Semester..

Ja, jag vill också kunna ha lite semester i år! Som vanligt ska jag jobba hela sommaren och den enda lite längre ledighet jag har på schemat är 6 dagar i följd.. Visst, det är ju toppen att jag ens har det! :) Men jag vill ha mer..
Sambon har semester vecka 26,27,28.. Eftersom jag numera går på månadsvikariat och därmed får månadslön så får jag ju också semesterdagar tillgodo istället för semesterersättning som jag annars skulle fått om jag gick på timmar..
Jag håller just nu på och ser om jag antingen kan byta bort några pass från en vecka till en annan med någon av mina kollegor.. eller om jag helt enkelt ska ta ut några dagar semester..

Jag hoppas jag också kan få till lite mer ledighet! :) Skulle vara så skönt.. Jag som annars jobbar hela året runt..
Kunde kanske ta en sista minuten med sambon då? :) Vore verkligen kul att resa bort någonstans! (förutom de dagarna vi har tänkt att vara uppe i Jämtland där sambons familj har sommarhus..)

Håll tummarna för att jag får till någon form av ledighet i sommar!! :)

Att nojja över mat..

Jag fattar fan inte varför jag håller på och nojjar över maten! Jag gör det inte medvetet hela tiden, men jag känner det i mig liksom.. Att jag börjar oroa mig för att äta för mycket, eller nej, inte mycket mycket, utan mer som - äta mer än rekommendationerna!..
Men det gör jag ju inte.. Kolla här på mina bilder så ser ni vad jag äter! (Äter ju inte ens upp maten alla gånger..)
All mat utom frukosten är upplagd på assiett.. Är jag på jobbet så äter jag ur matlådor som det inte går i mer än 2,5dl i..
 
 
 
Jag drack den lilla smoothien och lite nötter.. (mer än halva skålen vad kvar efter vi hade delat..)
 
Som sagt.. Potatisen här är liksom en liten halva av en potatis..
 
 
 
 
 
Vad tycker ni, ser det ut som att jag äter "för mycket"??
Kan det bara vara att jag börjat slappna av mer i mitt ätande för att det blörjar bli en vardag och en vanlig runtin för mig.. Att det är det som gör mig nojjig? För att förr när jag har slappnat av så har jag ätit föööör mycket, fööör onyttigt!

Vägning 27/5- 2013

Ännu en måndag och dags för vecknas resultat!
 
Startvikt: 158,9kg
Vikt förra veckan: 111,7kg
Veckans vikt: 110,8kg
 
Viktminskningar:
Sedan förra veckan - 0,9kg
Sedan operationen - 34kg
Totalt - 48,1kg
 

Nästa viktminskningsdelmål: 50kg
Kvar att gå ner till delmålet: 1,9kg
 
Om jag ska lyckas gå ner 50kg till 15 juni måste jag nu gå ner minst 0,95kg/ vecka.. dvs.. måste gå ner 1kg/ vecka :P
Jag hoppas jag lyckas med det.. Men gör jag inte det så är det ju inte hela världen.. Skulle bara vara en kul grej :)

Godis..

Tanken på godis slog mig igår kväll.. inte tanken på att jag vill ha och äta godis, nej, utan att jag faktiskt inte ätit godis "på riktigt" på aaaaaas länge!
Sedan min flytperiod som startade 29okt- 12 kan jag räkna upp tillfällena jag har smakat på godis på en hand! (nu räknar jag alltså endast godis/ choklad, smågodis till detta)
Jag åt endast 2 små knäck under hela julen.. Sedan bet jag av huvudet på en skummtomte som jag sedan började tugga på men spottade ut för jag inte alls var sugen.. Sedan har det hänt 1-2 gånger att när sambon köpt hem smågodis att jag smakat en mini bit ifrån hans godis.. ex. bet av ett rött däck på en ferraribil! haha! (smacka om minibit ;P)

Jag måste säga att jag känner mig rätt förvånad över att jag faktiskt inte velat ha det mer eller oftare än vad det har blivit den här tiden..

