Måndag

Åh, vad gött det är att sova lääänge !

Idag sov jag iaf till kl tio, underbart gött det. Är "ledig" idag, också väldigt skönt. 3:e dagen i rad nu som jag är ledig, det har nog inte hänt sedan jag var uppe hos Joakim i sthlm i sommar.. Men imorgon är det jobb som gäller igen. Upp tidigt, då jag börjar kl 7.

Jag förstår alla ni som längtar efter snön, på ett sätt gör jag det med.. Men tyvärr så finns det också en stor del av mig som inte vill att den ska komma.. och det är jobb-delen det.. Ser verkligen inte fram emot när snön och halkan kommer, det kommer bli så fruktansvärt jobbigt då! (jag vet, jag har snackat om det förr)..

Idag ska jag köpa min allra sista julklapp för året, som är till Joakim.. Sedan ska jag även åka och handla lite mera mat till kylen.. vi handlade bara det nödvändigaste igår på coop.

Snart dags att börja laga lunch, innan Joakim ska iväg till skolan och plugga.

Jag är en väldigt kluven människa.. jag älskar att vara ledig, samtidigt som jag älskar att jobba också.. ibland vinner "vara ledig" sidan, och då bara jag slappar och gör sånt som jag vill göra.. sen vinner "jobba" sidan. och jag jobbar som en idiot ett bra tag, jobbar mycket, jobbar dubbelt, ställer upp på allt... men just nu tror jag att "vara ledig" sidan har vunnit.. jag jobbar bara det jag måste jobba, för att överleva räkningar osv.. men inte mer än så.. känner mig så dum för det, att jag borde ligga i mer, jobba som en blådåre.. men man ska väl inte känna sig dum för det? man måste väl få ha sådana perioder också då man vill njuta av ledigheten lite mer?

Kommentarer
Postat av: TinA

om någon inte tycker att det är moraliskt okej, så är det i alla fall mänskligt att känna för ledighet :)

2009-12-14 @ 13:12:49
URL: http://egoism.blogg.se/

Du får gärna lämna en fin liten kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (den visas inte för andra läsare)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0