rullen är full

Usch vad dåligt av mig att inte ha uppdaterat på flera flera dagar =/ Men nu kommer det en iaf.

I helgen så jobbade jag lördag och söndag kväll. efter lördagskvällens jobb gick jag och Joakim på bio, vi såg filmen "Upp" Väldigt rolig, samt även sorglig. Absolut sevärd ! :D
I måndags efter jobbet skyndade jag mig hem, fixade lunch, hoppade in i duschen och sedan ner till stationen. Väl på stationen mötte jag upp Joakim och vi satte oss sedan på ett tåg upp till sthlm.
Väl uppe i sthlm åkte vi hem till hans pappa, åt en jätte god köttgryta och sedan var det dags att sticka vidare till kvällens händelse! Nämligen Porcupine tree konserten! ! ! :D Förband var Katatonia, tyvärr var de inte så bra , de är bättre på skiva. Men PT var så jääääääääävla bra! Fy fan vad bra de var. Så kul att se dem. Tyvärr fick man absolut inte fota deras spelning så det finns inga kort på den. Men jag har fotat massa minnen av den i mitt huvud ! :)

Efteråt drog vi hem till Joakims pappa för att sova. Och där sov jag, alex, jakob, tony i vardagsrummet och joakim och hans pappa i sovrummet.. massa folk överallt ;P Kom i säng rätt sent, så när man skulle upp på morgonen vid sju så var det inte så kul :(
Sen 8.50 åkte vi med bussen till örebro igen. Hem, äta lunch och sedan var det dags för mig att jobba igen ..

Full rulle vill jag lova.

Och på fredag blir det lika mycket full rulle. Ska jobba till halv två, sedan åka buss vid två upp till sthlm. framme vid 16.45 , då drar vi direkt till Broder Tuck , äter en bit mat och sedan är det sound check för FICTIONAL ME där kl 18.00 :) Sen blir det att kolla på dem när de spelar där på BT :)
Sedan på lördag vid 11 åker vi tillbaka till örebro. sedan börjar jag jobba kl 14.30 igen :P

full rulle hela tiden ! Men det är kul! :)

Kommentarer
Postat av: Emma [loveshaped]

Jisses! Du har då verkligen full rulle! Hoppas du hinner pusta ut emellanåt :P

2009-10-21 @ 16:12:46
URL: http://loveshaped.blogg.se/

Du får gärna lämna en fin liten kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (den visas inte för andra läsare)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0