =,( Hon flyttar på söndag upp till sthlm. Så tråkigt, men kul för henne och Magnus :) Allt gick så fort bara, vet att hon var på jobbintervju för någon vecka sedan, och förra veckan sent i veckan fick jag reda på att hon ska flytta ! Fanns ingen tid att säga hej då på knappt. Men vi får väl se till att ses sen ändå när hon flyttar ! Kommer sakna henne iaf, fast vi inte hann ses så ofta förut heller, men då vi gjorde det hade vi alltid lika trevligt !

Var på utbildning på jobbet idag om det nya vikariesystemet de ska böra med snart.. verkar inte så svårt, men vet inte om jag kommer gilla det ! Kommer nog bli en stor stressgrej av det hela känns det som...
Det som var mest irriterande var att när jag kom hem och skulle titta lite närmare på det hela så funkar inte min jävla inloggning ! ! ! !  ! ! !  GRR ! så då måste jag väl ringa och fixa det imorgon då.. blä !

aja.

Imorgon blir det ner på stan iaf med mullemeck! Ska se om jag kan hitta något fint för presentkortet jag fick av några av tjejerna som inflyttningpresent.. :)

Söndag- mörk så mörk

Haha, SJÄLVKLART jobbar jag som vanligt !

Men det blir inte så mycket mer jobb denna månaden och det är riktigt skönt ! Blir på torsdag iaf, enda som är inbokat. Sedan inget mer vad jag vet ännu. men kan typ bara fredag också på dagen..

Mulle kommer imorgon :)

Och ikväll blir det bio med Johanna och Tessy. Och jag säger som Johanna ÄNTLIGEN , lyckas vi få det att bli av. Vi har väl försökt i veckor nu :P Flickan som lekte med elden blir det iaf.
Jag är jätte glad att det blir av, men min plånbok är inte lika glad ;P Har typ bara 200-300 kr kvar på kontot tills på tisdag då jag får lööööön. (visst, har sparade pengar, men "aja baja inte röra" står det på dem!) Men jag överlever allt tills på tisdag.
Jag är alltid lika nyfiken på vad jag kan tänkas få i lön, alltid lika spännande då det är olika från månad till månad.. :) Woow vilken spänning vi har som vikarier när vi öppnar lönekuvertet ;P haha !

Har ont i huvudet.. tror att det beror på mörkret.. för jag har haft det de senaste 2-3 dagarna nu. en släng varje dag iaf.. men men , inget att hänga upp sig på.


Nyligen på jobbet hände det något. En gammling ramlade, så det blev 3 manna styrka ut och lyfta upp. Jäklar vad tungt ! Men det gick bra. Så nu har jag skrivit min första alldeles egna "avvikelserapport". Snart dags att jobba vidare nu..

Lördag- jättesegt!

Hej hej på er alla.

Sitter nu på jobbet och har rast en stund. Igår var vi uppe ännu en sväng i sthlm. Såg Fictional me på scen igen :) Det var riktigt bra och kul ! Efter det blev det lite festande hemma hos en av Joakims bröder, men det var väldigt lugnt för min del. Sedan vid 2-halv 3 åkte jag och Joakim taxi hem till hans pappa. Den här gången fick vi ta hans dubbelsäng :) häääärligt ! :D
Imorse var jag väldigt trött, ville verkligen inte upp. Men blev illa tvungen ändå..
Vi gick upp, tog på oss och åkte iväg till stationen. Där köpte vi jättegoda mackor som vi hade med oss på tåget. Sen sov vi väl största delen av tiden. Väl framme i Örebro gick vi till pacos och åt "lunch", sen lunch.. För sedan vid halv tre började jag ju som sagt jobba.

Ikväll när jag slutar åtta ska jag bara dra hem med en gång och slänga mig på soffan ! Är verkligen jätte seg idag ! Men det kanske inte är så konstigt så som vi har flängt fram och tillbaka denna vecka :P
Imorgon jobbar jag kväll igen, men det är lugnt för då får jag iaf sovmorgon!

GLÖM INTE ATT STÄLLA TILLBAKA ERA KLOCKOR EN TIMME I NATT ! !

Vill bara tala om att hemligheten kommer inte att kunna avslöjas förrän jag får för personen det rör allra mest. Men det borde inte dröja så länge nu, troligtvis nu har i början av november blir det nog som det är ok..


