bakar bröd

så här på kvällskvisten innan Gray's står jag nu och bakar bröd, eller inte just nu... för jag sitter ju här .. men sista plåten med bröd är nu i ugnen.
Det var så himla längesedan jag bakade, förr gjorde jag det jämt och ständigt ! Har inte bakat sedan jag och emil bodde ihop. Å det är ju snart ett år sedan det..

Hur som helst bakar jag samma bröd som jag gjorde förr, hälsobullarna. Mumsiga mumsiga, speciellt när de är nybakta.. därför brukar jag alltid micra det lite på morgonen när jag äter det till frukost för att det ska bli varmt och smaka som nytt igen :)

Tyvärr blev inte allt uppackat idag heller, men nu är det banne mig bara en låda kvar... kanske kanske att jag gör det efter tv:n, men vi får se !

Funderar på att kanske ha en liten mini-invigning av lägenheten i helgen, på fredag. men det verkar inte vara alla som kan komma.. Johanna vet jag ju att hon ska på fest med jobbet, och tessy likaså fick jag reda på nu. kanske inte passade så bra nu då...
Den riktiga inflyttningsfesten blir ju inte förrän till hösten då alla är tillbaka igen från sommaruppehållet. Ska försöka se till att det blir typ första festen som sker när alla kommer tillbaka, så blir det säkert en dunderbra och brakstor fest ! :)

....

Så, nu har jag tagit ut den sista plåten med bröd ur ugnen. 24st fina bullar blev det ! De ska få svalna lite, men sen ska de avnjutas.. inte alla då, några ska få bo i min frys också :P

Kommentarer

Du får gärna lämna en fin liten kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (den visas inte för andra läsare)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0