Första advent

Nu är det redan 1:a advent, bara 3 st advent(ar) kvar, sedan är det jul :) Imorgon är det 1:a december. Så mysigt, synd bara att vi inte har någon fluffig vit och mjuk snö kvar ..

Idag var det sista dagen på praktiken. Jag fick en finfin bedömning. Som slutkommentar skrev de: "Visar intresset att lära sig arbeta med dementa. Är snäll och trevlig, har god förmåga till empati. Tar ansvar för de boende i omvårdnaden på ett lugnt och bra sätt. Samarbetar bra med personalen i gruppen."

Min handledare sa tom att hon skulle sakna mig ! Haha, de ni !
Jag kommer nog sakna det stället ett tag också, tills jag får något annat att tänka på . HAHA.. Joakim har i alla fall fått stå ut med mitt prat om jobbet de senaste 3 veckorna.. både bra och dåliga saker.
Nu är det i alla fall slut "jobbat" för denna helg. Gjorde 7-16 igår och 7-16 idag.. jag är bra trött! samt att jag idag har varit förföljd av en huvudvärk som inte ville släppa..

Idag är det den 30:e november, detta betyder att jag och Joakim har varit tillsammans i 3 månader nu. och känt varandra i 5 månader.. Tiden flyger verkligen iväg, fast det känns som att vi har känt varandra längre än så!

Imorgon börjar skolan igen, huh, kommer jag verkligen klara av att sitta med näsan i en massa böcker igen när jag haft "ledigt" från det i 3 hela veckor?
Det måste gå i alla fall.. för inom loppet av 2 veckor har jag 2 prov och diverse redovisningar.
Men men, det återstår att se imorgon.


Nu måste jag in i duschen, in och bli av med all skit ifrån jobbet.. (billigt talat). Sedan blir det myspys med Joakim och en film :)

Kommentarer

Du får gärna lämna en fin liten kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (den visas inte för andra läsare)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0