26e december.

Jag hoppas att ni alla hade en härlig jul, full med mat, julklappar och gemenskap! :)

Jag och Joakim har iaf haft en bra jul i Mariestad. Mycket mat, mycket folk, mycket av allt! Fick mycket bra och användbara julklappar. Ex; grejer till bilen som man använder vid ex punktering som man sprutar in i däcket.., "lysande" västar, spolarvätska mm.. Fick en ihopfällbar "tripp-trapp" stege som jag kan använda i köket när jag ska nå upp i skafferiet!  mm :)

Något som jag tyckte var väldigt kul, var att jag äntligen fick träffa mitt lilla kusinbarn Moa. Hon föddes i April detta året. Hon var så söt och gullig. Lekte mycket med henne :) Hon verkade väldigt nyfiken på Joakim, tittade mycket på honom, nästa hela tiden, skrattade, vinkade och bubblade till honom. Men så fort hon kom närmre honom så vart hon ängslig och började gråta :P haha.!

Imorgon blir det färd upp till Stockholm. Jag hoppas att bilfärden kommer att gå bra.. ! Idag när vi åkte hem från Mariestad så tog det dubbelt så lång tid att ta sig hem än vad det brukar göra.. Men det är ju bra på sitt vis, för då tar man det lugnt och inte stressar på i dessa jobbiga vädersituationer på vägen.. Så vi får väl se hur lång tid det tar imorgon då att köra upp...

Hoppas på att få komma ner något på stan iaf och undersöka om det finns någonting fint och billigt på mellandagsrean som startade idag ! :)

Sen den 29:e åker vi på Ålandskryssning tillsammans med Joakims mamma och hennes man, vi är tillbaka igen den 30:e.
Vad som händer på självaste nyårsafton vet vi ännu inte, men någonting hittar man väl på :)

Hoppas att ni alla får en bra nyår och en god fortsättning ! :)

23:e december

Jag vet att det ännu inte är dags.. men jag gör det ändå.. för jag har fullt upp imorgon då vi ska iväg till Mariestad :)


Jag och Joakim önskar er alla god jul! :)


nu ska vi packa och sova, för imorgon bär det iväg till alla julfiranden :)

VC

Jahapp, då har jag precis kommit hem från 2:a kontrollen på vårdcentralen. Som jag misstänkte hade jag inte gått ner lika mycket denna gången som förra, men det var ändå 1,5kg. 0,5kg är normalt att gå ner per vecka, och det har jag ju gjort, eftersom det var 3 veckor sedan jag hade min senaste kontroll :)

Jag har ju varit lite slarvig nu med det där att låta bli godis och sådant nu, eftersom det snart är jul. Och eftersom jag aldrig verkar bli av med den där jobbiga förkylningen, som nu även har satt sig på mina öron! hatar när de gör det ! så, har jag därför vart lite latare med att motionera..
Men det går iaf neråt, dvs, åt rätt håll! :D

Efter jul och nyår ska jag bli duktigare, för då är det slut på frosserierna som pågår kring juletiderna !


Idag ska jag hem till Emmapemma och fixa med hennes hår, det ska bli rödare än en julgranskula :) Så juligt och fint! Blir nog det sista vi hinner ses innan hon åker hem över jul. Men vi ses ju nästa år igen! :)
Kanske hinner jag se Tessy också, för hon prata någonting om att hon skulle till Emma idag.


Imorgon ska jag jobba kväll i min favoritgrupp Kloster, och även på onsdag kväll :)  Ska bli underbart!
Har verkligen varit lite slapp och slö på jobbfronten nu denna månaden.. inte bra. men jag har ju inte heller känt mig helt kry heller, skulle ex jobbat i lördags, men jag fick vackert stanna hemma då kroppen min inte alls orkade ta sig iväg och jobba..
Men jag får ta igen det nästa år igen!

Kommer lönen den 23:e denna månaden? Har hört små rykten om det.. ?