På måndag kommer Mulle upp hit igen. Den här gången ska hon få stanna i 2 nätter, för de senaste 2 gångerna har det ju bara blivit en natt vardera.. Ska bli kul. hon har ju höstlov nu :) Och jag kan behöva några dagar bort från jobbet ;P Då är systern min en bra ursäkt att inte jobba :P

Ska få vaccinations sprutan på onsdag kväll .. Jag hoppas att jag inte blir sjuk efter den, finns ju många som blir det efter att de fått influensasprutor..


Gaaaaaah ! Kan jag inte bara få gå hem och sova istället.. ? =(


Lite om vad som är på g..

Jag var ledig igår och det var så himla sköööönt ! :)

Jag gjorde verkligen ingenting förutom att slöa i soffan, kolla på film, laga mat, diska och bara vara ! En film jag kan rekomendera är "The Reader" , Kate Winslet är med i den och den handlar bla. om 2:a världskriget.

Idag trodde jag att jag skulle få vara ledig, men icke :) Vaknade av att chefen ringde och frågade om jag kunde komma och jobba idag.. så jag ska snart iväg till jobbet, börjar kl 15.00 . Men det är bra med peeeengar! Speciellt då oktoberlönen kommer i november och måste gå till julklappar.. Då måste man jobba på så man har lite pengar att handla för :P

Sedan vill jag jobba mycket så att jag kan genomföra min dröm :) Min dröm är att skaffa en bil, och jag håller på att letar just nu efter den perfekta begagnade bilen! Har kanske hittat en. Ska ringa igen på söndag och se om den fortfarande finns kvar, och om den gör det så ska jag åka och kika på den på måndag..

Snart är det också dags för mig att avslöja en hemlighet :D

rullen är full

Usch vad dåligt av mig att inte ha uppdaterat på flera flera dagar =/ Men nu kommer det en iaf.

I helgen så jobbade jag lördag och söndag kväll. efter lördagskvällens jobb gick jag och Joakim på bio, vi såg filmen "Upp" Väldigt rolig, samt även sorglig. Absolut sevärd ! :D
I måndags efter jobbet skyndade jag mig hem, fixade lunch, hoppade in i duschen och sedan ner till stationen. Väl på stationen mötte jag upp Joakim och vi satte oss sedan på ett tåg upp till sthlm.
Väl uppe i sthlm åkte vi hem till hans pappa, åt en jätte god köttgryta och sedan var det dags att sticka vidare till kvällens händelse! Nämligen Porcupine tree konserten! ! ! :D Förband var Katatonia, tyvärr var de inte så bra , de är bättre på skiva. Men PT var så jääääääääävla bra! Fy fan vad bra de var. Så kul att se dem. Tyvärr fick man absolut inte fota deras spelning så det finns inga kort på den. Men jag har fotat massa minnen av den i mitt huvud ! :)

Efteråt drog vi hem till Joakims pappa för att sova. Och där sov jag, alex, jakob, tony i vardagsrummet och joakim och hans pappa i sovrummet.. massa folk överallt ;P Kom i säng rätt sent, så när man skulle upp på morgonen vid sju så var det inte så kul :(
Sen 8.50 åkte vi med bussen till örebro igen. Hem, äta lunch och sedan var det dags för mig att jobba igen ..

Full rulle vill jag lova.

Och på fredag blir det lika mycket full rulle. Ska jobba till halv två, sedan åka buss vid två upp till sthlm. framme vid 16.45 , då drar vi direkt till Broder Tuck , äter en bit mat och sedan är det sound check för FICTIONAL ME där kl 18.00 :) Sen blir det att kolla på dem när de spelar där på BT :)
Sedan på lördag vid 11 åker vi tillbaka till örebro. sedan börjar jag jobba kl 14.30 igen :P

full rulle hela tiden ! Men det är kul! :)

Uppdatering

Igår vart det filmkväll hemma med bara mig och Joakim. Var faktiskt underbart härligt och mysigt att bara vara vi två en fredags kväll :) Känns som att vi hala denna veckan bara har hunnit att ses korta stunder innan den ene ska till skolan eller den andra ska till jobbet/repan, och sedan slutligen den lilla stunden innan man ska sova. Så det var väldigt skönt att få umgås lite vi två.