Det känns inte som att jag äter speciellt mycket snask, godis, fika osv överhuvudtaget längre.. Och när jag gör det så äter jag väldigt lite..

Jag har ätit chips och popcorn vid några tillfällen iaf.. Men som sagt.. Äter väldigt lite.. Jag och sambon häller upp i en liten skål, vi delar på den skålen och sedan är jag nöjd.. (han häller då upp en skål till endast till sig, vilket jag tycker är helt ok! ) :)

Glass har jag testat.. Jag köpte hem någon chokladglass som var lchf och lågt gi.. Den var ganska god.. Så den har jag ätit lite av bara..
Sedan var det en varm vårdag för någon vecka sedan som jag och sambon var nere på stan och ville äta glass.. Han tog en glass och jag tog mig ockå en glass, en 88an.. Jag åt halva den, sedan var jag nöjd med den smaken och gav resten till sambon.. :)

Det är lite kul att se förändringen som blivit..
Förr kretsade varje helg kring fredags och lördags myset! :P Ständiga tankar på när var och hur jag skulle få mitt onyttiga nästa gång!
Jag smed planer, jag gömde undan och jag åt i smyg!

Allt det är borta nu och det är så förbannat skönt! Äntligen kan jag ha gott samvete då jag väl väljer att unna mig någonting.. :)
Skönt att jag faktiskt inte har moffat i mig godis och annat sedan september/oktober förra året!

Äter ni mycket onyttigt under era helger / vardagar?

Träningsrutiner..

Jag har verkligen hittat en bra träningsrutin där jag tar mig iväg 2ggr/vecka till gymmet. Jag insåg igår att jag faktiskt har tränat i över fyra månader nu! Helt otroligt verkligen.. Hade aldrig kunnat drömma om detta i höstas när jag gick och väntade på min operation..
 
Igår på gymmet slog jag mitt egna springrekord igen! Jag sprang hela 14minuter i följd! Totalt var uppvärminingen 20min. Det är verkligen inte illa! :)
 
 
Sedan har jag börjat strukturera upp mina vanliga gymrutiner lite.. Förut har jag typ bara blandat maskiner lite så som jag har tyckt varje gång.. Men nu försöker jag focusera ena gympasset på armar, mage/rygg och det andra på ben rygg/mage.. ungefär så iaf..
 
Tycker jag har börjat bli trött av mig.. Jag känner mig pigg i största allmänhet, men samtidigt så känner jag mig så trott.. Fattar inte vad det beror på.. ?
 
Åt lite vegetariskt till middag idag:
 
Grillad hallumiost, ugnade grönsaker (rödlök, paprika, champinjoner, aubergine) samt en het majsröra till det.. Mycket gott och färgglatt! :)
 
Kvällsmålet kommer bli färsk annanas!

Vägning 20/5 - 2013

Ännu en vecka har passerat förbi och det är åter dags att delge er alla denna veckans resultat ifrån vågen! :)
 
Startvikt: 158,9kg
Vikt förra veckan: 113,5kg
Nuvarande vikt: 111,7kg
 
Viktminskning sedan förra veckan: 1,8kg
Viktminskning sedan op: 33,1kg
Viktminskning totalt: 47,2kg
 
Nästa viktminskingsdelmål: 50kg
Kvar att gå ner till delmålet: 2,8
 
Helt sjuka siffror jag har börjat få nu! 1,8kg på en vecka liksom, det är ju helt sjukt alltså! Men jag känner ändå att jag gör mig förtjänt av det genom att sköta mig bra med kosten och jag kämpar med motionen..
Jag har ju som sagt en förhoppning om att ha tappat 50kg tills våra kära vänner gifter sig den 15juni.. Vore så kul att få fira deras lyckliga dag och samtidigt få fira mig själv över min prestation! :)
Det är 3 vägningar kvar till dess, så det är bara att hålla tummarna för att jag tappar ca 1kg/ vecka nu då! :)
 
Jag vet redan vad mitt nästa delmål ska bli.. att komma under 100kg!! Att börja väga tvåsiffrigt istället för tresiffrigt som jag har gjort i så himla många år nu.. Senast jag vägde tvåsiffrigt var nog första året på gymnasiet, vilket var hösten 2004.. Nio år sedan alltså.. Fasen vad häftigt om och när jag får uppleva det!
 
