Majskorn *kraskras*

Jisses, jag har knappt hunnit tänka på att jag faktiskt fyller 20 nu denna gången jag fyller år... 20, det är fan 1/4 av livet.. bara 3/4 delar kvar att leva... !
Jag planerar att fota mycket, därför önskar jag mig en digitalkamera av min moster och mormor ihop när jag fyller..

Sen önskar jag mig nog bara pengar eller presentkort på systembolaget ;P

Över till något helt annat...

I fredags blev jag utbjuden av Joakim på en grekisk restaurang. När han kom hem till mig och jag öppnade dörren möttes jag av en present. En bukett blommor ! =) de var/är så fina! Det var verkligen jätte gulligt av honom!

Innan vi skulle åka in till stan så kom min granne och ringde på dörren. han frågade om jag hade "gubben" hemma.. Så joakim fick hjälpa till att bära ner en hylla innan vi skulle iväg till bussen.. också gulligt att han ställde upp och hjälpte min granne med det !

Sen bar det iväg till restaurangen.. väl där beställde vi en förrätt att dela på (getost som var panerad och grillad, serverades med tzatsiki till), till huvudrätt blev det en stor grillspettstallrik med olika spett på, ett kyckling, ett fläskfilé, ett grönsaks, ett nötköttspett samt klyftpotatis och tzatsiki. till efterrätt delade vi på någon grekisk specialitet.. vet ej riktigt vad det var, men god var den i alla fall..
FRUKTANSVÄRT GOTT ! ! !

Det var en mycket trevlig kväll med mat och prat.


På lördagen vart det lite mera lugnt. Joakim lagade lasange och så kollade vi på första "gudfadern" filmen. Dock var jag så trött att jag sov bort sista halvtimmen ...
Jag fick ett sms av Emil under lördagsnatten där det stod  : "You own me" , vad han menade med det har jag iiiiingen aning och när jag frågade honom dagen där på så sa han bara "glöm det"... så jag lär få fortsätta vara ovetande..

Den här veckan i skolan är bra soft ! Var i skolan idag och hade en form av förhör, ledig imorgon, förhör på onsdag forts., ledig torsdag och fredag ! UUUUUnderbart !



anledningen till till titeln idag var att jag sitter och tuggar i mig rostade majskorn just nu och jag låter som en stenkross :P

Kommentarer
Postat av: Lina

anna är en kompis jag bodde granne med i gbg när båda bodde där. Har inte pratat med henne på flera år, men härom dagen addade hon mig på msn. Hon är nu bartender i australien.

2008-09-16 @ 11:57:32
URL: http://linashorna.blogg.se/

Du får gärna lämna en fin liten kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (den visas inte för andra läsare)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0