Nu sitter jag och njuter av att Joakim har Spotify premium (dvs, ingen jävla reklam!), men efter denna månaden har vi inte det längre.. Men men.. Lyssnar iaf på ett band som heter "Less than Jake" , var ett bra tag sedan jag lyssnade på dem..

Julgodis

Idag har vi bakat julgodis för heeela slanten!

Det blev:

Brända mandlar doppade i choklad -underbart gott! Mycket godare än de "klassiska" brända mandlarna som eg bara är kanderade i socker och inte alls brända..
"Mozartkulor" - nougatbollar som man täcker med ett tunt yttrelager med mandelmassa och sedan doppas de i choklad.
Winernougat - gjorde en egen variant av winernougat (ni vet, de där chokladbitarna som ligger i en vit ask med ett dansande par på)..
Mandelmasse-figurer - slutligen i mandelmassan som blev över gjorde vi lite figurer, i olika färger. Det blev en rosa/röd gris, vit snögubbe, rött ljus med en stor vit låga på, sedan blev det en grön julgran med vit stjärna i toppen och små vita kulor på. (Granen var fruuuuktansvärt svår att göra, tog många försök innan det slutligen gick!)

Har lite blockchoklad kvar, så jag funderar på att smälta ner det och sedan slänga i russin. Så blir det lite chokladdoppade russin också. Men vi får se hur det blir med den saken.
Pratade just i telefon med min farmor :) Jag ska bidra med en liten sak till julbordet hemma hos henne den 25:e. Känns bra att hon frågade mig om jag kunde tänka mig att göra det. För alla andra familjer gör ju det. Pappa och hans fru ska i år göra köttbullarna (det brukar vara min farbror och hans fru som gör dem), men i år gör de jansonsfrestelsen (som pappa brukar göra), sedan gör min storasyster en vanlig gratäng för dem som inte gillar janson, min äldsta kusin tar med ostkaka och jag tar med räkorna som ska pryda ägghalvorna. Resten står farmor och farfar för.

Hem till julbordet hos min storasyster som kommer att vara den 24:e bidrar jag med prinskorv, brunabönor, rödbetssallad, julmust och bröd. allt förutom brödet är redan köpt!


Ujujuj, verkligen inte många dagar kvar nu! :)

Risigt

Igår åt vi risgrynsgröt, och idag är det jag som känner mig risig. Hostar, nyser och fryser till och från. Skulle ha jobbat ikväll, men jag orkade inte, så som jag kände mig.. Så det blev till att stanna hemma.

Har umgåtts med min älskling idag. Sett på filmer, ätit god mat och haft det bra.. Vi har tom ätit en färsk annanas idag, som vi skar i bitar som vi doppade i hemmagjord chokladsås :) MUMS !

Nu kollar vi på filmen "Stardust" på tv, men det är reklam just nu. Joakim springer runt och tänder massa ljus och gör det mysigt :)

Igår hade vi strömavbrott sedan kl tjugo över fem.. då var det först bara vardagsrum och sovrum som elen inte funkade i (samt internet, tv-kabel och fast telefoni) , korridoren utanför var kolsvart osv... sånt har hänt förr, måånga gånger.. då är det iaf el i hall, toalett och kök.. men det som hände senare under kvällen var att ALL el försvann i heeeela huset, i alla rummen. Fick tillbaka elen vid ca halv två i natt..

hoppas att det inte händer på ett tag igen! Fast det var allt lite mysigt att behöva ha med sig brinnande ljus in i badrummet för att se när man skulle borsta tänderna eller gå på toa.. haha. tyvärr var man ju rädd för att sakerna i kyl och frys skulle bli förstörda.. men det verkar inte som att någonting av det tog skada :)

imorgon är det söndag, redan 20:e december och 4:e advent! Tiden går fort... och dagen till ära ska vi baka lite julgodis hade vi tänkt. Vi var iväg till coop förut och köpte mandelmassa, mörk blockchoklad, nougat och karamellfärg. Så det blir väl lite olika smått och gott. tänkte även använda russin och mandlar . Blir nog skoj att pyssla med lite sånt. ! :)

Har ni gjort något julgodis i år? Kokat någon knäck? Bakat pepparkakor eller lussekatter? Gjort pepparkakshus?