Men nej, en sak i tagen! -50kg målet kommer före! Så det är det jag sattsar på just nu! :)
 

Kläder från förr..

Under årens lopp som jag har blivit allt större och större har jag varit ganska flitig på att rensa ur min garderob på kläder som jag inte längre passar- helt enkelt blivit för fet för! Jag har varit snabb med att ge bort dem eller kasta dem då de bara har gett mig dåligt samvete över att jag inte längre har den storleken, utan att jag har blivit ännu större sedan förra året eller när nu just det där plagget var ifrån..
Men jag har endast några få plagg sparade, mest av sentimentala skäl.. (och kanske en liten dröm om att någon gång kunna komma i dem igen)..
 
Igår hade jag en ledig dag från jobbet och passade på att spendera större delen av dagen med en av mina närmsta vänner.. Vi bor i samma lägenhetsområde, så vi beslutade oss för att gå in till stan i det vackra vädret som var igår.. Sedan vandrade vi runt på stan och slutligen blev vi sittandes på vita bänkarna vid slottet i Örebro.. Solen gassade på och det var underbart.. Vi hade precis varit på pressbyrån och hon hade köpt sig en mjukglass och jag köpte den nya Loka med chokladshakesmak.. Inne på pressbyrån jobbade en tjej som vi båda är bekant med och hon berömde mig för min viktnedgång.. Mitt humör var på topp! :)
När vi satt där iaf och njöt i solen så babblade vi om allt och ingenting och vi kom faktiskt in på att prata om just en kjol som jag sparat sedan mitten på gymnasiet.. Jag kommer ihåg att jag hade den på en skolavslutning ett år.. Tror det kan ha varit våren och sommaren -05 som jag hade den på mig..
 
Hur som helst.. När jag vaknade i morse så fick jag bara en sådan lust att leta fram kjolen och testa den redan nu.. Jag hade ingen förhoppning om att den skulle passa alls ännu.. Men hör och häpna, det gjorde den!! Här kommer bildbeviset:
 
Linnet är förövrigt också ett plagg jag spart på i många år, (troligt vis från ungefär samma år, eller något år senare..)
Jag har alltså nu kommit ner till den storleken jag hade typ slutet på första början på andra året på gymnasiet.. Det är sjukt svårt att själv fatta det, att det verkligen är möjligt! Men där är jag, i den där kjolen jag inte kunnat haft på så många år.. men nu, efter bara 5 månader som opererad lyckas jag ha den igen! Helt otroligt underbart!
 
Ps. Ni ser väl min fina bränna från soltimmarna igår? ;)

Jag idag!

Idag är jag på strålande humör, hoppas det håller i sig hela dagen! :)
Igår var jag och tränade med en kollega och blev lite överrumplad av en maskin.. haha! Jag blev omkullknuffad av den och insåg inte förrän jag kom hem att jag har en bula på underarmen och ett fett blåmärke på ena skuldran.. Aja, jag överlevde fallet iaf och bara att ge sig upp på hästen igen!
 
Här har vi en bild på mig idag:
Ni kan aldrig gissa vilken storlek det här är på min senast inköpta klänning ?!? :)
 
Åh, något som jag fullkomligt älskar är mina lediga mornar med underbar frukost! Här kommer dagens frukost:
En kopp te med lite honung i. En havreknäcke med bregott, en skiva ost samt stek äggvita med gurka på.. :) Orkade dock inte äta upp hela idag.. blev 1/3 kvar.
 
Idag är det soligt och fint och jag ska träffa en kompis sen och vandra ner till stan.. underbara lediga torsdag!
ikväll blir det övningskörning med sambon (jag är hans lärare, ej tvärtom) och sedan hem till en kollega och kolla på kattungar! :) mys!
 
