Behövde inte vänta speciellt länge...

Allt jag skrev igår på slutet om Joakim och mig, det visade sig att jag inte behövde vänta så speciellt länge på beskedet..

Igår åkte jag iväg för att träffa Joakim vid Bärseback, jag var helt inställd på att behöva trängas i den där jobbiga lokalen.. men nej, han hade dragit hem till Tony (sångaren och låtskrivaren i bandet). Så jag begav mig dit. Dit kom även Alex (trummisen), Jakob (gitarrist), Kim (Jakobs kill-kompis). Så det var jag och bandet så att säga ... Vilken groupie jag är. ! HAHA

Vi snackade, drack och lyssnade på mycket bra musik!

Det kom ytterligare 2 tjejer, ena var ASFULL och den andra normalt full.. Iaf hade de båda tjejerna legat med sångaren.. så de var mer groupies än mig, fast jag tror inte att de är så insatt i musiken som jag är ...

Men men.. kul var det iaf.

Joakim blev bra full iaf och var hel flammsig och rätt lustig .

Kring 12 bestämde vi oss för att dra till Kåren, vilket vi gjorde. Men vi var inte där alls länge. Vi stod mer i kö där än vad vi mingla där inne så att säga... Sen begav jag och Joakim oss hem och sa hej då till grabbarna, som gav menade blickar och sa till Joakim "vi förstår att du vill gå Jocke", "ta't lugn, simma lugnt", "ta bra hand om honom" osv . HAHA, de skulle bara veta ! !

Iaf på vägen hem så gick vi förbi Publicum och tog var sin korv med bröd. GOTT ! Sen fortsatte vi vår vandring upp mot grankotten. Han något vild och galen, jag något trött och ont i fötterna...
Vi stannade upp då och då, pussades lite, pratade lite, han sa att jag var söt osv.

Sista gången vi stannade så började vi prata lite mer. Han bad om ursäkt för att han har hållt mig i ett "koppel" , hållt mig i väntan om ett svar. Han började säga att han tycker att jag är söt, snäll, rolig , osv.. sen tystnade han... då sa jag "MEN ?"

Han frågade vad jag menade med "MEN" , jag sa att jag trodde han skulle fortsätta att säga något där eftersom han hade gjort en paus, att han skulle börja med något dåligt.. men något dåligt kom inte.
han sa istället "jag vill inte vänta längre".. vilket betyder att jag numera har en pojkvänn, Joakim Sebastian Nathanael Hallström.
30 augusti är vårt datum. exakt 2 månader sedan vi träffades, exakt 2 månader kvar till jag fyller år.. mycket bra datum med andra ord ;)

Jag behöver inte undra mer nu med andra ord, nu är han MIN på riktigt ! Jag vann över hans dumma ex Eva , som jag känt mig svartsjuk på, eftersom de har rätt bra kontakt.. men det behöver jag inte vara mer, för han är MIN !

Känns skönt att inte behöva oroa sig mer. Nu vet jag på riktigt att han gillar mig, HAN GILLAR MIG.. EHH ! Sorry, jag har svårt att förstå det bara !
Han är verkligen underbar, min snart 21åriga basist och biomedicinare :)

Som för tillfället ligger å sover i min säng, den stackarn blev lite sjuk av kvällen igår, förkyld och troligtvis feber, han är kokhet. Men iof är han alltid HET , iaf vad jag tycker ;)

Iaf, här kommer något till er mina vänner..! Lördagen den 6september är det fest hos mig ! Så se till å masa er hit ! (ps. Joakim fyller år den dagen)..

kärleksgrubbel

Denna gången pallar jag inte med att ursäkta mig för mitt dåliga uppdaterande, jag har helt enkelt haft annat att tänka på..


Men just nu kände jag mig lite extra grubblig här i min ensamhet, så då tänkte jag att bloggen kunde vara en bra "bollplank". Jag har i alla fall bra stämmningsfull musik, som Johanna tipsade mig om. Kurt Nilsen , lite lugna balader om kärlek. Passar bra när det är sånt jag funderar på..

Jag funderar som ni säkert förstår på mig och Joakim, vart vi står och om vi kommer någonsin flytta oss från den platsen..

Just nu tycker jag att vi funkar väldigt bra ihop, vi kan prata, skratta, lyssna med och på varann. Det känns bra, på väldigt många sätt. Men ändå känner jag mig så osäker, osäker på vart jag har honom. vart han står..
Han har sagt att han tycker mycket om mig, han säger att jag är söt, han sa senast då vi var ifrån varann en dag att han saknade mig, det verkar som att han känner sig rätt attraherad av mig med.. jag tycker mig märka det ;P (om ni förstår vad jag menar). Den biten funkar också extremt bra, det bästa jag har haft ! Jag överdriver inte då jag säger det..

