Helgen...

Nu i helgen har jag varit väldigt social känns det som... vilket har varit väldigt bra, för annars hade jag bara deppat ihop av saknaden efter Joakim som varit hemma i stockholm hela helgen..

Fredags:

I fredags sov jag halva dagen eftersom jag var "ledig" ifrån skolan, hemstudier.. Sedan gick jag iväg för att möta Joakim vid brickebergspizzerian där vi köpte oss var sin pizza och gick hem till honom igen. Eftersom pizzan var både min frukost och lunch och även kom att bli min kvällsmat så blev jag mätt snabbt. Lyckades nätt och jämt få i mig halva pizzan!

Efter det slappade vi på sängen, sen en dusch och sedan iväg till stan.

I stan så gick han till systemet och jag gick till en busskur och vänta.
Sedan vandrade vi till stationen för att invänta hans tåg.. När tåget väl kom blev det ett väldigt stressigt och hastigt slut, vilket jag vart lite besviken över... så när jag gick till bussen för att åka hem till min lägenhet kände jag mig ledsen... Men konstigt nog kändes det som att han skulle skicka ett sms och säga att han var ledsen över att det vart så hastigt och tro det eller ej HAN SKICKADE JUST ETT SÅNT SMS !
Då vart jag lite gladare igen.

Väl hemma började jag känna att jag inte alls var social och inte alls var sugen på att träffa någon, men jag bet ihop, klädde upp mig, bytte örhängen, tog på mig högklackade skor och gick till bussen för att ta mig till Emma.
Väl hemma hos Emma kändes det lite bättre, hon å jag satt och snackade om dittan och dattan medans vi väntade på Tessy som var sen som alltid :P

Kvällen slutade med att jag och Tessy begav oss in till stan för att gå på Satin, det vart sådär... Kändes väldigt äckligt att gå på krogen när man inte var singel längre.. Folk som stirrar på en med kåta ögon, alla som typ juckar och mosar en på dansgolvet, klackar som fastnar på det klibbiga golvet som folk spillt dricka på... URK ! Nej tack!

Vi blev inte så långvariga där..

Det trevliga med kvällen var att Joakim ringde mig när vi var på Satin, fast han hade sagt att vi skulle höras imorgon.. Men han ringde iaf och frågade vad jag gjorde och om jag hade det bra osv.

Sen när jag kom hem och skulle till att sova så kände jag mig en smula ensam. Jag skickade ett sms till joakim där jag sa god natt och att de skulle bli svårt att sova utan honom. Efter tio minuter så ringde han mig :)

Så under denna kvällen hördes vi 2 gånger i telefonen :)

Lördags:

I lördags började dagen med BESVIKELSE.. Det var tänkt att jag och Emil skulle begett oss iväg och shoppa tillsammans denna dagen. Men han hade behagat typ glömma bort det och supa sig enormt full kvällen innan... Så det vart inget med det. Inget IKEA, Marieberg och Willys för min del..
När jag väl hade slutat vara irriterad av Emils typiska svek (som han förövrigt sysslade med under vårt förhållande också, gång på gång.. så jag borde inte vart förvånad).. så beslutade jag mig för att ge mig in till stan själv.

Inne på stan så köpte jag: en ny parfym (samma som alltid), 3 par strumpor, 3 par leggins, 1 tröja, rock ballads till singstar, vänner (3000frågor om serien vänner samt 650klipp från serien till ps2), och slutligen mat på ica.

När jag stod inne på game så ringde Joakim, precis när jag kollade på vännerspelet och tänkte på just honom! Så vi pratade en stund och sedan så sa vi "vi ses imorgon"..

I bussen på vägen hem fick jag ett samtal ifrån Lisa som undrade om jag ville vara med och spela Laser Game.

När jag kom hem var det bara till att packa upp varorna, byta om till myskläder och varva ner en stund framför datorn, sen iväg till Martin och Lisa för att åka gemensamt till Laser Game.

Vi som spelade var : Lisa, Martin, Tina, Paul, Andreas och jag. vi tävlade mot ett annat lag.

Sen när jag kom hem igen var det bara att göra mig iordning igen till lite finare kläder och sedan gå iväg till bussen för att möta Laxen.
Tillsammans åkte vi in till stan för att gå till O'learys och äta mat. Jag tog samma mat som förra gånger (savory garlic steak, med vitlöksmarinerade champinjoner samt pommes till) SÅ JÄVLA GOTT !
Sen efter maten tog vi var sin drink, strawberry dakiri. Min favoritdrink !

Efter god mat, god drink och mycket prat begav vi oss hem till mig. trilla ner i soffan och slötittade på en film. kring 2 på natten bestämde vi oss för att det var dags att sova.. Precis innan jag skulle somna skulle jag bara rätta till min halsbandskedja för den typ ströp mig samt att låset var i fram. men då gick kedjan av !

Söndag (idag):

Idag har jag fått rota fram en annan kedja som jag kunde använda istället för den andra trasiga. Jag och Laxen gick upp ganska sent idag, skönt att sova ut ! Vi kollade på katter på blocket å sen så var det dags för henne att bege sig hem för att städa. Hennes älskling Tobias kom idag vid halv fyra tiden och de har inte setts på en månad innan idag så hon ville ha de lite städat.

Själv har jag bara slappat, glott på film å så.. Diskat har jag gjort och knutit ihop en soppåse, men jag har inte pallat gå iväg med den ännu..

Idag känner jag bara för att slappa för mig själv hela dagen i väntan på att Joakim ska komma (tåget anländer ca 21.00 till stationen)..

Jag har inte pallat svara i telefon när mamma eller Tessa har ringt, heller har jag inte pallat svara eller kolla på de 2 sms jag har fått.. Den enda jag har svarat på är Joakim när han ringde mig nyss.. :)

Ledsen om ni försökt nå mig idag, men idag vill jag bara vara med mig själv. Ha de lugnt och skönt.





Är väldigt nöjd med helgen, har varit väldigt social, men än vad jag brukar vara under en helg.


Längtar till ikväll då älsklingen kommer

Kommentarer

Du får gärna lämna en fin liten kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (den visas inte för andra läsare)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0