Solig dag

Idag är det en perfekt solig och fin vinterdag, januari vinter.

Jag tror att det är grannen under mig som just nu satte igång musik så att hela min soffa vibbrerar.. haha

Idag har jag verkligen haft en slapp dag. Gick upp vid halv åtta tillsammans med Joakim, vi åt frukost ihop innan han skulle iväg till sin första skoldag detta året. Jag gick tillbaka till sängen.. sov till 11.20 , sedan gjorde jag mig en ny frukost , eller om man ska kalla det tidig lunch och satte mig för att se på "sex and the city" filmen som jag fick i julklapp av min storasyster.
Det blev allt ett antal tårar, den är verkligen fin :)

Jag sitter och funderar på om det är dags att åka hem till Joakim snart, han slutar vid 15.15, och jag ska laga middag till oss två sen hemma hos honom. Fast å andra sidan känns det som att jag vill hinna göra något vettigt här hemma, som att diska, eller göra rent hamsterburen, eller kanske packa upp min resväska med kläder som fortfarande står kvar i hallen sen vi anlände i söndags..

Igår var jag hemma hos Emma, Johanna var också där. Det var verkligen en trevlig kväll, mycket prat och fika. Trevligt att få träffa Johanna igen, för det var verkligen längesedan vi sågs ! Självklart var det kul att träffa Emma också, men vi ses ju lite oftare ;P

Nej, jag måste göra något vettigt av denna dagen. Men för att komma igång måste jag nog börja med en visit i badrummet... slänga kallt vatten i ansiktet så jag vaknar till liv eller något !

vi hörs !

Kommentarer

Du får gärna lämna en fin liten kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (den visas inte för andra läsare)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0