Jag börjar verkligen få in min julstämmning. Längtar till julen nu :)

Bland minusgrader och inslagspapper

Visst är det kallt ute?
Nästan upp mot 10 minusgrader!
Men det som är underbart är att solen är framme :)

Ikväll är det dags att jobba igen. Jobbar 14.00-21.30 i slottsgruppen.
Imorgon jobbar jag 07.00-14.00 i Klostergruppen, favvogruppen ! :) yey! Och om inte det vore nog, så ska jag och Joakim gå på bio imorgon 14.15, då ska vi gå på premiären av AVATAR. Tror att den kan vara rätt snygg att se på bio, mycket effekter och sånt.

På lördag blir det ingen sovmorgon där inte, ska upp och jobba 07.00-14.30 i Slottsgruppen.
Men på söndag, då tänker jag sova länge! Tänker inte jobba då alls :)

Nu har jag precis slagit in alla julklappar, passade på att slå in Joakims nu på förmiddagen idag då han är i skolan.. Känns skönt att ha allt klart nu :) Det känns som att julafton får komma precis när den vill nu, men för att vara exakt så är det 1 vecka kvar nu bara ! :D

Dags att göra lunch, kolla på sjunde himlen och sen fixa iordning för att åka till jobbet !

Ha en skön vinterdag.

Hej mitt vinterland!

Idag är jag ledig igen.. som alltid är det skönt :)

Igår kväll blev Joakim alldeles rastlös, han kände att han bara var tvungen att göra någonting.. han smittade av sig på mig .. så vi gick ut till bilen, snöade av den och sedan drog vi iväg ! Ut till Mariebergs gallerian :P Fan vad gött det är, verkligen gött, att kunna komma på strax innan sju att man vill åka ut dit.. Och kunna göra det och hinna med det innan det stänger kl 20 !
Jag köpte en julklapp till Joakim, tyvärr fanns inte exakt den jag tittat på innan, för dem var totalt slut och de skulle inte få in exakt samma, men något liknande senare i veckan, men heller inte för samma pris... så jag gick till en annan butik och köpte en liknande för 100kr mer än vad den andra hade kostat om den hade funnits kvar.. men men.. huvudsaken är att han får en sån sak, för jag vill verkligen ge honom en sån ! :)

Joakim köpte en julklapp till sin mamma också..

Men det finns en julklapp kvar att köpa.. till min storasysters kille Erik. Så den tror jag att vi kommer att köpa idag.


Snön ligger kvar, det snöade mer igår kväll.. jag vet att jag tjatat om hur jobbigt det kommer vara att jobba i det.. och det är det, och kommer det att vara.. Men åååh, vad mysigt det är :) Vad underbart det vore om allt fick ligga kvar till julafton och resten av jul och nyårs veckan :)

Ska nog slå in lite julklappar i eftermiddag (har inte slagit in en enda ännu).. och lyssna på lite julmusik samtidigt :) Så jag får in den rätta känslan inför nästa vecka !

Ska bli så mysigt att få fira jul tillsammans med min pojkvän, för fösta gången i mitt liv ! Ska bli så otroligt kul, mysigt och underbart att få ha honom med mig. och inte behöva sitta där ensam när alla andra har sina sambos/pojkvänner med sig och jag har min hur många mil som helst bort.. no more ! :)

osis

tyyyyyyypiskt !

Joakims julklapp var slut i butiken, de ska få in fler.. men de visste inte exakt när :(

Måndag

Åh, vad gött det är att sova lääänge !

Idag sov jag iaf till kl tio, underbart gött det. Är "ledig" idag, också väldigt skönt. 3:e dagen i rad nu som jag är ledig, det har nog inte hänt sedan jag var uppe hos Joakim i sthlm i sommar.. Men imorgon är det jobb som gäller igen. Upp tidigt, då jag börjar kl 7.