 
Gårdagens grillmiddag! 1/2 fjärilskotlett, bearnaisesås-extra kryddad (blåband) samt egengjorda klyftpotatis. Så gott!

Vägning 13/5- 2013 + nya mått!

Måndag igen och jag slänger in denna veckans vägning här innan jag sticker iväg på veckans första träningspass!
 
Startvikt: 158,9kg
Vikt förra veckan: 114,1kg
Vikt idag: 113,5kg
 
Viktminskning:
-denna veckan = 0,6kg
-sedan operationen = 31,3kg
-totalt = 45,4kg
 

Nästa viktminskningsmål = 50kg
Kvar att gå ner till nästa mål = 4,6kg
 
Jag tog även nya mått i söndags då jag insåg att jag inte tagit några sedan i mars! Så här kommer dem då: (måtten är bara ca-mått då det är svårt att ta på exakt samma ställe varje gång.. siffran inom parantesen är det jag har tappat totalt sedan första måtten togs..)
 
Hals: 35cm (-6)
Överarm: hö- 44cm (-8) vä- 39cm (-10)
Underarm: hö- 22,5cm (-6,5)  vä- 22,5cm (-6)
Byst: 115cm (-21)
Midja: 97cm (-29)
Mage: 129cm (-34)
Rumpa: 131cm (-22)
Lår: hö- 71cm (-13)  vä- 70cm (-11)
Vader: hö- 42,5cm (-6,5)  vä- 42,5cm (-7,5)
 
Det är många centimeter som försvunnit ifrån min kropp nu.. Så "smal" som jag är nu har sambon aldrig sett mig förr.. Så med andra ord har jag inte varit den här storleken på över 5-6 år minst. Det är lätt att bli lite fartblind på så vis att man vill att allt ska ske snabbare, tappa mera cm, tappa mera kilon, snabbt, snabbt, snabbt! Men man behöver ibland se det från det andra hållet, hur många år det faktiskt tog mig att gå upp alla dessa kilon! Det tog mig många många år faktiskt..
Det målet jag har som "slutmål" just nu är ju 85kg. Den vikten hade jag senast i 8an- 9an någon gång.. Så om jag vägde 85kg året 2003 säger vi, så har det alltså tagit mig 9år att gå upp 73,9kg.. Vilket snittar i att jag har gått upp strax över 8kg/ år..
Helt sjukt.. Inte undra på att man egentligen inte själv märkte av dessa kilon varje år.. visst märkte man att kläder blev lite trängre osv för varje år och att man fick köpa större storlekar.. Men det är ändå väldigt omärkbar viktuppgång/ år, iaf när man redan är stor.. Jag menar, jag märker ju inte ens själv av min ofantliga viktnedgång nu liksom.. så hur skulle jag ha märkt den uppgången? (eller jo, jag märkte den.. jag fattade bara inte hur mycket det var då eller vad jag skulle göra åt den..)
 
Men nu är det slut med det.. Dessa överflödiga kilon ska bort och jag ska leva ett friskare liv!
Förresten.. På 1 juni i år firar jag ett år utan en enda sjukfrånvarodag från jobbet (om man bortser från sjukskrivningen i samband med operationen..) Det är nog ett tecken på att jag mår bättre nu än vad jag har gjort förr, samt att jag har ett bättre jobb nu än vad jag hade förr! dubbel WIN! :)
 
Nej, nu ska jag till gymmet.. Trevlig måndag allihop! :)
 

Mat i text och bild..

Här kommer lite bilder på veckans matintag :P
 
 
 
Detta var dagens lunch bestående av tacoresterna från igår men istället för köttfärsen vart det falafel idag.. Fixade inte att äta allt och kände mig lite konstigt mätt efteråt.. Kändes som att jag hade ätit ganska lagom, men samtidigt var jag ömm i "mini"magen.. Så jag vet inte riktigt vad det var för fel.. Kanske åt jag lite för fort..
 
 
 
Brukar inte äta speciellt mycket bröd längre, men ibland blir man bara så sugen! Denna gång blev det ett nyckelhålsmärkt bröd som fick bli en varm-macka med köttfärs samt färska körsbärstomater på.. Mums!

