Detta ska vi göra

OK, ni ska få veta ;P

Jag och Joakim ska tidigt på tisdag morgon åka ner till Göteborg, bo på Scandichotel Opalen i en svit med jacuzzi. Ska bli så underbart skönt ! Vi återkommer till Örebro igen på onsdag kväll. Detta är ju typ det första riktiga jag och Joakim har kunnat göra tillsammans på hela sommaren.. För när jag har varit där uppe har ju han jobbat varje natt, samt att han har haft helvriden dygnsrytm. Så detta ska bli vår lilla minisemester.. Jag riktigt längtar till vi är på hotellet, badar jacuzzi, samt hotellfrukosten ! ! ! Möjligt att det även hinner bli lite shopping också när vi är där nere, men vi får se..

Var tänkt att vi kanske skulle försöka träffa Eddie och Lina där nere, var ju ett tag sedan vi såg dem.. Men har inte fått något svar på mitt sms som jag skickade igår..
Där emot ringde jag till min mammas väninna som bor nere i Göteborg, tänke man kunde träffa henne och hennes man, ta en bit mat eller så. Har inte träffat dem på något år nu tror jag, urk vad tiden går! De har ju heller inte träffat Joakim, så det ska bli riktigt kul! Dessa bekanta har jag känt sedan jag var liten, Marva har jag känt hela livet, MIcke kom där emot in i bilden när jag var 5-6 år någonting tror jag.. Så det räknas väl nästa som hela livet det med, eftersom man oftast inte minns så mycket av de tidigare åren..
Får väl se om jag hör något från Lina, så kanske man hinner med å se dem en sväng också..

Längtar verkligen till nästa vecka !

Kommentarer
Postat av: TinA

fan vad kul det låter! :D nu blir jag riktigt avundsjuk på er :D hoppas ni kommer njuta lika mycket som det låter :D

2009-08-21 @ 19:29:38
URL: http://egoism.blogg.se/
Postat av: Emma

åh gud va mysigt =) hoppas ni få de bra!

2009-08-21 @ 22:25:37
URL: http://rufset.bloggagratis.se

Du får gärna lämna en fin liten kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (den visas inte för andra läsare)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0