Tankar

Nu är det inte långt kvar till Alla hjärtans dag.. en dag som är väldigt trevlig och mysig för dem som har någon, men något mindre mysig och kanske lite tråkig för dem som inte har någon..

Idag var jag nere på stan en sväng efter skolan, kollade runt på allt som finns nu som man kan ge bort till Alla hjärtans dag.. Jag blev väldigt ha-galen.. ville ha typ allt jag såg, allt var så fint, så mysigt.. så, mig på något vis.. får väl se om man får något då på den dagen..

14 feb, Alla hjärtans dags datum... Min syster och hennes pojkvän firar 6årig förlovning då.

Ett annat viktigt datum att komma ihåg är 24feb, SEMMELDAGEN, (fettisdagen). Då ska jag ha en stor god semmla !
Nästa viktiga datum är 25mars, då är det våffeldagen! Jag har inte ätit våfflor på flera år, jag har inget våffeljärn :(


Imorgon är det fredag igen, uunderbart ! Alltid underbart med helg!
Min lillasyster "Mulle" kommer imorgon, och är kvar här över helgen. Det blir bio på fredag kväll med henne och Joakim- Bolt , ska vi se.
Sen på lördag blir det massa shopping, både kul och jobbigt. Hon är hopplöst kräsen, så det lär bli många långa timmar på stan.
Söndag får vi se vad vi gör, slappa kanske?

Visst vill man passa på att göra saker med sin syster när man väl ses, men samtigt kan man sakna att bara kunna slappa en hel dag framför massa filmer och så. Inte ofta man kan göra det längre, jag är ju så sällan hemma..

Kom på mig själv igår med att det var lång tid sedan jag pratade med min pappa...ett sms på nyårsafton var det senaste.. då får man lite dåligt samvete, för mamma pratar jag ju med iaf en gång i veckan, vissa veckor mycket oftare.. Men inte med pappa.. Så igår satte jag mig och pratade med honom på MSN en stund, tills han var tvungen att gå på ett möte.
Fick höra av min storasyster igår att han tydligen också har dåligt samvete för att vi hörs så lite.. han tycker inte han har samma kontakt med mig som han har med henne, men det är rätt förståligt.. Hon bor i samma stad, de kan träffas och ta spontanfikor på helgerna hos varandra osv. Jag är knappt hemma när folk fyller år.. Sen tycker han att det är jobbigt att jag inte har hemtelefon. Men mobilen funkar väl lika bra?
Men jag ska inte säga något, jag är precis lika dålig. Jag åker hem lika lite som han åker hit, jag ringer precis lika lite som han ringer mig.. synd egentligen. Får försöka skärpa mig.
Men det är lätt att glömma bort, dagarna bara springer iväg, vet inte vart all tid tar vägen egentligen..

Jag vet att jag inte hade några nyårslöften i år, för jag vet att jag ändå aldrig kan hålla dem. Men jag borde haft ett ; Höra av mig oftare till mina "rötter" , dvs familj och släkt.


Ps, Tessy du hade rätt. Det är en bra version! Leona Lewis - run (hon har gjort en egen variant av Snow patrol- run)

Kommentarer
Postat av: TinA

HALLÅ! den 25e mars fyller ju även jag år! :P

2009-02-05 @ 20:07:55
URL: http://egoism.blogg.se/
Postat av: Tessy

Yes, låten är bra, och vad snygg blöggen brev! Eh, bloggen menar jag, lol! Kram

2009-02-05 @ 21:32:16

Du får gärna lämna en fin liten kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (den visas inte för andra läsare)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0