Jag förstår alla ni som längtar efter snön, på ett sätt gör jag det med.. Men tyvärr så finns det också en stor del av mig som inte vill att den ska komma.. och det är jobb-delen det.. Ser verkligen inte fram emot när snön och halkan kommer, det kommer bli så fruktansvärt jobbigt då! (jag vet, jag har snackat om det förr)..

Idag ska jag köpa min allra sista julklapp för året, som är till Joakim.. Sedan ska jag även åka och handla lite mera mat till kylen.. vi handlade bara det nödvändigaste igår på coop.

Snart dags att börja laga lunch, innan Joakim ska iväg till skolan och plugga.

Jag är en väldigt kluven människa.. jag älskar att vara ledig, samtidigt som jag älskar att jobba också.. ibland vinner "vara ledig" sidan, och då bara jag slappar och gör sånt som jag vill göra.. sen vinner "jobba" sidan. och jag jobbar som en idiot ett bra tag, jobbar mycket, jobbar dubbelt, ställer upp på allt... men just nu tror jag att "vara ledig" sidan har vunnit.. jag jobbar bara det jag måste jobba, för att överleva räkningar osv.. men inte mer än så.. känner mig så dum för det, att jag borde ligga i mer, jobba som en blådåre.. men man ska väl inte känna sig dum för det? man måste väl få ha sådana perioder också då man vill njuta av ledigheten lite mer?

Vad har hänt?

Jo, nu ska jag berätta vad som har hänt sedan sist..

I torsdags åt jag och Joakim ärtsoppa och pannkakor på Uni :) Sedan begav jag mig in till stan, köpte en julklapp till Joakim och sedan iväg för att jobba kväll..

I fredags jobbade jag både dag och kväll.. Först 7-13.30 inne på kloster och sedan 15.21.30 inne på träd, hände inte så mycket mer än så den dagen.. eller jo, jag och Joakim såg på en film tillsammans när jag kom hem :)

Igår åkte jag och Joakim ner till Mariestad över dagen. Min storasyster fyllde 25 år i fredags, så vi firade henne. Innan vi gjorde det åkte vi hem till mamma och Inge för att leta upp mina tomtar. Vi åkte även och pantade alla deras påsar med PET, burkar och glas. och vi fick pengarna :) över hundra spänn blev det ! gött!
Sedan åkte vi hem till storasyster och hennes kille där vi fick smörgåstårta/kokt korv, sedan kaffe/te lussekatter, pepparkakor samt skumtomtar. Träffade både min familj och släkt där, samt även Eriks familj och släkt..
Det som var roligast av allt var iaf att se att syrrans mage numera inte är platt länger.. utan att det är en liten rund sådan numera.. kunde inte låta bli att peta på den :P

Sedan var det dags att åka hem. Kolmörkt på vägen, snöade gjorde det också nästan hela vägen.. Uh, vad trött man blev där bakom ratten ! Vi åkte och handlade lite smått och gott på ica maxi och sedan åkte vi hem och kollade på en film.

Idag har vi både tvättat, städat lägenheten, diskat, hadlat, diskat och plockat upp lite mera tomtar :) En sådan där riktigt "nyttodag" har vi haft idag för vårt hem :P

Ikväll blir det lite adventsfika här hos mig. Än så länge vet jag iaf bara om att Emma kommer, får väl se om någon mer dyker upp..

Jag ska bli moster..

Jag kom på att den där hemligheten jag berättade om att jag hade för ett tag sedan... ni vet.. Jag kom på att jag aldrig avslöjade vad den var!
Jag har bara avslöjat det för folk i min omgivning med inte här..

Jag ska bli MOSTER ! Ja, det är sant, ni hörde rätt!
Min älskade storasyster ska ha barn, och det är beräknat till den 27:e April :)

Riktigt kul ska det bli!

Julklappar

Ja, nu är julklapparna nästan klara.. Bara några saker kvar.

