Det ÄR Torsdag

Jisses, jag är helt kollrig idag!

Jag glömmer hela tiden bort vilken dag det är.. jag tror hela tiden att det är fredag, men när jag tänker till en stund till så inser jag att det bara är torsdag.. bara och bara, det är det väl egentligen inte.. denna vecka har gått vrålsnabbt!

Blä, borde börja plugga till provet i "människan socialt och kulturellt" som jag har på måndag, och uppföjlningen i "medicinskgrundkurs" som jag också har på måndag.. men jag pallar inte riktigt ännu..

Idag vid elva tiden begav jag mig från grankotten, till stan, bytte buss, hem till mig, packa, äta, buss till stan, ica och handla och slutligen buss till grankotten igen.. var åter i Joakims lägenhet 14.15..
Tänk om vi hade bott på var sin sida av stan i sthlm eller gbg.. undrar hur många timmar detta skulle tagit då??

Idag är första dagen jag inte har haft huvudverk, inte ens en liten stund ! Det känns mycket mycket skönt !


Idag trillade det ner 2 biljetter till "It's så" i brevlådan. Lyxigt att ha specialleverans .. det gäller att ha sina kontakter ; )


Så som sagt, imorgon blir det "It's så", sen får man se vad som händer med resten av helgen.. om jag inte kommer igår att plugga idag, eller allra senast imorgon så lär det tyvärr bli en del sådant som gäller i helgen.. men det blir det nog ändå.. för jag vet att Joakim behöver plugga lite i helgen, så då får jag passa på jag med..

Igår hade jag tråkigt på kvällen, eftersom Joakim pluggade och jag inte kunde åka dit förrän han var klar ..

Så otippat som det var hängde jag med Emil, Rasmus, Björn och Andres till Lager 157 och fyndade 3 tröjor för bara 50kr / tröja (det är samma modell på dem men i olika färger).. Sen åkte vi vidare till en cykelaffär ute vid ikea, Andres skulle fixa ngt där.. Sen blev det Coop.

När jag väl kom hem strax efter åtta så var det dags att hoppa in i duschen och sedan ta bussen hem till min älsade Joakim : )

Nu vet jag iaf vad det var Emil menade med det där sms:et i lördags..
Det är en lite invecklad historia.. men för att göra den hela kort så var han helt enkelt bara kåt.. Han förstod dock att han inte hade större lycka att hämta hos mig.. eftersom han anade att jag höll mig till Joakim.

Nu mera vet Emil om att jag och Joakim är tillsammans, vilket han hade anat innan men inte visste säkert.


Börjar känna mig trött.. funderar på att vila en liten stund innan det är dags att sätta igång matlagningen.

Kommentarer

Du får gärna lämna en fin liten kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (den visas inte för andra läsare)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0