Kläder från förr..

Under årens lopp som jag har blivit allt större och större har jag varit ganska flitig på att rensa ur min garderob på kläder som jag inte längre passar- helt enkelt blivit för fet för! Jag har varit snabb med att ge bort dem eller kasta dem då de bara har gett mig dåligt samvete över att jag inte längre har den storleken, utan att jag har blivit ännu större sedan förra året eller när nu just det där plagget var ifrån..
Men jag har endast några få plagg sparade, mest av sentimentala skäl.. (och kanske en liten dröm om att någon gång kunna komma i dem igen)..
 
Igår hade jag en ledig dag från jobbet och passade på att spendera större delen av dagen med en av mina närmsta vänner.. Vi bor i samma lägenhetsområde, så vi beslutade oss för att gå in till stan i det vackra vädret som var igår.. Sedan vandrade vi runt på stan och slutligen blev vi sittandes på vita bänkarna vid slottet i Örebro.. Solen gassade på och det var underbart.. Vi hade precis varit på pressbyrån och hon hade köpt sig en mjukglass och jag köpte den nya Loka med chokladshakesmak.. Inne på pressbyrån jobbade en tjej som vi båda är bekant med och hon berömde mig för min viktnedgång.. Mitt humör var på topp! :)
När vi satt där iaf och njöt i solen så babblade vi om allt och ingenting och vi kom faktiskt in på att prata om just en kjol som jag sparat sedan mitten på gymnasiet.. Jag kommer ihåg att jag hade den på en skolavslutning ett år.. Tror det kan ha varit våren och sommaren -05 som jag hade den på mig..
 
Hur som helst.. När jag vaknade i morse så fick jag bara en sådan lust att leta fram kjolen och testa den redan nu.. Jag hade ingen förhoppning om att den skulle passa alls ännu.. Men hör och häpna, det gjorde den!! Här kommer bildbeviset:
 
Linnet är förövrigt också ett plagg jag spart på i många år, (troligt vis från ungefär samma år, eller något år senare..)
Jag har alltså nu kommit ner till den storleken jag hade typ slutet på första början på andra året på gymnasiet.. Det är sjukt svårt att själv fatta det, att det verkligen är möjligt! Men där är jag, i den där kjolen jag inte kunnat haft på så många år.. men nu, efter bara 5 månader som opererad lyckas jag ha den igen! Helt otroligt underbart!
 
Ps. Ni ser väl min fina bränna från soltimmarna igår? ;)

Kommentarer
Postat av: EllinorO

Heja dig!

Svar: Hihi. Ja, heja mig! :) Känns skönt att det flyter på bra :) Du är också superduktig tycker jag! En av mina härliga förebilder :)
Myzan

2013-05-17 @ 11:00:16
URL: http://itekoppen.wordpress.com
Postat av: EllinorO

Åh tack! Vad glad jag blir. Tänk att vanliga människor som du och jag kan vara bra förebilder

Svar: Ja, visst är det underbart att vi helt vanliga människor kan inspirera andra :)
Myzan

2013-05-17 @ 12:49:49
URL: http://itekoppen.wordpress.com
Postat av: Madde

Visst är det en underbar känsla att komma i gammla kläder igen? Och snart krymper du ur den med, går ju galet fort.

Svar: Ja, det var banne mig tur att jag helt plötsligt när jag vaknade fick lust att testa den.. Jag hade ju blivit så ledsen om jag hade missat stunden den faktiskt passade mig igen! :)
Myzan

2013-05-18 @ 10:51:10
URL: http://gbpminviktresa.blogg.se/
Postat av: Michaela

Men gud vad härligt :D Provade mina kläder jag hade när jag slutade nian för 6 år sen och jag kunde ha dem, så känner igen din känsla :)

Svar: Om du har kvar några av dem nu så har du ju ett mål du med att komma i dem igen! :)
Myzan


Du får gärna lämna en fin liten kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (den visas inte för andra läsare)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0