Uppföljare på gårdagen..

Många gånger igår funderade jag på om det var rätt av mig att skriva det blogginlägget jag gjorde igår.
Jag var väldigt osäker, men ju mer kvällen gick blev jag mer och mer säker på att det var rätt. Även om många av mina vänner fick sig en törn, så var det värt det. Det fick mig och mina vänner att prata mer om detta. Ibland behövs sådant här komma upp så man kan vädra lite. Få diskutera och få låta folk veta vad man verkligen känner.. allt kan inte vara frid och fröjd jämt, så är det bara. Men det är det man har sina vänner till, att kunna prata med, att kunna reda ut saker som inte känns bra. Om inte, så är det inga riktiga vänner helt enkelt.

Men jag fick prata ut en del iaf med 2 av mina vänner igår. Sen finns det fler av dem jag gärna hade fått prata lite mer med.. men känns som att jag inte orkar tugga på detta tråkiga kasettband för länge.. ni får helt enkelt invänta min nästa explosion .
Men under tiden, tänk på vad jag har sagt. Att lära er att vara lite mer kompromissbara, kunna offra lite mer för sina vänner, även om man själv kanske hade velat göra något annat just den stunden.
Visst, jag är inte heller helt perfekt och också behöver bli bättre på detta ibland. Så därför kan vi bättra oss tillsammans?

Kommentarer

Du får gärna lämna en fin liten kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (den visas inte för andra läsare)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0