Åt vanliga hederliga plättar, men istället för att ha glass, sylt eller socker på som jag kanske annars skulle valt så blev det vaniljkesella med upptinade bär.. Gött som bara den var det och det räckte väldigt lagom med 3 små plättar för mig :)

Efter gymmet här om dagen så så köpte jag sallad från Icas "salladsbar".. Här ser vi kycklingspett, kräftstjärtar, kycklingtärningar, sallad, ost osv..
 

Gjorde en inprovisationspastasås med bla. bacon, oliver, lite majs, rödlök, charlottenlök, vitlök, matlagningsgrädde å massa olika kryddor.. Gott gott!


Detta var dagens frukost! Wasa havreknäcke med bregott, 1 skiva ost och nästan ett helt kokt ägg (gav bort 2 skivor till sambon) En kopp te ("himlagott") med en tesked honung i.. Mättande och bra frukost.. (Kom på i efterhand att jag kunde haft något grönt på mackan också, men men.. Ibland är det lätt att vara efterklok..)

 
Ja, som ni ser så fortsätter jag äta mina små portioner och blir ordentligt mätt! Ibland blir jag perfekt mätt, ibland liiite för mätt men inte så att jag dumpar eller behöver må dåligt länge efteråt.. Men oftast blir jag helt lagom mätt och jag är glad att jag har börjat lära mig så bra hur mycket jag faktiskt kommer kunna äta.. Ibland blir det att jag lämnar lite och ibland är hela tallriken tom.. Så jag tycker jag måttar ganska bra med ögat ändå vad jag kommer fixa att äta då jag lägger upp min mat.. Jag mäter inte längre upp min mat med decilitermått eller så utan kör helt på känslan och mitt ögonmått..
Jag ska ju lära mig att leva med detta hela mitt liv å då kan jag inte hålla på att springa runt med decilitermått och mäta maten hela tiden.. Det är ju inte ett naturligt liv liksom.. :)
 
Jag vet inte om det anses att jag äter lite mat? Jag tycker ju såklart att jag äter lagom.. Men det händer nog i princip aldrig att jag äter 2dl eller mer än det.. Utan jag äter nog oftast mellan 1,5dl-2dl.. Visst kanske 1knäckemacka med kokt ägg på är mer än 2dl i volym, men egentligen inte med tanke på att det är så mycket luftutrymme i knäckemassan.. Så jag avrundar det till 2 dl det med faktiskt..
 
Vad det gäller dryck så dricker jag endast till måltiderna på helgen då det känns mer socialt att göra det.. Men inte till frukosten.. Utan ska jag dricka te eller så till frukosten så dricker jag det först och sedan äter jag min macka eller vad jag nu äter..
Övriga dagar så gör jag alltid så att jag dricker först och äter sedan.. Efter maten så väntar jag minst 30min innan jag dricker något igen. Försöker att komma ihåg att dricka ordentligt mellan måltiderna. Kan inte svepa ett glas dryck utan kan på sin höjd dricka 3klunkar direkt efter varandra.. Oftast är det inga problem.. Det är bara när jag ibland kan känna mig sådär akut törstig som jag önskar jag kunde svepa ett glas riktigt kallt vatten utan problem, avundas lite dem runt omkring mig som kan göra detta då! :P Men jag lider ingen större nöd egentligen med att dricka lite lugnare.. :)

Rekord igen!

Fasen vilket flyt jag har just nu alltså! Sjukt kul är det! :)
Idag på gymmet slog jag springrekord igen! Jag sprang 10minuter på raken i samma tempo.. :) Jag kände att jag tom hade kunnat springa mer, men ett skosnöre hade gått upp och irriterat mig de sista 3 minuterna av tiden så jag blev bara tvungen att stoppa och ta hand om det.. Lite irriterande.. Men det kommer ju fler möjligheter! :)
 
Jag fick ett tips om att testa med lite lutning för att det kanske skulle kunna underlätta för knäna när jag springer.. Testade det idag och det kändes iaf bra när jag sprang.. Får se hur det känns imorgon i knät..
 