De som nu är heeeelt klara är :

Pappa & Becca,
Mollie
Johanna
Matilda
Mormor
Marlén
Farmor & farfar

Kvar är:

Något mer till mamma & Inge,
Något mer till moster
Något mer till Joakim
Erik


Känns bra att "kvar" listan är kortare än "klar" listan iaf ! Även om det känns som att man inte har gjort något annat än att köpa julklappar det senaste ;P haha!


Var ute en sväng idag med Joakim på Marieberg. Vi kom dit strax efter sju. Men denna gången gick vi inte tillsammans, då tanken var att vi skulle kunna gå och titta på jolklappar/köpa julklappar till varandra utan att den andre är med och ser vad :)
Mycket bra plan. haha

Sedan handlade vi på det stoooora coop som lägger där ute. Blev så sugen på att köpa gosedjur till mitt ofödda syskonbarn då när jag såg alla billiga kramdjur som fanns där.. Men det får allt vänta lite.. Jag har iaf bestämt mig för att min "välkommen till världen" present ska bli det allra första och bästa gosedjuret. Djuret den alltid vill ha när den ska sova, djuret den alltid bär med sig överallt, djuret det blir ledsen över om det tillfälligt inte kan hittas, djuret som blir så sönderslitet så min storasyster får sätta sig och laga den för att den är så välanvänd!

Precis som min Nina-kanin var för mig ! Mitt allra första och bästa gosedjur. :)


ledig imorgon, gött !

Tjollahopp i mörkret

Då har man jobbat ännu en helgdag.. Det var iaf gött att kunna ta bilen till jobbet imorse, slippa gå upp tjugo i sex för att hinna med en buss som går tio över sex. imorse gick jag istället upp tio över sex! :)
Skulle slutat ett, men precis som igår, så kom jag inte hem då... jag tog betalt till halv två. men jag var kvar till tjugo i tre :P
Jag är nog för snäll! Skulle nog ha tagit betalt till kl två åtminstånde.. resten av tiden var det mycket prat med carita och eva på jobbet.. dock handlade snacket om jobbet..
Vi fuskade lite idag , haha! Egentligen ska inte grupperna längre sätta in vikarier förutom om det är på helg, eller ex det är söndag och någon ringer sig sjuk och säger att den inte kan jobba på måndag morgon. då får de göra en "akutansökan" till bemanningsenheten.. De får alltså skriva att "vi satte in My Holgersson mån 7/12 7-14 , vik för ex arne weise, anledning sjuk.. typ..
Men nu satte vi in mig imorgon kväll, fast man eg skulle ha väntat tills imorgon på morgonen med att anmäla det till vår assistent eva-lena som sedan gör en ansökan till bemanningsenheten som då sms-ar oss vikarier som kan jobba då.. men det skiter vi i ! ;) Jag hade redan anmält på min "bemanningssida" på nätet att jag kunde jobba imorgon.. så va fan, vad spelar det för roll vem som sätter in mig ? :S Bara skönare att veta om redan idag att jag ska jobba imorgon.. än att få sms på morgonen om att man ska jobba samma dag !
Jeje, kan hända att de blir sura på oss för att vi gjorde så.. Men som eva sa: - "skyll på mig, säg att det var jag som gjorde det. Jag har ju ändå sagt upp mig så jag skiter i om de blir sura, de kan stoppa upp det någonstans! " haha..
Tråkigt att eva ska sluta, hon är så rolig ! :) Dock jobbar hon bara typ 50-60% så man ser henne inte så ofta.. Men ju mer jag jobbar, destu större chans är det att man träffar på henne på jobbet ;) haha..

