En fem femma!

Jepp, idag är det 5e i 5e, en fem femma helt enkelt :P Helt sjukt hur fort tiden bara flyger fram, men det är iaf gött att värmen börjar komma nu iaf!
 
Har jobbat hela helgen och nu har jag precis kommit hem från en promenad med en kompis.. Det vart en 40-45min promenad.. Skönt såhär i vårvärmen och solen.. På vissa sträckor där solen verkligen låg och pressade på blev det nästan för varmt att ha på sig min fina vårjacka..!
 
Jag börjar känna av något i mitt vänsterknä.. Jag börjar undra om det är lite ovant och därför lite överansträngt av att jag börjat springa? Jag har ju aldrig direkt sprungit som träning förr, så mina knän är ju inte alls vana vid den belastningen och påfrestningen det faktiskt blir när man gör det..
Tror ni det kan vara något övergående nu precis i början? Ska jag lugna ner mig lite med springandet då jag känner detta i knät eller ska jag bara köra på?
 
Själv vet jag faktiskt inte alls.. Jag vill fortsätta springa och träna som jag göra.. Jag vill fixa det och jag vill inte behöva känna mig hindrad av knät.. Men samtidigt vill jag inte riskera att skada mig, eller göra det värre liksom.. Behöver råd i detta..
 
I övrigt så har jag börjat få typ "växtvärk" i benen om kvällarna när jag ska sova.. Det är riktigt jobbigt faktiskt.. Jag har länge sovit med strumpor på varje natt för att jag fryser om fötterna.. Men detta är löjligt, jag ligger och önskar jag hade varma mysbyxor och två täcken på mig där jag ligger och har värk och försöker gnida benen mot varandra för att få upp värmen.. Haha!
 Får ni också sånt? Har fått det typ 2-3 gånger denna veckan! Varför får jag det?

Kommentarer

Du får gärna lämna en fin liten kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (den visas inte för andra läsare)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0