Risigt

Igår åt vi risgrynsgröt, och idag är det jag som känner mig risig. Hostar, nyser och fryser till och från. Skulle ha jobbat ikväll, men jag orkade inte, så som jag kände mig.. Så det blev till att stanna hemma.

Har umgåtts med min älskling idag. Sett på filmer, ätit god mat och haft det bra.. Vi har tom ätit en färsk annanas idag, som vi skar i bitar som vi doppade i hemmagjord chokladsås :) MUMS !

Nu kollar vi på filmen "Stardust" på tv, men det är reklam just nu. Joakim springer runt och tänder massa ljus och gör det mysigt :)

Igår hade vi strömavbrott sedan kl tjugo över fem.. då var det först bara vardagsrum och sovrum som elen inte funkade i (samt internet, tv-kabel och fast telefoni) , korridoren utanför var kolsvart osv... sånt har hänt förr, måånga gånger.. då är det iaf el i hall, toalett och kök.. men det som hände senare under kvällen var att ALL el försvann i heeeela huset, i alla rummen. Fick tillbaka elen vid ca halv två i natt..

hoppas att det inte händer på ett tag igen! Fast det var allt lite mysigt att behöva ha med sig brinnande ljus in i badrummet för att se när man skulle borsta tänderna eller gå på toa.. haha. tyvärr var man ju rädd för att sakerna i kyl och frys skulle bli förstörda.. men det verkar inte som att någonting av det tog skada :)

imorgon är det söndag, redan 20:e december och 4:e advent! Tiden går fort... och dagen till ära ska vi baka lite julgodis hade vi tänkt. Vi var iväg till coop förut och köpte mandelmassa, mörk blockchoklad, nougat och karamellfärg. Så det blir väl lite olika smått och gott. tänkte även använda russin och mandlar . Blir nog skoj att pyssla med lite sånt. ! :)

Har ni gjort något julgodis i år? Kokat någon knäck? Bakat pepparkakor eller lussekatter? Gjort pepparkakshus?


Jag börjar verkligen få in min julstämmning. Längtar till julen nu :)

Kommentarer
Postat av: TinA

mysigt ni har haft det! :D vad handlade stardust om? anna såg den också, men icke jag.



jag har gjort knäck och egen pepparkaksdeg änsålänge. blir nog inge lussebullar, då jag vill ha saffran men tyvärr säger min ekonomi nej till en påse för 30-40 spänn.. kostar iaf såpass här nere =(

2009-12-20 @ 01:18:24
URL: http://egoism.blogg.se/
Postat av: N med barn

Jodå här har vi gjort julgodis i massor trotts en flytt runt hörnet. Vi har gjort:

Lussekatter

Pepparkakor

Ischochoklad

Nougat

chockladkrisp

saffranskola

chockladkola

2009-12-20 @ 10:05:00
URL: http://m1n3rv4.blogg.se/
Postat av: Emma [loveshaped]

Haha nä faktiskt ingenting har jag gjort :/ Men jag ska baka på onsdag med mamma, pepparkakor, saffranskaka och sånt :) Sen får vi massa julgodis av en vi känner också som är konditor :D

2009-12-20 @ 12:40:17
URL: http://loveshaped.blogg.se/

Du får gärna lämna en fin liten kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (den visas inte för andra läsare)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0