Jobbat igen då..

Då har man jobbat igen då, ska snart hem, har inte slutat riiiiktigt ännu !

har gått bra att jobba, förutom att min fot har fått en del ont, den jag trampade snett med.. Den har blivit bättre och bättre under helgen, men den är inte helt bra ännu, och anstränger man den mycket så får den rätt ont igen.. men förhoppningsvis går det bort om nån vecka eller så..
Känner mig lite skum i halsen, hoppas jag inte håller på att få något... Joakims bror hade halsfluss, men han åt pencilin, så rent teckniskt sett ska det ju inte smitta mer, men man vet ju aldrig... vore ju min vanliga "tur" om jag åkte på det..

Var hos en brukare ikväll som hade videobevakning i lägenheten, det kändes lite kusligt att veta om att allt man gjorde, varje ord man sa, alla steg man tog var bevakade ! Brrr.. Men visst, man ska inte bete sig olika vare sig de har kameror eller ej uppsatta.. man ska alltid ge dem ett värdigt bemötande.

Imorgon jobb igen ! börjar 07.00 , så det är nästan bara att gå å lägga sig med en gång när man kommer hem.. å det värsta av allt, vet ni vad det är?? jo, det är att jag går till 16.00 imorgon ! Mååååånga låååånga timmar ! :O Det är faktist rätt tufft och jobbigt att jobba så många timmar inom vården, det är nog därför de flesta inte har 100% tjänster..


Hoppas veckan går fort, för jag är ledig fredag, lördag och söndag :D

Kommentarer

Du får gärna lämna en fin liten kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (den visas inte för andra läsare)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0