Lördag

Nu har jag bett min gamla skolkamrat och min vän TinA hjälpa mig att fixa så att denna blogg blir snyggare! för jag kan verkligen ingenting om sånt där... men hon har ju börjat sin nya kurs nu, så snart kommer hon vara mega super awsome duktig på sånt, mer än vad hon redan är..

Jag funderar på att ge ut min bloggadress till fler personer.. de som vet om den än så länge är bara : jessica, tessy, emma n, emma m, johanna, lina och tina.. inte ens joakim vet den..
anledningen till att inga fler har fått veta om den är för att jag har skrivit mycket privata saker i bloggen, en del bra, en del dåliga saker. min blogg är som mitt bollplank.. men, jag har insett att jag inte skriver alls på samma vis som jag gjorde förut. jag skriver inte lika mycket jobbiga saker som händer osv. men det kan ju iof bero på att det inte är så mycket jobbigt som händer just nu.. sen är det nog också för att sedan jag fick joakim vid min sida så har han blivit mitt personliga bollplank.
visst tycker jag fortfarande om att blogga, skriva av mig när jag känner för det. men numera när jag gör det är det mer positiva och bra saker.. vilket iof är bra.. så därför funderar jag på att låta många läsa denna blogg. men har inte bestämt mig helt ännu..

Kommentarer
Postat av: lina

det är kul när många läser ens blogg, men man får också akta sig vad man skriver, det är lätt att skada någon :S

2009-01-11 @ 15:25:28
URL: http://linashorna.blogg.se/
Postat av: Lisa

Jag vet om det också .. Hoppas det inte gör något ? :)

2009-01-12 @ 13:06:01
URL: http://thelifeofmojje.blogg.se/

Du får gärna lämna en fin liten kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (den visas inte för andra läsare)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0