Babbel

Jag drömde så himla mycket i natt! Drömde om att jag åkte bil, i en bil som var min egen. Men jag hittade inte hem, visste inte vart jag skulle eller hur jag skulle åka. Jag var både stressad, förvirrad men samtidigt så jävla nöjd att jag var i min bil :P Haha..!

Ser fruktansvärt mycket fram emot imorgon! Jag hoppas verkligen den är som jag förväntat mig :)

Min största skräck är dock att om något halv år eller så, att jag inte får så mycket jobb och tvingas sälja min pärla :( Det får bara inte ske! det ska jag se till!

Men nu ska jag inte gå händelserna i förväg heller, den är ju inte min än.. :P


Trodde det skulle vara pest att gå upp till jobbet imorse! Men förvånande var det inte alls svårt eller jobbigt. Jag kände att det tom var kul att få gå till jobbet ! Har ju inte jobbat sedan i söndags (förutom den där halvtimmeskursen i måndags).. Så det var bara skönt :)
Men samtidigt är det gött att få lite ledigt då och då !

Igår var jag och fick min vaccin-spruta.. Jag var rädd att jag skulle gå och bli sjuk efter det som jag har hört att många blir.. Men idag mår jag prima ! Känner dock att jag har lite ont i armen där jag blev stucken. Men det får typ alla så det är ingen fara :)


Hejsvejs!

Kommentarer
Postat av: TinA

GJORDE SPRUTAN (ELLER JA STICKET) ONT? JAG ÄR SÅ RÄDD FÖR SPRUTOR, DET ÄR SÅ ILLA ATT JAG NOG INTE VILL TA VACCINET MEN JAG VILL INTE DÖ HELLER =/

2009-10-29 @ 13:52:46
URL: http://egoism.blogg.se/

Du får gärna lämna en fin liten kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (den visas inte för andra läsare)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0