ångestframkallande

Trodde tydligen helt fel om att jag gör rätt bra ifrån mig vad det gäller att träffa kompisar trotts min nykärlek.

Jag umgås med folk varje helg, ofta hela helgen, fixar med folk på fester, för annars skulle de bara sitta hemma å ha tråkigt för att ingenting annat händer, umgås med folk på veckodagarna också.
Men detta var inte tillräckligt.

När blev jag senast medbjuden på en fest?
VÄääääldigt längesedan kan jag lova, för det är jag som bjuder med mina vänner på fester så de får träffa nytt folk.
Hur länge har jag och joakim varit tillsammans?
Inte ens ett halvår än, så det är fruktansvärt normal att man blir asocial ibörjan. upp till ett år kan man vara sån. Jag hade förstått om det var någon av mina kompisar som var det för en ny kärlek.
Klart man vill att den ska umgås med en, men jag vet att den kommer att göra det när det alldra nyaste kärleksstadiet har lagt sig.

Jag tycker inte jag har isolerat mig så mycket som det finns folk som gör...

Drömde fan en mardröm i natt om allt detta. Att alla mina kompisar försökte slita Joakim och mig i stycken för att jag ska ha mer till över till dem. Det var hemskt. Får fan ångest över att jag tydligen inte räcker till..

Den fantasin jag hade om att jag var rätt bra på att socialisera mig var tydligen bara en fantasi..

Jag kan tom avslöja att kudden var våt innan jag lyckades somna igår. tårar föll, för att jag känner mig otillräcklig för er och för att det känns som att jag inte får den förståelsen och stödet jag trodde jag hade i det här.. känns som att jag har för stora förväntningar och förhoppningar på mänskligheten. och blir ofta besviken och förvånad när det inte är som jag tror..

Kommentarer
Postat av: TinA

Jag förstår vad du menar med att man är osocial mot sina vänner o familj i början av kärlekslivet. jag minns själv hur jag var när jag träffade paul tex. fast han inte ens var med mig utan framför datorn eller sina vänner, så var jag sällan med er vänner när chansen fanns. det är en grej jag ångrar, men vad jag förstått det som, så vill ju Joakim vara med dig så du har förhoppningsvis inget att ångra sen om nåt år eller så.du räcker visst till. och ja, du har fester, jag har gått på dina fester mer än nån annans i örebro. själv har jag bara haft två (20årsfesten, 18årsbarnkalaset) och den tredje festen hade jag ihop med dig (halloween) och lina. nu märker jag nog inte lika mkt av din frånvaro eftersom jag inte bor i örebro så jag kan iofs inte säga så mycket just nu. men klart att förälskelsen lägger sig efter ett tag och du kommer dela tiden mer rättvist så alla märker att dom visst har dig kvar (hoppas jag).gråt inte mera. :)

2009-01-28 @ 15:14:50
URL: http://egoism.blogg.se/

Du får gärna lämna en fin liten kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (den visas inte för andra läsare)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0