Visst, jag och Emil hade många bra stunder, men det kändes inte riktigt lika avslappnat som det här..

Det känns som att jag kan våga vara naken mer med Joakim än vad jag har kunnat med någon annan.. jag skämms sällan för att vara jag, för att vara stor. men när det kommer till den delen då man ska vara helt näck inför någon annan så känns det väldigt NAKET, bokstavligt talat samt att mitt innre också känner sig det samtidigt. Minsta lilla snea blick, eller någon skum kommentar skulle kunna få mig att tappa allt självförtroende just då. En extremt sårbar situation helt enkelt..
Men med Joakim känns det inte som att jag behöver vara rädd för sånt, det känns väldigt naturligt, känns som att han tycker om mig med, inte bara min insida..

Det var ju det Emil sa på slutet då vi gjorde slut. Att han inte fann mig sexuellt attraktiv på det viset. Han sa att jag var söt och så, men inte på det viset som man kanske vill att de ska mena..
Visst, utseende är inte allt, man kan tycka bättre om någons insida bättre än dennes utsida.. Men utsidan spelar också roll, man vill ju kunna tro och hoppas på att den man är med även gillar det yttre.
Det var verkligen hemsk att höra något sånt, det gjorde ju att man bara kände sig mer naken. Att man i över 2 år har klätt av sig inför en person som inte ens gillar det den ser.. iaf inte på det viset som önskats..

Nu i september efter den 18:e så har det gått ett år sedan jag och Emil var tillsammans, jag minns att vi var på glid redan innan vår 2år och 4månaders dag, men att vi lyckades komma förbi 18:e som var vårt datum..

Jag ångrar inte att vi bröt upp så här nu i efterhand, hade han inte gjort det hade jag nog förr eller senare gjort det ändå.. Visst hade vi det OK, men OK duger inte för mig längre. Jag vill ha det BRA.
Jag vill inte vara för egoistisk när jag säger detta, men jag tycker att jag förtjänar det att ha det bra!
Förtjänar någon som lyssnar på mig, någon som förstår sig på mig, någon som älskar mig för mig både psykiskt och fysiskt.

Kan Joakim möjligvis vara den personen?
Kan han vara den som förstår sig på min komplicerade hjärna som jag knappt själv förstår mig på, kan han stå ut med min svartsjuka, kan han stå ut med mina konstiga hyss och min klumpighet?

Det återstår att se..

Det jag undrar mest är, när får jag se detta? När får jag veta om han vågar sattsa på honom och mig? låta oss två bli VI ..

Jag har egentligen inte bråttom för jag tycker att det är väldigt bra så som det är nu.. Men jag är rädd för osäkerheten, jag vill inte bli sviken. Ju längre man väntar ju större är risken att jag blir enormt sårad i slutet om han inte finner detta värt att sattsa på..

men som sagt, det återstår att se..

Lördag, ännu en arbetsdag...

Nu gör jag min näst sista dag.. den så kallade helvetesdagen, eller som det egentligen kallas delad tur ... snarare otur :S

började 07.00 imorse, går av på rast nu 13.00, sen åter till jobbet 16.30 av vid 21.30....

nu har jag betat av 6h, "only" 5 more to go...


Imorgon jobbar jag 07.00-16.30 sen blir det hem och packa.. för kl 20.20 smäller det, dörrarna till buss 801 mot örebro smäller igen. och på den bussen sitter ingen mer än JAG ! (och mulle, å kanske andra resenärer)... men det viktigaste är att JAG sitter på den!


För jag ska HEM till Örebro, HEM till MITT hem, mina 2 rum och kök på 54kvm .. till min härliga säng och soffa, tv , stereo, alla filmer mm mm ...

GAH!

vill ha söndag kväll nu nu nu !


jisses vad jag tjatar, men det är sånt som blir när man bara vill hem igen..
OBS ! ! ! ! ! !


påminn mig om att jag ABSOLUT INTE ska jobba i mariestad nästa sommar ! ! ! !

Jobbar

Ikväll jobbar jag kväll, vilket är väldigt logiskt då det är svårt att jobba dag då det faktiskt är kväll ... :P

16.00-21.30
Under dessa timmar har jag 15 besök, plus en liten fikarast...  Jag går ensamturen vilket är riktigt skönt! man vandrar runt för sig själv till alla man ska till, ingen annan man måste prata med på vägen, man bryr sig bara om sig själv och gör det man ska göra... fruktansvärt soft !

