Navelkorrigering

Halloj!

Jag har fixat min navel nu för 2 veckor sedan.. Det skedde i lokalbedövning, dvs jag var vaken å kunde se allt om jag ville.. Han skar bort lite mer hud och sydde till den lite till.. Jag fick stygn som löser upp sig själv, jag behövde endast klippa av ändarna på tråden ca 10 dagar efter ingreppet själv hemma (eller välja å gå till vc så de fick göra det där). Men ja, undersköterska och nyfiken / orädd som jag är så valde jag självklart att göra det själv.. Kollade även ner på vad han gjorde under operationen, ssk som assisterade frågade tillslut om jag var nyfiken.. Mitt svar blev, "självklar, inte varje dag man får vara vaken under sin egna operation". Haha!
 
Vi talade även om kommande operationer. Tyvärr blev jag INTE beviljad brösten, jag uppfyllde inte de nya hårda kraven som infördes med årsskiftet.. Jag blev såklart ledsen över det, men samtidigt blev jag glad då han ändå berättade att det de hade kunnat erbjuda via landstinget ändå inte hade gjort mig nöjd. Han tyckte att om jag verkligen vill göra brösten borde jag gå privat å få det jag verkligen behöver och bli NÖJD med resultatet.. Inte alltid kirurger inom landstinget är så ärliga och verkligen säger rakt ut - att ja, om vi hade fått hjälpa dig, så hade du ändå inte blivit nöjd med de resurser vi har.. Det kändes skönt efteråt..
 
Men, jag ska få en korregering utav höfterna.. Han är inte alls nöjd med dem att de åkt ner så igen och hänger. Så han ska lyfta upp dem lite till, och dessutom vill han fettsuga dem. Sedan ska även ärret på framsidan av magen korrigeras och i samband med detta då även högra yttre blygdläppen lyftas upp lite då de hänger väldigt ojämt nu..
 
Jag vet dock inte när denna operation kommer att bli, han sa att han planerar in den men att det är långa vätetider nu, så han kunde inte alls svara på när..
Men jag känner att huvudsaken är ATT det blir, än när det blir.. Det vore skönt om det faktiskt blev efter sommaren denna gången, slippa vara sjukskriven över sommaren igen, kunna sola och bada som vanligt liksom..
 
Men ja, nu önskar jag att jag vann på lotto..
Då skulle jag fixa mina överarmar, insidan av låren (han fixar bara utsidan), samt brödsten - lyft och ev ett litet stadgande inlägg... Men ja, ni hör ju, det skulle kosta MYCKET pengar, pengar jag inte har...
Jag har funderat på någon form av lånefinansiering.. men jag vet inte.. jag väger för och emot.. jag har lite emot det där med massa privata lån.. nu har jag iof inga förutom csn.. har inte ens kreditmöjlighet på mitt visakort då jag inte vill ha sånt.. Men ja, jag klurar ändå..
 
Hur har ni gjort med era, har ni lånat, fått via landstinget eller lånat?

RSS 2.0