Förlovad!

Som nu de allra flesta vet så är jag och Joakim numera förlovade! :) Men vi kommer inte att gifta oss det närmsta året..
Vi har haft våra planer på att förlova oss sedan i våras, tror Joakim frågade mig i April någon gång.. Sedan så gick vi och provade ut ringar tidigt i Juni.. Inga överraskningar här inte ;P haha!
Vi hade från början bestämt att det skulle ske på vår fyraårsdag. Vi bestämde vart vi skulle gå ut och äta och fira det hela, det blev på Casa Nostra..

Men något som inte var förberett var hur det hela skulle se, och det blev en överraskning för mig. :)

Igår morse väcktes jag utav att Joakim spelade "vår låt", "Lazarus"- Porcupine tree. Jag vaknade till och han kröp ner bredvid mig i sängen.. Han frågade mig om jag ville förlova mig med honom (såklart visste han ju redan vad svaret var..haha!) Men det var mycket mysigt.. Vi låg och pratade en stund innan han var tvungen att gå iväg till jobbet, själv fick jag somna om igen! :) Mysig och perfekt morgon!

Inte direkt flitig..

Jag är ju inte direkt flitig på bloggen längre.. men jag tänkte iaf bjuda på ett inlägg nu.

Funderar på vad som har hänt sedan sist.. Jo, sommarschemat har slutat och jag går numera på vanliga "timmar" igen.. Sedan har hemtjänschefen hört av sig och sagt att jag inte längre får jobba extra där.. Ekonomi, för många vikarier, nedskärningar, de var de anledningarna till det..
Jag kände mig helt förkrossad då jag fick höra det, för det har ju varit en sån stor del av mitt liv de senaste fyra åren! (samt en stor del av min inkomst!).. Men nu när det har gått snart två veckor så börjar jag sakta sluta tänka på det och gå vidare..

Jag känner att sista dagarna på denna månad samt september månad är en mycket händelserik månad! Vi firar på torsdag fyra år ihop! Joakim fyller 25år, och det ska självklart firas med våra familjer (som ska mötas för första gången), samt med vänner. Sedan är det Live at heart här i Örebro 6-8september, så då blir det massa utgång med musik varje kväll!
I slutet av månaden fyller även min mormor 90år, och det ska vi också fira.

Sedan händer lite andra saker som jag varken vill eller kan berätta om nu, men var tålmodiga.. ;)

Nu är det nog dags att starta dagens middag, Järpar står på menyn!
Har även en äppelkaka i ugnen just nu, gjort på svenska äpplen ifrån en kollegas trädgård. Ska bli så gott! Kom även på att jag har en burk med heta räkor i kylen som måste ätas upp före imorgon.. Så det kommer helt enkelt bli en 3-rätters här hemma idag, lite måndagslyx! :)

Ha en trevlig kväll!

Bio

Fattar inte varför jag alltid vill börja mina inlägg med "jahapp".. :S var iaf på väg att skriva det nu igen, men nu får det vara nog med det!

Vi gick på bio igår kväll, samt idag vid lunchtid, så med andra ord har vi klämt två biofilmer på mindre än ett dygn ;P haha! Vi såg den nya batmanfilmen igår och den senaste madagaskar idag.. Nu har vil endast en film kvar att se utan "Bio sommar 2012! -filmerna, å det är "Snabba cash 2" som har permiär den 17 augusti. Får vänta ett par veckor till det då..

Igår hade jag förresten min sista dag på sommarschemat.. så nu är jag helt vanlig "timmis" igen då.. Men det ska väl gå bra det med, precis som det har gjort förut.

RSS 2.0