Jag blir verkligen pepp, glad och stolt över mig själv när jag fixar sånt som det här som jag verkligen inte kunde drömma om förr! Det är verkligen sant.. För ett halvår sedan hade jag nog inga planer på att jag skulle tycka det var kul att springa! Visst ville jag i och med operationen börja röra på mig mer, men jag trodde nog aldrig att jag skulle börja springa!
 Jag har liksom aldrig tyckt om det! Inte ens när jag var liten.. Gjorde verkligen allt för att slippa springa och jag började skolka från gympan redan i 4:an för då började vi med friidrott osv mer och mer.. det var verkligen inte min grej och jag ville verkligen inte springa runt hela "arenan" på de där röda spåren med vita linjer.. det var min värsta mardröm!
Det är verkligen kul att en avsky som pågått i så himla många år börjar förändras till en mer positiv känsla! Helt otroligt gött..
 
Jag ångrar verkligen inte min operation, den är verkligen ett av mitt livs viktigaste och absolut bästa beslut! :)
 

Vägning 6/5- 2013

Måndag igen och jag blev faktiskt en aningen överraskad när jag ställde mig på vågen idag! :)

Startvikt: 158,9kg
Förra vägningen: 116,2kg
Dagens vägning: 114,1kg
 
Viktminskning sedan förra veckan: 2,1kg
Viktminskning sedan operationen: 30,7kg
Viktminskning totalt: 44,8kg
 

Nästa viktminskingsdelmål: 50kg
Kvar att gå ner till nästa delmål: 5,2kg

Shit alltså! 2,1 kilo i viktminskning på 7 dagar! Det är ju helt sanslöst bra! Jag som verkligen var sjukt nojig (som vanligt) att jag inte skulle gå ner någonting.. Speciellt efter våran middag ihop med ett par vänner i lördags kväll.. Jag åt en sjukt god dessert! Mörk mintchokladmousse.. Verkligen så himla gott! Och jag åt upp hela min! (Det är typ den enda desserten jag kan äta upp allt utan att må det minsta dåligt.. Kanske beror på att den endast innehåller mörk mintchoklad, grädde och äggula..?

Så jag åt alltså dessert i lördags och pizza igår! Känner mig så dum och slarvig.. Men ibland måste man få unna sig sådant också.. Det händer liksom inte varje vecka direkt längre.. Sedan äter jag bara 1/8 av en vanlig pizza numera.. Så igår åt jag 1/4 vanlig pizza då jag åt det 2 gånger igår kväll då.. Tycker inte det är så farligt faktiskt.. Förr åt jag ju 1/2- 1 hel pizza beroende på hur mycket "pålägg" det var på den.. Så jag äter ju långt ifrån samma mängd som förr iaf..
 
Nu har jag ju endast 5,2kg kvar tills jag har tappat 50kg! Jag hoppas att jag hinner göra det innan mina vänners bröllop i mitten på juni! Vore liksom som en liten dröm att kunna fira att man gått ner så mycket 6månader efter operationen.. Helt omöjligt är det ju inte iaf.. :)

Nej, nu ska jag åka iväg och hämta en kompis. Vi ska ut och leta klänning till henne som hon kan ha på det bröllopet! :)

Trevlig måndag allihopa! :)
 
 

En fem femma!

Jepp, idag är det 5e i 5e, en fem femma helt enkelt :P Helt sjukt hur fort tiden bara flyger fram, men det är iaf gött att värmen börjar komma nu iaf!
 
Har jobbat hela helgen och nu har jag precis kommit hem från en promenad med en kompis.. Det vart en 40-45min promenad.. Skönt såhär i vårvärmen och solen.. På vissa sträckor där solen verkligen låg och pressade på blev det nästan för varmt att ha på sig min fina vårjacka..!
 