Just nu väntar jag på att få gå till mitt sista besök, vilket blir kl 21.00..  så jag har en 30min lång lucka nu .. men jag klagar inte så länge det finns en dator med tillgång till internet i närheten =)

Jag är ledig onsdag, torsdag, men sen jobbar jag heeeela helgen.

På söndag beger jag mig upp till Örebro igen, och då stannar jag för gott ! Kommer dock upp sent, bussen här ifrån avgår 20.20, så jag är uppe vid 21.50 tiden.
Mulle hänger med upp då --- hon ville shoppa med mig på måndag.

På måndag händer det mycket saker:
jag och mulle ska gå på stan, sen någon gång efter att Joakim skrivit klart sin tenta ska han komma in till stan med kaffe filter (för han har gjort slut på alla mina, samt att han lovade attt jag skulle få av honom, samt att farmor och farfar kommer på eftermiddagen sen och vill ha kaffe)
Som sagt, han ska lämna kaffe filter, sen ska jag och mulle kolla klart på stan, sen hem, koka kaffe, sen kommer farmor och farfar till mig. vi fikar, sen tar de med sig mulle hem. å sen ska jag träffa Joakim.

Men det ska nog gå bra alltihop.

BAH ! vill ha måndag nu, eller åtminstånde söndag... vill få komma upp till Örebro, vill få sova i min egen säng, vill få vandra runt på gatorna i örebro, vill träffa joakim, vill träffa kompisarna och ALLT annat som jag gillar med örebro vill jag göra ! vill till örebro nu nu nu nu nu !
Å HÖR SEN !

Som vanligt...

har jag hunnit få klagomål över att ja e seg på att uppdatera mig..

Okej, dags att ge er info om läget...

Idag är vädret riiiiiktigt tråkigt, grått å ledsamt, tur att de inte är söndag för då skulle jag deppat ihop!

Idag är det tisdag vilket betyder att jag om några timmar ska bege mig till Mariestad igen för att jobba.. enda andledningen till att jag faktiskt åker är för att jag behöver pengarna.. om det inte vore för det skulle jag stannat här! vill verjligen inte jobba där! vill vara här, här i mitt hem, här med mina vänner, här med min "dejting".

Ja, ni hörde rätt på det sista.. jag har skaffat mig en "dejting", vilket betyder att vi inte är singlar, och vi inte är ihop, än... vi håller på att lära känna varandra just nu och ser vart de leder --- men för min del känner jag redan vart det leder, jag tror jag är kär.. men för hans del --- är jag inte riktigt säker, han tycker mycket om mig, och jag hoppas att han kommer bli kär!
Om inte så kommer jag bli helt förkrossad och gå till närmsta granngårdenbutik och köpa mig en spade, gå till en sandhög eller en annan form av jordig eller sandig plats, gräva en grop som är 2m lång och 2 meter djup... sen ska jag lägga mig där i och vänta på att någon skyfflar över mig med sanden/jorden..

lite info om denna "dejting":
Joakim, blir 21, pluggar biomed nu i höst i örebro, kommer från sthlm, spelar bas i ett band, å jag finner honom väldigt söt och snäll och trevligt å allt det där!
vi träffades första gången den 30 juni, efter att ha pratat iaf en vecka på msn. Sen efter den första träffen har vi träffats väldigt mycket. inte haft mer än 3 dygn mellan våra träffar någon gång..
men nu, nu kommer ett stort hopp... igår åkte han till sthlm och jag åker idag till Mariestad.. han ska plugga på omtenta och jag ska jobba.. Jag kommer nog inte komma hit förrän den 18 augusti igen.. vilket blir 2 veckors hopp.. så långt hopp har vi inte haft förut som sagt.. detta blir en prövning --- som jag verkligen hoppas att vi klarar av och inser att vi saknar varann ..

Som ni vet har E som i exet flyttat ut, vilket var skönt och bra. tycker inte att det är det minsta tomt efter honom.. det kändes helt enkelt som att det var på tiden!
så jag vill inte höra massa dumma frågor nu om hur de känns, om jag saknar honom , å alla dessa dumma frågor jg hittills fått genomlida... För svaret på alla dessa frågor är NEJ !

BAH! Han åkte igår, å jag har redan abstinens, hur ska jag palla 2 veckor????

RSS 2.0