Tisdag

Igår vart det inte riktigt som planerat.. När vi var på väg till hötorget fick Joakim sms ifrån en kompis där det stod att vi var välkommna att komma dit och grilla samma kväll.. Så istället för att köpa picknickmat fick vi köpa grillmat. Sedan stack vi dit och grillade.. Jag kände ingen och Joakim kände typ bara kompisen som hade bjudit dit honom.. Men det gick bra , tyvärr blev det lite kallt på kvällen..
Sedan efter vi hade grillat drog vi iväg in till stan och mötte ett par andra gamla klasskompisar till Joakim. Vi satt på en uteservering alldeles nära vattnet, underbart härligt. Trevlig att få träffa lite av Joakims kompisar också, sånna som jag inte har träffat förut.

Sedan drog vi hem, såg lite på tv och åt lite Ben & Jerry's glass med jordgubbar till det :)

Idag blir det väl förhoppningsvis som planerat.. att åka in till stan och göra en minishopping, men denna gång igen, bara shoppa sånt som jag verkligen behöver. Dvs, en kalender..

Joakim ligger och sover så sött, den stackarn hade väldigt svårt att somna imorse när han kom hem från jobbet.. sedan vid typ 11 tiden kom han syster, ägaren av lägenheten vi är i, och hämtade lite kläder och sånt.. hon bor hos sin kille nu när Joakim är här uppe.. Men hur som hellst, det kändes en aning pinsamt då jag först inte uppfattade att det hade ringt på dörren och där ligger man och sover i bara trosor och täcket låg någon annan stans :S Ryckte snabbt åt mig det och fortsatte att blunda..

Imorgon var det dags att återvända till verkligheten igen då... Jobbar på torsdag så det är hög tid att återvända.. Bah, vill inte åka hem utan Joakim! Vill ta med honom hem, hem till oss igen!

Kommentarer
Postat av: Renée

Hej! min nya blogg är: nuttanandersson.bloggagratis.se

2009-08-12 @ 13:36:47
URL: http://www.nuttanandersson.bloggagratis.se
Postat av: TinA

hahah som det kan bli när man inte är beredd :D

2009-08-12 @ 15:51:37
URL: http://egoism.blogg.se/
Postat av: Emma [loveshaped]

Jag tyckte filmen var asbra! :D <3

2009-08-13 @ 13:29:30
URL: http://loveshaped.blogg.se/

Du får gärna lämna en fin liten kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (den visas inte för andra läsare)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0