Jag börjar känna av något i mitt vänsterknä.. Jag börjar undra om det är lite ovant och därför lite överansträngt av att jag börjat springa? Jag har ju aldrig direkt sprungit som träning förr, så mina knän är ju inte alls vana vid den belastningen och påfrestningen det faktiskt blir när man gör det..
Tror ni det kan vara något övergående nu precis i början? Ska jag lugna ner mig lite med springandet då jag känner detta i knät eller ska jag bara köra på?
 
Själv vet jag faktiskt inte alls.. Jag vill fortsätta springa och träna som jag göra.. Jag vill fixa det och jag vill inte behöva känna mig hindrad av knät.. Men samtidigt vill jag inte riskera att skada mig, eller göra det värre liksom.. Behöver råd i detta..
 
I övrigt så har jag börjat få typ "växtvärk" i benen om kvällarna när jag ska sova.. Det är riktigt jobbigt faktiskt.. Jag har länge sovit med strumpor på varje natt för att jag fryser om fötterna.. Men detta är löjligt, jag ligger och önskar jag hade varma mysbyxor och två täcken på mig där jag ligger och har värk och försöker gnida benen mot varandra för att få upp värmen.. Haha!
 Får ni också sånt? Har fått det typ 2-3 gånger denna veckan! Varför får jag det?

Slagit rekord!

Idag var jag på gymmet igen och slog mitt rekord i hur länge jag orkar springa! Jag började med att gå raskt i 5 minuter.. sedan sprang jag i 7 minuter!! Sedan gick jag i 3 minuter och avslutade med 5 minuter spring igen!! :) Så 12 min av 20 sprang jag.. Helt sjukt bra för att vara mig.. Jag är absolut nöjd med detta, även om jag springer långsammare än en snigel.. haha!
 
Sedan körde jag styrka som vanligt.. Höjde vikten på några maskiner idag, kändes gött! Men lär nog få träningsvärk av det.. Men det är å andra sidan något jag gillar att få, för då vet jag att jag gjort något bra! :)
 
0,25 = 400m (om det är någon som känner för att räkna ut hur långt jag gick & sprang..)

Det här är en maskin jag verkligen gillar! Manuell benpress.. Man ligger ner med fötterna upp i vädret och vikterna får man hänga på själv.. Här har jag 150kg..

Minihelg..

Ja, då har vi haft en minihelg med valborg och 1 maj.. Det har verkligen varit skönt med lite extra lediga dagar tillsammans med sambon och min lillasyster.
 
Lillsyrran fyllde 18 år denna valborg och bestämde sig för att vara här och fira den med oss. :) (Själv har jag nu haft körkort i 6 år denna valborg..) :P

 
Lillsyrran gav sig själv en present.. Så nu är hon en riktig "mini-My".. :) Hon och jag är ganska lika (förutom att hon är supersmal och det är inte jag.. haha) Så nu har även hon ett hål i sin tunga.. Något hon har längtat efter i många många år, faktiskt sedan jag skaffade min för sju år sedan! Grattis syrran till detta! :)

Vi passade även på att premiärgrilla på balkongen då det var valborg och allt.. På vår elgrill då, eftersom annan grill ej får användas på balkong..
Det blev nötkött på premiären tillsammans med egengjorda klyftpotatis, tzatsiki och het majsröra.
Det var så gott med grillat att vi gjorde det till middag idag igen! :)

4st kycklingfiléer som jag delat på mitten och marinerat ordentligt gött!
 
Detta var min portion! + att jag åt en färsk jordgubbe på det. Sååå gott! :)

Jag älskar verkligen grillad mat! Jag tycker själv att jag desutom är bra på att marinera kött.

Nu har lillasyster iaf åkt hem och jag kommer sakna henne. Men vi får nog ses snart igen!
Även om andra familjemedlemmar kanske inte är så glada över hennes nytagna hål så kan jag faktiskt inte hjälpa att känna mig lite stolt över henne! Att hon fixade det så bra, trots att det gör så ont! Att hon faktiskt vill ha samma som mig. :)

Nej, nu blir det slappa i soffan med sambon resten av denna lediga kväll..
Ha det bra!

RSS 2.0