Idag ska vi gå på bio, det blir filmen "UPP". :D Den ska nog vara riktigt rolig.


är på jobbet så blir inte något långt inlägg nu.

stora planer på gång..

Några har undrat vad det är för kallelse.
Det är kallelsen till en läkare på vårdcentralen om min övervikt. Ringde ju för ett tag sedan och ville möta en läkare för att prata om det. Nu har kallelsen som jag väntat på kommit. Den 3:e november ska jag dit 10.15 *brr* Kommer säkert bli skitjobbigt !

Men men. det är några veckor kvar dit så jag ska försöka låta bli att skrämma upp mig själv..


ikväll blir det till att jobba. Börjar 17 idag. Tyvärr har de dragit ner ytterligare när man jobbar kväll, så numera får vi vikarier bara gå till 8 (iaf om vi jobbar i kloster).. för de behöver inte 3 st som går till halv tio på kvällen.. men men. inget att böla över, huvudsaken är väl ATT man får jobba.

Speciellt nu när jag har stora planer på gång !

hejsan

wow! när jag inte har uppdaterat på några dagar har alla andra helt plötsligt gjort det flera gånger om :P Känns som att jag inte har haft tid att kolla bloggar hittills denna vecka. men idag kollade jag igenom några, men inte kommenterat så mycket som jag brukar..

Det var tänkt att det skulle bli sthlm i helgen.. men det blir inte så, Joakim har för mycket i skolan just nu samt att det ibland bara är skönt att bara vara... Vi åker dock upp på måndag eftermiddag och återkommer på tisdag vid lunch-tid. för på måndag kväll är det ju äntligen PORCUPINE TREE KONSERTEN ! ! ! weooo!

I helgen har jag åtagit mig 2 st jobb-pass, lördag kväll 14-20 och söndag kväll 17-20 . förutom dessa tider så träffas jag gärna en sväng med någon/några av mina vänner. så, nu vet ni det !

Något jag också vill förbereda er för är ett visst datum denna månaden. Nämligen den 30:e oktober. Min födelsedag. Detta är en fredag och jag tänkte ha en födelsedag/halloweenfest då! Utklädnad är obligatoriskt. så sätt igång att hitta era roliga masker osv nu. Tänkte bara säga att man kan vara vad man vill, måste inte just vara trollpacka eller så bara för att det är halloween. går bra med ex disneyfigurer eller något annat som man vill vara också..

Kommer att ta upp denna fest flera gånger så att ni inte glömmer bort den.. men nu har ni iaf fått en liten hint om det. kommer nog också att skicka ut "INVITES" på facebook också, kommer väl starta ett evenemang där om detta...



Idag fick jag brevet på posten, brevet med min kallelse.

Uppföljare på gårdagen..

Många gånger igår funderade jag på om det var rätt av mig att skriva det blogginlägget jag gjorde igår.
Jag var väldigt osäker, men ju mer kvällen gick blev jag mer och mer säker på att det var rätt. Även om många av mina vänner fick sig en törn, så var det värt det. Det fick mig och mina vänner att prata mer om detta. Ibland behövs sådant här komma upp så man kan vädra lite. Få diskutera och få låta folk veta vad man verkligen känner.. allt kan inte vara frid och fröjd jämt, så är det bara. Men det är det man har sina vänner till, att kunna prata med, att kunna reda ut saker som inte känns bra. Om inte, så är det inga riktiga vänner helt enkelt.

Men jag fick prata ut en del iaf med 2 av mina vänner igår. Sen finns det fler av dem jag gärna hade fått prata lite mer med.. men känns som att jag inte orkar tugga på detta tråkiga kasettband för länge.. ni får helt enkelt invänta min nästa explosion .
Men under tiden, tänk på vad jag har sagt. Att lära er att vara lite mer kompromissbara, kunna offra lite mer för sina vänner, även om man själv kanske hade velat göra något annat just den stunden.
Visst, jag är inte heller helt perfekt och också behöver bli bättre på detta ibland. Så därför kan vi bättra oss tillsammans?

Ta mig INTE för givet!

Det börjar mer och mer kännas som att ens vänner och bekanta tar en lite för mycket för givet ibland. Prioriterar annat framför att umgås med just en, eller helt enkelt inte ens tillfrågar om man vill göra något.