Det var en sak som hände hos en av våra brukare idag som var rätt obehagligt.. En svårt dement person var det.. I vanliga fall brukar jag lyckas väldigt bra där, trots att det är rätt motigt och kämpigt psykiskt och mentalt.. ibland är man allt nära att tappa behärskningen.. men iaf.. denna morgonen gick det inte alls så bra som det brukar.. det gick typ inte alls.. för på den senaste tiden har personen blivit mer och mer aggresiv, är vaken på nätterna och sover mest hela dagarna.. svårt att få den att förstå vad man ska göra när man är där osv.. Idag tyckte väl den personen att jag var en hotfull person för den eller något. Det som hände var iaf att personen hytte med näven åt mig flera gånger.. men han aldrig att slå. det har hänt förr, så det var jag beredd på. Men det som hände mer idag var att den tog upp en prydnadselefant och tänkte slå den i mitt huvud när jag satt på huk bredvid stolen som den satt på. som tur var hann jag se den och hejdade armen på brukaren mitt i luften. Den anhörige som närvarade blev jätte arg på brukaren och förklarade att så gör man inte osv. Men det är inte lätt att förklara sådan för en dement brukare, och det hjälper absolut inte att bli arg.. Sedan skulle jag igen försöka få på kläderna.. och det slutade med att den tog sitt pekfinger och petade mig rakt på min hals, hårt. det var ja inte beredd på så jag tappade luften för en sekund där och började hosta. då sa den anhörige att den absolut inte ville att jag skulle utsätta mig själv för sådant och tyckte att jag skulle få gå vidare till de andra brukarna jag hade. För det mesta är det ett trivsamt jobb, men ibland så är det inte en dans på rosor om man säger så..

Visst har man fått en och annan hotelse i jobbet, en och annat svärord åt sig, folk som har vart arga osv.. Men sedan har man även fått ett och annat frieri, mycket beröm, glada människor, kramar och uppskattning. Så man får ta det onda med det goda !

Det är trots allt ett jobb som handlar om att vårda människor, sjuka människor och ibland väldigt sjuka människor. Precis som en helt vanlig frisk människa kan ha bra och dåliga dagar, kan även de sjuka ha det. Det är något man lär sig med åren, och vissa saker kanske man lär sig vänja sig vid, andra kanske man aldrig vänjer sig vid.. Vissa saker kan man ta med en nypa salt, andra saker ska man absolut inte tolerera.


Ikväll kommer Joakim hem igen, han har varit och hälsat på familjen i sthlm hela helgen. Ska bli skönt att han kommer hem, har saknat honom! Saknat min mjuka, lena gosiga kille som jag håller om när jag ska sova :)

Fredag igen...

Nu var det ännu en fredag kommen, ännu en helg bestående av jobb.. Ibland funderar jag på vad jag gör med mitt liv, förutom att jobba.. Och när jag tänker på svaret, så kommer det inte fram så mycket annat än jobb.. Blä.. Ska livet vara så fram till pensionen? Jobbar, äter, sover, tvätta, diska, duscha, städa, handla mat, laga mat, jobba äta sova osv... ?
Urk vad tråkigt det låter..

Visst tycker jag om att jobba, och visst älskar jag den 27e varje månad då belöningen kommer in för allt hårt jobb ! Men ibland känns det som att man inte hinner med någonting annat än att jobba.. Speciellt inte när man jobbar på helgerna och speciellt inte när man jobbar kväll på vardagarna.. Man hinner inte träffa någon.. Vissa dagar hinner man knappt ens träffa Joakim, och vi bor ändå tillsammans!

Den där jävla UVI:n är tillbaka igen! Trodde den hade gått över, men icke.. Och nu när man ringer till vårdcentralen finns det självklart inga lediga telefontider kvar... Och det är ju knappast någon idé att försöka få en tid på jourmottagningen, för det gick ju SÅ "bra" sist.. så jag får väl dras med detta fram till måndag, sedan ringa och få en telefontid.. sen vet man ju inte hur lång tid / hur många dagar det tar innan jag får en tid på vårdcentralen att få kolla upp det.. Men jag hopppas isf att jag får en tid väldigt snart ! För så jävla lång tid tar det inte att gå in på toa, kissa i en mugg, ge dem muggen och de sedan stoppar i en sticka för att se om det är bakterier i urinen.. det tycker man att de borde ha tid med rätt snart..!

