Uppdatering från mig..

Jag blev som sagt av med min tröja i lördags, men i söndags var jag inne i stan och köpte en ny. som jag tycker var finare också. men ska väl gå till "stället" å se om den andra finns där kvar någonstans.
Jag och Joakim var nere på stan och köpte mig denna nya tröja och så åt vi på "Kina muren", sedan fick jag åka och handla.

sen så åkte jag hem till Emma för att färga hennes hår. Hoppas att hon blev nöjd, det blev iaf rödare än vad det var förut..
Sedan blev det filmkväll med Emma och Johanna. Mycket mysigt, vi åt massa nyttigheter som gurka & morot som vi dippade, och så var det vindruvor & melon . MUMS !
Filmer var riktigt bra också, "Eagel Eye". Absolut sevärd.

Igår, Måndag så var det dags för skola igen. Morgonen började med ett studiebesök på Krematoriet, som ligger vid Norra Kyrkogården. (alltså, på norr).. Vi fick se vart de förvarar kistorna, vi fick se ugnarna som de kremerar dem i, och vart urnorna sedan står i väntan på gravsättning. Kändes så där lagom "trevligt" att se ugnarna, det stod en kista där som väntade på att få komma in... en stackars döing som ska brännas. urk ! ugnarna måste vara minst 700 grader för att de ska kunna kremera.
Sedan var det dags att gå tillbaka till skolan och väl där var det dags för en gästföreläsare som kom från Fonus. Då pratade vi om begravning, kistor, gravstenar , arv, boupptäckning och allt sånt där..
Helt enkelt en mycket deprimerande dag... bara pratat om döden hela dagen.

Helena lämnade i vårt arbete om sexuella trakasserier också. Läraren hade tydligen tyckt att det såg mycket bra ut. skönt!

Igår satt jag hela kvällen och försökte plugga till dagens uppföljning, "muntliga förhör".. Som handlade om olika människosyner: humanisktisk-, behaviorismen-, psykodynamisk-, medecinsk&biologisk-, existentiell-, och slutligen feministisk människosyn..
Alla dessa skulle jag kunna fakta om, kunna hålla isär vad som vad vad, kunna ge exempel hur de ser på ett problem ex, alkoholism, och kunna ge ex på hur man enligt varje enskilld människosyn skulle lösa detta problemet.

Inte var det lätt att komma i ro och kunna plugga igår, för jag saknade Joakim , även om jag visste att vi skulle ses imorgon.. Jag inbillade mig hela kvällen att han bara var och repade med bandet och att han  sedan skulle komma hem och vi skulle få somna tätt intill varandra, men varje gång jag tänkte så blev jag besviken när jag insåg att så var inte fallet.
Jag blev även så trött när jag väl började plugga, så jag tog mig en timmes sovpaus, sedan försökte jag fortsätta. tids nog hade jag tragglat mig igenom alla dessa människosyner och hade någorluna hum om dem.

Idag på uppföljningen så var det jag, Nea, Helena och läraren. Läraren satt tyst och vi skulle då bevisa vad vi kunde. Gud vad det var jobbigt och svårt, man får ju tunghäfta och totalt hjärnstopp när man bara ska kunna sitta och berätta allt.. Men jag gjorde bra ifrån mig iaf enligt läraren, väldigt skönt. men det var verkligen jobbigt !

Idag får jag återse min älskling :)

Ruggisen, min hamster fyller 2 år idag. Så för 2 år sedan föddes hon i Mariestad i min lillasysters bur. tänk vad liten och rosa hon var då :P

Kommentarer

Du får gärna lämna en fin liten kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (den visas inte för andra läsare)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0