Jag blir så förbannat less när jag ser hur folk som ska vara mina vänner sitter å skriver "jag har så jävla tråkigt, har inget å göra...alla är typ upptagna" och så har de inte ens frågat en vad man gör/om man kunde hitta på något. Då säger jag bara : skyll då er själva om ni sitter å har så jävla tråkigt när ni inte ens pallar fråga!

Sedan tycker jag att det är så tråkigt att folk inte längre kan ta hänsyn till andras behov eller offra sig för vad andra vill göra någon gång.
Jag vet inte hur många gånger jag har gått med på både det ena och det andra som mina vänner har velat, fast jag egentligen hade velat göra något annat just den gången. Men vet ni varför jag gjorde det? Jo, för då prioriterade mer att vara med mina vänner än vad det var vi skulle göra tillsammans. Men tyvärr börjar jag bli väldigt less på det. Det känns liksom inte värt längre att offra sig så och ställa upp på vad alla andra vill när man aldrig får någonting tillbaka för det.. Inte är det någon som tänker "ikväll ska jag verkligen se vad My vill göra och göra det tillsammans med henne", inte är det någon som tänker "My vill göra detta men jag egentligen vill göra detta, ok, jag kan göra som hon vill denna gången eftersom vi har gjort som jag velat förut", inte är det någon som värderar in att jag exempelvis jobbar väldigt många helger och därför inte kan hitta på något så ofta då på helgerna, när de gör sina val om vad de ska hitta på den helgen..

Som exepelvis denna helgen.. Jag jobbar imorgon kväll och därför är denna kvällen enda möjligheten jag har att hitta på något. Jag ska åka bort de nästkommande två helgerna. Jag var borta förra helgen och helgerna innan det har jag jobbat...!

Men så ser ju mitt liv ut nu för tiden.. det är verkligen inte som det var förr då alla mina kompisar smsade och frågade varje fredag vad man skulle hitta på/samt jag gjorde samma till dem.. Nej, nu hoppar man nästan högt av schock varje gång man får sms, för att man är så jävla ovan vid att folk pallar/bryr sig om att höra av sig..
Det finns gånger jag saknar den gamla tiden som in i helvete, saknar det ibland så mycket att det gör ont i mig.. speciellt när sådant här sker.

Visst, många tycker säkert att jag överdriver väldigt i det jag har skrivit här.. och då får ni tycka det.
Men jag kan bara svara för hur jag uppfattar saker och hur jag känner att det är just nu!
Jag menar, är det meningen att jag ska sitta hemma och känna mig övergiven/dissad/besviken och fälla en och annan tår när vännerna bara rycker på axlarna åt samma sak? Inte undra på att man inte känner för att festa och ha det livat värre då..

Hur som helst, vare sig ni tycker att jag överdriver eller ej, så bör ni lik för bannat ta åt er av detta! För om allt vore frid och fröjdså skulle jag inte behöva skriva detta, eller hur?

En utav veckans två T-dagar

behöver visst inte känna så mycket ångest över den där söndagen som jag gav bort.. för idag har de ringt från jobbet, jag fick en tur mellan 7-13 imorgon , sedan ringde de igen och förlängde den till 16.. så imorgon jobbar jag alltså 7-16 det blir 8,5h betalt :) mycket bra!


bah!

Jag känner mig bara så, jag vet inte.. lam! eller, orkes/viljelös.. Känner inte för att göra någonting. känner bara för att dega, slappa, glo på film, läsa bok, ligga i sängen och allt annats som är slappt och skönt.. pallar inte städa, laga mat, tvätta, jobba, handla och allt sånt där...
är det inte dags att gå i ide snart?

Måndags grubbel

Hej hej.

Som vanligt har jag jobbat idag, vilket är bra för man behöver alltid pengar :) ;P Sedan är det trevligt att jobba och kul att ha något att göra om dagarna..
Jobbar även imorgon kväll, dock börjar jag inte förrän 17.00, samma tid har jag även på fredag och lördag. fick en förfrågan om lördag dag.. men jag gav bort den till en annan tjej.. då var jag jätte säker på att jag gjorde rätt som delade med mig lite av de lediga dagarna. jag har ju fått jobba väldigt mycket, och vi ska ju få besök på söndag som vi inte riktigt vet vilken tid det blir.. så det kändes dumt att jobba om den kommer då jag jobbar... men senare framåt dagen började jag känna mig mer osäker på om jag gjorde rätt som gav bort min dag.. börjar jag bli rädd för att en dag inte ha så mycket jobbtider att jag inte kan dela med mig av tiderna? håller jag på att bli beroende av jobb och pengar?

