helgen.

nu är den underbara helgen slut, utbytt mot en mindre underbar vecka... är inte ledig en enda dag denna skolvecka.! urk! jag som alltid åtminstånde är ledig en dag.. men nehe !

Helgen har varit bra. Min lillasyster "Mulle" har varit här.

I fredags såg vi 3 (jag, joakim och syster), på Bolt.
I lördags var jag och hon ute på stan i flera timmar och shoppade.. eller snarare, hon shoppade loss, jag hittade bara en grej jag ville ha.. Sen på kvällen blev det massa spel och singstar och film. Joakim var också med.

I söndags var vi alla rätt slöa. Så denna dagen blev bara massa film. Mulle occuperade badkaret så jag och Joakim fick åka hem till honom för att vi skulle få duscha..
Å mera mera film ..

Idag åker den vilda mullen hem. 11.50  , blir både skönt och tråkigt. Man är inte van att ha en tonåring i sin närhet, kan vara rätt ansträngande ibland. Joakim var helslut igår ;P  Men det blir tråkigt, för det är kul att ha sin lillasyster här.. har alltid tyckt om att det är 7 år mellan oss. för då har jag alltid fått göra alla saker igen så att säga.. Leka med barbie igen, fast jag egentligen hade slutat för flera år sedan (när hon kom upp i den åldern då hon ville leka). Å allt sånt där. E kul att ha en lite syster som man kan uppfostra och ha roligt med.

nu måste vi skynda oss så vi inte missar bussen in till stan!

hejsvejs

Kommentarer
Postat av: TinA

det är åtta år mellan mig och simone, men hon var/är inte ens intresserad av barbien och dockor. tråkigt som fan ju. :( istället vill hon hålla på med jobbiga utomhusaktiviteter, sånt som inte jag pallar, haha ;)

2009-02-09 @ 13:01:15
URL: http://egoism.blogg.se/
Postat av: lina

jag har också sett bolt... tyckte den var för himla sorglig när hon byter ut till en ny bolt vid inspelningen och han ser det. Då blev jag ledsen i ögat =)

2009-02-09 @ 17:17:47
URL: http://linashorna.blogg.se/

Du får gärna lämna en fin liten kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (den visas inte för andra läsare)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0