Hemligheten avslöjas

Kära läsare, speciellt ni som har läst den andra bloggen och väntat tålmodigt på att jag ska göra detta, här kommer avslöjandet av hemligheten..

Det har banne mig inte varit lätt att inte avslöja det för tidigt, några har redan fått veta (famlijerna och 2 vänner vet)... men nu ska ni andra också få veta..

Vi ska flytta ihop !

Jag och Joakim har bestämt oss för att det är dags att ha ett gemensamt boende, och det kommer varken bli i baronbackarna eller på grankotten.. vi ska bo i brickebacken i en student 2:a. I höghusen bakom coop :)

Ja, jag vet.. jag har alltid sagt att brickebacken inte är min sida av stan, men ni vann ! jag kommer till er sida av stan nu !
Jessica, jag vet att du är besviken att vi inte lyckades få en lägenhet på din å tessys gata, men behrn är JÄVLIGT å då menar jag JÄVLIGT usla på att svara på sina intresseanmälningar... vi har gjort 3st på loppet av 2-3 veckor!

Vi får tillgång till lägenheten 1 Juni, och troligtvis bär det stora flyttlasset av helgen som kommer tätast inpå där..

Skulle vara jätte glad och tacksam om någon av er skulle kunna tänka er att hjälpa till något under denna flyttvecka? Kanske ställa upp med en bil, som jag kan få köra grejer i, hjälpa till att bära lådor, hjälpa till med flyttstädning kanske... å självklart skulle ni få någon form av kompensation för det ni hjälper oss med, samt våran eviga tackasamhet ! :)

Eftersom det är rätt snart är det så mycket som behövs fixas..
Jag har ringt och sagt upp min hemförsäkring, sagt upp elen, sagt upp bredbandet och ska imorgon lämna in lappen om att jag säger upp min lägenhet...

Saker jag måste göra:

* Börja packa
* Rensa ur och slänga gammal bröte och skit !
* Hyra minilastbil till flyttdagen
* Flyttstäda

osv...

Kommentarer
Postat av: TinA

Grattis! :D

2009-04-29 @ 16:47:54
URL: http://egoism.blogg.se/
Postat av: Johanna

Jag kan anmäla mig till å hjälpa till att flyttstäda.. :-)

2009-05-03 @ 22:25:26

Du får gärna lämna en fin liten kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (den visas inte för andra läsare)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0