Jobb och annat..

Emma var här igår kväll. Vi satt och snackade och kollade i taxfree katalogen.. Jag beställde 3,5 liter starkt ;P Mest av alla , haha, väldigt olikt mig !
Men en grej ska bli till bålen på inflyttningsfesten, en annan grej blir till Joakim på vår 1års dag, tror jag iaf.. (jag vill inte ha den, men jag kanske sparar den till ett annat tillfälle).. får se hur det blir.

Igår på jobbet fick jag ett sjuk-vik som sträcker sig till den 6:e sep. inte så långt, men det är ändå något.. hur som helst så insåg jag när jag fick det att jag dels skulle jobba 15 dagar i sträck, eftersom jag började förra torsdagen och har jobbat, tors,fre, lör,sön,må,tis, idag (onsdag). mitt schema börjar imorgon, och jag hade redan sedan innan fått lördag och söndag denna helg.. så det skulle blivit 15 dagar i sträck då jag egentligen skulle jobbat även må,ti,ons,to nästa vecka också... NOT GOOD ! Enligt facket får man max jobba 11 dagar i sträck, så jag var tvungen att prata med chefen och ta bort passet jag hade på måndag.. så nu fick jag en dag ledigt imellan i alla fall, det är bra !
Sedan var jag egentligen uppsatt på jobb fre 4:e sep, skulle jobba kväll, samt att jag skulle jobba lör 5:e sep, dag... PÅ FREDAGEN ÄR JU VÅR INFLYTTNINGSFEST ! ! ! KAN JU INTE JOBBA DÅ, INTE HELLER KAN JAG BÖRJA KL 7 DAGEN DÄR PÅÅÅÅÅÅÅ ! ! !
Så, igår frågade jag en kollega som skulle jobbat lördag kvällen, om hon ville byta pass, och det kunde hon, så jag jobbar istället lördag kvällen.. Det var ju bra, men nu var jag ju även tvungen att fixa detta med fredagskvällen.. ingen ville byta ! Så jag gick till chefen och sa att jag helt enkelt var tvungen att ta bort det passet, så, mina damer och herrar ! MY JOBBAR INTE PÅ INFLYTTNINGSFESTFREDAGEN ! ! ! ! YEY !

Sedan måste jag höra med en av våra andra vikarier om hon kan ta mitt morgonpass på onsdag, för jag och Joakim planerar något ;P

Jag vet, blir mycket byta bort pass och skippa pass grejer.. men jag fixar i alla fall till det i god tid och jag säger iaf till när jag inte kan osv.. så de kan ge någon annan passet.. Jag har jobbat så himla mycket den här sommaren, så jag tycker banne mig att jag är värd lite ledig när jag väl vill ha det !

Jobbade 7-16 idag, det kändes när man gick hem.. i vanliga fall brukar vi typ jobba till 14.. 8,5 h jobb (och bara 30 min lunch) det känns tufft.. speciellt när de gav mig typ alla tunga morgonjobben, massa lunchjobb samt att jag fick en del eftermiddagsjobb nu då, eftersom jag gick till 16.00 och ordinare allihopa skulle på APT-mötet.. urk! far vart en hård och tuff dag idag.. men jag klarar mig, jag över lever.. gillar ändå detta jobbet, även om det är slitsamt många gånger ! Men man sover oftast mycket gott om nätterna..

WOHOOOOOOOOOO !  Jag är så jävla duktig (a)

Kommentarer
Postat av: Emma [loveshaped]

HURRA! Nu längtar jag ännu mera till inflyttningsfesten! :D :D

2009-08-20 @ 11:58:53
URL: http://loveshaped.blogg.se/

Du får gärna lämna en fin liten kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (den visas inte för andra läsare)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0