Onsdag

Idag är jag ledig från skolans hårda tyglar :P

Mycket skönt, inga föreläsningar, inga diskussioner, inga uppföljningar, inga läxor ! JESS !

Idag ska jag bara ta det luuuugnt. Ska vara hos frissan kl 13.00, sen blir de att bara njuta där i några timmar :) snacka lite skvaller, dricka te :)
Sen ska jag kila till ica och handla lite mat som man kan laga till idag, tror det blir köttfärssås idag .

I eftermiddag kommer emil upp till grankotten, han ska hjälpa oss att sätta upp hyllan på väggen som Joakim köpte på ikea för ett antal veckor sedan nu.. men nu ska den upp!

Joakim sitter och pluggar nu, väldigt inne i sina böcker. Han är så duktig, själv tar jag all min fria tid åt att inte ägna en tanke åt skolan, vilket jag kanske borde ibland.. just därför tror jag att jag skulle ha svårt att klara av studier på universitetet. Jag har inte den diciplinen som krävs!

Jag sitter och pratar med Lina på msn nu, vi pratar lägenheter osv. När man börjar prata om sånt får jag alltid en sån lust att flytta, eller göra om totalt i lägenheten. Men egentligen vill jag inte flytta, för min lägenhet är väldigt bra. men som sagt, ALLA tycker fan att det är så långt att åka hem till mig :( känner mig utanför där på andra sidan stan. kan ingen flytta bort till mig? om jag någonsin skulle flytta från min lägenhet, då skulle jag vilja flytta mer centralt, eller i ngt annat fint område. men tyvärr, kän er inte dissade, jag skulle aldrig vilja bo i brickebacken... det är inget område för mig. helt ok lägenheter, men åt helvete långt bort upp i skogen. kanske möjligen på enris eller björkris, men inte längre in i brickebacken..

Nu vill jag ha helg, tycker om helger, gillar att vara ledig, gillar att veta att jag inte ska kliva upp tidigt dagen där på, gillar att folk äntligen pallar umgås gillar att man har tid att göra mycket god mat :)


Kommentarer
Postat av: Emma [loveshaped]

haha jag förstår dig så väl! Jag bor ju endast på brickebacken på grund av att min poäng på ÖBO räckte endast till det, eller andra områden som vivalla, varberga osv som ligger långt ifrån univiersitetet. Jag hade helst velat bo i Almby, Tybble, Sörby, Ladugårdsängen eller liknande. Det hade varit gött! Men men, drömma kan man :) Kram!!

2009-01-21 @ 13:31:57
URL: http://loveshaped.blogg.se/

Du får gärna lämna en fin liten kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (den visas inte för andra läsare)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0