Men vi får väl se...

tills dess får jag dricka jäääävla massa vatten, vatten som jag har i limejuice i för att få det att bli surt i urinblåsan.. bakterier gillar inte surt..


hatar krångel saker som ska krångla !



From idag är jag själv hemma också, fram till på söndag då Joakim kommer tillbaka hem igen.. Tur att jag ska jobba, annars hade det nog blivit bra ensamt.. Nu när jag tänker på det, har vi inte varit ifrån varandra över en helg, sedan i sommar då han jobbade i sthlm.. och då var vi ifrån varandra längre än så.. Men det kommer kännas skumt iaf, att han inte är här hos mig! Hoppas helgen går riktigt fort!

Onsdag...

Har jobbat idag, i min favoritgrupp , Klostergruppen ! :) Jag älskar verkligen att gå där, känner mig så himla hemma i personalen, i brukarna i allt ! Det är väl ok att gå i de andra grupperna också, men inte lika ok som att gå i kloster !
Sedan detta sms-systemet började har jag inte fått jobba lika mycket i kloster som jag har gjort förut :( Det tycker jag är så himla ledsamt! Antingen har jag redan hunnit boka in mig på någon annan grupp, eller så hinner någon annan norpa åt sig de passen före mig... inte rätt!

bah!

Ser inte alls fram emot att jobba under vintern.. för nu när kylan och frosten kommer så antar jag att snön inte är långt borta.. något som iaf redan är här är halkan.. och dvs, jag vågar inte cykla länge till! Och det i sin tur kommer göra att det blir skitjobbigt att springa runt i de andra två grupperna under vintern.. långt och eländigt överallt! blä!

men men.. den dagen den sorgen...


Jobbade lång dag idag, ända till kl 16.00 , men när jag kom hem efter en lång arbetsdag var maten färdig att serveras :) Mycket trevligt.

Efter maten fick både jag och Joakim en sådan väldig lust att hitta på något. Så vi gav oss ut och skrapade rutorna på bilen, dags för en åktur ! :) Vi begav oss ut till Mariebergs gallerian.. Ah, vad behändigt det är att ha en bil. För då kan man bara komma på helt plötsligt vid kl 18 att man ska dra iväg, trots att det stänger kl 20. för man hinner ! :D
Så vi drog dit.. Köpte en födelsedagspresent till min syrra (fast jag redan har köpt en annan sak till henne för läääänge sedan).. men hon får en till bara för att hon blir 25 ! Sedan gick vi till lindex där jag köpte mig 3 par strumpor och ett läppsyl, där kom min födelsedagspresent av emma väl till pass :) Shoppa gratis gillar jag ;)

Seda blev det en tur till apoteket, hämtade ut mitt recept.. Urk vad dyr min medicin är ! Skulle egentligen ha kostat mig över 11hundra kronor.. men jag har kommit upp i någon gräns som gör att jag får reducerat pris.. 25% eller vad hon sa.. så jag betalade "bara lite över 8hundra för 3 månader..

dyrt, men man får tänka på att det är totalt värt det i slutänden! Det är en "investering" i mitt framtida liv så att säga..
(men jag tycker ändå att det är dyrt)...

Men när jag kommer över 1800kr eller vad hon sa så tror jag att det är "högkostnadsskyddet" att jag ej betalar mer än så... så jag är väl snart där då antar jag..

Imorgon är jag ledig! Ska bli så gött ! Min enda lediga dag på heeeela veckan! Sen ska jag jobba fredag kväll, lördag dag och söndag dag.. Joakim åker till sthlm över helgen, så jag blir själv här. Men det gör väl inte så mycket antar jag då jag ändå kommer jobba merparten av helgens timmar.. Sedan kommer syrran och hennes kille upp på lördag, då ska vi shoppa julklappar ihop efter att jag har slutat jobbet.

dags att lägga sig tro?

RSS 2.0