Trött

Jobbar ikväll. Sen jobbar jag både dag och kväll imorgon ! Jippie ! (Eller inte).. Men det ger ju pengar, och pengar är man alltid i stort behov av.

Trött trött trött, men på ett sätt är det väl rätt positivt, med tanke på att jag slutar sent ikväll och börjar tidigt imorgon, då behöver man snabbt kunna komma till ro och somna ikväll när man kommer hem.

Blev en väldigt snabb uppdatering om gårkvällen, jag skulle ju ringa älsklingen då :) Vi var iaf på Bell's som nu mera både är fik, restaurang och pub. Billig öl och billig cider! öl 39kr, cider 49kr ! Så det blev några cider och en bit mat.

Ibland tycker man mycket om sin mamma, speciellt när hon vill skänka en lite pengar :) Tack mamma !

Men min mamma läser inte denna blogg, och om hon någonsin skulle hitta den så är det jag som byter bloggadress eller sätter på ett lösenord , och det är med basta !


Nej, nu måste jag väl fortsätta jobba!

Kommentarer
Postat av: TinA

Jag skulle ha sett Harry Potter imorgon, men i motsats till din mor så behövde min låna lite stålar. :P Så jag får vackert vänta. Det verkar bli till nästa vecka nån gång istället, men det blir bra det med. :) Det är ju iaf ett måste att se första gången på bio ;)

2009-07-16 @ 22:49:00
URL: http://egoism.blogg.se/

Du får gärna lämna en fin liten kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (den visas inte för andra läsare)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0