jag vill ha en ny soffa och en bil.. sånt är inte helt gratis.. =/

Men nu är det gjort iaf.. jag jobbar inte på söndag. får hoppas på att ångesten över det släpper snart!

träffade Emmapemma på bussen idag iaf, kul med en liten pratstund! Tänk när man sågs i skolan varenda dag, såg alla sina kompisar varje dag typ.. vad enkelt det var då! nu måste man ha tid, de måste ha tid, man måste boka in och planera.. inga stora utrymmen för spontanitet, och man får vara jätte glad om man råkar springa på någon på bussen eller på väg någon annan stans.. Visst är det kul att livet går vidare och att man inte bara står still på samma plats och stampar, men det är tåkigt att inse att vuxenlivet innebär så få "fria rutor"

forever young I want to be forever young ;P

Söndag igen

Ännu en vecka har gått, ännu en månad är förbi.. Nu är det oktober igen, känns som det var alldeles för tidigt för den månaden att komma!

I helgen var vi i Mariestad och träffade familj och släkt till mig.
På fredagen åt vi först mat tillsammans med mamma, Inge och Mollie. Sedan resten av kvällen var jag Joakim och Mollie hemma hos min storasyster Marlén och hennes kille Erik och spelade "Med andra ord" hela kvällen.. Mycket kul.
På lördagen var det först en sväng förbi mormor och moster på förmiddagen. Där fick jag skriva min önskelista :P Det som jag önskar mig i födelsedagspresent och julklapp typ.. Så jag klottrade ner lite : stavmixer, elvisp, kavel, en pensel att pensla bullar med, strykjärn osv..
Efter besöket där åkte jag och Joakim ut en snabbis till MIO och tittade lite. Jag köpte mig en till soffkudde (den där randiga med silver,glitter brunt osv i).. hade bara en innan, men jag ville ha en till nu när jag har råd. vi såg också en tv-bänk som vi ville ha. kommer önska mig den av mamma och Inge i födelsedag. Sedan började vi kika lite på sofforna.. Vi börjar fundera på om det är dags att byta.. För den soffan som vi har nu var ju mer en nödlösning som jag fick ta till när jag och Emil gick isär, för soffan vi hade då var hans.. Så vi får väl se, kanske blir en ny soffa om ett tag :)

Efter det var det dags att åka upp till farmor och farfar. Där fick vi smörgås med massa olika pålägg, te/kaffe och hemmagjord äppelkaka. Där satt vi och pratade och åt medans regnet bara öste ner! ujujuj.
Efter några timmars pladder där var det dags att dra vidare lite längre upp på samma gata, nämligen hem till pappa och becca. Där åt vi middag. Pappa hade stått ute i regnet och grillat (som tur är har han ett stort parasol som han står under då..) till det fick vi rotsaksgratäng och massa grönsaker. alltid lika gott att äta pappas mat! Pappa fick även sin födelsedagspresnet av mig (han fyller den 18:e okt, men då kan vi inte medverka, så han fick den nu).. han fick vin, ost, kex och ölkorv.

Vi satt en stund och pratade i soffan sen efter maten innan vi kände att det var dags att åka hem till mamma igen. På vägen hem till mamma skjutsade vi mattan och hennes kompis till något ställe de skulle till. sedan åkte vi och hyrde film och köpte estrellas bbq chips ! de är ju så gooooda! men de finns ju typ inte i vanliga mataffärer längre ! :O

Så kvällen avslutades med film, chips och choklad..

Idag innan vi åkte tog vi 3 stora svarta sopsäckar fulla med pantburkar och flaskor, åkte till coop och ställde oss och pantade dem. det blev sammanlagt 343,50 kr ! :O med andra ord var vår resa ner till mariestad och hem betlad typ :P grejt ! ;P

helgen har varit mycket bra, trevligt att få träffa familjen och sånt. Men det som också har varit mycket bra är att jag äntligen har fått köra bil igen ! mammas nya renault clio körde jag ! underbar bil, väldigt lättkörd! :) vill ha en biiiiiiiiiiil !

hejsvejs.

RSS 2.0